14. dubna 2014

Malajské letadlo přistálo v Afghánistánu, cestující jsou naživu

Další verze zmizení letadla (k nejméně pěti existujícím):

Malajské letadlo přistálo v Afghánistánu, pasažéři jsou naživu

7. 4. 2014
Anglické resumé článku přeložil OrgoNet.

Tato informace nebyla publikována ve světových médiích: 
„Let MH 370 Malajských aerolinií, který se ztratil 8. března 2014 s 239 pasažéry, byl unesen. Piloti nenesou vinu, letadlo bylo uneseno neznámým mužem, zřejmě teroristou, který dával instrukce pilotům. Jeho jméno je „Hitch“. 
Letadlo je v Afghánistánu nedaleko Kandaháru blízko hranic s Pákistánem, na místní silnici v blízkosti hor, má ulomené křídlo. Zřejmě mělo těžké přistání. Všichni pasažéři přežili, nyní žijí v hliněných chatrčích v těžkých podmínkách, rozděleni na 7 skupin, téměř bez jídla. Dvacet asijských specialistů z letadla bylo zajato, mezi nimi jeden Japonec. Všichni specialisté byli převezeni do bunkru v Pákistánu. Je možné, že teroristé zamýšlejí vyjednávat s Američany." 
Tato informace byla poskytnuta anonymním zdrojem z ruských zpravodajských služeb korespondentu ruských novin „Moskevský komsomolec“.


Dodatek:
Díky čtenáři za souvislost!

Třeba by se našlo vysvětlení o vztahu k Americe zde ve volně přístupném článku na Matrix2001, jmenovitě zrovna ke dvaceti asijským specialistům, profesionálům, kteří byli zvášť separováni !
Zde odkaz:
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7368-muze-mit-dynastie-rothschildu-neco-spolecneho-se-zmizenim-letu-mh370-malaysian-airlines-prectete-si-tento-material/
Kaštan

Úryvek z článku: 

"Americká společnost, která se plným názvem jmenuje "Freescale Semiconductor", a která je úzce spojena s rodinným klanem Rotschildů, měla na palubě ztraceného letounu dvacet vysoce postavených a velmi talentovaných odborných pracovníků, přičemž pouhý den před tragickou událostí tato společnost spustila zcela nový vojenský radarový systém, který byl zároveň velmi účinný i v rámci tzv. "kybernetické války". Dále je zajímavé, že v době zmizení výše uvedeného letounu nebyl patent jmenované technologie stále schválen. Společnost "Freescale" vyvíjí speciální druhy mikroprocesorů a další vysoce sofistikované elektronické technologie, včetně samostatných polovodičových prvků, které provádějí specializované výpočetní funkce. Tato společnost již před několika dny v tichosti potvrdila, že se na palubě "letu MH370" nacházelo celkem 20 vysoce postavených členů společnosti - 12 osob z Malajsie a 8 osob z Číny. Společnost zatím odmítla zveřejnit jména těchto lidí."



24 komentářů:

  1. No nic moc, to ty minulý pohádky byly lepší. Třeba ta o tom iPhonu v análu na Diego Garcia :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdar Orgo,

    už i pestrý svět propaguje orgonity

    http://www.filefactory.ch/download/ac330de97c1140bb81d0277b614d4065.html

    Oracius

    OdpovědětVymazat
  3. Aki teroristi a PRECO VYJEDNAVAT S AMERICANMI? omg...zas Afghanistan...ze to je praca iluminatov je jasne ale preco akoze vyjednavat s americanmi ktori akoze s tym nic nemaju...

    OdpovědětVymazat
  4. To je usmevny jak se snadno netem siri dezinformace a vymysly a jeste usmevnejsi, ze jim lidi veri :) Jako verit tomu ze tak velike letadlo pristane na "kvalitni" silnici v okoli hor , tomu mozna uveri nekdo, kdo o letectvi nic nevi, a i to musi mit velkou fantazii. A to nemluvim o doletu, nebo o vzdusnem prostoru, pres ktery by musel neviditelne proletet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Copak nevíte, že blbost lidská a vesmír jsou nekonečné ?!

