15. listopadu 2009

Jsem nevítaná návštěva a jak to chodí na Ukrajině


Ta chřipka už je fakt otravná. Zdálo by se, že se o tom píše tolik, že všichni lidé už dávno pochopili, jaká je to swinyárna, a jsou v klidu. A ono ne. Lidi pořád neuvěřitelně věří mediálním multilhářům.


Viz budějovická epizoda s H1N1 (mimochodem, nedá se říci, že by někdo dosud podal zúčastněným skutečný laboratorní důkaz, že to byla ONA. Někdo tvrdil to, někdo ono... jak se hodilo.) Kdo se nedívá na televizi, o co šlo, tak koncem října žáci jednoho gymnázia chytili chřipku na pobytu v Německu a přivezli si ji domů. Do školy nebyli po návratu vpuštěni, doma se léčili z mírných příznaků, během podzimních prázdnin se všichni uzdravili, a první den školy prý už měli náladu na srandičky - dostavili se v rouškách... což jim bylo vedením školy záhy zatrhnuto, že šíří zbytečně paniku ... Média si to ovšem užila, a chudáci lidi, co to sledovali...



Mediální hysterie probíhala zrovna o dušičkách, takže když jsme se vydali z Budějic na každoroční návštěvu hrobů a pár známých, viděli jsme, že jsme značně nevítanou návštěvou. Hrobům to nevadilo, ale kdo věděl, že jsme z Budějic, evidentně žasnul, jak je možné, že se volně pohybujeme po republice, nedrží nás v karanténě, nenosíme roušku, nemáme hlízy po těle ... to už trošku přeháním, ale prostě všichni věřili mediálnímu obrazu chřipky jako středověkého moru ... Samozřejmě se od nás každý držel v uctivé vzdálenosti. Rozpačitá pozvání na kafe jsme radší odmítali, že máme málo času.... 

Takže i když běžné chřipky tu máme ne více než všude jinde, spíš míň, ta prasečí hysterie ani po dvou týdnech zcela neodezněla. Dosud přespolní lidé, kteří se mají se mnou sejít, neopomenou do telefonu poznamenat, že snad tady nic nechytnou (maskujou to jako vtip, ale ... stejně by sem nejradši nejeli.)



Takže usuzuji, že i když mi to celé leze řádně krkem, informací pořád není dost, a tak tady je jeden inteligentní článek o tom, jak se vytváří prasečí hysterie na Ukrajině a jaké jsou k tomu důvody.

http://snardfarker.ning.com/forum/topics/ukraine-pandemic-a-hoax

Ukrajina, Světová zdravotnická organizace (WHO) a geopolitika paniky s prasečí chřipkou

14. 11. 2009 by F. William Engdahl

Podle posledních zpráv se to, čemu se říká smrtící epidemie prasečí chřipky na Ukrajině, podle očitých svědků stále více zdá být politickým koktejlem namíchaným ohroženou vládou, která se chce vyhnout volební porážce a možná i vyhlásit stanné právo.

Podrobnosti naznačují, jak je současná „pandemie prasečí chřipky“ vyhlášená Světovou zdravotnickou organizací příhodná pro režimy, které mají problémy. Zprávy světových médií z posledních dní vykreslují Ukrajinu jako zemi, kde probíhá černý mor, ne-li něco horšího.

Nimanova mapa rozšíření údajné prasečí chřipky H1N1 od dubna dala Světové zdravotnické organizaci, americké vládě, CNN a hlavním médiím vhodnou grafiku, aby mohly vytvořit nový typ „zánětlivého moru“, ohrožujícího lidstvo, pokud nezareaguje masívními dávkami netestovaných vakcín od tak bezostyšných farmaceutických velikánů jako GlaxoSmithKline, Novartis či Roche, výrobce nebezpečného léku Tamiflu.

