13. prosince 2011

Další dotaz na pana Setváka

Doobře jsi to napsala, Kamalo!!! 
(Předchozí korespondence s ČHMÚ viz http://orgo-net.blogspot.com/2011/12/from-kamala-sante-mailto-kamala.html)


Milý pane Setváku a kolegové z ústavu,

Děkuji za všechny odkazy. Snažila jsem se je prostudovat co nejpozorněji. Vaše vysvětlení o kondenzačních stopách za jistých atmosférických podmínek zní celkem logicky a mohlo by to leckterého tázajícího se uspokojit. Má to ovšem několik nedostatků pro tázajícího se, který si sám dělá detailnější průzkum a spojuje si mozaiku událostí do celkového obrazu, ne tak jako vy a vaši kolegové.

Sledovala jsem meteorologické fórum a  postřehla jsem, že se některé „netypické“ útvary oblačnosti těžko zařazují i „profesionálům“ a dohadují se o tom,  o co se vlastně jedná. Zajímalo by mne, jak je vůbec možné jednoznačně pouhým okem či pohledem na snímek určit, zda se jedná o útvar přirozené oblačnosti, rozšířenou kondenzační stopu či třeba chemickou stopu?! Myslím, že nedá. Ale to je přesně to, co vy tvrdíte, že umíte. Poskytněte mi, prosím, dokumentaci a nezávislé studie o tom, že se skutečně jedná o kondenzační stopy za letadly. Pokud nic takového neexistuje, jsou to pouze vaše teorie, ale skutečnost může být úplně jiná a je jedno jestli tomu vy osobně věříte nebo ne. Aerosolové stopy nejsou, pane Setváku a kolegové, žádné tajemno nebo paranoia, jsou to oficiálně potvrzená fakta a pokud jste si tyto dokumenty dosud neprostudovali (viz příloha a links pod tímto textem), jak se vůbec můžete k tomuto tématu „odborně“ vyjadřovat a zesměšňovat ho? Geoinženýrské pokusy již minimálně dekádu let probíhají a Ministerstvo obrany mne odkázalo i na vás, abyste mi zodpověděli následující otázky:

  • V jakých přesně částech probíhají a jaké prostředky používají?
  • Jaká země (jaké země) se na těchto experimentech podílejí?
  • Odkud je tato agenda řízena?
  • Jak je zaručeno, že Česká republika nebude těmto pokusům vystavena (právně platné dohody, odkazy prosím)?
  • Existuje nějaká nezávislá komise, která kontroluje, že tyto oficiálně potvrzené geoinženýrské pokusy nemají vliv na ČR?
  • Je vůbec možné, aby geoinženýrské pokusy v jiných částech světa neměly dopad a vliv na ČR? Jak je to zaručeno?


Mýlíte se, že toto lidi nezajímá. Mnoho lidí je znepokojeno snížením slunečního svitu v průběhu roku kvůli uměle zataženému nebi a manipulaci s počasím. Možná vás neudivuje sucho předchozího měsíce, ani nehýbající se oblačnost sedící téměř přesně na místě po dobu několika týdnů a zřejmě ani neregistrujete působení HAARPU vašimi měřícími přístroji. Ale příroda a lidské tělo to registruje. Nedostatek přirozeného vitaminu D je velice vážný problém přinášející řadu zdravotních problému a veliký stres pro rostliny; a ze své praxe vím, nakolik lidé tímto nedostatkem trpí. Už jenom tento fakt by měl být důvodem proč se geoinženýskými zločiny zabývat. Ani vy před nimi neutečete. Lidé si nepřejí, aby se zasahovalo do přirozených atmosférických pochodů Země. Nikde není zaručeno, že to nebude mít fatální dopad. Předpokládala bych, že zrovna lidi na vašem místě by to mělo zajímat především. Bohužel je vidno, že vaše systémové naprogramování na robota proběhlo úspěšně a cokoliv vybočujícího z rámce vašich dosavadních znalostí je a priori blbost. Kdybych takto fungovala já ve svém oboru, bylo by to velice nebezpečné. Kdyby za mnou přišel člověk s nějakým zdravotním problémem a já jsem pouze dle symptomů usoudila, o co se jedná, a neprovedla bych co nejdetailnější průzkum všech souvislostí, možná bych ho svou odbytě navrhnutou léčbou i připravila o život.

