10. června 2011

Dodatek k rozboru vody z Římova - pH vody

Dodatek čtenáře V. k předchozímu článku o tom, co za svinstvo tu dýcháme a pijeme:

Dobrý večer,
teď jsem si uvědomil to strašně důležité těch rozborů ---- pH !!!!!!!!!
Pokud pijeme vodu o pH 6,58 (což je pouze o 0,08 pod hyg. normou) - viz vedle, dostáváme se všichni do problému s rakovinou. Lidská krev má mít Ph 7,35 až 7,45. Vše pod tuto hranici má za následek rakovinné bujení. Rakovina není nic jiného než reakce určitých buněk na pro ně příznivou situaci. Znovu upozorňuji - nechat si udělat testy na pH krve. Mělo by být v rozmezí  7.35 až 7.45. 
Okamžitou a zároveň dlouhodobou pomoc nabízí:
Směs 1 dílu sody a 3 dílů javorového sirupu. Za tepla (ne horka) nechat sodu rozpustit v sirupu.1 až 3 lžičky denně. POZOR------javorový sirup a soda se vzájemně chemicky ovlivňují a proto nemají podstatný vliv na chemické reakce v žaludku!!!!!!!
Stejně jako přirozený vitamin "C" nemá vliv na HCL v žaludku na rozdíl od syntetického !!!!!!
V.

Poznámky Orgonet: Mohl bys nám, V., prosím tě ještě napsat:
1. Vzorek vody je z vodního zdroje Římov - tedy z přehradní nádrže na Malši u Římova v jižních Čechách?
2. Voda z Římova (taky ji piju) prochází před konzumací samozřejmě úpravnou pitné vody (Plav). Nakolik se v tam vyčistí od baria, hliníku, železa atd.?
3. Odkud je vzorek vzdušného spadu?
4. Soda a sirup - jde o objemové díly?
5. Na odkazu, který nám poskytl Verthandi (díky!!!) http://www.registrpovinnosti.com/df23h54/voda/registrlegislativy/Baryum.pdf je mapka, kde je v ČB či okolí dost velký zdroj baria z nějaké výroby - co by to mohlo být? 

12 komentářů:

  1. Sice to sem nepatří, ale: V pondělí se zastaví doprava v celé zemi. Věci se dávají do pohybu, dění se zrychluje. http://www.osdopravy.cz/component/content/article/17-aktuality/85-prohlaeni-koalice-dopravnich-odborovych-svaz-qke-stavce-nas-dohnala-vlada-rq

    OdpovědětVymazat
  2. Jaká je asi nálada v Bilderbergu?
    A jaké mají její členové pH krve?

    http://www.reformy.cz/zpravy/james-corbett-o-letosnim-setkani-bilderbergu/

    OdpovědětVymazat
  3. Soukromě říkám překyselení "haribizace",podle medvídků Haribo, to se totiž stává s vnitřním prostředím kde by volně měla plynout voda, tj energie, a to se zahušťuje vinou překyselení,tedy vytváří se prostor pro vznik onemocnění. Rozdělení na zásaditou stravu a kyselou snadno najdete na internetu.Co prospívá překyselení, je ohřev jídel v mikrovlnné troubě.Takže proto i citlivým lidem bývá při velké harrpové aktivitě zle..
    Důležité je kvalitně pít, doplnit minerály,atd.
    Nějak moc to do sebe zapadá, ne?
    Dita








    Je potřeba kvalitně pít.

    OdpovědětVymazat
  4. Upozornujem, ze je zbytocne, pokial clovek zije si dat urobit skusku na pH krvi, nakolko lud.organizmus urobi vsetko preto(pokial clovek zije), aby pH krvi bolo v krehkej rovnovahe 7,345. Cize aj vaznejsie chory clovek bude mat pH krvi v podstate v norme a vypovedna hodnota testu bude ziadna. Skor si urobte sami meranie pH slin a mocu obycajnym lakmusovym papierom(dobre vys. budu, ak bude nad 7). V zasaditom prostredi tekutin tela a jeho buniek nedochadza k mutaciam buniek, k vzniku bakterii, virusov.... Idealne je pit zasaditu vodu s pH vyssim ako je 7 a "velke" mnozstva(1 liter na 16-20kg hmotnosti denne.

    OdpovědětVymazat
  5. Lidská krev musí mít PH 7,35 až 7,45. Pokud by PH v krvi kleslo, nebo stouplo mimo toto rozmezí, jdeš během několika málo minut do komatu a pak na hřbitov. Je nesmysl to nechat přeměřovat, pokud jseš při vědomí tak PH vždy bude v tomto rozmezí.

    btw. Stav kyselosti se zjišťuje z moči, nebo slin! Lakmusový papírek celkem dobře ukáže stav. Ideálně když se vstane po ránu, kdy je tělo přez noc pročištěno a všechen bordel je v moči.

    OdpovědětVymazat
  6. Javorový sirup a soda:

    http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=230&Itemid=39

    OdpovědětVymazat
  7. Ve středu 8.6.2011 byl v Brně slejvák. Po silnicích tekla bílá voda, nejprve to připomínalo mléko nebo vápno.
    Pak se to změnilo na vodu jakoby jarovou - když po ní přejelo auto, za pneumatikami zůstávalo. Pak vše zmizelo.

    Toto pozorování už tu bylo před cca 2 lety.

    Nejprve jsem myslel (hlavně podobnost s Jarem), že je to zbytek nějakého saponátu, který čistící stroje přidávají do vody, a teď se tím lijákem spláchlo. Ale to by zase nevysvětlovalo tu mléčnou bílou barvu. Na zbytky po zimním solení to taky nevypadám, to už se se muselo dávno smýt od zimy.
    Taky někdo toto popisoval i na dálnici (mléčná voda po silném dešti), a dálnice se běžně mycími stroji nečistí...

    Chtěl jsem zajít do trafiky koupit láhev s vodou, že naberu vzorek, ale než jsem dolej do města, déšť ustal a voda už nebyla mléčná.

    Nemáte tušení, co by to mohlo být. Při příštím prudším lijáku v Brně i jinde koukejte na silnice...

    OdpovědětVymazat
  8. LIDI neodbachnite ten pondelok.
    Je to velmi dolezity signal, nielen vasej vlade.
    Je to predovsetkym signal ludskosti, ... a co bubny maju ????
    Drzim palce odvaznym a cestnym.
    Love Bo

    OdpovědětVymazat
  9. Mohlo by se jednat o kondenzační jádra potřebná pro vznik kapek.Mám dlouhodobé podezření na Polyakrylát sodný(popř.podobnou látku)který má neobvyklé schopnosti vázat vodu a je "relativně nekarcinogení"(používá se i v dětských plenách a hyg.vložkách).Oficiální prokázání nebo popření těchto látek ve srážkové vodě je prozatím velmi těžce prosaditelné.

    OdpovědětVymazat
  10. ... nalada na Bilderbergu ?? zislo by trosku prikyslit menu :-))

    OdpovědětVymazat
  11. coca cola má pH 4,5 a s oblibou ji všichni pijí a nezpůsobuje rakovinu, proč by teda měla tato voda ji způsobovat?
    nesmysl tento článek je

    OdpovědětVymazat
  12. K té poznámce č.5 na konci článku - na mapce uvedená lokalita ukazuje někam k Velešínu nebo ke Kaplici. Může mít baryum něco společného s výrobou ve strojírnách nebo elektrotechnickém průmyslu. Obojí totiž v naznačených loklitách existuje.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.