24. května 2013

Rezonance - jsme elektromagnetické bytosti


Přeji krásný a příjemný den
 
Právě jsem dokončil jedno velice zajimavé video plné úžasných, ale znepokojujících informací. Našel jsem tam i spousty nových věcí o kterých jsem nevěděl. Tak posílám odkaz. Myslím že jsou to informace o kterých by měl každý vědět. Zdraví: Zbyněk
 

23 komentářů:

  1. Nebyla by tatáž informace v textové podobě? Ve videu je sice naznačena několik zdrojů, ale kamera vždy rychle najede na jednu větu, vytrženou z kontextu. V psaném článku by - předpokládám - byly reference uvedeny celé. Ve videu se také špatně hledá, aby si člověk mohl dát do souvislostí jeho různé části navzájem i jeho informace s dalšími zdroji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stáhni si titulky .srt a otevři v jakémkoliv editoru pro .txt
      http://www.uloz.to/xn4bwqPh/rezonance-jsme-elektromagneticke-bytosti-resonance-beings-of-frequency-srt

      Vymazat
    2. Dík za titulky. Po prozkoumání prvních několika minut mám ale několik poznámek:

      *Ten film dává do souvislosti Shumanovu resonanci (7.83 Hz) a alfa-vlny mozku (8-12 Hz) a tvrdí, že jsou prakticky identické. Podle mne ale ty frekvence shodné nejsou.

      *Lidský mzek kmitá na mnoha dalších frekvencích (théta, beta, delta, gama). Pokud si vyberete jakoukoliv frekvenci mezi 0,1 a 100 Hz, najdete k ní ekvivalent v lidském mozku. Takže ta podobnost není náhodná, ale prakticky jistá. Asi podobně, jako je jisté, že na frekventované křižovatce uvidíte brzy auto a prohlásíte to za zvláštnost.

      Vymazat
  2. Po shlednuti filmu me napadlo: vse musi dosahnout vrcholu aby zaniklo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I slunce, když dojde na konec svého životního cyklu, vybuchne a rozpadne se. A tak je to ve vesmíru se vším - je to věčný koloběh - vše neustále vzniká, sílí a roste, aby to pak nakonec zaniklo !

      Vymazat
  3. Vynikajúce video, vďaka zaň. Poučenie z neho uvedené na konci určite osloví každú premýšľajúcu bytosť: "...peniaze hýbu svetom...zmena nepríde od nich, musí prísť od nás...musíme otvoriť svoje oči a uvedomiť si problém... "

    Prajem všetkým otvorené oči a otvorenú myseľ.

    OdpovědětVymazat
  4. :-) jak napsal ve Smaragdové tabulce pan Hermes Trismegistos v 15té, poslední větě:
    " co jsem řekl o práci výše zmíněného, NA TOM NENÍ ŽÁDNÁ CHYBA - JE TO DOKONALÉ.." :-)
    Měli bychom být jako lidé více pokornější a chápající v sounáležitosti se Zemí a celým Vesmírem.
    Krásný víkend všem ☼

    OdpovědětVymazat
  5. Milý Orgonete,je pravda v tom, že svět, potažmo civilaizace, jde "zu grunt".Ale toto video je zcela manipulativní.Od pradávna jsme vystaveni magnetickému poli země a rovněř různému elektromagnetickému záření ze Slunce. Možá to nevíš, ale lidé, kterým při slově záření "naskočí kopřivka"nevědí, že je naše tělo vystavováno, (vedne i v noci) mnohem silněšímu záření-z hornin i z kosmu, které opravdu může způsobit mutace(včetně rakoviny)a taky je způsobuje. Bylo by dobré, kdybys si ujasnil pojem "kvantová enegrie"(ve skutečně fyzikálním smyslu)-když tedy šišinka "vidí" mikrovlny-musí nutně vidět i "teplo"-taky je to elektromagnetické vlnění, jen o něco málo delší, než viditelné světlo. Kdyby ta teorie o melatoninu byla správná, museli bysme spávat přinejmenším v mrazáku a stejně by tu šišinku mátlo naše tělesné teplo.

