8. března 2009

Kde koupit křišťály



K dotazu, kde koupit levně křišťál (uvedená cena 100Kč/kg je už zřejmě minulostí).
http://www.minasgerais.cz/surove-kameny-sleva.php

Na tomhle odkazu mají: křišťál surový úlomky za 399,- 2kg, a růženín surový za 299,-2kg. (Cena jde zřejmě nahoru s poklesem koruny, ale pořád je to spousta materiálu.) Tyto krystaly jsou vhodné pro TB. Růženín zejména, pokud hodláte vyrábět pro osobní použití, domácnost a pracoviště, prostě mezi lidi (má jemné příznivé vibrace, zklidňuje). Tyto úlomky ještě můžete rozbít kladivem (na betoně, na kameni: úlomek se položi na látku, přikryje látkou, kladivem přes látku se opatrně rozbije. Vzniknou menší úlomky a křišťálový prach, ten se také nasype do TB.).

Křišťály s hrotem jsou dražší a pro TB a malé kousky orgonitu je nepotřebujete, ty se používají pro výrobu tzv. HHG, to jsou asi 3x - 4x větší objemy, většinou ve formě kužele, odlévají se do kuželovitých skleniček nebo papírových forem a obsahují 5 jednohrotových křišťálů.

Druhá firma, kde se můžete zeptat, není klasický internetový obchod, všechno nemají vystavené na netu, ale můžete se dotázat třeba mailem, zda a za kolik mají křišťál surový malé úlomky, info@mineral-blaha.com, jsou velmi ochotní...

1 komentář:

  1. Ahoj.
    Rad bych udelal reklamu te fime pana Blahy.
    www.mineral-blaha.com
    Zavolal jsem, domluvil co chci: kaminky na hrani pro deti, pani mi nabidla co ve smesi bude, ze mi i sama vybere jaky bych chtel zastoupeni, to samy bylo pri nakupu kristalovych hrotu. vybral jsem si jestli oboustrane, jednostrane, zastoupeni jak veliky maji byt atd.
    Skvele jednani.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.