24. května 2013

Soukromý chov šelem pro úchylné VIP

Ahojki OrgoNete, tak mně napadlo, oprášit jedno mé starší videjko (natočeno cca před 2,5 lety) a následně přidat komentář o skutečnostech, které se nikde moc neprezentují, jen snad mezi nemocnými lidmi tzv. VIP.

http://youtu.be/am7F0FOPh3A



Jak vidno z videjka, tak s gepardy se můžeme setkat i u souseda v Ćechách, nejen v Africe či zoo, anebo v střední Asii. Kočičky byly natočeny v soukromém chovu mého kamaráda a tímto mu děkuji za dokonalý zážitek. Kamarád chová velké kočky jako koníčka a částečně jako způsob obživy. Produkuje celkem slušný odchov mláďat, prozatím krom gepardů. 

Jiná situace je na farmách např. v JAR. Tamní farmy produkují spousty vzácných zvířat a to jen a pouze za účelem morbidního byznysu.

V Americe i v Evropě si můžete zakoupit zájezd do tamější divočiny s plánovaným lovem na předem vybrané a zaplacené zvíře. Ceny jsou stanoveny dle vybraného druhu. Čeští úchyláci začínají cca na 10 tisících dolarech (pakúň apod.) , Němci a Amíci se pohybují až okolo 300 tis. dolarů za odstřel slonů, nosorožců, gepardů, lvů a dokonce nádherných žiraf Rotschildových. Tito lidé si ještě velice rádi i připlatí za zinscenovaný příběh, jak např. úplně náhodou jde sám africkou buší (asi do Meka) a zčistajasna ho přepadne rozběsněná a řvoucí žirafa, no a on ji hrdinně zdolá jen a pouze v sebeobraně a to náhodně nesenou kulovnicí s dalekohledem. Toto vše si nechají natáčet a nafotit, aby mohli doma oslňovat jím podobné úchyláky. Samozřejmě je jim přidána i lovecká trofej - kožešina, hlava zvířete apod. Na tyto výpravy jezdí i mnoho lidí z České a Slovenské republiky. Mně osobně to připadá jako hodně velká zhovadilost. Nebyl bych proti pokusu o lov bez naháněčů a střelného či bodného vybavení, prostě jen lidský mozek a nehty proti zvířecím instinktům, drápům a zubům. To by bylo fér a to by taky byl příběh.

S pozdravem Světla        Pavel Serafin

Pokud uznáš za vhodné, může být kdekoli publikováno.

6 komentářů:

  1. Totálně zvrácený.... totálně

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě musím připojit malý dodatek, můj kamarád samozřejmě nechová kočky pro výše popisovaný účel, jak by snad mohlo vyznít z nadpisu mého příspěvku. A taky se omlouvám za hudební doprovod k videjku, ale YT mi původní hudební kulisu bloknul a v nabídce volných skladeb mi nabídl takovouhle minutově odpovídající srágoru.
    P.S.

    OdpovědětVymazat
  3. Na Zemi jsou dvojí lidé - jedni jsou lidé, směřující k dobru, a druzí, co zaprodali svou duši ďáblu. Ono to vypadá jako pohádka, ale přesně v tom žijeme. Tyto dva typy lidí žijí naprosto odlišné životy, mají jiná kritéria i směřování. Když si uvědomíme, že tento život je jen jedním z řady inkarnací, které jsme prožili ve hmotnosti, pak jen absolutní trouba chce páchat zlo. Protože tady platí: Jak si kdo ustele, tak si i lehne. Tomu se říká karma, a před ní se neschováš, nevylžeš, neutečeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však už i pražští zednáři na vlasní oči a uši poznali, že peklo je reálný stav, který koexistuje s naší realitou, a lze se s ní za určitých podmínek dimenzionálně prolnout. Jen se zeptejte někoho ze zednářů, co se odehrálo z 30.4. na 1.5. 2013 v Templu v podzemí jednoho katolického kostela na Starém Městě v Praze ! Ti, co to přežili, jistě hrůzou znovu oněmí, když si na to vzpomenou !

      Vymazat
  4. Nenaznačuj a mluv....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zde je celá kauza k prostudování : http://petrabostlova.wordpress.com/. Něco jsem už tušil dříve, ale že to bude tak divoké a dramatické, jsem se tedy nedomníval ! Proto nepodceňujme síly, které stojí za thanatologií a ponerologií !!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.