31. května 2011

Mayské orákulum k pochopení doby, ve které žijeme

Díky čtenáři za tento úžasný text (z knihy Ariela Spielburyho, viz obrázek). Je zajímavé, že s postupem transformace podobná sdělení dávají stále více smysl ... nejsme v tom sami (:-)))

Milý O..,
toto považuji za velmi významné prohlášení! Pochází od rady starších jižních a severních indiánů!
Je to k pochopení doby, ve které žijeme!!!!!!!!


Mayské orákulum

Kdysi dávno se konalo galaktické shromáždění, na které dostal pozvání bezpočet světelných bytostí: děti Slunce, okřídlení andělé, sluneční běžci, bojovníci duhy a další světelné bytosti z mnoha hvězdných systémů. Tento velký okruh světelných bytostí se sešel z daleka široka.

Ve stanovené chvíli se dostavil Velký Duch, Láska kroužící galaxií, který všechny požehnal nebeským světlem a pronesl tato slova:

"Zvu vás k inkarnaci ve světě, v němž se má odehrát velká transformace. Kdo vyslyší mé volání, bude pomáhat při evoluci planety, kde doposud vládne iluze strachu a oddělení. Volám všechny, kdo mají potřebné vlohy a schopnosti, aby ztělesňováním a pěstováním lásky pracovali na Zemi jako moji vyslanci a zvýšili a transformovali její frekvence. V tomto mýtu budete tvůrci nové skutečnosti, skutečnosti nové oktávy."

Velký Duch pak pokračoval: "Na předchozích výpravách jste všichni osvědčili své navigační umění, orientační smysl a cit, schopnost probudit své vědomí a vyladit své srdce k pobídkám čisté lásky a milosrdné služby. Jako sluneční běžci a světlonoši jste již dokázali, že umíte držet pochodeň vysoko. Zvu vás tedy k hromadné inkarnaci mezi lid na Zemi, abyste pomohli Gáie a jejím dětem při transformaci."

"Součásti tohoto plánu je, že budete zahaleni závojem zapomnění," pokračoval Velký Duch. "Až se však rozpomenete na pocit dětské nevinnosti a důvěry, stanete se katalyzátorem tohoto cyklu zasvěcení na Zemi. Inkarnace budou probíhat strategicky, často v oblastech planety s největší hustotou vibrací. U některých z vás možná toto oddělení od lásky, které je však jenom iluzí, vyvolá pocity beznaděje, nedostatku podpory a odcizení. Přijmete-li však svůj lidský úděl, vaše láska transformuje hlubiny duality a vaše světlo bude povzbuzením pro ostatní.

Účast na této výpravě je naprosto dobrovolná. Měli byste však vědět, že transformace na Zemi je neobyčejně vzácnou příležitostí, jak zhodnotit všechno, čím jste během mnoha inkarnací byli, a učinit kvantový skok ve vědomí. Je tedy na vás, jestli se rozhodnete spolu s planetou Zemí a jejími dětmi zúčastnit se oslav, ke kterým dojde po transformaci!" (Obrázek: Mayský Galaktický motýl.)

Tak promluvil Stvořitel, který je světlem vířivých galaxií. A tak se stalo, že světelné bytosti, které vytvořily bezpočet spojenectví, spolků a rad, se rozhodly k inkarnaci na planetě Zemi, aby pomohli při této rozhodující události, při probuzení planetárního snu. Plán probuzení těchto bytostí z iluze oddělení a závoje zapomnění, které se na Zemi tak často vyskytuje, obsahoval i bezpečnostní opatření. Zástupci světla se totiž před cestou na Zemi dohodli, že si své poslání budou navzájem připomínat. Tyto bytosti z hvězd se proto vybavily různými kódy - zvuky, barvami, světly, obrazy, slovy a symboly -, vibrační rezonancí, aby na svůj závazek nezapomněly. Podle dohody se tyto kódy měly vyskytovat v různých formách: ve vizionářském výtvarném umění a hudbě, v pronikavém pohledu z očí do očí, v řeči a pocitech - ve všem, co vyvolává hlubokou touhu po probuzení a uskutečnění lásky.

