12. prosince 2011

Steven Greer: Příslib nových energií

Několik čtenářů mi shodně poslalo odkaz na video Stevena Greera, takže zřejmě si přeje být znovu zveřejněno (i když už jsme ho tu měli loni v květnu: http://orgo-net.blogspot.com/2010/05/nove-zdroje-energie-video-dr-greera.html .)
Dobré znamení, že sem chodí číst noví lidé (:-)))
Tak tady je:

Exopolitics Summit - Disclosure Director Dr. Steven Greer - Příslib nových energií - CZ from jiloun on Vimeo.

5 komentářů:

  1. Tenhle dokument znám a můžu jen vřele doporučit, aby si jej každý vyslechl celý. Je mi trochu úzko z toho, že lidé jsou uzavřeni před možností přijmout tyto informace za fakt. Je to zapříčiněné vytvořeným globálním komplexem společnosti a ten je potřeba překonat u každé lidské bytosti zvlášt. Přijmout fakt, že vše na čem jsme stavěli, je naprosto zcestné a neúnosné pro další existenci naší populace.
    Ocenil bych nějaké nové video s dr. Geerem, nebo nové informace o dalším jejich snažení, překonat v lidech globální komplex.
    Někdy se setkám i s tím, že u některých lidí je tento komplex tak velký, že neunesou pravdu a reagují vznětlivě. (ostatně toto se děje u každého člověka s komplexy).

    OdpovědětVymazat
  2. Neomlouvej se prosím stále, my přece víme, že máme všichni toho mnoho a i tak děkuji moc, moc, moc. JE TO SUPER IVA

    OdpovědětVymazat
  3. je to už více než rok, co jsem viděl video ve kterém Steven Greer mluvil o "nevyčerpatelných" zdrojích energie, že má o tom důkazy, že se s tím obrátí na vládu a prezidenta a bla bla bla a nic se neděje, takže je třeba to brát s rezervou...v poslední době se všude možně objevují informace, že nás "zelení mužíčkové" zachrání, a že máme čekat, že dají všechno dopořádku, včetně Fukušimy, že už tu brzy budou...jak dlouho ještě chcete čekat? Až bude země neobyvatelná a splundrovaná?