Nedlouho nato informoval Niman (Pozn. OrgoNet: Flutracker - sledování šíření chřipky http://flutracker.rhizalabs.com/ Doporučuju, je tam i diskuse, zajímavé, že z Česka tam dodává zprávy jakýsi snaživý mediální patolízal, kdežto  např. Ukrajinci jsou si vědomi, že je jim lháno... ) o událostech na Ukrajině: „Informace o rychlém nárůstu infekcí, hospitalizací a úmrtí v posledních několika dnech vzbuzují obavy, že virus se přenáší velmi účinně ... vývoj smrtelných případů a frekvence případů hemorrhagie na Ukrajině vzbuzují obavy.“ Niman dodal alarmující poznámku: „Počet infikovaných pacientů se téměř zdvojnásobil na téměř půl milionu, ve srovnání s údaji před dvěma dny.“

To je docela strašidelné. Přičarovává to obrazy zpráv o moru - černé smrti z roku 1348, který prý zabil více než 60% evropské populace. I když tato historie byla zpochybněna, na Ukrajině je nyní aplikován stejně děsivý a hlavně nepravdivý panický obraz tzv. španělské chřipky z r. 1918.

Jaká je skutečnost?

WHO, fakticky zločinecká organizace odpovědná za vyhlášení pandemie H1N1 v minulém létě, což umožnilo vládám např. v USA a na Ukrajině vyhlásit stanné právo a stav národní nouze, potlačující všechna práva a umožňující zatčení a zadržení, potvrdilo pochybná ukrajinská prohlášení o nekontrolovatelném šíření prasečí chřipky. Tiskové prohlášení WHO z 3. listopadu vyhlašuje: „ Laboratorní testování na Ukrajině potvrdilo pandemický chřipkový virus H1N1 ve vzorcích odebraných od pacientů ze dvou nejvíce postižených krajů. Protože se pandemický virus rychle stal dominantním chřipkovým kmenem po celém světě, je možno předpokládat, že většina případů chřipky na Ukrajině je způsobena virem H1N1.“

WHO dodává: „Propuknutí chřipky na Ukrajině může naznačovat, jak se virus může chovat na severní polokouli během zimní sezóny, zejména v situacích zdravotní péče typických pro východní Evropu. Vzhledem k tomu, že potenciální význam tohoto propuknutí je raným varujícím signálem, WHO doporučuje ukrajinské vládě transparentní informování a otevřené sdílení vzorků.“ Vzorky byly zaslány do referenční chřipkové laboratoře WHO, Mill Hill v Londýně, která ne tak zcela vzbuzuje důvěru ohledně vědecké poctivosti, vzhledem k tomu, že zmanipulovala údaje ve zprávě britských zdravotních úřadů, aby se zavděčila vakcinačním gigantům jako GlaxoSmithCline.

WHO „důrazně doporučuje ranou léčbu antivirotiky, jako oseltamivir nebo zanamivir, pacientům, kteří splňují léčebná kritéria, i v případě, když infekce H1N1 nebyla laboratorně potvrzena.“ To znamená Tamiflu, vysoce nebezpečný lék, mezi jehož hlavními podílníky patří bývalý šéf Pentagonu, Don Rumsfeld. A znamená to GlaxoSmithCline, výrobce stejně nebezpečného konkurenčního léku Relenza. Léky vytvářejí přesně ty syndromy vážných plicních komplikací, které při chřipce v některých případech údajně způsobily smrt.

Geopolitika ukrajinských voleb

Zvláštní vývoj na Ukrajině v posledních dvou týdnech je dle názorů uvnitř země způsoben intenzívní ukrajinskou volební politikou. Za čtyři měsíce se mají konat na Ukrajině státní volby. Mezi soupeřícími kandidáty jsou ministerská předsedkyně Julia Tymošenko a její hlavní soupeř, Arsenij Jacenjuk.
Od roku 2004, kdy Washington financoval a organizoval Oranžovou revoluci, která postavila do čela Ukrajiny prezidenta Viktora Juščenka, příznivce NATO, je ukrajinská politika geopolitickou přetahovací válkou mezi Moskvou a Washingtonem. Jakou roli hraje tato přetahovaná v současných politických hrách s obviňováním z vyvolávání paniky kolem H1N1, to zatím není jasné.

