30. května 2011

Bio okurky a střelba do demonstrantů ve Španělsku

Tak po odstranění vnitřního nepřítele za doby před listopadem a zastřelení Saddáma Hussaina a Bin Ládina už nevíme, kdo je vlastně nepřítel. Proto jsem moc rád, že vím, že největší nepřítel je okurka a ještě k tomu BIO. 


Nyní může začít hon na vše BIO a „obyčejní lidé“ diskutující na Inovinkách apod. budou spokojení. 


Vždyť když se to BIO zakáže, zase budeme mít všichni stejně a totéž a o to evidentně těmto diskutujícím jde. 


O co jde těm, co vymysleli celou tuto nesmyslnou kampaň, lze chvíli uvažovat, ale evidentně to zapadá do rámce zákazu dovozu přírodních léčiv a podobných produktů do Evropy a snahy znehodnotit všechny pokusy se postarat o sebe sám bez našich úžasných lékařů, farmaceutických firem a dokonce bez pojišťoven. Co kdyby velké množství zjistilo, že zdravotní pojištění nepotřebuje a zajistí si zdravý a dlouhý život. Zdůrazňuji dlouhý, protože i zde je velký zakopaný pes a to v podobě penzijního systému, nebo i třeba v tom, že by lidé aktivní ještě ve vysokém věku z pohledu dnešní statistiky žili plným pracovním životem. S tím přece plánovači evropské státní plánovací komise nepočítali. A k tomu to populační přelidnění zcela proti ekologickým depopulačním plánům NWO. 


A teď ty revoluční snahy v Evropě – španělský protest, který cenzurovaná masmédia ani neuvádí. Co také uvést, že socialisté střílí do lidí gumovými projektily a zranili v pátek na 200 lidí? To přece nestojí za to. Co jeto proti průjmu v Německu? 


Přeberte si to sami jak chcete, hlavně lidi myslete. Pěkné jaro.

Zdravím L.S

20 komentářů:

  1. Na Islandu proběhla občanská revoluce, lid přepsal ústavu v nevídaném přímém demokratickém postupu, bankéři zodpovědní za finanční kolaps byli postavení před soud, jiní se dali na útěk; česká (i evropská) média o tom mlčela, zato detailně referovala o sopečném mraku. Ve Španělsku probíhají už několik týdnů významné občanské protesty, a média jen straší španělskými okurkami.

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes som pozerala spravy na TA3 a predstavte si, co za ,,radostnu" spravu zvestovali. Tazko chorych postihnutych hnackami (prujmem) budu liecit novym liekom, ktory ma zabranit zlyhaniu obliciek (ledvin). Takze lekari dostali novy liek na prave vypuknutu epidemiu. Ja som myslela, ze liek sa vyvija niekolko rokov.:)
    Kto ma usi pocuje, kto ma oci, vidi.
    Rajka.

    OdpovědětVymazat
  3. Srááčové :o) (za tu střelbu)
    K BIu

    BIO je jen reklamní kampaň a totální podvrh. Už i má léčilka mě varovala před x rokama, když to začínalo a ani já v žádným případě nekupuji BIO produkty.. Necítím potřebu :o) kupovat nechutný ho*no, když vím, že chutný je pouze z mé zahrádky..

    Co jsem tak zaslechl nebo přečetl:
    Anonym: "Mám známou, která pracuje s BIO potravinami - s vajíčky. A rozdíl mezi BIO a normáním vajíčkem je ten, že v Po,St,Pá sbíráme normální vajíčka. A v Út a Čt sbíráme BIO vajíčky" (V té stejné chovné stanici nebo jak to nazvat)

    Kamoš: "Mám známou co pracuje s BIO potravinama a a ta mi říkala, že do toho perou takovou chemii, že to sama radši ani nekupuju"

    Můj poznatek: Když si v restauraci objednám BIO limču nebo BIO jabko, jak někdo DOPRDELE může říct, že je to lepší než normální jabko??
    Za 1. chuť je hrozná - téměř bez chuti (Vdyť přeci chuť zelenině nebo ovoci dodává zrání na sluníčku!!)
    2. vypadá spíše uměle než prošlé fází - zrání na sluníčku
    3. je daleko dražší (reklamní triky)