      Vymazat
  5. ted by se mohli channelisti zeptat svých zdrojů, zda nevědí, kde se letadlo nachází:) pokud by se trefili a ifnormace by se ukázala jako správná, tak by mohli konečně prokázet že informace z channelingů k nečemu jsou:) at ti co komunikují s mimozemštany, tak ti co komunikují s astrálními bytostmi nebo duchy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a k čemu jsou konspirace ? ??

      Vymazat
    2. Channelisté se samozřejmě ptali (viz Golden Age of Gaia), a odpovědi jejich zdrojů jsou značně odlišné. Většinou tvrdí, že letadlo bylo přeneseno do jiné dimenze, ale neshodují se jak a kým a do jaké a jaký to mělo smysl, takže to vše příliš připomíná výmysly; "pozemské" historky jsou dávají větší smysl (:-)

      Vymazat
    3. Tady máš, Orgo,jasný důkaz, že channelisti jsou podvod, který má odvést pozornost lidí od skutečných závažných událostí, které se jich bytostně týkají !!!

      Vymazat
  6. Třeba by se našlo vysvětlení o vztahu k Americe zde ve volně přístupném článku na Matrix2001, jmenovitě zrovna ke dvaceti asijským specialistům, profesionálům, kteří byli zvášť separováni !
    Zde odkaz:
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7368-muze-mit-dynastie-rothschildu-neco-spolecneho-se-zmizenim-letu-mh370-malaysian-airlines-prectete-si-tento-material/

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mohlo být vodítkem, proč se ta věc vůbec stala...

      Vymazat
  7. Pohádka o unesení D.Garcia s podezřelým nákladem byla asi věrohodnější. Pasažéři mrtví, náklad zlikvidován. Ale co by to bylo za konspiraci, kdyby neměla pokračování, je přece třeba nějak ututlat, že cestujíci nejsou naživu, a proto údajně byli uneseni do Afgánistanu, a tam jsou v zajetí, což je nedokazatelné, a tak se bude stále patrát dál, pozůstalým budeme dávat falešné naděje, atd.atd... Ani verze s havárií do moře není špatná, černé skříňky už dohrály, trosky se potopily, nebo roztratily, a mrtvých sežraly ryby. No a co! Proč ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konspirátoři vždycky budou chrlit X možností, proč se co stalo. A jen jediná bude z nich pravdivá. Kdo má ale tu schopnost (třeba i velmi špatně dostupné informace), aby zjistil, která verze je pravá,skutečná ?!

      Vymazat
  8. Jediné, co se dá skutečně o letadlu tvrdit je, že prostě bylo někým "odkloněno". Toť novodobý pojem. Prostě bylo ukradeno. A že zmizlo za letu i s pasažery dává tušit, že mezi pasažéry opravdu mohli být "žádoucí osoby" a to pro někoho velmi vlivného. Ano. Klidně můžeme říci, že pro Rotschildy.Těm se jistě rosí čelo při představě, že jednou přijde nějaký podivín a prohlásí, že vyvinul něco mnohem dokonalejšího, než je spalovací motor na naftu. Takový Tesla také nepřišel tehdy vhod. Lidé však již na náhodná úmrtí a sebevraždy moc nevěří, takže z mého pohledu je odklon letadla s "podivínem" na palubě dokonalejší řešení. Vidím v této konspiraci jediné možné odůvodnění, proč letadlo zmizelo. Nemyslím si, že se něco převáželo. Na to si elita klidně zaplatí zvláštní přepravu. Proč by to dělali tak komplikovaně, když si za peníze mohou koupit vše ?
    Ne každý člověk se dá koupit a někdy se v dějinách objevili lidé, kteří měli větší hodnotu, než je i 100 takových letadel. A kdyby je nechaly žít a bádat.....kde asi bychom dnes byli ?!

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť na Matrixu2001 v tom článku bylo jasně řečeno, že těch 20 expertů pracovalo na nějakém utajeném projektu, jenž Rothschildova oligarchická klika vyhodnotila jako riziko v rámci svých zájmů, a proto museli "zmizet ze světa". Tihle parchanti globalističtí nic jiného neumí než zákeřně zabíjet, jen aby si udrželi svou moc nad světem !

      Vymazat
  9. na našej ulici sú asi 6 podivíni. Nespotrebovávajú elektrinu, plyn, naftu, benzín ani vodu a predsa kúria , svietia, žijú a cestujú. A sú známi, neschovávajú sa... A stále nie a nie sa stratiť... problém bude niekde inde, nie v podivínoch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jste si přenul/a na matrix, že tak divně mluvíte...

