7. března 2009

Program zdraví Tiny Van Der Maas léči AIDS i rakovinu


Inspirací pro dnešní překlad byl nový příspěvek George Ritschla na orgoniseafrica, tentokrát o léčebném programu jihoafrické zdravotní sestry Tiny Van Der Maas, která levnou a jednoduchou metodou vyléčila již tisíce nemocných z AIDS a dalších vážných nemocí. Tyto informace jsou samozřejmě médii zamlčovány, protože ohrožují enormní zisky farmaceutických kartelů. Proto je Tine objektem různého pronásledování/obviňování... Své výsledky zdokumentovala na videoklipech, adresa níže. Georg píše o Tině již poněkolikáté, nyní proto, že její metodu právě použil známý člověk s "nevyléčitelnou" rakovinou, a za 10 dní její aplikace se jeho laboratorní výsledky neuvěřitelně změnily... Základem pročišťovací metody je směs citrónu a panenského olivového oleje ... . Vynecháme-li navíc ze stravy cukry, sacharidy, prostě vše, co zakyseluje organismus, výsledky jsou zaručeny. Metoda vhodně doplňuje užívaní zapperu - Tine je u svých nemocných také používá. (Určitě to zkusím, jenom doufám, že jde u nás sehnat nějaké biocitróny bez chemického postřiku).


Georg Ritschl:

Tine Van Der Maas a její uzdravovací metoda

(Překlad: Orgonet)

Tina van der Maas byla hnací silou zdravotního programu prosazovaného bývalou jihoafrickou ministyní zdravotnictví, Dr. Manto Thshabalala Msimang. Základem tohoto programu je užívání citrónu, olivového oleje, česneku, zázvoru a červené řepy. Tento program byl znevažován a haněn sborem buď totálně neinformovaných, nebo zlovolných členů médií, a samozřejmě také placenými patolízaly petrochemického farmaceutického kartelu, TAC (Treatment Action Campaign).

Faktem je, že program působí zázraky.

Zvu vás, abyste si prohlédlí Tininu videodokumentaci (anglicky, ale slov netřeba) http://www.youtube.com/Alunine o její práci s pacienty nemocnými AIDS ve venkovské oblasti Kwa Zulu Natal. Je to skutečně úžasné a hluboce dojemné.

Tina dosáhla úplného uzdravení u více než 90% pacientů, jejichž stav byl považován za nevyléčitelný, což znamená lidi, kteří si nedokázali ani pozvednout lžíci k ústům. V případech „plně rozvinutého AIDS“, kdy lidé byli jen lehce nemocní a mohli sami chodit, je její procento uzdravení 99%, plně dokumentováno na 400 případech.


Toto je v silném kontrastu s ubohými pacienty, kteří se z nedostatku nezaujatých informací řídí Antiretrovirálním programem, tak jak jej prosazují lékařské instituce.

18% z nich zemře do 6 měsíců.

Houština lží je tak hustá, že je to neuvěřitelné.

Přečtěte si o Tině na mém blogu, abyste si udělali lepší představu o tom, kdo je a co prosazuje (anglicky):

Skutečná hrdinka - Tina van der Maas

Pět úžasných uzdravení, pět ostudných pronásledování
Další příběh o uzdravení – Tina van der Maas


Jelikož tento program zbavuje tělo toxinů a obnovuje zdraví, jeví se velmi slibným u rakoviny, diabetu a mnohých dalších systémových nemocí.

Je snadný a levný.

Je to ideální doplňkový program k užívání zapperu; Tina užívá nyní naše zappery u všech lidí, kterým radí a které sleduje. Dodržování tohoto programu, společně s vynecháním cukru a potravin obsahujících škrob, vám přinese obrovské povzbuzení imunity, zbavíte se své chronické kandidózy.

Následující program byl sestaven osobně Tinou van der Maas pro vaše použití.

ZÁKLADNÍ PROGRAM ZDRAVÍ

Tento základní zdravotní program může být použit při jakékoli (chronické) nemoci, protože detoxikuje tělo a obnovuje biochemii těla, takže tělo má prostředky k sebeobnově. Může být také použit pro udržení a zlepšení zdraví.

Klíčem k tomuto programu je směs citrónu a olivového oleje, která detoxifikuje tělo, pomáhá ke správné funkci jater a pomáhá pH těla dostat se v co nejkratším čase k normálu. Lidé, kteří se necítí dobře, mají obvykle kyselé tělo, což znamená, že pH moče je menší než 7. Pro optimální zdraví by zdravý člověk měl mít pH mezi 7,1 a 7,3. Když máte rakovinu, vaše pH by mělo být 7,5 a více, protože tehdy každá rakovina přestává růst. V jakékoli lékárně si můžete si koupit papírky na měření a testovat sami svou moč.

