22. listopadu 2009

Al Gore má v nové knize hurikány přimalované fotomontáží

http://www.prisonplanet.com/with-hurricanes-at-thirty-year-low-gore-turns-to-photoshop.html

Letošní hurikány jsou na třicetiletém minimu, Al Gore se proto musel uchýlit k fotomontážím
Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
19. 11. 2009



Al Gore, král zákona „cap and trade“ (něco jako „zavři víko a obchoduj“, pozn. Org.) si do své nové knihy přidává hurikány prostou fotomontáží, jen aby vytvořil děsivější pohled na ohroženou Zemi.

Stále více diskreditovaný pojem člověkem vytvořeného globálního oteplování se den za dnem hroutí,  a tak jsou klimatičtí alarmisté nuceni stupňovat své šíření strachu do nevídaných úrovní. Když Al Gorovi chyběly důkazy k jeho tvrzením o dni posledního soudu, uchýlil se k photoshopu, aby vytvořil obrázek Země přidušené CO2, který by byl dosti děsivý na to, aby dále mohl prodávat svůj podvod o „cap and trade“  („uzávěru a obchodu“).

Poslední příklad falšovaného kultu klimatických změn najdeme na obálce Al Gorovy nové knihy „Our choice: A plan to solve the climate crisis.“ ("Naše volba: plán, jak vyřešit klimatickou krizi.“)

Krátce po ničivém hurikánu Katrina se Al Gore  zabýval vytvářením vztahu mezi hurikány a globálním oteplováním ve snaze přesvědčit veřejnost, že vyšší globální emise CO2 způsobují nárůst extrémních meteorologických událostí. (Pozn. Org.: Tento článek nepočítá s tím, že extrémní meteorologické události, jako hurikány, jsou vytvářeny uměle. Což podle mě jsou.) Obálka Al Gorova filmu An Inconvenient Truth má na sobě obrázek hurikánu, který vzniká z oblaku kouře.

Zjevně mu nevadí, že od Katriny se nevyskytl žádný tak velký hurikán. A vzhledem k faktu, že globální hurikánová aktivita je nyní na třicetiletém minimu, uchýlil se Al Gore k vynalézavé metodě, jak vyřešit problém nedostatku příšerných obrazů strašlivých hurikánů, které by vystavil ve své knize. Prostě je tam přidal fotomontáží!

Ryan Maue, expert na hurikány z floridské university píše:

"Fotografie tvořící obálku knihy je přeložena napůl, takže je na ní vidět jen jeden hurikán –  tak, jak vidíte třeba na fotce z tiskového uvedení knihy, nebo na fotce v knihkupectví Amazon. (Viz výše.)




Ale já jsem dnes v knihkupectví Borders prohlížel celou knihu a vyfotil jsem si mobilem skutečné fotky v knize. Všimněte si originální fotografie, zejména množství arktického ledu a velikosti poloostrova Florida, před zásahem jakéhosi „umělce“...


 






Toto je výsledek fotomontáže. U pobřeží Floridy přibyla jakási miniaturní cyklóna z jižní polokoule, další hurikán sedí na rovníku u pobřeží Peru, arktický led zmizel (možná je léto) a Florida se scvrkla napůl. Jistě najdete i další rozdíly, ale ty hurikány jsou prostě nesmyslné...

Pane Gore, jste podvodník."


..........................................................................................



P. S. Orgonet: Článek ještě pokračuje údaji o CO2 a tak, ale to už je docela známé, tak to nepřekládám.
Stačí, když si opět připomeneme, že světovládci nám klidně předkládají v zájmu svých plánů a zisků jakkoli zfalšované  údaje.

K otázce hurikánů: podle mého názoru jsou na třicetiletém minimu proto, že výrobci klimatu měli letos jiné priority. Např. (namátkou, všechno nemůžu sledovat, třeba Afriku) vysušení a vypálení Austrálie a Španělska, trénink přesunů obrovských atmosférických mas nad Atlantikem, Evropou a okolím, na něž ukazují několik tisíc kilometrů dlouhé rovné pásy oblačnosti, extrémní srážky v těchto pásech oblačnosti ...
Prostě letos hurikány neměli v plánu, tak si zkusili jen jeden větší, aby prověřili funkčnost příslušných klimatických zbraní a technologií. Jinak je mají už dostatečně nazkoušené z minulých let. To neznamená, že v příštích letech se k nim nechtějí vrátit.

4 komentáře:

  1. No ten kritizovaný upravený snímek ale nezobrazuje současnou Zemi. Má ji nejspíš zobrazovat v budoucnosti, postiženou změnami v rámci globálního oteplování. Proto není v Arktidě skoro žádný led, Grónský ledovcový štít přestal existovat (dokonce je tam celý záliv), polovina Floridy byla zaplavena oceánem, Amazonské pralesy neexistují a polovina USA je poušť nebo polopoušť. A k tomu se nad oceány prohání větší počet hurikánů... Pokud tam není přímo popis, že se jedná o současnou situaci, nemůže to být nikdy nazváno lží, nýbrž maximálně fikcí.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle jsem našla, zapadá to do sebe jako puzzle.Možná už těch špatných zpráv bylo dost, a ted je čas na lepší....




    Možná nastal soumrak zelených. Skupina ruských hackerů nabourala síť serveru britské vládní klimatické instituce, výzkumného centra CRU, zdroje dat pro panel IPCC. Hackeři zajistili mnoho megabytů dat e-mailů, ze kterých vyplývá falšování klimatických dat: Climategate: the final nail in the coffin of 'Anthropogenic Global Warming'?

    Hacknuté e-maily vyvěsili na různá místa v síti a bude tedy těžké aféru nějak ututlat, protože si je může stáhnout každý. Prý jsou odvirované: Climategate is not a smoking gun

    Přeji "příjemné" pročítání hacknutých e-mailů. Zde je vyhledávání v databázi: http://www.anelegantchaos.org/cru/search.php. Zvláště pikantní jsou apely na zničení primárních dat.

    Upozorňuji ale, že dosud není zcela jisté že všechny e-maily jsou autentické. Sledujme tedy další dění. Zvláště bude zajímavé co nám řeknou naše sračkomédia.

    Originální zdroj dat ClimateGate:
    http://ftp.tomcity.ru/incoming/free/FOI2009.zip

    Zdroj: http://www.lidovky.cz/hackersky-utok-na-globalni-oteplovani-...

    OdpovědětVymazat
  3. ..doplním, že světovládci také v noci testují rychle letící svítící koule nad obydleným územím.
    Tyto koule pak média označí za boildy či meteority :-))
    ... příprava na falešnou UFOs invazi, kdy nás světovládci budou bombardovat z vesmíru. :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, knížku osobně neznám ... ty fotky pořizoval údajně expert, který by si doufám zjistil, zda fotka nezobrazuje nějaký předpokládaný stav v budoucnosti, když už to někam píše a když si to v té knížce každý může ověřit ... já si ji teda kupovat nebudu, kdybyste ji někdo viděl na vlastní oči, tak můžete upřesnit, jak to s tou fotkou je.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.