    OdpovědětVymazat
  4. JE TO PRAVDA AŤ SE VÁM TO LÍBÍ NEBO NE. JSEM OD JIČÍNA (VÝCH. ČECHY) A SCHÁNÍM PARTU HODNÝCH ODVÁŽNÝCH A DUCHOVNĚ ZALOŽENÝCH LIDÍ K HROMADNÉ MEDITACI ZA ÚČELEM KONTAKTU. JÁ JSEM TU MEDITACI ZKOUŠEL ZATÍM JEDNOU A MŮŽU ŘÍCT, ŽE JSEM SE CÍTIL KRÁSNĚ A OČI MI SKÁKALY NAHORU A DOLU. PAK JSEM ALE ZTRATIL SOUSTŘEDĚNÍ A BYLO PO VŠEM. DĚLAL JSEM TU, ZA POMOCÍ ODŘÍKÁNÍ MANTRY - VE SKUPINĚ TO MŮŽE BÝTI HODNĚ ZAJÍMYVÝ. AŤ SI O MĚ KAŽDÝ ŘÍKÁ CO CHCE ALE JSME NA POKRAJI CESTY - KDE SE ROZHODNE JESLI SE BOŽÍ VŮLE O PLANETĚ ZEMI STANE PO DOBRÉM NEBO PO ZLÉM. TY PITOMCI CO VLÁDNOU SVĚTU (ILUMINÁTI) SI ROZHODLI PRO ŠPATNOU CESTU. JSOU TO TY NEJHORŠÍ BYTOSTI NA PLANETĚ (ne všichni). SÁM JSEM VIDĚL UFO, NAPOSLEDY BYLO ASI 5 M ODE MĚ - TO ŘÍKÁM ZCELA UPŘÍMĚ...BYLA TO MALÁ LEVITUJÍCÍ KOULE O NĚCO MÁLO VĚTŠÍ NEŽ TENISOVÝ MÍČEK KTERÁ ZÁŘILA JASNÝM BÍLÝM SVĚTLEM. KOUKAL JSEM NA NÍ Z OKNA SVÉHO POKOJE...JSEM NA VESNICI. KDYŽ MĚ ZAZNAMENALA (SLYŠELA) TAK PŘÍMO VYBOUCHLA KOLMO VZHŮRU A ZMIZELA. U NÁS JSEM VIDĚL UŽ DOST ZAJÍMYVÝCH VĚCÍ. MOŽNÁ SE MĚ SNAŽÍ KONTAKTOVAT, A PODLE MÝCH ZÁŽITKŮ JIM TO MŮJ STRACH ZATÍM NEDOVOLIL. ANO UŽ JSEM I PÁRKRÁT STRACHY PŘI ZVLÁŠTNÍCH SITUACÍCH UTEKL. JE TO NA DELŠÍ POVÍDÁNÍ...TAKŽE BYCH CHTĚL CO MOŽNÁ NEJVÍC DOBRÝCH LIDÍ, CO CHTĚJÍ NAVÁZAT KONTAKT AŤ SE OZVOU NA: ZbynekBOX@email.cz nebo tel: 732 677 905. Taky jsem na FB jako Zbyněk Vogel. Jsem od Jičína (východní Čechy). Jen ale lidi co věří, že vše je možné a věří jak v mimozemskou bytost, tak boha. Zatím bych to udělal tak, že by jsme se seznamovali a připravovali na meditace - KTERÉ BYCH NECHALNA DOBU AŽ SE OTEPLÍ. A sdílejte pravdu se všemi Vašimi přáteli (čím víc tím líp). Jedna z knih pana Greera je v češtině a volně ke stažení : http://www.czechnewstv.cz/index.php?module=filesdb&id=1 ... TAK SDÍLEJTE KDE SE JEN DÁ - PROSÍM. VAŽME SI DOBY VE KTERÉ ŽIJEME A UDĚLĚJME VŠE CO JE V NAŠÍCH SILÁCH KE ZMĚNĚ CELÉHO SVĚTA AŤ SE MŮŽEME POSTAVIT PO BOK DALŠÍCH VYSPĚLÍCH A UVĚDOMĚLÝCH BYTOSTÍ.
    A NEVĚŘTE TELEVIZI A TAK POD. U NÁS JSOU INFILTROVÁNI TAKY - PROČ MYSLÍTE, ŽE LETADLA S CHEMTROLEM HOJNĚ VYPOUŠTĚJÍ LÁTKY DO OVZDUŠÍ. U NÁS JE VÍDÁM PRAVIDELNĚ...ZMRDY NEJRADŠI BYCH JE SESTŘELIL...ALE TO NENÍ TA SPRÁVNÁ CESTA. ODPOVÍM KAŽDÉMU...CO BUDU VĚDĚT A KAŽDÉHO ČLOVĚKA CO SE CHCE ZÚČASTNIT BUDU VÍTAT...JEN DOBRÉ LIDI - MÁM NA TO ČUCH OD BOHA...VĚŘTE MI! Měj me se rádi a :-)

    Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/projekt-orion-dr-steven-greer-/

