10. října 2010

Moc příspěvků - nestíhám

Děkuji velice všem, kteří mi poslali v minulém týdnu mailem svá pozorování, fotky, různé odkazy, atd. Bohužel po týdenní cestovní pauze zatím nemám ani všechno pročteno. I v práci se mi totiž mezitím nahromadily resty, takže prvně musím vyřídit to, co mě živí... Tak prosím tímto o strpení.

6 komentářů:

  1. zdravim
    chcel by som vsetkych na nieco uozornit stala sa mi taka vec minule ked som fotil lietadla,bol som na kopci u nas rano ,a bolo nadherne videt inverziu a chemitrals tak som fotil vsetko co sa pohlo a uki na nebi.zial bohu mobilom,no ako som sa pohyboval tak som sa dostal do drahy lietadla ,letelo priamo na mna.a tak som cakal a fotil,kym prileti na do mna tahalo nadhernu ciaru za sebov,zrazu bolo este hodny kus odomna sa zacalo tocit a menit kurz a prestalo tahat ciaru za sebou v kuse,iba ako normalne lietadlo,ako napadlo ma ze ma nieako videli ale bola to este riadna dialka tak som to zavrhol ako ze nahoda.ale stretol som sa z niekym co mi potvrdil ze existuje vojenska technologia na zacytenie fotoaparatov,takze pravdepodobne to nebola nahoda ,ale prostes a mi vyhli aby som neodfotil ich z bliska a aby som nemal sancu posudit ake je to lietadlo,a preto vy co chemitralsu sa venujetre a fotite lietadla pockajte si na ne az ked pridu nad vas ak idu a vtedy vytiahnite fotak s puzdra a fote,lebo kym o vas vedia z dialky ze fotite vypnu chemtrals.a etse nieco ak by sa tu pohybovala nieaka organizacia zaoberajuca sa dokazovanim chemtrals a ma k dispozicii prof,fotak zbytocny a volny jeden nech da link na seba pomozem im zbierat dokazy .ale to asi tazko sa tu najde taka skupina:((

    OdpovědětVymazat
  2. Ta výmena osvetlenia za (CFL)úsporky prebieha asi všade.Pouličné osvetlenia školy atd..Všimol som si to už dávnejšie.Človeka to desí a môj názor je že to má jednoducho škodiť ľuďom na zdraví.Ako aj GMO codex alimentarius RFID chemtrails...Chcú znížiť rapídne počet ludí.A hlavne aby boli vymletý.Zámok sa uzavrie v 2012.
    Preto je tolko informacií konšpirácii a dezinformacií aby odvratili pozornosť a ludia mali v tom chaos.Mali by sme jednať čo najskôr a nečakať na 2012.Informovať aby sa dosiahol kritický počet uvedomelých ludí na prelomenie tohto odporného systému.
    Nemajú čas ale ani my nie.
    Orgonet dakujem za všetko.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten moj komentar mal byt k clanku vyssie o skodlivosti žiariviek..Tak ho tam potom presunte ak sa da.A toto sem davat nemusite ale aj mozte:)
    Dakujem

    OdpovědětVymazat
  4. Nový radarový kruh
    http://www.wetteronline.de/euroradf.htm
    Jižně od Erfurtu, radarový kruh 16:30 – 18:00

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonete, dej si pauzu, dej si kitkat.
    Pripomínaš mi jedného známeho JW.
    bo

    OdpovědětVymazat
  6. K tej pauze niečo navyše - nielen pre teba
    http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4&ob=av3e

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.