Stále ovšem věřím, že lidská bytost dokáže překlenout své naprogramované rigidní vzorce myšlení a předsudky a že dokáže propojit obě své hemisféry při dekódování skutečnosti. Používání pouze jedné části (ve vašem případě té levé) je velice nebezpečné a dovedlo to lidstvo za posledních sto let přesně tam, kde teď jsme… Pokud se stydíte za svoji duchovní  a intuitivní část, prosím, přenechejte zásadní oficiální vyjádření někomu, kdo se za to nestydí a používá celý svůj lidský potenciál.

V jednom z emailů tvrdíte: Jsou ale situace, kdy se "zatáhne" pouze samotnými stopami, bez předfrontální oblačnosti, ale z praktického hlediska to nemá sebemenší význam, jedná se pouze o oblačnost podobnou cirům, takže není sebemenší důvod tím zatěžovat provozní meteorology, kteří mají své důležitější práce víc než dost. Jak to, že to nemá význam? Šedá obloha zabraňující slunečnímu světlu má veliký význam… jak už jsem uvedla výše. I pokud by se skutečně jednalo o pouhé kondenzační stopy J je zde velký problém s celosvětovým zatemňováním a pokud by to bylo jen tím, že letadla létají ve výšce náchylné k tvoření takových stop, dalo by se to s vaší pomocí velice dobře řešit. Nicméně, to, co vidíme na nebi jako dlouhé stopy stále se rozšiřující, můžou klidně být aerosoly. Přesně takto se budou chovat a logicky i teoreticky je toto vysvětlení stejně platné jako vaše o kondenzačních stopách, ovšem s tím rozdílem, že na vaše tvrzení nebyl dosud proveden žádný průzkum (nebo ano?), kdežto ohledně aerosolových tvrzení průzkum spolu s laboratorními rozbory provedeny byly. Takže jste bohužel jaksi pozadu a vaše vysvětlení jsou tudíž nevěrohodná.

Prosím, poskytněte mi v této souvislosti studie a dokumenty vysvětlující, odkud se bere radikálně zvýšené množství hliníku, baria a plísní v dešťové vodě a půdě. Dále dokumenty zkoumající vzorky těchto rozšiřujících se „kondenzačních“ stop. Také bych ocenila vaše vyjádření k dokumentům o manipulaci počasí, rozstřikování aerosolů v atmosféře Země a vytváření umělé oblačnosti pomocí letadel a radaru (viz přílohy). A prosím o jasný důkaz, že se toto neprovádí nad územím ČR nebo to nemá dopad na území ČR.

Předem děkuji
Kamala Shanti

13 komentářů:

  1. Moooc hezky!!! Ja si osobne myslim, ze Setvaka bud uplatili, anebo ze ho vydiraji. Treti moznosti by bylo, ze je nesvepravny idiot.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře napsanýýý :o)... S takovýma zpráva, by sme rovnou mohli udělat petici a podepsat se pod to, že to zajímá opravdu xxxxx lidí :oD

    OdpovědětVymazat
  3. bravoo, tak tomu sa hovoria agrumenty a je to pritom napisane ludsky a bez urazky, som zvedavy na pokracovanie tohoto celeho

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi dobre napísané. Presne takto si predstavujem podobné otázky na (ne)kompetentných.

    OdpovědětVymazat
  5. jako pamětník totalitních praktik za soudruhu mám slitování se Setváky,nebot obět současné totality,která je o to horší,že je nenápadně plíživá a pozvolna rdousící...sáhněte do STÁHNI TO a koukněte na film z roku 1989 od pana Kleina--VÁŽENÍ PŘÁTELÉ,ANO...velice inteligentní komedie,kdy soudruzi dovolili to o sobě natočit,dnes dávají šílené krimi hnoje,žádná inteligentní satira.Viz svinstvo,zvané HRANAŘI,rafinovaně cpané do mozku před VÁNOCI.

