7. září 2010

Little Grandmother, Jednota s přírodou, 3/8: Křišťálové lebky

Little Grandmother probírá: posvátné krystaly, křišťálové lebky, pyramidy, bytosti z druhé strany, které nás velice milují.



Přepis: Little Grandmother, Jednota s přírodou, 3/8: Křišťálové lebky

… se strážcem krystalů a s veškerou pomocí z druhé strany, s praotci a pramatkami a drahou Matkou Zemí jsme mohli uložit krystal hluboko do sekvojí, abychom přinesli jejich zdravou energii zpět na západní pobřeží Severní Ameriky. Teď se připravuji na cestu do Mali, kde bude také uložen krystal. Zase dám krystal přesně tam, kam mi bude určeno. Pro umístění krystalů jsou tedy velmi určitá místa, a ta místa uctíváme, děláme posvátnou ceremonii,a pak jdou krystaly do Země.

Otázka: Jakou roli hrají křišťálové lebky?
To je velká otázka. Nevím, do jaké hloubky chcete zodpovědět tuto otázku. Křišťálové lebky jsou velmi a velmi posvátné, protože uvnitř těchto krystalů jsou skutečně duchové. Muži a ženy, vychovaní domorodými kulturami, se učili veškerou moudrost od svého kmene, od počátku toho kmene, všechno, co lze naučit, co se lidé mohou naučit od dětství do dospělosti, a pak jejich život byl záměrně odňat, aby jejich duch mohl přejít do této křišťálové lebky. S veškerým poznáním, s posvátnými pravdami, s veškerou jejich moudrostí. Tyto lebky se mají znovu shromáždit na konci dní, předtím, než se svět změní na nádherné Já, a tito duchové mají vyjít z lebek a učit nás opět ty starodávné pravdy. Jak se to přesně stane, to nemohu říci, ale mohu říci, že jsem viděla několik těchto lebek. Jsou velmi mocné. Jsou v nich skutečně duše, bytosti, které mají tolik moudrosti a tolik učení. Až se sejdou dohromady, celý svět se bude učit z jejich moudrosti. Kolik jich je teď na světě? Nechci říkat příliš mnoho, protože jsme nebyli požádáni, abychom o tomto hovořili, ale ty lebky budou shromážděny. Po dlouhou dobu jich byl jenom určitý počet, ale věřím, že se sejdou dohromady, a na světlo vyjdou i dosud chybějící křišťály, a velmi brzo z nich bude velká šťastná rodina.

Otázka: Jaká je pravá role pyramid na Zemi?
Mohu říci jen to, co vím, ale je toho hodně, co nevím. Takže nebudu tvrdit, že znám odpověď na tuto otázku. Vím to, co mi bylo ukázáno jako strážkyni moudrosti. V pyramidách jsou některé velmi intenzívní věci, které nejsou známy veřejnosti. Vím, že je mnoho velmi intenzivních a velmi důležitých informací, které jsou v Egyptě pod Sfingou. Vím jako fakt, že Sfinga je mnohem starší, než nám uvádějí vědci. Je starší než egyptský národ. A pod Sfingou - myslím, že to bylo vědci odhaleno, ale nebylo to sděleno veřejnosti - je rozsáhlá knihovna s množstvím informací. Starodávné pravdy, starodávné poznání národů, od Atlantidy, až po hvězdný lid, který nám v minulosti pomáhal.Také vím, a sama jsem na vlastní oči viděla, že pyramidy také mají sourozence - jsou to trojčata. Vzorec a rozložení těch pyramid jsou specifické, jsou tam specifické úhly, a přesně se to shoduje s Jižní Amerikou, kde jsou také pyramidy a chrámy. Mají přesně shodné úhly vůči hvězdám, vůči souhvězdím na naší obloze. Nevím, nakolik je to známo veřejnosti, ale vejde to ve známost. Jsou také jejich sestry - trojčata na Měsíci. Přesně stejné pyramidy, skutečně tam jsou. Jsou také postaveny ve stejných úhlech, mají stejné půdorysy a rozložení. Jako hvězdný systém na nebi. Jaká je pravá role pyramid na Zemi? Nemohu vám plně odpovědět na tuto otázku, ale mohu vám říci, že jsme je v minulosti pomáhali stavět. Některé věci v Jižní Americe a v Egyptě jsou starší než samy národy. A jejich technologie a vědění jsou starší, než si umíme představit.

Otázka: Máte také spojení se světem andělů nebo s mimozemšťany?
Nu, já nemám ráda slovo mimozemšťané, protože to zní jako něco velmi od nás odděleného. Mám spojení s druhou stranou. tak jako mnozí strážci moudrosti, a tak jako mnozí lidé na naší planetě, protože my jsme nejsilnější ze silných a máme schopnost vidět přes ten závoj, který se stává velmi tenkým. Mám zkušenosti s mluvením s druhou stranou docela často. V mé práci šamanky se to nyní děje častěji děje, než neděje. Jako dítě jsem byla učena duchy, bytostmi, které nebyly v těle, bytostmi, které vypadají v mnohém jako my, bytostmi světla, to je myslím nejlepší způsob, jak je popsat. Takže já nemluvím o mimozemšťanech, jako o malých zelených legračních mužíčcích. Ale hvězdné bytosti existují, ano, jsou tam naši bratři a sestry,
kteří nás tak velice milují. Když si představíte, jak rodiče milují své děti - tak mi to říkali, když mě jako dítě učili, abych si to představila, a pak si představíte, že nás milují třeba tisíckrát tolik, - to je pro představu, jak velice nás milují. Tak velice chtějí, aby se nám to podařilo, abychom si uvědomili, kdo jsme, byli hodní jeden na druhého, chtějí, abychom si vzpomněli, že tato planeta je posvátná, že ona je naše živá Matka Země. Že je tak velmi milována a je posvátná pro mnohé, a my lidské bytosti jsme velice důležité a velice požehnané, protože my jsme ti, kteří jsou teď tady, v těle, na této planetě. Chtějí, abychom si uvědomili, jak jsme zvláštní, a jak jsme talentovaní. Jen kdybychom si dokázali uvědomit,jak jsme mocní. Můžeme vše změnit a vytvořit nebe na Zemi. Můžeme využít své schopnosti. My jsme tvůrci, naše matka je Bohyně a náš otec je Bůh. My jsme děti Bohyně a Boha, takže i my jsme Bohyně a Bohové. Jen kdybychom si to dokázali uvědomit. A svými emocemi, svými pocity přitáhli to, co chceme zažít ve svém životě. Můžeme vytvořit něco překrásného,
jen kdybychom uměli spojit svá srdce a přestali žít z pozice: Já se nestarám o tebe, ty se nestaráš o mě. Kdybychom se mohli spojit, milovat se, starat se o sebe vzájemně, a milovat tuto nádhernou planetu Zemi jako naši posvátnou Matku, můžeme úplně změnit svou realitu. Umíte si představit, jen na chvilku, že bychom spojili svá srdce a svá vyšší Já? Co bychom dokázali vytvořit! Technologie by se rozvíjely o překot, vynálezy by se rozvíjely o překot,mohli bychom žít z tak vysoké pozice a vytvořit tak rozvinutý svět. A já jsem hrozně těším a jsem šťastná, a chci, aby ta změna přišla. Jsem z ní úplně nadšená.

Otázka: Jak nám mohou v dnešním světě pomoci křišťálové a indigové děti?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.