17. května 2011

Hewlett-Packard vyrábí chytrý prach

Video z ČT24:  Čeští "odborníci" propagandisticky jásají v televizi nad možnostmi využití "chytrého prachu". Moderátorka je ale docela dobrá (:-)))
http://cs.gloria.tv/?media=74372

15 komentářů:

  1. Tyyy voooleee... k tomu teda těžko co dodat...

    Všimli jste si, jak ten pán v televizi opět nenápadně naznačil tu možnost, že budou mít lidé čipy v těle a budou kontrolovat jejich životní funkce atd.? To je v tomhle roce už poněkolikáté, co jsem narazil na zmínku očipování lidí v televizi, propaganda v přímém přenosu. O té centrální síti už ani nemluvě.

    A "cukrování planety"... tak kromě hliníku, mongrelonů a dalších nesmyslů nám budou na hlavu padat i mikročipy, paráda:)

    Mimochodem - Chytrý prach alias CML alias Skynet:D

    Přeji hezký den a pevné nervy!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  2. A navymysleli jsme to nakonec my ? CML jsme měli už Návštěvníkách. A kdepak asi ten CML bude umístěn ?

    OdpovědětVymazat
  3. Zase kontrolovat!! Zase zásah do soukromí!! Z prva najít ložiska ropy! OMG, kež by tu posranou Ameriku vycucali tamní tornáda na díru v zemy!

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  4. No vida a mají vyřešené důchody, až budeš mít nárok, tak šlus -:)
    No, a nesypou nám to náhodou na hlavu už teď ???
    Karel

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, já myslel, že jste to už všichni viděli, nechávala tady odkau, myslím, Nibiru. Taky jsem žasl, jak otevřeně cukrujou hliník a všechen ten bordel.... a v poho. Když o tom mluví jako, že brzy, tak to už musí trénovat. Jo, Karel to trefil. A u nás ve fabričce, umíraj chlapy den před důchodem, tři dny v důchodu....nejdýl vydržel teď 3 roky v důchodu....tak to vypadá, že už cukrujou.... Neskutečný, Svět se dostal pod vládu šílených vědců....Za dva roky bude Fantomas né komedie, ale drama ze současnosti.....Milan

    OdpovědětVymazat
  6. klidne at me zabji, ale cidlo si nikdy nenecham aplikovat, mobil i PC v brzke dobe vyhodim, budu chodit telefonovat z automatu, zlata 80. leta a dříve

    OdpovědětVymazat
  7. Počkat, teď jsem si na něco vzpoměl, s tím "cukrováním". Asi to teda tak nebude, ale vzpomeňte na články tady na Orgonetu o "suchém dešti" různě po světě - že je jasné nebe a přitom se z něj něco "sype"? Že byste měli pravdu a už to opravdu trénovali?:)

    Richard

    OdpovědětVymazat
  8. Tady se někdo odkopal.

    OdpovědětVymazat
  9. ...títo dvaja /nehovorím o moderátorke/ už majú čidlo dávno nainštalované, roboti posratí...
    Hi

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tak s těmi bioroboty !!! Budete se asi mnozí divit, ale jsou místa (zvláště zpravodajského a novinářského charakteru), která může zastávat jen takový člověk, který projde tzv.MRP (Memory Restructure Procedure - neboli proces selektivní restrukturalizaci paměti). Jedná se o technologii, která dokáže s chirurgickou přesností mazat nebo naopak implantovat informace. Člověk, který tímto "výplachem" prošel, si ani neuvědomuje, že slouží tomu, a brání toho, kdo jej "vypláchnul". Proto mají tito lidé problémy srovnávat se se svým okolím a zvláště s většinovými názory opačného spektra. To nám přeci nedávno ukázala názorně paní Míková v Turbulenci.

    OdpovědětVymazat
  11. 2nasgol
    >>OMG, kež by tu posranou Ameriku vycucali tamní tornáda

    Ahoj
    prosti americane nemuzou za to, ze se tam usadilo par parazitu, mozna jsou chudaci postizeni pokusama dyl (demence, obezita). To bych rekl, ze si prave preje nesvetla strana, aby bojoval bratr proti bratru
    rimi

    OdpovědětVymazat
  12. rimi

    Přesně tak, myslím, že nenávist mezi lidmi je uměle živená. U nás se stačí podívat na diskuze na novinkách cz. Jednomu je z toho smutno.:-(

    OdpovědětVymazat
  13. Nasgol, fuj! Či chceš u nás tornádo ? ono počuje !
    Mám v Amerike dcéru a vnúčatá. Nestretla som Američana čo by chcel zlo, len p o h o d l i e ! Tá uspávanka im je servírovaná obratne, nebadajú.
    Hm, rimi, môže byť - je tam hrôza obéznych a ústavov pre mentálne postihnutých.

    Out of topic - letím tam o pár dní, dúfam mi Boh dá šancu svietiť, ak už nie posvietiť si na nich.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  14. Přestaňte tady plašit. Tohle svinstvo slouží k něčemu úplně jinému.

    OdpovědětVymazat
  15. .... To 21,24 - , k čomu ??
    Teda si sdielny ty mudrc. Co si priniesol do diskusie, čím si obohatil tému, a čo si dal??

    Prd vieš, Hi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.