26. března 2010

Díky za povzbuzení

Ke včerejšímu spornému blýskavému trojúhelníku kdosi poslal komentář, který mi udělal radost. Jednak proto, že autor ví, jednak proto, že je optimista.
Taky myslím, že někdo vyšší pracuje pro nás. Díky!

Z komentářů:
Zdravím. Tidle maistreamový meteorologové a vůbec lidi nějak zainteresovaní na současném zločinném režimu to od té doby,co se o tom tady domákli sledují pravidelně. Například co jim uniklo za "závadné" snímky na NOAA apod. V poslední době je tam naprostá většina buď úplně smazaných ihned,nebo aspoň částečně překrytých. Nevěřte jim ani slovo! Stačí se jen podívat na oblohu! Po tom,co spustili jaro o týden dříve než loni narostla aktivita sprejerů nevídaným způsobem! A na NOAA není vidět skoro nic. Ale je už vlastně vůbec nepotřebuju,mám oči! Včera jsem viděl spoustu letadel v různých časech a různých výškách vypouštět oba dva typy -trails zaráz! Klasická contrails se rychle rozplynula,ale ta druhá chemtreils přetrvávala a připojila se k ostatním mrakům. Toto se podle odborníka na letectví stává jen zřídkakdy,ale já to vidím skoro každej den! Toto byl pro mě osobně poslední jasný důkaz tohoto svinstva co se děje a lidi kolem? Hledí do země,poslouchají muziku,telefonují,povídají si jakoby nic..
Jediná pozitivní je druhá věc,že něco vyššího pracuje i na obloze a kazí jim to i tam,kde není orgonit. Jsou to takové ty přirozené cákance mraků,jakoby barvou na papír. Pořád se to střídá,vyšší Síla pracuje pro nás. Někde jsem četl,že podle staroindické mytologie jsou to Boží něco (nevzpomínám si na to přesné slovo).
To mě trochu uklidňuje,ale i tak si projistotu pořizuji pořádnej chembuster!
Chtějí opravdu zastiňovat slunce,kvůli tomu vitamínu D3 a nezadržitelně postupujicí transformaci lidské DNA!
Letošní léto bude suché a horké s přívalovými dešti a silným větrem. 

Zdravím, jen bych chtěl dodat ke svému delšímu příspěvku,že z NOAA mizí,nebo se vůbec neobjevuje hodně snímků pouze z družice b3 - to je ta,na které byli chemtrails nejlíp vidět. To,že to mažou a sledují více než dříve je pouze další důkaz manipulace s počasím. Zkorumpovaní meteorologové ven!
Musíme to ještě vydržet! Konec je už na dohled!

6 komentářů:

  1. A právě ta skvělá třetí věta od konce je důvodem, proč tu jsme (nejsem tu sám a sleduje vás možná víc lidí než si myslíte). Dokud jste se věnovali sami sobě, nikoho to nezajímalo.

    Jak můžete někoho obviňovat a napadat bez jakýchkoliv důkazů? Zamyslel se někdo vůbec nad tím, co/kdo tedy nutí meteorology lhát ostatním a zároveň s vámi sdílet prostředí podle vás denně kropené bariem, hliníkem, haarpem a bůhvíčím ještě?

    Jistě se tu objeví odpověď, že jsou to třeba jen bezduché loutky ovládané pány z NWO. No prosím, pak tu s vámi tedy asi taky komunikuje loutka...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj anonymní,

    prosím tě, jak se zdá víš více než třeba já. Tak jak to tedy je? Zřejmě něco víš a jen teď kalíš vodu.
    Proč se tedy nepodělíš s ostatními o svůj názor. Rád bych věděl o co tedy doopravdy jde!

    OdpovědětVymazat
  3. ja by som len doplnil, lietadla praskuju den/noc, v jednom kuse, urcite aspon posledne mesiace...len si treba uvedomit ze aj tie ciary co sa hned stracaju niesu contrails ale takisto chemtrails len maju ine zlozenie...ono totiz zalezi o co sa akurat snazia, ci oblacnost vytvorit, alebo cistia oblohu predtym ako sa sem presunie iny front. otazne je ci su na to stale vyuzivane civilne/vojenske pilotovane lietadla, alebo pouzivaju drony, tie mriezky su fakt dokonale...

    OdpovědětVymazat
  4. a odpoved pre pana vyssie - nikto nikoho nenuti, kazdy ma svoju cenu za ktoru dokaze tliachat vselico, poniektori su zas do svojej prace tak zazrati ze si myslia ze pre dobro ludstva niekto vymyslel sposob ako ochranit planetu pred globalnym oteplovanim a ze klamstvo je mensie zlo, lebo normalni ludia fakty pochopit nedokazu. a ti ostatni sa tesia ako nam zdanuju uz aj nase prdy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, já teď často vysedávám na balkoně a pozoruju oblohu, už mám vytrénovaný sluch na letadla (o helikoptérách nemluvě) :) No každopádně teď jsem si všimla pár letadel, které letěly tuším ze západu a nízko, jakoby startovaly necelý dva kilometry od Prahy... A to souběžně s těmi, co létají tisíce kilometrů vysoko.
    A mám takový dojem, že vypěstovali nový druh Chemtrails (nebo jsem si ho nikdy nevšimla) - Sice stejně jako obyčejné contrails mizí čára za pár minut, ale ještě předtím se zvlní a "potrhá", vzniknou různé osmičky a ty se pak rozplynou - a hned na to vydrží hezké počasí, sluníčko atd.
    Tak mi řekněte, kam jsme se to dostali?

    OdpovědětVymazat
  6. To je jednoduché,když se Vám to nelíbí,nečtěte to. Dělám to také tak a věřte,nemám s tím žádný problém...jen se nesnažte druhé vychovávat,ať si každý píše svobodně své názory,nakonec je to jen blog ;-) Taky nelezu na weby gloteplovačů, protože vím že bych se asi rozčílil a to není zdravé,ale oni mají také právo na svůj názor, tak o co Vám jde? O zelený socialismus,kde musí všichni papouškovat po vrchním klimatologovi ?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.