9. března 2010

Umělé sněžení na jihu Evropy

Aktivita majitelů počasí je právě teď přímo hektická.
Včera napadlo rekordní množství sněhu ve Španělsku a jižní Francii (viz fotka nahoře). Takhle vypadala ta umělá oblačnost (níže, klikněte pro zvětšení). Radary v Bretani a v Biskajském zálivu odpuzovaly oblačnost od severního a západního pobřeží.

Dnes mají asi potíže se sněhem v Itálii. Nad ní a kolem ní to vypadá takhle vláknitě:
 Na Meteoxu je vidět, že haarp ostřeluje území na východ od Turecka, kolem Kaspického moře, možná je to nad Iránem, přesně jak slibovali.

Aktivita zařízení HAARP je značná.

9 komentářů:

  1. Dnes 9.3.2010 mezi 11.00 a 12.00 v prostoru Vrchlabí jsem byl svědkem jak "chemtrailsové" letadlo obkroužilo celý kruh. Několik minut potom se celý jev opakoval ještě jednou, skoro na stejném místě. V průběhu odpoledne se v těch místech vytvořil pásový oblak, který mohutněl a k večeru ztmavnul. Je to asi ten, který je teď vidět na radaru - pás východozápadním směrem.

    OdpovědětVymazat
  2. Aktivita haarpu fakt slušná. Prez týden už do toho bušej. Jsem zvědavej jak se to projeví. To bude asi velkej rachot. Hádám, tak do týdne by se to mohlo projevit?

    OdpovědětVymazat
  3. Není to sice k tematu ale pryskyrice na vyrobu orgonitu se strankami souvisi:
    http://www.novinky.cz/krimi/194283-v-zebraku-vyhorel-sklad-barev.html

    OdpovědětVymazat
  4. Docela mě děsí co všechno si s nám mohou dělat, ale vlastním velký cloudbuster a myslím, že má opravdu velké účinky. nelétají nad námi letadla a naše zahrada jen kvete, a dokonce se nám u něj uzdravila babička, která už byla na druhém břehu.
    Takže orgonit opravdu funguje. Ale co dělat proti těm co ovlivňují počasí jak se jim zlíbí?

    OdpovědětVymazat
  5. Dnes ráno zběsile chemtrails řádila východně od Prahy, resp. jistě na větším území. A už je hnusnej opar, párkrát jsem to cvaknul.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jak jste přesně předpověděl,i v Chorvatsku napadlo 70 cm sněhu dnes, to nás tak zkoušejí?

    OdpovědětVymazat
  7. Kliknite na tento odkaz

    http://www.chmi.cz/meteo/sat/msghrit/msg_show_www.php?den=latest&refer=msgcz&prod=vis-ir&auto_nahraj_pocet=4&rep_index=2&add_index=5&obnov_index=0&und1_index=1&ovr1_index=0&ovr2_index=0&lastfiledate=20100310.1345&start_frame=0&start_anim=1

    vyberte snimky od 09.03.2010 05:30 do 09.03.2010 08:00 a sledujte oblacnost nad Slovenskom. Tie diery v oblacnosti su prirodny jav alebo umely zasah?

    OdpovědětVymazat
  8. To co bylo vidět z Vrchlabí pozoruji už víc jak měsíc z Trutnova a okolí. Jsou-li ve vyšších vrstvách atmosféry vhodné podmínky, takřka pravidelně mezi 10. a 12. hodinou na ní zanechávají své kondenzační stopy ostří hoši na ocelových ptácích ze základny v Čáslavi. To, že se nejedná o dopravní letadla je zcela zjevné z jejich manévrování (jen stíhačka dokáže dělat tak ostré obraty). Pokud si na to někdy vzpomenu, tak vám je klidně natočím jak se tam nahoře prohánějí. Tudíž pokud věříte v práškování, tak nám to na hlavu sype vlastní armáda a ne žádní zlí Američané.

    OdpovědětVymazat
  9. dmes rano zacalo snezit. lietadla lietali ako dive 3 dni. Kosice

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.