2. května 2013

Začíná sezóna umělých letních bouří - explozí

Dnes večer vytvořili klimateroristé nad Slovenskem první letošní typickou umělou letní bouři ve tvaru, který zde označuji jako "bouřkový koláč", nebo "hrnečku vař". Není to žádná novinka, nýbrž typická letní aktivita, kterou pozoruji již od počátku blogu.



Tato bouřková oblačnost vzniká z ničeho a šíří se do kruhu, který během desítek minut může dosáhnout průměru stovek kilometrů. Šíření připomíná výbuch. Na oblačnosti jsou patrné haarpové vlny a dva vyvýšené "komíny" - místa, kudy pod oblačnost proniká radiace sloužící k jejímu šlehání. Viz animace:

http://youtu.be/aJKDONv2wYk



Letošní novinkou je, že bouře je navíc ještě odshora "ogrilována" radiací k zesílení srážek. Tato aktivita je viditelná pouze na nočním snímku jako jev, kterému zde říkám "zlatý třesk" na bouřkové oblačnosti.

Červená barva na nočním snímku představuje vysokou srážkovou oblačnost. Zlatá barva v legendě ke snímkům NM (noční snímky) vůbec neexistuje, takže je jasné, že zobrazuje umělý zásah do oblačnosti, nepochybně radiací, k aktivaci intenzívních srážek.


Cílem této umělé bouře jsou přívalové srážky a povodně. Co přesně dnes vytvořila na Slovensku, zatím nevím.

Tyto bouře velice dobře reagují na octování. Pokud meteorologové čili mluvčí klimateroristů ohlásí, že plánují bouřky, sledujte satelitní snímky (viz odkazy na stránce blogu Radary a satelity) a když uvidíte, že se k vám blíží podobný bouřkový výbuch, neváhejte a zaoctujte, třeba velmi jednoduchými prostředky (ručník na šňůře, rozprašovač, vylití octa na rozpálenou silnici, atd.) Tím lokálně narušíte šíření bouřkového koláče a je možné, že se úplně zlikviduje - reakce této oblačnosti s octem se velmi rychle šíří. 







30 komentářů:

  1. k radiaci nad brnem, 4 dny v kuse radar nad vykazovat anomalii v podobe shluku tecek, posledne kdyz toto pousteli, tecky byli videt jen v noci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mohla by ta klima-radiace stát za úmrtím těch obrovských množství náhle z oblohy popadavších ptáků v různých částech světa ? A dolů z oblohy přitlačený ozon nebo opět nějaká radiace k hladině moře třeba za úmrtím velkého množství ryb ?

      Vymazat
  2. Nazdar Orgo-net, sledujem tvoj blog už asi 3 roky a chcem sa ti poďakovať za všetko, čo si tu zverejnil. S octom mám veľmi dobré skúsenosti a čudujem sa ľuďom, ktorí tomu neveria. Najlepšie skúsenosti mám s rozprašovačom, už sa mi stalo veľakrát, že išla búrka s veľkým vetrom a po asi 3 min. rozprašovaní prestal fúkať vietor a búrka sa asi po polhodine zmenila na obyč. dážď.:)Tak to bolo aj s touto búrkou, ktorú tu popisuješ. Okolo 16h som si všimol. že od juhozápadu idú čierne oblaky, tak som si začal chystať výbavu, ale manželka mi hovorí, že aby som nerobil, vraj nech trochu poprší, okolo 20h sa spustila riadna prívalová búrka aj s riadnym vetrom, tak som vybehol von s rozprašovačom v obidvoch rukách a po asi 5 min. fúkal už len slabý vietor a po polhodine bolo po búrke. Potom som pozrel eumetsat a videl som, že táto búrka vznikla o 15h v Maďarsku a podľa polohy nad Balatonom(nevyužívajú náhodou klimúši veľké vodné plochy na masívne odparovanie vody a vznik takýchto príval. búrok?) a hneď som aj pozrel radar Javorník, ktorý sa tiež činil. Takže toľko moje postrehy. Pozdravujem ťa a prajem všetko dobré. yoshi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Využívají úplně všechno ! Velké i malé vodní plochy, řeky i potoky, a ve velkém též lesnaté kopcovité oblasti, které vstřebají velké množství srážek. Prostě kradou vodu, kde se dá ! Jen mi není jasné, proč si ji "nenaberou" rovnou z moře, a pak ji mohou přece přetransportovat haarpy, eiscaty apod. kam budou chtít. Jediný důvod, proč klimouši mohutně vypařují vnitrozemí kontinentů, je způsobit kolaps dostupnosti pitné vody pro obyvatelstvo, aby si vodu muselo draze kupovat, a draze platit za draze vypěstované (kupovanou vodu) ovoce a zeleninu, ale i třeba hovězí apod.(krávy taky musejí pít !). Prostě způsobit neúrody, nesoběstačnost, závislosti na importu potravin a pitné vody !

