20. září 2010

Error 503 - služba nedostupná?

Po pár dnech pracovních povinností se vracím na Orgonet, a hle: neustále se opakuje Error 503. Když se chci přihlásit, publikovat komentáře, a tak, na každý klik dostanu Error 503. To jest Služba nedostupná, což podle internetové definice znamená většinou lidský zásah do přihlašování - čili zablokování IP adresy. Zatím se to dalo vyřešit přihlášením přes jiný vyhledávač ... třeba je to opravdu jen nějaká chyba. Že by byl Blogger tak vytížen?

Možná bylo chybou "brát si do úst" slovo CIA. Google sice neumí česky, ale tohle slovo určitě pozná. Nebo vadím meteorologům?

No nic, i kdyby mi to tu zavřeli (jako blog jistého Rika?, jak mi píše čtenář - díky za povzbuzení:-)))) - můžete si tam přečíst anglicky diskusi, prvně se ztratil jeho blog a pak Rik umřel...), všechno podstatné už stejně víte. Orgonit umíte.

Zdroj: ČHMÚ.
Od pátku se odmlčely se i satelitní snímky NOAA přijímané ČHMÚ. Že by si NOAA konečně všimla, že čeští hydrometeorologové zřejmě jako jediní na světě zveřejňují takto dokonale zřetelné satelitní snímky chemtrails?  Nikde jinde na netu podobné snímky nejsou - většinou mají meteorologické weby zobrazení oblačnosti různě stylizovaná, zjednodušená, vybarvená, čímž samozřejmě zakrývají vláknitost. (Eumetsat E-view je na chemtrails taky docela dobrý, ale publikuje snímky po hodinách, to už se ledacos ztratí). Prostě, co se týče zobrazení chemtrails, my Češi jsme ho až dosud měli opravdu luxusní. Američané na jejich MODISu v podstatě ani chemtrails vidět nemůžou, je to zobrazení z velké dálky, sice jde přiblížit, ale to nikoho nenapadne...

Zdroj: ČHMÚ.
Tak aspoň z toho pátku 17. 9. ranní pěkně vláknité chemtrailsové snímky (už si ani nepamatuju, jak bylo, myslím, že ráno pršelo, což naznačují škrtance nad Slovenskem).

Ještě je mi divné, že fotky nejdou kliknutím zvětšit, jak to vždycky šlo - ani po novém zkopírování ...tak je aspoň zobrazím co největší.

15 komentářů:

  1. Nemá to něco společnýho s přehlídkou NATO??Tady v Praze bylo na nebi od pátku hodně husto,v sobotu i na vysočině.pozorovala jsem lehkou změnu v čárování...od pátku nelítaj do známých čtverců,ale vytvářej XXXX to nebejvalo....

    OdpovědětVymazat
  2. A takhle to s námi koulejí pořád:
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=5273

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.jinestranky.cz/clanky/ufo-a-mimozemske-civilizace jeden zajímavej odkaz pro všechny

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že Google česky umí: viz: http://translate.google.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Neboj,tu iluminátskou lůzu porazíme silou dobré myšlenky. Ale budou se bránit to je snad jasný.

    OdpovědětVymazat
  6. ČHMÚ - přehled webových kamer už taky skoro měsíc nepremáva. Není divu, při tom co se děje na nebi, co by nám to ukazovali. Hajzli!

    OdpovědětVymazat
  7. Znovu připomínám že ilumináti zde se angažující poznají středověk v mém soukromém vězení ve sklepě. Již jsem na stopě.

    OdpovědětVymazat
  8. ...že by jim došlápli v ČHMÚ "do úsměvu"?? a nebo snad ta družice -spadla??...nechce se mi věřit...od 18tého 15.00 ...nic.......

    OdpovědětVymazat
  9. ...jo,zapoměl jsem link...ale ten jistě všichni znáte...
    http://www.chmu.cz/meteo/sat/avhrr/index.php

    OdpovědětVymazat
  10. tak to jste neviděli nebe nad Ostravou _ omlouvám se ale fotak nebyl jaksi po ruce _takže díky vám všem _hodně mi pomáháte jen svou existencí_s připojením potíže "chválapánu" nejsou _nu co dodat _ opravdu se není proč bát_to že "někdo "blokuje přístup k informacím znamená jen že má strach "on" pokud je to opravdu "jen konspirace"tak proč ty obavy ??slunce v duši /subham astu sarva džagatam/A ještě jednou děkuji !

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem si všiml, že zatímco pan a paní Hlupákovi s malými Hlupáčky obdivovali v Mošnově rozsévače smrti a transportér opia B52, na nebi byl o víkendu klid (v pondělí už samozřejmě zase sprejovali). NOAA se možná odmlčela z tohoto důvodu.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  12. K tomu odstránenému blogerovi - volal sa Rick Clay. V kocke jeho veci k Olympiáde v Londýne http://www.scribd.com/doc/6078610/London-Zion-2012-Book
    tu je jeho blog - na internetových archívoch je všeličo... http://web.archive.org/web/*/thecosmicmind.blogspot.com/*

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymnímu 11:54: Jestli to máš o tom Rickovi pročtené, co kdybys stručně sepsal, o co jde? Nestíhám všechno...

    OdpovědětVymazat
  14. http://mini.megaupload.cz/nahled/polevka.jpg

    Sračky ze včerejška.Včera spejovali od rána až do večera.

    OdpovědětVymazat
  15. Zaprvé: snímky NOAA na webu ČHMÚ nejsou dostupné z důvodu stavebních prací na Libuši - můžete to vidět i na kamerách (neběží příjem dat).
    Navíc o nic nepřijdete, sprejovat se beztak bude nejdřív ve čtvrtek a v pátek před studenou frontou.

    Zadruhé (reakce na komentář): Nevšiml jsem si, že by tento odkaz nefungoval: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/ Než začnu někomu nadávat, zkusím použít strejdu Googla.

    Verthandi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.