22. dubna 2015

Bioútok CIA-ISIS virem ptačí chřipky na americké krocany a psy


Bioútok provedený CIA-ISIS je předzvěstí smrti všech psů v Americe
CIA-ISIS spolupracuje s mexickými drogovými kartely.

http://www.whatdoesitmean.com/index1862.htm
By: Sorcha Faal, a její západní příspěvatelé
April 18, 2015
Překlad: OrgoNet

Vskutku překvapující zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) napsaná ve spolupráci s Ministerstvem zdravotnictví (MZ) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes varuje, že Spojené státy stojí na pokraji „psí apokalypsy“ z důvodu spiknutí CIA a Islámského státu Iráku a Levantu (ISIL/ISIS) ) za účelem provedení bioútoku, který má pohroužit Ameriku do „vykalkulovaného a záměrného“ stavu nepřetržitého strachu, aby elitní oligarchové mohli získat„definitvní kontrolu“ http://www.zerohedge.com/news/2015-04-16/signs-elites-are-feverishly-preparing-something-big nad tímto kdysi svobodným lidem.

Podle této zprávy SVR nový kmen viru ptačí chřipky, který v současné době zabíjí ve středozápadních státech USA milióny drůbeže http://uk.reuters.com/article/2015/03/13/us-health-birdflu-tracking-idUKKBN0M92FN20150313 , http://abcnews.go.com/US/wireStory/bird-flu-spreads-iowa-turkey-flock-6th-midwest-30319305 , http://www.usnews.com/news/business/articles/2015/04/16/usda-veterinarian-bird-flu-outbreak-could-be-devastating a způsobuje onemocnění psů http://www.vocativ.com/culture/health-culture/new-dog-flu-strain-midwest/ , byl vyvinut v polních laboratořích CIA-ISIS, umístěných asi 8 mil od amerických hranic v oblasti známé jako „Anapra“, na východ od Ciudad Juárez v mexickém státě Chihuahua.







Zpráva SVR dále uvádí, že zpravodajství Infowars natočilo dronem průkazné video, ukazující přesné umístění těchto polních laboratoří v těžce opevněné mešitě a pouštním testovacím zařízení, obojí ve státě Chihuahua http://www.infowars.com/mosque-found-near-reported-isis-base/ .

Zpráva SVR a Ministerstva zdravotnictví také uvádí, že existenci těchto CIA-ISIS základen v Mexiku odhalila i právnická skupina „hlídající“ činnost americké vlády, Judicial Watch, která získala potvrzení jejich existence od vysoce postaveného příslušníka mexické armády a inspektora mexické policie.

Ze zprávy Judicial Watch http://www.judicialwatch.org/blog/2015/04/isis-camp-a-few-miles-from-texas-mexican-authorities-confirm/ :

"Pořádkové a výzvědné zdroje oznámily, že oblast kolem Anapry ovládá kartel Vicente Carillo Fentese („Juárez Cartel“), La Línea (pořádková složka kartelu) a Barrio Azteca (gang původně vzinklý ve vězeních El Pasa). Kartelová kontrola nad oblastí Anapry z ní činí velmi nebezpečné a nepřátelské prostředí pro operace mexické armády a federální policie.

Podle těchto zdrojů „kojoti“ zabývající se pašováním lidí – a pracující pro Juárezův kartel – pomáhají teroristům z ISIS pohybovat se po poušti a přes hranice mezi Santa Teresa a Sunland Parkem v Novém Mexiku. Na východ od El Pasa a Ciuad Juárez „kojoti“ podporovaní kartelem také pašují teroristy ISIS přes propustnou hranici mezi Acalou a Fort Hancockem v Texasu. Tyto konkrétní oblasti jsou pro ISIS dobře využitelné vzhledem k nedostatku policejních sil měst i hrabství, a jsou tam relativně bezpečné úkryty pro dalekosáhlé pašování drog, které tam probíhá.
Mexické výzvědné zdroje oznamují, že ISIS má v úmyslu využít železnice a letiště v blízkosti Santa Teresy, v Novém Mexiku (americký vstupní přístav). Zdroje také říkají, že ISIS má „pozorovatele“ v horách East Potrillo v Novém Mexiku, kteří pomáhají s přechody teroristů přes hranice. ISIS provádí průzkum místích univerzit, raketové základny White Sands, vládních zařízení v Alamogordo v Novém Mexiku, a elektráren v blízkosti Anapry a Chaparralu, NM."


Nejdůležitější na těchto informacích o pomoci Juárezova kartelu poskytované ISIS  , jak praví ruští analytikové, je fakt, že ISIS je ve skutečnosti řízena CIA... což v r. 2012 potvrdil mluvčí státu Chihuaha Guillermo Terrazas Villanueva, který řekl pro zpravodajství Aljazeera http://www.aljazeera.com/indepth/features/2012/07/2012721152715628181.html : „Americká CIA a další mezinárodní bezpečnostní síly nebojují proti pašerákům drog, ale namísto toho se snaží obchod z drogami řídit. Je to jako společnosti bojující proti škodlivému hmyzu: pouze jej řídí. Kdyby hmyz skončil, byly by bez práce. Kdyby skončil obchod s drogami, byly by bezpečnostní složky bez práce."

