27. března 2010

Manipulace počasí - iritující téma!

Jak ukazují některé komentáře k francouzskému trojúhelníku, téma manipulací počasí některé čtenáře irituje a podněcuje k diskusi. S tím trochu počítám a trochu je provokuju, aby byla ňáká zábava. Ale přesvědčovat nesouhlasící metorology a širokou veřejnost o těchto věcech pro absolutní většinu nepředstavitelných není cílem tohoto blogu.

Ten je míněn jako inspirace pro ty, kteří tyhle věci pozorují, snaží se je pochopit a hlavně jsou ochotni něco udělat pro ochranu svou a nás všech, zejména gifting. Na světě je takových lidí už spousta. Je to sice z celé populace zřejmě jen maličký zlomek procenta, ale můžou toho hodně udělat, což ta "slepá" většina zřejmě nikdy nepochopí. Ale to nevadí, my jim to nemáme za zlé. Na giftingu stejně pracujeme a budeme pracovat.

Kdo nechce nic slyšet o manipulacích, může si číst třeba Dagmar Honsovou a v klidu vegetovat. My gifteři už se postaráme, aby mu klimateroristi neodfoukli střechu nad hlavou nebo ho neodplavila blesková povodeň. Možná ještě letos se to někde stane, ale další rok už by orgonit mohl chránit celé naše území, jak doufám.

Však ono se to s těmi manipulacemi počasí stejně brzy proflákne, jako s tou chřipkou. Na podzim většina lidí umírala strachy pomyšlením na H1N1 a vyžadovala vakcíny, a teď už všichni v televizi uvědoměle hovoří, jaký to byl sprostý hoax...

8 komentářů:

  1. Tydle zkostnatělé lidi srostlé se systémem tak silně,že ho budou bránit do posledního dechu i když ví,nebo tuší,že něco není v pořádku je lepší úplně ignorovat. Je sice cosi jako kolektivní lidské vědomí,ale tidle si buď nějak pomůžou sami,nebo jsou ztracení a nějak se časem vypaří,prostě zmiznou nebo co. Pro budoucí transformovaný systém jsou stejně jen velkou energetickou zátěží,kterou bude třeba směrovat úplně jinými směry,než jí plýtvat naprázdno pro tyto entity povětšinou úplně nevědomě pracující pro síly Zla.

    OdpovědětVymazat
  2. Máte pravdu. Řadu lidí irituje, že, ještě ke všemu co jim dělá starosti,by si měli myslet, že nad jejich hlavami se vypouštějí jakési chemtrails. Zavání jim to stihomamem.Letecký provoz křížem krážem a v určitých hodinách jim nic nenapovídá, pro jistotu.A ty čáry?? No to jsou přece contrails, a že se rozmažou, po určité době znečistí do té doby modré nebe? To již pro jistotu neregistrují, aby si nemuseli dělat další starosti.
    Onehdy po ránu , ještě před svítáním, jsem spatřila hradbu z mračen vedoucí od východu přes jih až nejspíš k západu.. Mám okna na východ a jih. Ta hradba byla zvláštní tím,že horní okraj kdosi zastřihl a vyrovnal do narosté přímky..Nad tím běsem už bylo vidět blížící se svítání.Možná již jen starší ročníky si pamatují počasí v jiné formě než je teď.
    A včerejší déšť s bouřkou?? Odpoledne jsem pracovala na zahradě a nic kromě meteorologických zpráv nenaznačovalo, že bude pršet a dokonce bouřit..Za dřívějšího počasí
    vždy bylo možné registrovat jevy ,které svědčily o blížícím se dešti a bouřce...
    Na bouřky jsem přestala věřit minulý rok v létě.
    Dříve jsme vždy mohli počítat od blesku ke hromu jak daleko bouřka je. Minulé léto se zablesklo a ihned vznikl zvuk ,nikoli hromu, ale detonace.
    Domnívám se, že by lidi mělo zajímat, co se děje nad jejich hlavami.

    OdpovědětVymazat
  3. V jednom aspektu je cíl naší činnosti společný - ochrana před vlivy počasí na lidskou společnost. Jenže pak nastupuje diametrální rozdíl - zatímco my vedeme souboj s reálnou a nevyzpytatelnou přírodou pomocí přírodních věd a empirického výzkumu, vy si vytváříte vlastního imaginárního nepřítele v samotné společnosti a odpor vůči němu vedete skrz kombinaci víry a nepodložených tvrzení.

    Mimochodem zmiňovaná D.H je právě naopak zdatná manipulantka s meteorologickými informacemi - viz. 4000 blesků místo 400 a 405 mm srážek v celé ČR.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím,
    jsem jeden z těch, co občas v komentářích vystupuje jako "popírač" nebo spíše kritik. Nicméně fakt je, že se o tohle téma zajímám a aktuálně jsem ve stavu, kdy hledám jakékoliv objektivní důkazy manipulace počasím (chemtrails atp.), funkčnosti orgonitu (a samotné existenci orgonu) a dalšich souvisejích tématech. Musím bohužel říct, že jsem zatím nic nenašel - možná mě nějaký laskavý čtenář dokáže navést správným směrem.
    Díky

    OdpovědětVymazat
  5. a až vyhraje volby ten bastard paroubek, tak za tyhle názory pujdeme do basy!

    OdpovědětVymazat
  6. to apin:

    pasroubek ať si klidně vyhraje,mě ten bolševik nic kázat nebude!

    OdpovědětVymazat
  7. Teprve dnes po několika dnes bez hnutí trochu spadl tlak vzduchu na mém letitém sedláckém předválečném barometru výrazně směrem dolů a v dálce je slyšet bouření. Ale z toho mraku jako obvykle stejně pršet nebude. Manipulace je evidentní,počasí se změnilo v poslední době za den x-krát,ale tlak se absolutně nehýbal! A přístroj není porouchaný,to už dnes vím určitě.

    OdpovědětVymazat
  8. jsem hledajici,ale zname minulost?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.