    OdpovědětVymazat
  6. to alcyon12:

    tuna je odkaz na film.. ;)

    http://www.video-film.cz/vysledky-hledani.html?search=V%C3%81%C5%BDEN%C3%8D+P%C5%98%C3%81TEL%C3%89%2CANO&x=8&y=17

    OdpovědětVymazat
  7. Kamalo,perfektní práce!!!!


    Beryl

    OdpovědětVymazat
  8. ještě by jako totální důkaz stačilo zmínit , že existují důkazy , kdy jedno letadlo zanechává dvě jasné linky kondenzačních stop od motorů mizící do 1-2 minut , a zároveň se v této dráze tvoří expandující humus v podobě stopy , která nemá s mizející vodní párou nic společného . v tomto momentě nemají přiblblé kecy o momentálních atmosférických podmínkách žádnou váhu , proto bych ,,meterologům ,, nenechával prostor pro rozmlžování tématu .

    OdpovědětVymazat
  9. Pane Setváku, já a mé široké okolí to vidí, a jsme pěkně nas...., že ČR zpřístupnila svůj vzdušný prostor geopokusům. Nesouhlasíme s tím! Žádné peníze na světě Vám nenahradí ten skvělý pocit, kdy je po přírodní bouřce krásně pročistěný vzduch. Kdy slunce svítí na alabastrovém nebi s nadýchanými mráčky...

    OdpovědětVymazat
  10. Opravdu velmi pěkně napsáno! :-)
    Mám sice obavu, že pokud si to vůbec přečte celé, tak se nad tím ani pořádně nezamyslí; ale čím více takovýchto podnětů, tím lépe. ;-)


    8:21 - Podle zkušeností s profi meteorology, i s amatéry vůbec nemusí být uplacenej, ani vydíranej; ikdyž jestli je z družicového oddělení tak kdoví...ale ono většinou stačí, aby měl dostatečně vymytej mozek a byl naprosto zatvrzelej v oficiálních tezích...

    Podle toho co vím, tak bylo sice nevyššímu vedení ČHMU "taktně naznačeno", že o chemtrails se nesmí mluvit jinak než že jsou nesmysl...a co vím ještě jistěji, tak že vední čhmu v tomto směru muselo "zapůsobit" na pár lidí z Aerologického výzkumu, kteří na pár věcí přišli...ale jsou myslím vyjímka, a většina profi meteorologů je o neexistenci chemtrails opravdu přesvěčená...zatím....A jelikož pan Setvák nepatří do vedení, ani není aerlog, tak bych řekl, že to bude i jeho případ...



    ...Těď jsem neměl čas psát nic sem...ale po tomto jsem se rozhodl, že taky sepíšu dotaz na do ČHMU. :-D
    Zkusím to udělat tak, aby si to opravdu přečetli a donutilo je to zapřemýšlet. Sformuluju pár trefných otázek na opravdu jasné příklady ovlivnění počasí, a čistě logicky to zdůvodním...a jsem zvědav co mi na to řeknou....jestli vůbec něco. :D


    Pěkný den, :-)
    Snowman

    OdpovědětVymazat
  11. Nádhera Kamalo,
    nejraděj bych to také podepsala a poslala..na vládu, na hygienu..a všude.. ne jako petici, ale milionkrát od jednotlivců.. ať jim je z toho aspoň špatně.. nechápu..Copak nemají děti? Čekám každým dnem mimčo, už ani nechodíme ven, jenže doma se také dýchat nedá, připadám si jak ryba ve vypuštěném rybníku. A ještě víc mě trápí, že pokud prezident podepíše tu stvůrnost o změně zdravotního zákona, nebudu se snad ani moct do Čech vrátit a budu ráda, když mě nebude hledat Interpol... nedám syna očkovat a budu rodit doma! Je to odporné, že si odhlasují, že Vám nemusí poskytnout zdr. péči o novorozence, pokud se narodí doma, pokutu tomu, kdo Vám při tom pomůže a nedostanete ani rodný list a dítě Vám vezmou, aby jej mohli oočkovat!! Už aby to všechno krachlo.. Kdy už konečně lidi pochopí, že jen stačí přestat používat peníze? a začít používat srdce a rozum..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.