    Před časem se i na Tvém blogu objevil článek (asi z VM magazinu),kde byly obrázky rostlin, zalévaných normální vodou a vodou z mikrovlnky. I když, díky svojí profesi vím, že je to pitomost, udělal jsem dva pokusy, které tuto informaci nepotvrdily-sazenice rajčat i pórku nejevily žádný rozdíl a po vysazení na záhon rodily "normálně". Rovněž včely nijak nereagují na mobil, ale pod vedením vysokého napětí jsou pěkně "nasraný"a dokážou to dát pomocí žihadel najevo. Jen nevím,jestli jsi schopen, pochopit proč.Tyto "pokusy" jsem rovněž provedl.
    No a když se vrátím ke starým "hitům"-MEG je rovněž nefunkční pitomost-to jsem si taky ověřil experimentálně". Rovněž nabíječka Aladin-o tom jsem před časem někomu odpovídal na Tvém blogu.
    S napětím čekám, kdy se objeví informace, že ten pan Keshe, přiletěl na nějaký kosmodrom, ve svém stroji, využívajícím jeho "pricipy". Ale neúspěch nesváděj na "temné"(v rámci globalizace tato kasta lidí, jinak zcela obyčejných, existuje)-přinejmenším Iránci by ty jeho "objevy" už dávno použili ve výzbroji.

    No-udělěj si na své zahrádce pokus s tou vodou z mikrovlnky.Abys poznal, že ne všechno, co je na internetu, je pravda.Tak ahoj.
    P.S. A při pokusech o rozhánění contrails(taky pěkný svinstvo,stejně jako "obyčejný" smog), ber v úvahu,že "nahoře" vanou větry rychlostmi i hodně přes sto kilometrů-než ten ocet doleze nahoru, je všechno odpařené množství oneseno daleko od místa odpaření.Nebo jsi "odbytový agent" nějakých "spojených octáren?"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, rostlina nereaguje na takovouto vodu proto, že má jen fyzické a éterické tělo nikoliv tělo astrální. Člověk však astrální tělo má, které je přes čakry propojeno s tělem éterickým a fyzickým a proto na rozdíl od rostliny, která čakry nemá, tak člověk i zvířata na podobně ozářenou vodu reagují. Takováto voda i běžné záření sebou nese zároveň informaci, jež nevyhovuje člověku ani zvířatům. Jde totiž o elktromagnetické pole umělé, které je zkrátka pro lidi i zvířata škodlivé. Ne všichni to však cítí ve stejné míře a proto jsou rozpory. Cítí to právě lidé citlivější a mnohdy duchovnější právě proto, že jejich astrální jemněhmotné tělo a čakry na to více reagují. Dokument je jen slabým odvarem toho, co člověku hrozí, pokud zcela propadne technice. Těch souvislostí totiž mnohem více... Díky tomu, že duchovní síly o tom ví, dojde proti tomuto problému „k zásahu z venčí“. Erupce na slunci, meteority i sopečná činnost je totiž také jak fyzická, tak i spirituálně řízená... Vratislav

      Vymazat
    2. :-)))Nebo jsi "odbytový agent" nějakých "spojených octáren?" :-))) táto věta mě při sobotě rozesmála

      Vymazat
    3. jooo, to by mě taky docela zajímalo, jak to vypadá s Kesheho technologiemi - je kolem toho už dlouho významné ticho