A tak se tedy nyní, děti Slunce, koupete ve vodách rozpomenutí a připravujete se jako bojovníci duhy splnit slib, který je obsahem nového i pradávného mýtu. Tím, že přinášíte na Zemi lásku, roztahujete plášť bohů, vysíláte léčivé a láskyplné vlny do těla Země, která po nich dychtivětouží. Objevíte-li své poslání v této době, probudí se i vaše vlohy a mohou dávat sílu jiným. S pomocí smíchu, písně, tance, humoru, radosti, důvěry a lásky vytváříte mohutnou transformační vlnu, jejíž silou se rozpadne starý mýtus duality a oddělení a nastane zázrak jednoty a míru na Zemi.

Své vlohy používejte ve prospěch Gaie. V prudkém výbuchu světla vystoupí Gaia se svými dětmi, oděnými do světelného roucha, vzhůru, a své místo mezi hvězdami znovu nalezne nebeské těleso lásky a světla! Mytické volání již zaznělo. Velká výprava začala. Probuďte se, bojovníci duhy, sluneční běžci, světelné bytosti z galaktických aliancí, federací a rad! Vy, pradávní chodci po nebi, nejvíce obdarujete Zemi tak, když se rozpomenete na svou podstatu. Pochybnosti nechte stranou. Jste božské děti Slunce. Jděte tam, kam vás srdce táhne, a podělte se o své úžasné dary. Odevzdejte se kouzlu a světlu. Na Zemi nastává zázrak. Nezapomeňte, že zde tančíme a zpíváme pro Jedno Srdce.

Milan

10 komentářů:

  1. nádherné pravdivé slová , z ktorích sa mi tlačia slzy do očí...

    OdpovědětVymazat
  2. .....viď.... mě též!
    Milan

    OdpovědětVymazat
  3. taky husí kůže po celým těle :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Není o co bojovat, neexistuje žádný boj. Boj existuje jen v mysli ( egu ). Není co zachraňovat. To jen mysl potřebuje příběhy, protože se bojí být v přítomném okamžiku. v přítomném okamžiku totiž nemůže existovat ego. Ve skutečnosti jsme jen čisté vědomí, které má teď zkušenost v hmotném těle. Emptyness in nothingness.

    OdpovědětVymazat
  5. ahojte všichni.. myslím, že jsem včera přišla na smysl svého života.. v srdci máme všichni nekonečný vesmír.. nekonečnou lásku.. která když chceme se nám rozproudí celým tělem a dokáže nás uzdravit.. v hlavě jsou zrakové, čichové a další orgány a je tam i mozek, který je totálně zaplísněný blbinami.. vše co si pomyslíte se splní.. proto žít v tady a teď je našim cílem - v tady a teď není prostor na nic jiného.. v tady a teď jsme sami sebou.. když začneme přemýšlet hrnou se do našeho těla šílenosti.. a jsme nemocní.. proto začněme uzdravovat mysl a to tím, že poprosím o pomoc a ona příjde.. a mě se to již daří.. začlo to u mě partnerským vztahem, když jsem se rozhodla jej opravit, uzdravit a také nemoce vlastních dětí mě přijměly ke změně.. jsem tady já žena Šárka a mé uzdravování skrze mé přátelé, rodinu skrze okolní svět.. miluji vás všechny a všechno.. mé srdce je nekonečné a mysl bude taky..... srdečně vás zdraví..

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím všechny,tuto knihu mám a je dobrá :) ale je dobré umět pracovat se symboly a procítit je,výklad těch karet je dobrej a každá ta karta zároveň dá procítěním jiný pocit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krom posledniho odstavce je i tato veta moc pekna... S pomocí smíchu, písně, tance, humoru, radosti, důvěry a lásky vytváříte mohutnou transformační vlnu, jejíž silou se rozpadne starý mýtus duality a oddělení a nastane zázrak jednoty a míru na Zemi. Vsechno tak delam, tak at uz to zacne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kniha je báječná. Měla jsem ji půjčenou a už delší dobu ji sháním. Víte-li, kde by se dala koupit, budu vděčná za radu. Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den. Objednala jsem si orákulum a kniha mi dorazila bez karet. Vůbec nevím, kde sehnat samostatné karty. Tímto Vás velice prosím o radu. Děkuji Romana

    OdpovědětVymazat
  10. Všem vřele doporučuji shlédnout video s českými titulky s názvem: "Poselství Plejáďanů 2012 - Budíček pro Světelnou rodinu", které je uvedeno zde: http://www.youtube.com/watch?v=enQSD8p7ULM (Zajímavé to začíná být až od času 4:19)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.