Výroba jedné porce směsi citrónu a olivového oleje:

(pozn. Org.: U nás použijte pouze bio-citróny bez chemického ošetření.)

1. Namočte citrón asi na 10 minut do vody s trochou octa.

2. Nakrájejte citrón na kousky a dejte do mixéru.

3. Přidejte 1 lžíci extra panenského olivového oleje a 1 šálek vody.

4. Rozmixujte.

5. Pokud nemáte mixér, namočte citrón, jak je uvedeno, nastrouhejte ho a dejte do nádobky, kde k němu přidáte vodu a extra panenský olivový olej.

6. Takže použijete CELÝ citrón – slupku, bílou část, dužinu, šťávu i semena!

Když jste nemocní, vypijte 3 porce denně – to znamená 3 citróny, 3 lžíce oleje a 3 šálky vody, dokud nejste úplně bez syndromů. Směs si můžete udělat na pět dní dopředu – tj. 15 citronů, 15 lžic extra panenského oleje a 15 šálků vody. Uchovávejte v ledničce.


Co je třeba dělat:

Česnek

3 polévkové lžíce denně – 1 ráno, 1 odpoledne, 1 večer

Zázvor

Jako česnek.

Červená řepa

2 velké nebo 4 malé.

Brazilské ořechy

Aspoň 2 denně, i více, pokud jste nemocní.

Dýňová semínka

Aspoň 1 polévková lžíce denně.

Směs citrónu a olivového oleje

3 porce denně – ráno, odpoledne a večer.

Multivitamin

V Jižní Africe: dobrá je značka Bioharmony. Ve zbytku světa Dr Mercola (USA), Jon Barron (USA), Patrick Holfordt (UK) a Solgar. Pokud jste velmi nemocní, berte dvojnásobek doporučené dávky.

Ovoce a zelenina

Konzumujte dle libosti, zejména co je právě u vás sezónní.

Vejce

Když je pH v normálu, jedno vejce na měkko denně.

Kuře a ryby

Pouze pokud vaše pH je v normálu. Pokud máte rakovinu, pak jen tehdy, pokud pH je větší než 7,5.

Cvičení, čerstvý vzduch a slunce

Dělejte nějaká zábavná cvičení aspoň 4x týdně (tanec, rychlá chůze). Mějte otevřená okna, i v noci, i když je chladno. Buďte denně aspoň půl hodiny na slunci. Pokud žijete v klimatu, kde slunce během zimy „zmizí“, berte denně 1 polévkovou lžíci tresčího oleje.

Voda

2 litry vody denně. Toto je velmi důležité pro lidi s artritidou.. Když kyselina opouští klouby, nechcete, aby se vám usadila jako ledvinové kameny.

Čaj

Bylinné čaje, jako zelený čaj nebo rooibos.

Hnědá rýže

Pouze pokud je pH v pořádku.

Do vymizení symptomů byste neměli požívat následující:

Nápoje

Źádný „normální“ čaj, žádnou kávu (ani instantní), žádný alkohol, žádné džusy (aní „přírodní“ nebo „bez přidaného cukru“), žádné perlivé či sycené nápoje, žádné dietní nápoje, žádné mléko ani jogurt.

Sacharidy

Žádný cukr, žádné rafinované potraviny, žádný chleba, žádné obilné produkty, žádné těstoviny, žádné brambory, samozřejmě žádné sladkosti atd., žádné dietní výrobky.

Ostatní potraviny

Žádné červené maso až do uzdravení, a pak jen příležitostně „zelené maso“ (z dobytka chovaného organicky). Nepožívejte žádné masné výrobky ani uzeniny, ani vepřovou šunku.

Umělá sladidla:

Nepoužívejte žádné z nich. Byly vyrobeny pro hubeni mravenců, takže jestli se chcete zbavit mravenců v zahradě nebo v domě, nasypte tam sladidlo v prášku a mravenci zahynou..

Smažená jídla

Zahříváním a smažením se olej a smažené jídlo stává toxickým. Vyhněte se mu zejména když jste nemocní.

Tento Základní program zdraví působí na většinu chronických nemocí jako: diabetes, vysoký krevní tlak, vysoký cholesterol, artritida, AIDS, astma, epilepsie, žaludeční vředy atd. Pomáhá též snadno ztratit nadváhu, anebo v případě AIDS a některých rakovin nabrat váhu – cokoli je třeba.