      Vymazat
    4. :-)) ahoj Anonymní25. května 2013 8:49....nevím jak voda z mikrovlnky, ale přepokládám a myslím správně- je trochu pozměněna. Já např, nemohu jíst potraviny ohřívané z mikrovlnky, protože doslova cítím kmitání molekul do 2 minut od ohřevu. Brní mě jazyk, ústa a pálí to prostě- myslím jnak, než ohřáté jídlo klasicky:-))) Takže u mě mikrovlnka je jako prezent nezapnuta ve volné skříňce jako součást techniky v kuchyni:-))) Starou jsem darovala protože byla nevyužita. Takže problém mám v restauraci s jídlem, hotovkami, které jsou přihřívány v mikrovlnce. Nejhorší jsou polévky, a vůbec potraviny s vyšším obsahem tekutin. Asi sem blázen, ale prostě já to cítím fyzicky, vadí mi to. Proto to určo vadí i rostlinám,ale nemluví :-)) Vadí mi i mobil, proto více používám pevnou, mobil jen zřídka na strohé a nezbytné, nutné. Dokonce, a můžeš se smát, cítím paprsek rtg, při snímkování...je to nepříjemný okamžik průniku přes hmotu mého těla :-))) Tím, že někdo necítí, neznamená, že záření uměle vyvolané neškodí. Samozřejmě stejně tak škodí geozony určité aj...člověk si zvykne na hodně...přechodně, ale ty následky při dloohodobém působení. Nakonec radiace (spad z výbuchu elektrárny, bomby) také není vidět, slyšet, cítit nosem,ale škodí, žejo :-)

      Vymazat
  6. Už velmi brzy éra elektroniky skončí. To bude velké vysvobození pro lidstvo. Myslet si například, že díky internetu panuje nějaká svoboda, je velký omyl a opak je pravdou. Pár poctivých zpráv nic nezmění na faktu, že zbytek je přinejlepším polopravda, často lež a ve všech směrech mocní díky elektronice dnes vládnou. Také o tom, že většina lidí i v závislosti na běžné elektronice v podstatě degeneruje není pochyb včetně silné zdravotní škodlivosti, která by časem vedla k předčasnému zániku lidstva, jež by nedokázalo dokončit svůj vývoj ve fyzických tělech. Popsáno z pohledu vyšších světů už na čtyři pokračování zde:

    http://www.energytalisman.eu/cz/mayove-21.12.2012-tma-svetlo-transformace-promena-sdeleni.html
    http://www.energytalisman.eu/cz/sen-bezelektroniky-sny-znameni.html
    http://www.energytalisman.eu/cz/sdeleni-cast-3.html
    http://www.energytalisman.eu/cz/asteroid-1998-QE2.html

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tento dokument. V poslední době je to to nejpodnětnější, co jsem mohl shlédnout. Tento dokument by měl být pouštěn na všech školách, v TV.