    OdpovědětVymazat
  5. JE TO PRAVDA AŤ SE VÁM TO LÍBÍ NEBO NE. JSEM OD JIČÍNA (VÝCH. ČECHY) A SCHÁNÍM PARTU HODNÝCH ODVÁŽNÝCH A DUCHOVNĚ ZALOŽENÝCH LIDÍ K HROMADNÉ MEDITACI ZA ÚČELEM KONTAKTU. JÁ JSEM TU MEDITACI ZKOUŠEL ZATÍM JEDNOU A MŮŽU ŘÍCT, ŽE JSEM SE CÍTIL KRÁSNĚ A OČI MI SKÁKALY NAHORU A DOLU. PAK JSEM ALE ZTRATIL SOUSTŘEDĚNÍ A BYLO PO VŠEM. DĚLAL JSEM TU, ZA POMOCÍ ODŘÍKÁNÍ MANTRY - VE SKUPINĚ TO MŮŽE BÝTI HODNĚ ZAJÍMYVÝ. AŤ SI O MĚ KAŽDÝ ŘÍKÁ CO CHCE ALE JSME NA POKRAJI CESTY - KDE SE ROZHODNE JESLI SE BOŽÍ VŮLE O PLANETĚ ZEMI STANE PO DOBRÉM NEBO PO ZLÉM. TY PITOMCI CO VLÁDNOU SVĚTU (ILUMINÁTI) SI ROZHODLI PRO ŠPATNOU CESTU. JSOU TO TY NEJHORŠÍ BYTOSTI NA PLANETĚ (ne všichni). SÁM JSEM VIDĚL UFO, NAPOSLEDY BYLO ASI 5 M ODE MĚ - TO ŘÍKÁM ZCELA UPŘÍMĚ...BYLA TO MALÁ LEVITUJÍCÍ KOULE O NĚCO MÁLO VĚTŠÍ NEŽ TENISOVÝ MÍČEK KTERÁ ZÁŘILA JASNÝM BÍLÝM SVĚTLEM. KOUKAL JSEM NA NÍ Z OKNA SVÉHO POKOJE...JSEM NA VESNICI. KDYŽ MĚ ZAZNAMENALA (SLYŠELA) TAK PŘÍMO VYBOUCHLA KOLMO VZHŮRU A ZMIZELA. U NÁS JSEM VIDĚL UŽ DOST ZAJÍMYVÝCH VĚCÍ. MOŽNÁ SE MĚ SNAŽÍ KONTAKTOVAT, A PODLE MÝCH ZÁŽITKŮ JIM TO MŮJ STRACH ZATÍM NEDOVOLIL. ANO UŽ JSEM I PÁRKRÁT STRACHY PŘI ZVLÁŠTNÍCH SITUACÍCH UTEKL. JE TO NA DELŠÍ POVÍDÁNÍ...TAKŽE BYCH CHTĚL CO MOŽNÁ NEJVÍC DOBRÝCH LIDÍ, CO CHTĚJÍ NAVÁZAT KONTAKT AŤ SE OZVOU NA: ZbynekBOX@email.cz nebo tel: 732 677 905. Taky jsem na FB jako Zbyněk Vogel. Jsem od Jičína (východní Čechy). Jen ale lidi co věří, že vše je možné a věří jak v mimozemskou bytost, tak boha. Zatím bych to udělal tak, že by jsme se seznamovali a připravovali na meditace - KTERÉ BYCH NECHALNA DOBU AŽ SE OTEPLÍ. A sdílejte pravdu se všemi Vašimi přáteli (čím víc tím líp). Jedna z knih pana Greera je v češtině a volně ke stažení : http://www.czechnewstv.cz/index.php?module=filesdb&id=1 ... TAK SDÍLEJTE KDE SE JEN DÁ - PROSÍM. VAŽME SI DOBY VE KTERÉ ŽIJEME A UDĚLĚJME VŠE CO JE V NAŠÍCH SILÁCH KE ZMĚNĚ CELÉHO SVĚTA AŤ SE MŮŽEME POSTAVIT PO BOK DALŠÍCH VYSPĚLÍCH A UVĚDOMĚLÝCH BYTOSTÍ.
    A NEVĚŘTE TELEVIZI A TAK POD. U NÁS JSOU INFILTROVÁNI TAKY - PROČ MYSLÍTE, ŽE LETADLA S CHEMTROLEM HOJNĚ VYPOUŠTĚJÍ LÁTKY DO OVZDUŠÍ. U NÁS JE VÍDÁM PRAVIDELNĚ...ZMRDY NEJRADŠI BYCH JE SESTŘELIL...ALE TO NENÍ TA SPRÁVNÁ CESTA. ODPOVÍM KAŽDÉMU...CO BUDU VĚDĚT A KAŽDÉHO ČLOVĚKA CO SE CHCE ZÚČASTNIT BUDU VÍTAT...JEN DOBRÉ LIDI - MÁM NA TO ČUCH OD BOHA...VĚŘTE MI! Měj me se rádi a :-)

    Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/projekt-orion-dr-steven-greer-/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.