15. května 2011

Jaký je u vás západ Slunce?

Zdravím Orgonete.
Obracím se na Tebe s prosbou o podporu při plánovaném experimentu, který plánuji spustit nejbližší slunečný den.
Jde o to, že mě zajímá, jak vypadají chemtrails ve stejný čas v různých částech republiky, takže se pokusím vyzvat čtenáře, aby vyfotografovali západ slunce, otagovali a uploadovali na internet. Čím víc lidí se zapojí, tím lepší představu získáme, jak vypadají chemtrails při západu slunce napříč republikou.
Článek s informacemi a instrukcemi už mám napsaný, publikovat ho hodlám, až bude zřejmé, že bude večer jasná obloha a budou pěkně pozorovatelné chemočáry. Prozatím nechci, aby se o tomto plánu vědělo dopředu, protože kdybych třeba den předem veřejně oznámil, že hodlám vyzvat čtenáře po celé republice, aby fotili chemtrails pro porovnání, jako napotvoru by s geoinženýrinkem v tu dobu přestali...

Sice to není nic světoborného, ale alespoň přinutím některé lidi podívat se na oblohu a zamyslet se. I přesto, že to nemusí mít žádný hlubší efekt, tak alespoň získáme přehled o tom, jak vypadá obloha ve stejný okamžik v různých koutech republiky... A pokud by se tento projekt setkal s alespoň nějakou odezvou, můžeme ho opakovat (třeba pravidelně) a rozšířit i za hranice našeho Kocourkova...

Teď už jen čekám na jasnou oblohu. Dle předpovědi by to mohlo být někdy v průběhu příštího týdne. Hned jak zveřejním článek, chystám se na něj upozornit v několika diskuzích a na dalších stránkách, aby se o tom
dozvědělo maximum čtenářů. Za zmínku i na Orgonetu bych byl rád (poslal bych ještě jedno upozornění e-mailem), protože právě na Tvém blogu naberu pravděpodobně nejvíce účastníků tohoto projektu.

Díky za Tvůj čas a přeji pevné nervy v boji za pravdu ;)

Apin

4 komentáře:

  1. Nedokážu si představit co z téhle akce vyplyne, ale rád se připojím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, no v pátek jsem vyfotil letadlo které za sebou zanechávalo hodně dlouhou stopu a pak se mi povedlo trochu zachytit i druhé letadlo, které bylo kousek nad ním a to zanechávalo kraťoučkou stopu. Škoda že jsem neměl u sebe triedr jinak bych fotil přes něj a byla by fotka kvalitnější. Dal jsem to na tenhle odkaz:
    https://picasaweb.google.com/centronix3000/155201102?authkey=Gv1sRgCJX62vLGkuTv8QE&feat=directlink

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a kvůli tomu je tu od pátku pěkně bílo, škoda že byl ten letoun s krátkou stopou moc rychlý, že jsem ho nestihl zachytit.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak vidíš, zveřejněním tohoto plánu nám ten jasný západ slunce co nejvíce oddalují... No ale podle aktuální předpovědi to možná spustíme už zítra nebo v úterý... Foťáky připravit :)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.