    OdpovědětVymazat
  8. Srdečne zdravím :o(
    Naozaj - veľmi znepokojujúce informácie. Žiaľ, pravdivé až alarmujúce... Tu máme jasný dôkaz príčiny, ktorej následkom až podozrivo nebolo vidieť na kvetinách v minulom roku včielky, čmeliaky, motýle..., ale očividne hlavne túto jar. ... Budeme ochotní urobiť radikálne rozhodnutie (napr. ako vo videu: "100 % ochrana před zářením z mobilu"), aby sme ako civilizácia prežili?!... Chceli by sme urobiť nevyhnutný kompromis kvôli zachovaniu nižšieho živočíšneho druhu (včiel), od ktorého sme závislí až tak, že sa to týka nášho prežitia?!... Alebo sme natoľko závislí na technike, že radšej budeme všetky pravdivé informácie a výsledky bádania zosmiešňovať a bagatelizovať, len aby sme sa nemuseli tohto "zlatého teľaťa" vzdať?! ...Spomeňte si, akí sme boli spokojní a v pohode, keď sa používali pevné linky. Bol to vtedy aj určitý pohodový a komfortný druh slobody - nikto nás nikde neotravoval a nekontroloval... a to ticho :o) ...a vždy na jar a v lete len samé včely, čmeliaky, motýle a štebot vtákov... :o) Široko-ďaleko žiadny nesympatický stožiar vysokofrekvenčnej antény... Nebol by to návrat "do jaskýň" bez mobilov, práve naopak. Postupne by sme si začali spomínať a osvojovať prirodzenú komunikáciu - telepatiu - už je k tomu vhodná doba...
    Majte sa pekne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že největší průšvich je v tom že mnoho teorijí a hypotéz je založeno na pravděpodobnosti. Tedy na věcech pravdě podobné, což je vlastně lež.
      Když je něco pravdivé tak to je a ekzistuje hmatatelně nezvratně a dá se to prokázat.Pak je to tedy parvdivé a nikoliv pravděpodobné.Ale na této pravděpodobnosti jsou vybudovány m,nohá tvrzení a teorie protože o věcech takto definovaných, si dotyčný neověří a pokládá je za ststus Q, tedy za věc prokázanou a neměnou.
      Další rpůšvich je v tom že používáme věci kterým ani tak moc nerozumíme a nezvládáme je. Mnohdy se to dá přirovnat nerozumnému děcku které si pohrává s ručním granátem.Tak že místo aby věci posloužili k lepšímu tak mnohdy spíš ublíží .Někdy se to děje plíživě a skoro nepozorovaně, pak se lidstvo diví co se mu děje a nechápe úproč. Všechno je totiž založeno na principu příčin a následků.a také na tom že vše má svůj řád, který jsme zatím nepochopili.
      Nevěřím že by mohlo něco pozitivního vzniknout(pokud vůbec by něco vzniklo) z chaosu.Někdo tedy dal první impuls(myšlenku) která vše uvedlo do codu v určitém řádu a harmoniji.
      Ten Někdo nás určitě převyšuje ve všem a chce aby jsme mu byli partnery, nikoliv ale soupeři. ale to by bylo zase nadlouhé povídání a diskuzi. Wv1

      Vymazat
    2. Na pravděpodobnosti a neurčitosti je založena kompletně celá fyzika a chemie. Veškeré konstanty, které nejsou direktivně určené, jsou ve skutečnosti jen odhady, naměřené s nějakou přesností. Podobně to platí o všech měřeních. To, že něco objektivně existuje, je vlastně jen vysoká míra pravděpodobnosti.

      Ve vašem pojetí je tedy vše v přírodních vědách lež.

      Vymazat
    3. "Na pravděpodobnosti a neurčitosti je založena kompletně celá fyzika a chemie" - proto svět vypasá tak, jak ho známe ! Pokud by se dělala skutečná smysluplná a odpovědná věda, nic podobného by tu nikdy nebylo !

      Vymazat
  9. Jde o zásadní téma, zde je ten film ve vysoké kvalitě:
    http://www.uloz.to/xuMtwDqP/Rezonance+-+jsme+elektromagnetick%C3%A9+bytosti_%28Resonance+-+Beings+of+Frequency%29.mp4
    http://www.uloz.to/xn4bwqPh/Rezonance+-+jsme+elektromagnetick%C3%A9+bytosti_%28Resonance+-+Beings+of+Frequency%29.srt
    http://www.uloz.to/xSxfhit7/Rezonance+-+jsme+elektromagnetick%C3%A9+bytosti_%28Resonance+-+Beings+of+Frequency%29.txt
    http://www.uloz.to/xJ1igoKw/Rezonance+-+jsme+elektromagnetick%C3%A9+bytosti_%28Resonance+-+Beings+of+Frequency%29.jpg

    OdpovědětVymazat
  10. Foto: Nezvyklé tvary telekomunikačních vysílačů http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/fotogalerie/2013/05/24/foto-nezvykle-tvary-telekomunikacnich-vysilacu/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ty stožáry schovávají, poněvadž přišli na to, že si toho lidi všímají, a na protest jim je ogiftují !

      Vymazat
  11. Velmi dobry dokument. Vdaka.

    OdpovědětVymazat
  12. Dokument je už zakázaný :-(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.