28. května 2013

Henri Monfort právě v ČR a na Slovensku

Pro zájemce o pránickou výživu připomínám, že právě v těchto dnech má v ČR a na Slovensku přednáškové turné Henri Monfort! Mám lístky a těším se na zítřek, kdy bude v ČB!

Henri Monfort v ČR a na Slovensku - 27.5. až 3.6. 2013

Vesmírná energie - strava budoucnosti - Jaroslav Dušek uvádí Henriho Monforta

"Pránická výživa spočívá v tom, že se živíme pouze pránou, bez pevné stravy. Tato energie je známa od dávnověku pod různými názvy: PRÁNA v Indii, CHI v Číně, MANAS v Polynésii a Jižní Americe, a Duch svatý v křesťanské tradici. Proto, abychom se živili pomocí této energie, stačí dobře se připravit, upravit stravu co do množství a kvality, nastolit tento způsob výživy pomocí procesu 21 dní a potom ho zavést do běžného života. Taková je pránická cesta, kterou zachovávám již 10 let. Přináším svědectví o tom, že je to možné pro všechny. (Henri Monfort)

Henri Monfort během svého pobytu v ČR uvede svou knihu vydanou poprvé v českém překladu "Pránická výživa - jiná cesta ke spiritualitě". 

Více informací a termíny a místa přednášek: viz http://hledani.gnosis9.net/monfort.php

2 komentáře:

  1. inspirace k tomu je v příznačné NEKVALITĚ Otravin....poděkování s lásku vám MNOU nezvolení zás tupci demokratury...oč horší to mají západní žrouti kvalitních potravin.....

    OdpovědětVymazat
  2. a já těším na 31.5.2013 kdy bude milý Henry v Brně :-)

    krásný den všem:-)
    sv.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.