Nedávná varšavská řeč vicepresidenta Joe Bidena, který nabídl Polsku a České republice „novou zlepšenou“ verzi americké protiraketové obrany proti Rusku, pouhé 4 týdny poté, co Obama ohlásil, že USA ustupují od kontroverzního plánu raketové obrany pro tyto dvě východoevropské země, zdůrazňuje kulhání americké strategické politiky vůči Rusku. Rusko si pospíšilo a využilo toho, jak se dalo očekávat, jako americký protiraketový štít na svých hranicích, jak podrobně popisuji ve Full Spectrum Dominance: Totalitární demokracie Nového světového pořádku dává Spojeným státům dlouho touženou nukleární převahu nad svými i jen potencionálními strategickými soupeři na planetě. V tomto bodě se odpor zbytku světa proti nevypočitatelné či nepřijatelné americké politice, ať už v Iráku, Afghanistánu, Gruzii či kdekoliv jinde, stává diskutabilním.

Je jasné, že Moskva tiše pracuje, aby získala Ukrajinu, původní součást Kyjevské Rusi, a strategicky základní součást ruské ekonomiky, po pěti letech od chaosu oranžové ukrajinské revoluce za Juščenka zpět do přátelštějšího „beznatového“ vztahu.

Jacenjuk, 35letý bývalý bankéř a pomocník miláčka Washingtonu, presidenta Viktora Juščenka, obvinil Tymošenkovou, že záměrně šíří zbytečnou paniku, aby mohla nastolit stanné právo a odložit volby, kde by pravděpodobně mohla být poražena Jacenjukem.

Zcela jistě se na ekonomicky zdevastované Ukrajině odehrávají politické hrátky. Oleksandr Bilovol, ukrajinský ministr zdravotnictvní, prohlašuje, že vypuknutí chřipky na Ukrajiny se týká zejména 11 z 25 ukrajinských krajů, přičemž počet lidí údajně postižených H1N1 je pouze o 15% vyšší než údaje z předchozích let. „Počty v ostatních krajích odpovídají počtům v letech 2007 a 2009,“ řekl Bilovol. Rovněž udávaný počet úmrtí odpovídá počtu každoročních úmrtí na běžnou chřipku.

Tymošenková prohlásila epidemii za hrozbu třetího stupně – nejvyššího možného, aby mohla odblokovat útratu 3 miliard hřiven na boj proti prasečí chřipce. Mezi opatření 3. stupně nebezpečí patří uzavření škol a veřejných shromáždění na tři týdny na celé Ukrajině, a vláda také uvažuje o zavedení omezení pohybu lidí mezi kraji.

Jacenjuk řekl, že zákaz veřejného shromažďování síří strach a paniku, což pomáhá Tymošenkové propagovat se v televizi a zabraňuje ostatním kandidátům v kampani.

Jacenjuk je největším soupeřem Tymošenkové, protože oba se ucházejí o hlasy v západních oblastech Ukrajiny. Je možná jediným kandidátem, který by mohl ohrozit Tymošenkovou v prvním kole voleb 17. ledna 2010 a vstoupit do boje s opozičním leaderem Viktorem Janukovičem.

Jacenjuk řekl, že panika šířená vládou pomáhá zastírat otázky, které Tymošenkové politicky škodí, jako pedofilie a skandály s vraždou týkající se jejích právníků a neutěšená ekonomická výkonnost Ukrajiny.

Ministerská předsedkyně Tymošenková, ať jsou její skutečné důvody jakékoli, plně využívá panického scénáře WHO kolem prasečí chřipky. V nedávném prohlášení řekla: „Nemůžeme si ani na chvíli odpočinout, protože WHO předpovídá, že na Ukrajině se očekávají dvě další vlny chřipky, včetně ptačí. Není žádné jiné cesty než očkování. Celý svět se ubírá tímto směrem ...“ Den předtím připustila, že se nedala očkovat a že „jako všichni ostatní lidé“ se jako prevenci chřipky raději spolehne na česnek, cibuli a citrón.

