21. září 2010

Stále více lidí objevuje chemtrails

Dopis od čtenáře. Duhový bod, který chce vysvětlit, je starý známý "sundog",  odraz slunce, který vzniká při nasycení atmosféry chemikáliemi, když je slunce poměrně nízko nad obzorem. Něco o tomto jevu tu už máme, třeba zde. Můžeme ho vidět velmi často, někdy i po obou stranách slunce, někdy jako kruh (halo) kolem slunce. Ve foťáku mám pár sundogů z minulého týdne - zářily jako prase, ale nikdo z množství lidí v parku si jich nevšiml, nikomu nebylo nic divné, ani se nepodívali, co tam fotím ... Díky čtenáři, že si všímá.

Dobrý deň,
      Dnes som naozaj uveril v chemtrails, teda hlavne v to, že niečo nie je v tej našej atmosfére v poriadku. Posielam Vám v prílohe pár fotiek, nafotených dnes v Michalovciach (Košický kraj). Posledné dva dni bolo zatiahnuté, vo dne v noci pršalo. Dnes 18.09.2010 asi o 15:00 sa úplne vyjasnilo, na oblohe nebol ani mráčik, no a potom akoby odnikiaľ sa na oblohe začali objavovať lietadlá.....

     Na prvej fotke je akýsi svietiaci bod, najprv som si myslel, že je to zapadajúce slnko, ktoré je ešte vidno z poza mrakov, ale potom som sa trochu obzrel a tam za budovou bolo to pravé slnko. Nikdy som ešte nevidel, aby sa slnko odrážalo od mrakov, nie to ešte v akomsi "dúhovom" bode, ktorý sa stratil pri západe slnka. Na fotke tú žiaru nie je až tak vidno, fotil som mobilom (N95 8GB), ale bola naozaj silná, akoby vedľa seba boli dve slnká.

     Môže mi to niekto vysvetliť? Je to optický klam, alebo skutočný odraz slnka (neviem odkiaľ?) od tých chemických hliníkovo-báriových oblakov?

     Na predposlednej fotke som vyznačil ten svietiaci bod.

     Na poslednej fotke su chemtrails pri západe slnka, ako som predtým napísal, od 15:00 bolo jasno, objavili sa lietadlá, zanechali za sebou pár čiar, ktoré tam vydržali až do západu slnka.

     Bol by som rád, ak by mi to niekto vysvetlil, ak si nájde čas:-) Keď chcete, môžete to zverejniť. Vám Orgonet a vášmu webu želám veľa úspechov, robíte dobrú prácu. Práve z Vášho webu som sa o týchto veciach dozvedel. 
 
     S pozdravom    MB

(P.S. Fotky vyvěšuju jenom 2, ostatní jsou podobné. Pozn. Orgonet).

Foto čtenáře. Typické každodenní chemtrails. Pokud je zataženo, jsou chemtrails nad oblačností, kde je nevidíme, ale jsou tam!)
Foto čtenáře. Vlevo duhový odraz slunce, tzv. sundog, typický pro sprejovací dny. Vzniká při nasycení atmosféry chemikáliemi., když je slunce poměrně nízko nad obzorem.

16 komentářů:

  1. 20.9.2010 kolem 16.30 jsem projížděla Uherským Brodem směrem Uherské Hradiště a vysoko na obloze létalo tak 6 letounů a celá obloha byla následovně plná čar jako mříž....trvalo to tak hodinu....neobvyklé, ale možná vše do sebe zapadá...tři dny před úplňkem..zdraví jgg

    OdpovědětVymazat
  2. Sundog vzniká lomem slunečního světla ledovými krystaly. Proto se objevuje vždy 22 stupňů nalevo / napravo od Slunce. Pokud to způsobují chemikálie, jak vysvětlíte, že mají fyzikální vlastnosti jako voda / led??
    Ještě jsem se chtěl zeptat ne několik odtázek ohledně chemtrails:
    1. kdo to celé organizuje
    2. kdo to platí
    3. proč o tom nikdo nepromluvil, když do toho musí být zapojeno hodně lidí a miliardy peněz

