4. listopadu 2009

Tak Klaus nevydržel ...

Škoda. Ale nezklamal. Dobře že se našel tak statečný člověk, který se postavil té obrovské mašinérii politicko-vojensko-průmyslového komplexu, která potřebuje jednotný evropský stát, aby zde mohla diktovat svoje zákony... Klaus se snažil a nezklamal. Dál už to asi opravdu nemohl držet.
DOKUMENTY
Prohlášení prezidenta republiky k rozhodnutí Ústavního soudu ze dne 3. listopadu 2009
3.11.2009

Rozhodnutí Ústavního soudu jsem očekával a respektuji ho, i když s jeho obsahem i zdůvodněním zásadně nesouhlasím. Nemohu souhlasit s jeho formou, tedy s jeho právní kvalitou. Nález Ústavního soudu není neutrální právní analýzou, ale zaujatou politickou obhajobou Lisabonské smlouvy ze strany jejích stoupenců.

Tlak na něj vyvíjený musel být asi obrovský. My, co se zabýváme "konspiračními teoriem", víme svoje: můžou vás otrávit, zabít na dálku, můžete mít nehodu, nebo zemřete z plného zdraví na srdeční či jiný kolaps ... nebo totéž udělají někomu ve vaší rodině.
Myslím si stejně, že dosud zblblí Evropané brzy procitnou a ta smlouva sama nějak vyhnije ... jak znám třeba Francouze, neumím si představit, že by si takový diktát nechali dlouhodobě líbit ... Sarko to má u nich nahnuté.

1 komentář:

  1. Francuzska elita nieje najkamaratskejsia k beznym ludom. Oni su pre.

    - Inak v "alternativnych mediach" sa objavilo tak posledne dva dni obrovske mnozstvo sprav o chemtrails a spolku mimotrasovych letcov zevraj u vas v Cechach im vase stihacky robili eskoru :D mile

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.