Mluvčí ukrajinského parlamentu Volodymyr Lytvyn rovněž obviňuje Tymošenkovou, slovy: „Zorganizovala jste epidemii chřipky, abyste se vyhnula odpovědnosti za to, že nedodáváte teplo domácnostem, školám, vysokým školám a školkám,“ řekl v parlamentu. A prezident oranžové revoluce Juščenko prohlásil, že není žádný důvod vyhlašovat na Ukrajině stav nouze.

„Nejsou k tomu žádné důvody,“ řekl Juščenko. „Nejsem příznivcem opatření, která zmrazí zemi, a omezí její akceschopnost na úroveň, která je těžko ospravedlnitelná.“

Ihor Popov, šéf Juščenková štábu, řekl, že v případě stavu nouze by volby plánované na 17. ledna 2010 musely být „stanoveny na jindy.“

Německo se přidává ke korupci kolem prasečí chřipky

Nejen ukrajinská vláda zjevně využívá strachu z pandemie prasečí chřipky ke změnám domácích politických kalkulací, a nejen prezident Obama využívá strachu k uvalení zbytečného stavu nouze. Nyní vychází najevo, že odpovědné německé zdravotní úřady byly přistiženy při korupčním střetu zájmů s farmaceutickými giganty, těžícími z vládních rozhodnutí o vakcíně „proti prasečí chřipce“.

Nedávné vydání německého týdeníku Der Spiegel informuje, že členové Evropské vědecké skupiny zabývající se chřipkou (ESWI), která se prohlašuje za nezávislou poradní organizaci, radící vládám členských zemí EU ohledně opatření ke chřipce H1N1, jsou všechno, jen ne nezávislí. Jsou financováni Big Pharmou. ESWI prohlašuje, že dává dohromady „vedoucí představitele názorů ohledně chřipky.“ Avšak jedinými finančními podporovateli je 10 farmaceutických společností, včetně GlaxoSmithCline – výrobce německé vakcíny, a Roche – výrobce Tamiflu.

Na seznamu skupiny je Walter Haas jako jeden z vědeckých poradců. Hass koordinuje německá přípravná opatření proti chřipce v Institutu Roberta Kocha, což je vládní institut pro výzkum nemocí. ESWI sama sebe vykresluje jako nezávislou skupinu vědců. Ale dokonce i statut organizace říká něco jiného, když popisuje její roli jako radit politikům a zdravotnickým úřadům „ohledně prospěšnosti a bezpečnosti chřipkových vakcín a antivirotik“, a iniciovat „opatření pro zajištění antivirotik“.

Stupeň podvádění, klamání, oficiálního tutlání a nepochybného zločinného ohrožení široké populace současnou hysterií kolem prasečí chřipky, jak se zdá, nemá precedent.

Zdroj: By F. William Engdahl
www.engdahl.oilgeopolitics.net

*F. William Engdahl, author of Full Spectrum Dominance: Totalitarian Democracy in the New World Order (Third Millennium Press), may be reached via his website, www.engdahl.oilgeopolitics.net.

marketoracle.co.uk/

2 komentáře:

  1. POZOR!! Je tiez mozne ze nakoniec je vsetko pravda - a ta kampan A1 ma vskutocnosti odvratit zrak od skutocnej pandemie chripky ktora sa objavila! Momentalne si nikto nie je nicim isty a preto informovanost klesa ale - posledne dva roky sa chemtrails rosirili ako nikdy inokedy - okrem znizenia imunity sposobili tzv. stav "zatieneneho slnka" kedy klesa vplyv slnecnych lucov na nase telo cim sa znizilo vytvaranie vitaminu D3 v kozi co moze mat rozsiahly vplyv na imunitu. Dalej sa rozsirili a rozsiruju zvesti o podivnych chripkach a preto nikto nevenuje pozornost kritickym smriam na klasicku chripku ktore zahadne pribudaju a bude horsie. Vecsina populacie uz ma problem s normalnou chripkou a to sa k nam este nedostali modifikovne kmene !

    Chripka uz neni co byvala

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonitové Cloudbustery na chemtrails fungují!

    google: orgone, orgonite, cloudbuster, chembuster!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.