      Vymazat
  10. Já pořád říkám, že by ti všichni politici a specialisté na cokoli neměli lítat hromadně. Pak nám obyčejným lidem,co si občas našetří na letenku, úplně zkazej chuť lítat. Já teda naposledy letěla v roce 1983 do Bulharska a od té doby šetřím ........ :-D .... ale co kdyby ..... a pak mě kvůli skupince vyvolených unesou do hliněné chatrče....... :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne do hliněné chatrče ale pod hlínu rovnou zakopou

      Vymazat
  11. Zajímavé úvahy ,ale o výkupné tu asi nejde.Jestli potřebovali osobu z letadla ,tak jí mají a sami všichni dobře víte jak se v těchto zemích zbavují ostatních co pro ně nemají žádnou cenu.Že by letadlo bylo vidět ?Tak tomu taky nevěřím ,při nejmenším by ho přikryli maskovací plachtou a co nejdříve by ho rozebrali.A určitě když člověk co kvůli němu bylo všechno tohle zprosředkováno nedá informace co potřebují tak skončí stejně jako Ti ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To letadlo může být ukryté v nějakém hangáru třeba i někde v Evropě (dle poučky, že pod svícnem je největší tma !), a čeká na svou poslední nukleární teroristickou misi...

      Vymazat
  12. Vážení, že je letadlo v Afganistánu, je americká dezinformace. Takže, jak šly věci za sebou:
    Nejdříve amíci oznámili světu, že jim někdo ukradl atomové hlavice a pachatele nenašli. Pak se ztratilo dopravní letadlo. bylo k tomu mnoho nesmyslných komentářů. Ještě tři dny cestujícím vyzváněly mobily. Teď to hledají někde u Austrálie. To těch sedm tisíc km letělo tři dny ? Když se mi ztratí mobil a policie zapátrá, tak ho najde. Ty vyzvánějící mobily prý najít nelze, hahaha.
    Pak se ozve televizní komentátor ruské televize, že jestli američané shodí bombu na jaderné středisko a zniíčí řídící středisko, tak že ty rakety odstartují samy a USA promění v radioaktivní poušť. Proč "blábolil" takové "nesmysly" ? Je to jednoduché. 11.září odstartovaly dopravní letadla, ale do věží prokazatelně narazila vojenská letadla ! Už vám svítá ? Ne ? "Unesené" letadlo zmizelo z radaru a doletělo na americkou základnu v Indickém oceánu. Cestující byli za letu otráveni plynem (stejně jako 11.září), jenže zapoměli na mobily...Ukradené bomby byly z USA dopraveny na tuto leteckou základnu v indickém oceánu a naloženy do tohoto "uneseného" letadla. Pak se počkalo na příhodný okamžik a bylo by opět "uneseno" další dopravní letadlo, které by mělo pravidelnou linku přes Rusko. Někde mimo kontrolu dispečerů by se tato dvě letadla zaměnila (stejně tak to udělali 11.září). Lidi by zase otrávili a to naložené atomovkami by pokračovalo s volacími znaky letu přes Rusko by dál pokračovalo a někde nad Ruskem by vypustilo bomby, případně by havarovalo na raketové středisko.
    Po tomto incidentu, který by asi zahájil 3. světovou válku, američani by zvedali ruce, že oni nic, to ti, kteří bomby ukradli. JASNÉ ? proč ten komentátor "blábolil" ?
    Nedávno v naší TV byl rozhovor s jedním pilotem Boeingů. Řekl, že piloti majjí od leteckých společností pokyny, únoscům neotevírat a letět dál dle svého původního kurzu určení místa přistání ! Kabiny že jsou pro násilníky nedobytné a neprodyšné...tak jakýpak únos...
    Tohle už jsem jednou zveřejnil a po hodině už to tam nebylo. Je to všem JASNÉ ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jste k tomu dospěl...

      Vymazat
    2. Neumíte číst? a nebo nečtete důkladně i jiné weby.Je to klasická sionistická taktika boje proti dobru,lepší budoucnosti a nebo prostě jen příprava cesty na snížení populace.Jestli to nechápete,tak jste asi dementní.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.