Některé nemoci vyžadují zvláštní přídavky:

Diabetes

Jestliže opravdu postrádáte cukr, přidejte si asi na měsíc chróm jako potravinový doplněk.

Epilepsie

Přidejte ke své směsi citrónu a oleje každý den 2 – 3 polévkové lžíce konopného oleje.

Arthritis

Nezapomeňte pít 2 litry vody denně.

Asthma

Pokud nemůžete dýchat, vezměte si zázvor navíc. Působí protizánětlivě. Dělejte několikrát denně následující dechové cvičení: Vydechněte úplně (pomozte si třeba předklonem). Nadechujte na 8 dob, a znovu vydechněte s předklonem. Při nádechu si můžete pomíhat zpěvem.

Nikdy nepřestávejte brát svoje léky – je to nebezpečné a hloupé. Nechte si každý týden zkontrolovat lékařem nebo zdravotní sestrou svůj insulin/vysoký tlak a léky na diabetes, vysoký tlak a cholesterol. Když dodržíte program, budete potřebovat méně léků a postupně je budete třeba moci přestat brát. Sami můžete omezit léky proti bolesti a proti zánětu, ale například kortizon a steroidy (často předepisované na artritidu nebo astma) jsou drogy, od nichž si musíte odvykat v závislosti na tom, jak dlouho je berete. I když už nebudete potřebovat svůj dýchací sprej, noste ho s sebou do té doby, dokud si nebudete jisti, že ho skutečně nepotřebujete. Nezahazujte ho, dokud jste ho nepoužili teprve týden nebo dva.

Jakmile je vám dobře, můžete vše zredukovat na dvakrát denně. Pokračujte ve sledování svého pH, aby zůstávalo na normální úrovni, a pak můžete vše zredukovat na jednou denně. Povšimnete si, že jakmile sníte mnoho věcí, kterým byste se normálně vyhnuli, jako sladkosti, pudink a maso, vaše pH může klesnout a vy se další den můžete cítit bez energie. V tom případě zase berte den nebo dva po třech porcích všeho, abyste se rychle zbavili všech nečistot v těle. Nespatřujte v tom dietu, ale změnu životního stylu. Rčení „Jsi to, co jíš“, je velmi pravdivé. Když budete jíst balast, onemocníte!

Mnoho lidí dostane vyrážky, když jsou nemocní. Abyste se zbavili oparů (herpes) nebo planých neštovic, smíchejte následující: 1 lžíce krému Aquas, 1 lžíce citrónové šťávy a 1 aspirin. Pokud je postižená oblast velká, namíchejte větší dávku. Naneste v silné vrstvě na postiženou oblast vatou (nikdy se nedotýkejte puchýřů holýma rukama) a zakryjte šatem, až se vše absorbuje. Noste bavlněné šaty, protože umělý materiál může podráždit kůži. Naneste opět za 4 hodiny a příští den zase. Neštovice je třeba mazat asi dva dny. Bolest obvykle odezní za pár hodin. Pokud se vyrážky a puchýře ztratí, ale bolest přetrvává, nechte mast působit déle – obyčejně asi 24 hodin. Vynechte burské oříšky a burákové máslo, protože mohou vyvolat vyrážku. Pokračujte v Programu zdraví, jak je uvedeno výše. Příčinou vašich vyrážek je to, že vaše tělo prodělává zátěž, právě tak míváte opar, když máte chřipku nebo nachlazení. Program zdraví uvede vaše tělo zpět do rovnováhy.

Pokud sníte něco, z čeho je vám špatně, zvracíte nebo máte průjem, vezměte si každé dvě hodiny dvě lžíce živočišného uhlí, dokud to nepoleví.

Tyto rady doporučujeme pro mnoho dalších nemocí jako lupus, rakoviny, autismus, mrtvice, srdeční choroby, rozedmu atd. Základní Program zdraví se pak používá s přídavky. Můžete mi poslat mail a zeptat se, co máte užívat. Pokud bude mnoho žádostí o tyto informace, můžeme je také dát na webové stránky.

Můžete se podívat na naše videa, která jsme v průběhu doby natáčeli o uzdravení našich pacientů na http://www.blogger.com/www.youtube.com/Alunine

Můžete mě kontaktovat na tinevandermaas@gmail.com

Kéž je s vámi Duch, který je Láska, a ochraňuje vás!

Tine

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.