    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  4. :-)...že by BIO - Blaf Identifikován Okamžitě? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak se dnes konečně objevila ve zprávách mnou už od začátku očekávaná informace, že kausa "okurky ze Španělska" jsou teroristickým útokem, tzn.že byly záměrně kontaminovány s účelem poškodit zdraví konzumenta. Před časem známý investigativní novinář Benjamin Fulford ve svých rozhovorech o plánech NWO prozradil (měl totiž tu čest proniknout do vysoce utajovaných elitářských kruhů Západu, a dovědět se nevídané informace. Nyní pracuje na dalších odhaleních jen díky tomu, že jej chrání asijská elitářská lobby, která má také zájem na odhalování různých atlanticko-aliančních komplotů),že jsou připraveny rozsáhlé akce kontaminace potravin, nápojů, potravních doplňků, bio-produktů, a také rozsáhlou řadu farmaceutických léčiv a vakcín. Vše se to má dít proto, že elitáři NWO z nějakých zatím neznámých důvodů chtějí poškodit především bílé evropské rasy tak, aby degenerovaly a neměly děti už v druhé generaci nebo se stali sterilní již v této době. Je to pekelná ohavnost jaká se tu na Zemi snad ještě nevyskytla !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Podle novinek.cz :Krvácivý průjem nezpůsobují okurky: Testy v Německu nepotvrdily, že dovážené španělské okurky byly kontaminovány nebezpečným typem střevní bakterie E.coli (EHEC), jak se úřady dříve domnívaly. Oznámila to hamburská ministryně zdravotnictví Cornelia Prüferová-Storcksová....Náš ministr zemědělství se dal slyšet, že to může být teroristický čin...

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní 16:15: Mas odkaz na ten rozhovor/video, najlepsie v CZ? Chcem to vidiet

    OdpovědětVymazat
  8. Hlavně že se jim ty výmysly prostřednictvím médiích dobře prodávají.
    PS: co tak to nazvat "salmonela"

    OdpovědětVymazat
  9. co to nazvat avionela...je to ze shora z letadel...
    Milan

    OdpovědětVymazat
  10. Vážení, nenapadlo vás již někoho také, že by mohla ta vlna protestů v Evropě být vyvolána záměrně?! Když nad tím tak uvažuji- celkem dlouho- nemyslím si, že by ti všichni politici co tahají za nitky byli až tak hloupí a nadutí.(někteří tedy jo! :-) ) Připadá mi to spíše jako plán! Do toho přidat nějaké choroby, vyvolat povstání, chaos, trochu víc neúrody, sucho, někde povodně, hlavně pohromy... a pak...NWO...???
    ps - psal jsem to již jinde - dotaz - nevšimli jste si v sobotu nebo v neděli nějakého divného zápachu ve vzduchu? U nás na karlovarsku dvakrát za sebou kolem 13. hodiny? Díky Milan

    OdpovědětVymazat
  11. Hmm....posílám odkaz z Perské říše(Irán)...není toto důvod průjmů v Německu??? Zase jde o prachy a jenkíje...
    http://www.presstv.ir/detail/182560.html
    Milan

    OdpovědětVymazat
  12. Omg, dyť teď zjistili, že to těmi okurkami nebylo!!! A nechápu jak si někdo může myslet, že to někdo naschvál nastražil... holt na okurkách našli ten vir, ale nebyl to úplně ten samý, co způsobuje ta nákaza. Takže to okurky nejsou, co se týče toho španělska je to skoro všude!! Nemůžu za to, že se nedíváte na zprávy a neumíte hledat na googlu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Přečtěte si Protokoly sionských mudrců !!! Tam najdete odpovědi téměř na vše, co se tu kolem nás posledních 120 let dělo,děje a dít ještě bude !!! Ten Plán, jak ho správně nazval Milan, ještě není zdaleka dokončen. A poněvadž tomu plánu my občané (hlavně Evropy a Severní Ameriky)stavíme stále častěji překážky do cesty, budou protiakce a různá opatření samozvaných globalistů (jen se podívejte na seznam Trilaterální komise, co tam je za parchanty !!! Za ČR se tam rekrutují Dlouhý,Kunert,Telička, Vondra, a dokonce, jak jej vznešeně seznam uvádí, princ Charles of Scwarzenberg) stále ostřejší a brutálnější !!! Chtějí si to "rozdat" se zbytkem světa, to je již úplně jisté !!! A chtějí vybít min.5 miliard lidí, kteří jsou podle nich na Zemi pouhými darmožrouty a ničiteli životního prostředí !!! Takový je jen zlomek myšlení nových světových mocipánů v Bruselu a jejich koaličních starých štváčů a konspirátorů v New Yorku a Londýně !!!