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné galerie je zde:

    http://blanklyflock.rajce.idnes.cz/Praha_2008

    http://blanklyflock.rajce.idnes.cz/Praha_2009

    Petr

    OdpovědětVymazat
  4. 20.9.2010 v Brně a okolí sprejovali průběžně celý den a v odpoledních hodinách to rozjeli naplno.
    Západ slunka nikdo přes chemtrails mlhu neviděl.
    21.9.2010 v Brně a okolí je klid.Absolutně čistá obloha bez jediné čáry.Takovou jsem ji neviděla dlouho.Proč asi dnes nesprejují ??? Že by taky stávkovali ???
    Zdraví P

    OdpovědětVymazat
  5. já také v poslední době zaregistroval hodně sundogů a zrovna jen ve dnech kdy byli po obloze rozsety chemtrails...je dobře že se o tuto vážnou problematiku začíná zajímat více lidí.ale stále chybí hlavně zájem médií, protože jedině jim lidi kteří odmítají tyto tzv. "konspirační teorie" opravdu uvěří...

    OdpovědětVymazat
  6. chemtrails se hodně řeší na blogu www.orgo.cz Petra

    OdpovědětVymazat
  7. zopakujem svoju teoriu o chemtrails co som tu pred par mesiacmi napisal.Myslim ze nie vsetky "ciary" su hlinikovo bariove.Ale smelo ich mozme nazyvat chemtrails,lebo vyfukove splodiny(prezentovane ako contrails),nie su nic ine ako smradlavy dym z leteckeho paliva.A to je chemikalia.Myslim ze na cielene zasvinenie atmosfery a vytvorenie cirrusov(neskor suvislej deky) nie je potrebne montovat do lietadiel drahe rozprasovacie zariadenie,ale jednoducho staci zmenit letovu vysku tak,aby splodiny skondenzovali a vytvorili ciary a tym aj ladove krystaly (vedlajsi efekt je potom sundog).Tym nechcem povedat ze sa nepouzivaju bariovo hlinikove pomyje,ale myslim ze skor na nejake specialne "prace".Podla mna je to mnozstvo lacnych leteckych spolocnosti cielene udrziavane pri "zivote" nejakymi dotaciami, aby takto napomahali sialencom co chcu porucit vetru a dazdu. velky bobor

    OdpovědětVymazat
  8. No jo, chemtrails existují. Sleduji dva roky každé ráno již v šest na obloze "sračky" nebo i létající " sračkáře". Nenašla jsem výstižnější pojmenování. Snažím se na to upozornit druhé lidi třeba při čekání na autobus...Zjistila jsem, že třicátníci mají vybudovaný jakýsi svět a tato realita jim tam nepasuje, tak to nejen neřeší, ale ani nevnímají.Škoda jich...Možná až by se začala zajímat generace třicátníků proč vlastně máme takové divné čary na nebi,proč po letadlech zůstane šedá obloha,proč máme takové divé mraky,proč máme bleskové povodně uzemně ohraničené a další jevy, které jsou mimo tradiční fungování přírody,pak asi i média se zapojí do diskuse. Tato situace trvá bez vysvětlení a oficiálního vyjdření již nějak moc dlouho....

    OdpovědětVymazat
  9. Celé je to šílené!Pokud opravdu něco rozprašují (kdo má 100% ní důkaz?),kde to tedy vyrábí,těží,mixují,skladují,nakládají do letadel....??Je to nepředstavitelné množství materiálů.Pamatují si,když se práškovali jen Jeseníky a Beskydy drceným vápencem.Bylo toho několik vlaků a po rozprášení to nešlo ani poznat.I kdyby to nakonec byly jen "výfukové plyny",tak i tak je to šílené,co lidí provádějí s tímto světem.Co skutečně většinu lidí zajímá není těžké uhádnout.Stačí se rozhlédnout kolem sebe...Prachy,konzum,zábava.Nějaký soulad s přírodou?Pche,jste se zbláznili....?!
    Přímá,rychlá a nejkratší cesta do záhuby !