      Je to v něčem podobné, co ohavného provádí firma Nestlé.Vždyť Paradoxně jako evropská firma někde v USA získala od federální vlády nějaké licence na hlubinnou těžbu podzemních pitných vod. Nestlé ji čerpá do plastových lahví a sudů. Něco vozí do Evropy, ale větší část drze rozprodává po samotných USA včetně okolí čerpání té vody. Místní lidé díky tomu přišli o svou vodu ve studních a vrtech, a jsou nuceni si kupovat balenou vodu od Nestlé.

      Takže když se u nás bude mohutně odpařovat voda, a minimum jí bude zase zpět z oblohy padat, je jasné, že voda pro lidi bude stále více obtížněji a drazeji přístupná. A to je jeden z mnoha cílů plánu globalistů a jejich slouhů klimoušů !

      Vymazat
    2. Už je ten radar na M.Javorníku obdarován, nebo se tam máme vydat na procházku s dárešky =)))))) ?

      Vymazat
    3. výborný postreh o tom kde vznikla búrka.aj ja som toho názoru

      Vymazat
    4. Chtělo by to nezištnou armádu Smíglů, aby ty dárešky roznesli ke každé věži nebo radaru :-)

      Vymazat
  3. Už jsem si říkal, kdy letos začnou s povodněmi a už je to tady. Včera jsem to na satelitu pozoroval, přesně, jak to tady Orgonet popisuje.


    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuvěřitelné ! Megapovodně v pouštních oblastech v Saudské Arábii ! Povodně na poušti jak v Číně nebo v Indonésii !

      Vymazat
    2. No a dnes, další neuvěřitelný úkaz - tornádo v Itálii, na severu země, blízko Bologně. Co tím sledují??? Vystrašit lidi, připravit je o domovy a o úrodu. U nás zas často prší, jen co rozkvetly stromy. Je chladno, včelku(v Praze) nevidět a květy jdou bez řádného opylení dolů. Je to náhoda?? Nee. Ale neklesejme na mysli a vysílejme lásku i klimoušům, to je odrovná.
      S láskou JanaR.

      Vymazat
  4. Když jsem vloni z neznalosti posprejovala octem listy jabloní a růží, zjistila jsem, že je ocet spálil. To mě přivedlo na myšlenku, že bych octem mohla polévat nežádoucí plevele a mechy na kamenném chodníku. A zde působí ocet fantasticky! Mech i plevele zmizí, chodník je krásně čistý a ještě dělám navíc užitečnou práci proti umělým bouřím.:) Sousedka vedle na zahradě si všimla jaký mám krásně čistý chodník, zatímco ona ho má stále porostlý mechem, kterého se nemůže zbavit. A tak jsem ji poradila ocet. O víkendu bude octovat, aniž by tušila, že zároveň tím bude bojovat proti klimateroristům. :) Když se jí to osvědčí, poradí to dalším zahrádkářům a ti snad konečně odloží americký jed Roundap a budou také vydatně, neškodně a čistě ekologicky octovat své plevelem zarostlé chodníky.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za nápad :-) Mám stejný problém s plevelem, používat jedy, ať už od Monsanta, nebo kohokoliv jiného se mi naprosto příčí.. Zatím jsem ocet používal jen proti klimoušům.
      Marcel

      Vymazat
    2. pak je třeba chránit výrobu octa u nás nebo brzy budeme "octovat" je vodou

      Vymazat
    3. Je tu alternativa: necháte zkysnout libovolný nepálený alkoholický nápoj (nejlépe víno nebo pivo). Kysnutím alkoholu vzniká ocet.

