6. září 2010

Čtvercová spirála: vyrábějí pořádnou bouřku

Když se pás oblačnosti (uměle vyrobený) zalomí do pravého úhlu a začne "kroužit do čtverce", znamená to, že klimateroristé připravují co největší bouřku. 










U nás ji chystali například 29. a 30. srpna, jak poctivě informovali veřejnost ústy médií. Zejména Morava se měla připravit na velký déšť. 29. 8. se vytvořil pravý úhel oblačnosti mezi Britskými ostrovy a Skandinávií a začal "čtvercově rotovat" směrem do vnitrozemí. Byl posilován novými chemickými pásy oblačnosti, takže spirála byla dvojitá. 30. 8. stála rovná linie nad Moravou ve směru S-J, a dále se "lámala" do pravého úhlu. Její oblačnost byla silně zkropena chemtrails a poháněna radary (viz pozorování JV), takže na Moravě opravdu slušně sprchlo a řeky se pozvedly. Nic většího se nestalo, snad díky orgonitu.
U protinožců se děje něco podobného. Oblast Nového Zélandu postižená nedávným zemětřesením měla být vzápětí zasažena silnou bouří, jak klimateroristé opět poctivě nahlásili. A jak myslíte že se to jevilo na satelitních snímcích? Opět se pás oblačnosti zalomil do pravého úhlu a rotoval k místu úderu. Na jižní polokouli je ta rotace opačná. Bouře  tedy proběhla, co natropila, to zatím nevím.
Dnes ráno se zalamuje pás nad Atlantikem. Postup spirály obyčejně trvá den až pár dní. Někam to jistě spadne.
(Postupy "čtvercových spirál" můžete sledovat na  animacích radarových webů.)

P. S. Dnešní "zalomení" nad Atlantikem dalo tenhle "dešťový roh" nad Francií. (6.9. 2010). Vypadá to na záplavy. Uvidíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.