Pokud jde o to, kde CIA s pomocí Juárezova kartelu pomáhá ISIS provádět masívní bioútok, jak praví zpráva SVR, je to středozápadní americké město Chicago... které mnohá americká zpravodajství nyní přirovnávají k mnoha mexickým městům, zapleteným do nekončících násilností drogových gangů http://www.mexicosdrugwar.com/2012/09/is-chicago-becoming-americas-ciudad-juárez.html .

Zpráva dále pokračuje, že ještě horší je to, že Chicago bylo nyní americkým ministerstvem zdravotnictví prohlášeno za epicentrum ptačí chřipky napadající psy http://abcnews.go.com/US/wireStory/dog-flu-outbreak-gained-foothold-urban-doggie-day-30383421 . V Chicagu onemocnělo již přes 1 100 těchto domácích miláčků, a tato smrtící nemoc se nyní šíří ve státech Illinois, Wisconsin, Ohio a Indiana http://time.com/3826300/dog-flu-midwest/



Tento bioútok CIA-ISIS virem ptačí chřipky, jak uvádí zpráva, způsobil od 4. března http://www.recombinomics.com/News/04161501/H5N2_Fujian_Explode_2.html 2015 katastrofický úhyn miliónů krocanů http://abcnews.go.com/US/wireStory/usda-confirms-bird-flu-5th-south-dakota-turkey-30398697 v amerických státech Minnesota, Missouri, Arkansas, Severní Dakota, Jižní Dakota, Montana, Iowa a Wisconsin. I když nejvýchodnější výskyt této smrtící nemoci v USA je zatím na farmě v Minnesotě, krocaní farma blízko Woodstocku v Ontariu, 400 mil východně od wisconsinské farmy, hlásí, že virus již putuje též přes Michigan, Illinois, Indianu a Ohio.
http://www.recombinomics.com/News/04141501/H5N2_Fujian_Delays.html

Ruské Ministerstvo zdavotnictví označilo tuto ptačí chřipku za bioútok, z důvodu faktu, že se jedná o „nepřírodní“ uměle vyrobenou variantu ptačí chřipky H5N5, podtypů psí chřipka http://en.wikipedia.org/wiki/Canine_influenza , a Fudžijská chřipka http://en.wikipedia.org/wiki/Fujian_flu , které mají pouze dva konkrétní cíle – psy a krocany.

Proč tímto bioútokem zaútočila CIA-ISIS právě na psy a krocany? Analytikové SVR se dle zprávy domnívají, že je to snaha o „destrukci identity“ amerického lidu, jehož podzimní a zimní svátky tradičně obsahují jako hlavní jídlo tuto drůbež, a odhaduje se, že 37-47% amerických domácností vlastní psy, což je celkem 70-80 miliónů psů ve Spojených státech https://www.aspca.org/about-us/faq/pet-statistics , a jejich ztráta by měla katastrofický účinek na životy, charaktery a duše těchto lidí.

Jakou „výmluvu/důvod“ použije Obamův režim, až se Američané budou ptát, proč umírají jejich milovaní psi? Zpráva říká, že to bude další konstatování, že je nutné se chránit před dalším šířením nákazy ptačí chřipkou globálními vzdušnými cestami http://www.birdlife.org/worldwide/programmes/migratory-birds-and-flyways



Zpráva varuje, že Obamův režim již pracuje na provedení této hrůzné „psí apokalypsy“, protože americké Ministerstvo obrany (DHS http://www.dhs.gov/ ) v minulém týdnu objednalo dalších 62 miliónů zásobníků munice http://marketdailynews.com/2015/04/15/dhs-to-purchase-62-million-rounds-of-ar-15-ammo/ , což znamená, že v tomto roce jich nakoupilo už více než 2 miliardy a 118 miliónů … což stačí k postřílení třetiny celkové populace Země.

Jak uvádí zpráva, vysoce významné je i to, že FBI http://www.fbi.gov/ svolala včera na americkém konzulátě v Ciudad Juárez „speciální“ schůzi http://www.judicialwatch.org/blog/2015/04/fbi-holds-special-meeting-in-juarez-to-address-isis-dhs-not-invited/ , kde hlavním bodem diskuse byl tento obrovský bioútok CIA-ISIS … obsah diskuse je ovšem vysoce tajný.


April 18, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


2 komentáře:

  1. Nejhorší je, že lidé všeobecně nic nevědí a když tak se tomu říká konspirativní teorie. Chytře psychologicky vykalkulovali, že takové teorie jsou pro "normální" lidi jen k smíchu. Pak bude pozdě Bycha honit ! Zřejmě ti psychopaté myslí genocidu lidstva vážně ! Korina

    OdpovědětVymazat
  2. Ti psychopaté ve vládách na to sami nepřišli. Dostali to rozkazem od "těch za oponou".

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.