      Vymazat
  5. Je mi málo přes 40, pamatuju když se šlo na 1 máje v průvodu, jak někdy byla šílená zima, někdy krásně. Takže nečekám ani teď , že bude pořád krásně. I když si začínám myslet, že kdyby nechemkovali, máme opravdu slunečno a dost vysoké teploty. Co si nemyslím, že chemkují pro naše dobro. V tom jsou zájmy jejich. Mimochodem mám pořád rýmu a kašel už skoro celý rok, nepřetržitě a co mě štve tak i děti. Dokonce u malého ročního, by Dr. řešil za chvíli problém odebráním mandlí. No tak to ne, nebudu řešit chemický sajrajty ve vzduchu a z toho rýmu, zákrokem u dětí, nejsem blázen.A teď k bouřce . Ze středy na čtvrtek, první velká bouřka. Z ničeho nic se přižene do kruhu. Silný přívalový déšť, chvílema i kroupy. Do toho blesky. Ale takový ty já jim říkám výbojkové. Jsou jak když bliká někde špatná výbojka, zářivka. Jen světlo, jak když je nad mraky a trvá podstatně déle. Bylo osvětleno všechno zvláštním bílým světlem na dost dlouho , takže chvílema bylo jak ve dne normálně vidět.Do toho mě příjde, že snad hrom už ani nemá spojitost s bleskem, jak když je tam úplně nelogicky pouštěný jak kulisa. Bouřka bleskově přišla, dost napršelo a zase odešla. Už jen mohu vzpomínat kde je ten jarní déšť. Co byl pozvolný, jemný, takže neorval všechno v květu. Kde jsou ty normální bouřky. Které začaly tím, že se normálně postupně mračno nasouvalo. Blesk byl klasika klikatý , buď mrak země, nebo mezi mraky a měl nejvíc žluté světlo. Za ním následoval hrom.A když už byla povodeň tak po třech dnech lijáků a jak říkávala babička, něco přijde jde to od Kostelce. Teď přijde bouřka ,kroupy pomlátí přírodu, voda spláchne všechno a to trvá třeba jen 20 minut. Už asi opravdu stárnu, chytám vzpomínkovou,ale copak to opravdu ostatní nevidí, alespoň ti co si ještě pamatují opravdové počasí, bouřky. Jak je to všechno umělé. Copak jim všem přijde normální mraky do obloučků, jako když hodíš kámen do vody, jako byly před týdnem.A ještě otázka. Vidíte taky i když neprší, jak když něco padá, něco jako kdyby mrholilo, padalo i když je bez deště. Nejdřív jsem si myslela, že mi z toho už ..... :-)Ale vidí to víc a víc lidí, tak se ptám i tady vidíte to někdo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkuste na tu rýmu u dětí i u sebe tři dny za sebou si vytřít nosní dírky koncentrovaným roztokem soli. Uděláte to tak, že na párátka namotáte vatu, namočíte do silného solného roztoku, trochu prsty vyždímáte a vytřete tím dírky kam až dosáhnete (každou dírku jiným párátkem). Mně to pomáhá, rýma zmizí. Pokud by Vám ani to nepomáhalo, zkuste na závěr si jednou vytřít nosní dírky jedlou sodou. To se dělá tak, že si opět namotáte smotky vaty na párátko, namočíte do normální vody, prsty vyždímáte a pak obalíte v prášku jedlé sody.

      Vymazat
    2. To "něco" by mohly být morgellony. Zkus si něco o tom zjistit. Tady to padalo i v zimě. Takové jakoby vlákýnka

      Vymazat
    3. Že by "eugenika z nebes" (to i když neprší, jako když něco padá, něco jako kdyby mrholilo, padalo i když je bez deště) ?!

      Vymazat
  6. Ocot mám v Bratislave rozliaty na veľkej umelohmotnej tácke nonstop, plus s cloudbusterom na balkón.
    Keď je zima a mráz, tak odparujem, ak treba.
    Nutnosť ,pretože aktivity klima-saťošov tu v husto obývanej oblasti sú nehorázne intenzívne.
    Ocot sa mi v tejto dobe konca stredoveku veľmô osvedčil : ) Odporúčam každému zaexperimentovať si s octíkom.
    Nezabúdajte len na jedno. Sila je v nás, v našej mysli. Človek sám seba blokuje svojim postojom, nedôverou, pochybnosťami, atď...
    Ocot, orgonit a ďalšie naše zábavky , sú pre ľudí dočasné pomôcky pre získanie vlastne tvorivej sily.

    OdpovědětVymazat
  7. http://portal.chmi.cz/portal/dt?portal_lang=cs&menu=JSPTabContainer/P1_0_Home

    už varujou

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.radareu.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. dobrá práce orgonete ,že si to tu dal ja žijem na strednom Slovensku a tá búrka bola poriadna .a dakujem za vysvetlenie ako vznikala a aj to o tej radiacii...Som rád ,že sleduješ aj Slovensko.posielam Pozdrav zo Slovenska .