    OdpovědětVymazat
  10. ..Zjistila jsem, že třicátníci mají vybudovaný jakýsi svět ...tak s těmi třicátníky je to "asi" hodně špatné... .mohu yen potvrdit vaše postřehy )poznatky( ....reakce "mého okolí " ye naprosto tristně zdrcující _totální apatie a nezájem _nechut se vúbec bavit o těhto "sračkách")jak výstížné pojmenování_ale odbočil jsem_věkem to nebude_mě je 47_a "vidím" a znám lidi co mají mÁlo nad dvacet let a mají taky "vybudovaný" svět ve kterém je jim dobře a ten "náš" ye jim totálně šuma fuk_člověk vidí jen to co "chce " vidět_toliko pokud jde o mne vaše obavy nesdílím _ S láskou a úsměvem to s naprostou jistotou dokážeme zvrátit _i tyto stránky a lidé velmi aktivně je provozuJící napomáhají Lásce a Světlu odsunout Temný závěs nevědomosti....Slunce v duši _děkuji Všem že jste a je Vás "cítit")benekx(

    OdpovědětVymazat
  11. To bude asi tím, že mladší lidé nemají s čím srovnávat, prostě nikdy neviděli normální nebe.Nebe z mého dětství,byla jsem extrémně vnímavé dítě, nemá s tím dnešním nic společného.

    OdpovědětVymazat
  12. Milánkové, třicátníci jsme byli i my. Měli jsme jiné priority. Co nejvíce pobývat s vrstevníky a zvyšovat příležitosti k sexu. Ale na druhou stranu jsme hodně četli a nevyplachovali si mozek všude přítomnou reklamou, SMS zprávama internerovou dálnicí. Nezájem mladé generace je způsoben překročením informačního maxima, kdy mozek je natolik zahlcen informacemi, že reaguje už jen na to, co souvicí s pokrytím nejdůležitějších potřeb - primárně sexu a jídla. Toho se drží reklamky plné úchylných zmrdů. Vím co píšu, v tomto oboru pracuji už 20 let.

    A chemtrails? Už jsem to sem dával. Pohledejte heslo Chytrý prach. Není třeba nikoho čipovat. Chytrý prach bude všude. I v našich tělech.

    OdpovědětVymazat
  13. Doporučuji vám tohle video, kde je vše kolem chemtrails dostatečně vysvětleno:

    http://www.osud.cz/osudcz-tv-sprejuji-nas-ale-proc

    Petr

    OdpovědětVymazat
  14. Jistou dobu jsem si lámal hlavu s tím, že v některých zemích se spejuje obloha (země EU, USA a podobně) a v jiných ne (Rusko, Turecko, čína).

    Pokud jsou chemikálie přidány přímo do paliva, jak se to řeší u letade letících ze sprejované oblasti do nesprejované.

    Letos mi to došlo. Čekali jsme na letišti v Ostravě na nástup do letadla do Turecka (nesprejují) a hned vedle stálo na tankování letadlo do Bulharska (sprejují). Byla u něj cisterna Shell. Říkal jsem si jak to teď udělají s tankováním do našeho letadla. Odpověď přišla za 5 minut kdy k našemu no-spray letadlu přijela cisterna Luk-Oil (ruská společnost).

    K čemu jsou na malém leťišti 2 společnosti s palivem? Čím se to palivo liší? Obě letadla byla od Travel service. Mají důvod brát palivo od 2 dodavatelů?

    OdpovědětVymazat
  15. JÓÓ,jasně,"O sud"!Toš ten to má zmáknuté,fakt.Princip je jednoduchý:já na vás lidí budu dělat bububu a vy mi za to budete platit.Takový obchůdek s lidským strachem.Ale jak se zbavit vyžírků,parazitů,agresorů a vůbec všech škodíčů to jsem se tam nedočetl.Tedy pokud neberu v potaz takové nesmysly,jako chodit k volbám(chodím,ale jak vidím zbytečně),držet hladovku,nebo demonstrovat s transparentem.
    Ať mi ale vysvětlí, někdo jednu věc.Jak se chrání mocní před chemtrail.?Jak chrání sebe,své blízké,své zahrady,ranče,farmy proti spadu toho sajrajtu??Vždyť jich přece žije mnoho i tam,kde je pravidelně nahoře nala(e)jnováno...Toš včil mudrujte :o)

    OdpovědětVymazat
  16. ... tak trošku pozitiva... mně je 41 let, o problematiku chemtrails, orgonitů, transformace, duchovního růstu, práce na sobě atd. se zajímám již delší dobu a samozřejmě tyto informace "trousím" kolem sebe. Okolí mě má tak trošku za blázna, ale vidím kolem sebe, že čím dál tím víc "spících" jedinců, i třicátníků (třeba moje sestra s manželem), se začínají probouzet. :) Takže trpělivost, drazí, bude nás stále víc a víc......

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.