    OdpovědětVymazat
  14. Apropo, včera v diskusi s Michaelou Jílkovou o odhalování a trestání korupce při zadávání státních zakázek, paní Benešová a Marvanová jasně na kamery odhalila, že případní svědci (především z postů úřednických)mají neskonalý strach se v čemkoli angažovat, poněvadž MAJÍ DRAHÉ HYPOTÉKY !!! Tím bylo řečeno víc než dost. Hypotékární lichvou především z UssA, UK a EU, byli lidé na klíčových postech dokonale svázáni, díky čemuž další konspirace, podvody a defraudace dostaly neomezeně zelenou. Sám Radek John nebyl schopen podat rozumný návrh řešení této situace, a ani další z diskutujících. Ve všech potenciálních návrzích zaznívalo pověstné, ale ... I paní Jílková byla z toho, co viděla a slyšela, viditelně mimo. A mám takové neblahé tušení, že jí v následujících eskalujících se diskusích jednou "na place" z přemíry té špíny, kterou je nucena se svým pořadem stále znovu a znovu prokousávat, trefí. Inu, i ona má sionistickou hypotéku ...

    OdpovědětVymazat
  15. To Milan:

    No jak tak přemýšlím, tak to byla ta neděle s těma brutálníma chemtrails (který moje rodina kromě mé Lásky nevidí)(posílala jsem foto Orgonetovi a viz. článek Nedělní (neúspěšná) škola chemtrails), byla jsem u vody se ségrou a ptám se jí:"Cejtíš to? Něco jako pukavec a exkrement s něčím....?" A ona že ne. 2x mě to ovanulo. Bylo to kolem 14té hod....To už dost sprejovali.....Nevím, jak to "cítilo" Tobě, ale třeba to bylo "ONO", ale třeba taky jen bobek:)
    Šmarjá už asi blbnu:)

    Coccinelle z HK

    OdpovědětVymazat
  16. Jo...přesně!!! To bylo ono....takže to bylo v celé ČR....kur.a...co oni to stříkaly...bylo to H2S...smrdí jako pes....zkažený vajíčka kolem 14 hodiny....a pak se mi udělalo asi cca za 4 hodiny zle! Ano 2x to ovanulo..... Hele sauna, voda...kdyby jsi věděla v okolí o indiánské potní chýši...jdi do toho...pročistí to krásně organismus...ale jen když to tedy budeš cítit jako dobrý. Safra, jdou do toho silně! Postřik a udušení hmyzu?? Lidí??? Díky Coccinelle z HK .) Milan

    OdpovědětVymazat
  17. Od Lysé nad labem přes Nymburk až k Hradci Králové se sprejuje podezřele "hustě". Co je na této oblasti tak zásadního ?

    OdpovědětVymazat
  18. TO MILAN:

    Takže nemám paranoiu?:)
    Hele je šílený, jak TO nikdo nevidí!!!! Teda skoro nikdo.....Každý den už udělám pár fotek oblohy a nestačím se divit:( Něco už pamatuju (je mi 31) :), ale takovýhle mraky NE!!!! Je to jak roztahaná vata po obloze a je mi z toho zle, protože já jsem slunomil a Slunko velmi miluju....Cítím, že HŘEJE JINAK a na to nemusím mít školy:)
    Díky za typ, do sauny chodím, také praktikuju urinoterapii (nikdo nechápe - pokud někoho zajímá, doporučuji knihy od G.MALACHOVA) a držím pravidelné půsty - nádherně také čistí
    (pozn. TO ALL: jukněte na WWW.PUST.CZ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a nebyla jsem už 2 roky nemocná (je to také od té doby, co jsem zahodila veškeré tabletky včetně antikoncepce)...
    JENŽE.....poslední dobou pochrchlávám a intuice mi napovídá (také kyvadlo), že to souvisí s chemtrails....protože dle mého pozorování SPREJUJOU KAŽDÝ DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    to all!!!!! PŔECE TOHLE NEMUŽEME DOPUSTIT!!!!!!!!

    Milane díky a všichni se mějte moc fajn:)

    OdpovědětVymazat
  19. Ještě TO ALL:

    WWW.PUST.CZ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Skvělé stránky úžasného člověka o totální detoxikaci organismu a zbavení se VEŠKERÝCH nemocí vč. rakoviny...........

    dále:
    MUDr. V. Partyková - Hladovění pro zdraví
    G. Malachov - Hladovění (teorie a praxe)

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.