    OdpovědětVymazat
  10. Vše souvisí se vším! Tohle taky: http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-europe/

    OdpovědětVymazat
  11. Ta burka bola naozaj velmi zvlastna. Byvam v oblasti kde bolo epicentrum tej burky. Nic take som este navidel. Bola tam extremna elektricka aktivita. Blesky boli prakticky nonstop. Na oblohe sa bliskalo tak casto ako keby niekto zvaral. Pokusal som sa urobit nejake fotky bleskov ale zablesky boli tak silne ze otfotit blesk bolo takmer nemozne a krajina na fotkach bola tak osvetlena ako beby bol den. Prakticky na niektorich fotka sa ani nedalo rozoznat od fotiek fotenych cez den.

    Inac tomu octovaniu neverim. Zda sa mi to ako riadna blbost. Ako moze mat par deci octu vpliv na atmosferu??? Par ton mozno, ale par deci???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radšej to vyskúšaj a pozoruj a potom povedz, či je to blbosť...

      Vymazat
    2. Až to několikrát vyzkoušíte, potom pište jestli to funguje nebo ne

      Vymazat
  12. Tu divokou extrémní bouřkovou elektrickou aktivitu mohou mít na svědomí cizí objekty (IFO či UFO?), které jsou vídány při takových bouřkách ve světle bleskových výbojů. Má se dokonce za to, že se ty objekty atmosférickou, statickou či jakou elektřinou nabíjejí, dobíjejí. Případně vysílají silné impulsy do bouřkových front, kde pak aktivují mohutné a četné blesky, které třískají nezřízeně úplně všemi směry ! (viz příklad z Číny z léta 2012 : http://www.youtube.com/watch?v=uM15A2tg830 - jeden ze 4ř obejktů zde na videu v mracích je obrovská pyramida, velmi se podobající té z filmu Immortal !)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napadlo mě, zda mohly být pyramidy v Gíze nebo v Číně postaveny z podobných pohnutek, jaké měli domorodci na jistých ostrovech za 2.sv.války v Pacifiku. Z ničeho nic se jim tam jednoho dne snesli z nebe podivní obrovští řvoucí ptáci (letadla), které řídili bílí a černí bohové (američtí piloti).an Po vyhrané ofenzívě v Guadal Canal zase všechny letadla odletěly, a již se nevrátily. Domorodci je marně vyhlíželi každý den. Napadlo je tedy postavit jejich modely z materiálů "co prales dal" v životní velikosti, a tím ty železné ptáky a jejich "bohy" chtěli "přivolat" zpět. Stalo se totiž to, že do příletu letadel na tyto ostrovy domorodci nikdy neviděli ani bělocha, ani černocha, jen samé "hnědé kůže". Podobně nikdy neviděli žádné letadlo. Američané s nimi obchodovali tak, že jim za ovoce a zeleninu dávali různé vymoženosti západní civilzace (zapalovač, čokoládu, rádio na baterky apod.). Proto v očích domorodců stáli jako praví a živí bohové. Tak i pyramidy v Egyptě či Číně by mohly poukazovat na gigantické vesmírné stroje starověkých bohů v jejich skutečné velikosti !

      Vymazat
    2. Nazývá se to kargokult (cargo je náklad). Fyzik Richard Feynman později použil tenhle příklad, aby popsal, co je to podle něj kargokultická věda (používá (pseudo)vědecký jazyk, ale popisuje nesmyslné nebo nefungující věci)

      Pyramidy byly ale mnohem nákladnější a bytelnější na to, aby se jednalo jen o kargokult.

      Vymazat
  13. Dávno, za komunistů jsme se ve škole učili, že spolehlivá zbraň proti záření z atomovové bomby je bílé prostěradlo namočené v octu.
    Dnes někteří propagují octování také. A jsou úspěšní. Nedopadlo by to ale stejně i bez toho octa??
    Vyzkoušel jsem to tedy raději taky, než tvrdit, že je to blbost. Bylo bezvětří, obloha šedivá od silné vrstvy chemtrails, na jazyku divná nahořklá chuť toho svinstva z práškovacích letadel. Trvalo to několik dní. Plíce zahlenované, že jsem se v noci dusil. Vylil jsem tedy litr octa na beton dvora. Jak jsem čekal. Vůbec nic se nestalo. A to bylo bezvětří. Takže na ocet nevěřím.
    Snad jen proti tomu plevelu. To vyzkouším. Randap je svinstvo a navíc za strašné peníze.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.