10. srpna 2012

Stewart Swerdlow a projekt Montauk

Díky Iloně za odkaz na zajímavé video s českými titulky.

Komentář k videu na youtube:

Stewart Swerdlow, je výjimečný člověk a jasnovidec, hovořící 10-ti jazyky. Byl součástí projektu Montauk, po celou dobu jeho existence. Projekt zahrnoval paranormální zkoumání a zneužívání lidských schopností, cestování v čase, mezidimenzionální komunikaci, hyperprostorové poznávání pratypů a mnoho dalších oblastí.

Steward nebyl součástí masové manipulace a kontrole mysli, jakému je vystavena celá dnešní populace, ale na straně druhé však byl součástí drastických experimentů. Po zrušení projektu nadále využívá svou schopnost pozorování energetických polí, z nichž se skládá celý svět. Má i další neuvěřitelné schopnosti, které také využívá. Ve své práci nadále pokračuje a s narůstajícím celosvětovým publikem, jsou jeho názory, informace a zkušenosti více respektovány a uznávány. Pokud budete studovat jeho práci, hodně vám to otevře cestu k pochopení pozadí světa i funkce paranormálních schopností.

Více informací najdete na jeho stránkách www.expansions.com a v jeho knihách, které jsou zatím dostupné pouze v angličtině.
Doporučuji vše prostudovat. Je to skutečně velice zajímavý a hodnotný materiál na vysoké úrovni.



P. S. Orgonet: Já snesu hodně, ale takový informační záhul mi říká: ber to s rezervou (:-)))

20 komentářů:

  1. Já to video viděla už před časem a pokud je to pravda, nechápu, že ten člověk je ještě naživu.
    Lvice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-), práve som chcela položiť tú istú otázku
      "nechápu, že ten člověk je ještě naživu."
      Takže Norsko je v tom taky ? Čítajú sa nám "rozprávky" na dobrú nôcku.
      Spinkajme sladko ...
      Bed

      Vymazat
    2. Je přece součástí experimentu! :)

      Vymazat
    3. přečtěte si všichni a pokud možno všechny knížky Ivo Wiesnera. Třeba půjčit v knihovně. Alena

      Vymazat
  2. video jsem videl jeto velice zajímavé.divým e taky žeje naživu.ale z jiných zdrujů jsem slyšel žeto je reptoš.tak nvm....ale informace zde poskytující jsou téměř pravdivé.jen bymě zajímalo zdali je skutečně pravda jak si zahrály it kulečník s naší slun. soustavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako cvičení v pozornosti je to dobrý, ale koukat na to tém.hodku, když jsem jasně cítila, že s tím chlápkem není něco v pořádku?:-) To musí být Reptoš, jak vyšitej, po videu jsem koukla na ty jeho stránky a pocit nabyl i jasného tvaru :-)), fotka s manželkou , on v černém triku s dvojhlavou orlicí, a pak všude kam člověk hodí očkem, láká a zve všechny dobré a informace chtivé lidičky, jak liška do zábavního parku. :-)
      Nechci tomu člověku křivdit a věřím, že možná jsou jeho úmysly čisté, ovšem ti kteří mu nahlížejí a ovlivňují mysl je 100%ně nemají, jinak by si tu tak beztrestně podle mě nepovídal takové věci. :-)A tak když pomyslím, čím, se naše mysl zaobírá, takovou realitu tvoříme, raděj upouštím, od jeho informací a přeji všem dušičkám raději, klid, lásku a mír v našich srdcích ,které nás neomylně vedou do láskyplnější sféry bytí. Zdenka

      Vymazat
    2. Jarad bingo. A kto je tu nie reptoš ?

      Vymazat
  3. Zdravím normalně uvažující lidi. Chápu dobrou vůli informovat o různých konspiracích, ale větší slátaninu jsem doposud nečetl (české titulky). Připomíná to pohádku - O pejskovi a kočičce, jak pekli dort. Namíchali tam samé dobroty(ufo, nacisty, spiknutí, Ilumináty, Jurský park, chemtrails apd.), ale smíchané dohromady je to nechutná slátanina. Stačí mi, jak o sobě tvrdí , že byl do roku 1999 slepý, ale na konci vysvětluje, jak pozoroval chemtrails v 80.tých a poté i v 90-tých letech. Je to domluvená rozhlasová hra podle scénaře s následnými reklamamy na webové stránky. Lidi - nebuďte "Ovce" a trochu samostatně myslete !!! David

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že je to slátanina. Ostatní věci na jeho webu nejsou o nic lepší. Vibrace proklatě nízko.
      Ale třeba s někým zrovna tohle pohne a začne se zajímat o alternativní dění. Pak si to dodatečně upřesní (:-)))
      Tak to tu zatím nechám, když dovolíte (:-)))

      Vymazat
    2. Orgonetku, Ty máš přeci povoleno vše :)
      Jééé, já Tě tak moc rád vidím....
      Alfa

      Vymazat
  4. Přeji pěkný večer,nechci do toho moc mluvit a říkám jen svůj názor jak to cítím já,sleduji podobná videa,ale nikdy neberu to,že v nich je vše pravda,ale když se určité věci opakují od více lidí,pak už na tom něco bude,ale vždy je to trochu jinak než o tom mluví,pořád tam stále jakoby něco chybí,nějaká hlubší souvislost,například není vysvětleno,proč nás chtějí vyhladit,když by to odnesli karmyckým zákonem,nehledě k tomu,že smrt je stejně jen přechod do jiné dymenze a vlastně vysvobození z 3D a tím,že by se oto zasloužily reptoši,tak by si moc nepomohli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zmenšení počtu obyvatel se rovná větší kontrolovatelnosti a většímu přehledu pro toho, kdo chce ovládat. Jinak chemtrails, otrávené jídlo a voda, očkování atd. má za následek jediné a to utlumit lidi natolik, aby se nemohli napojit na svůj původní zdroj vědění a byli izolovanými lehce kontrolovanými subjekty, kteří věří komukoliv, jen né sami sobě. Stejně tak se to má s prací a zábavním průmyslem, jde o to, aby byl člověk stále zaměstnaný, neměl na sebe čas, a to jen proto, aby člověk znovuneobjevil své schopnosti, které odjakživa má zákódovány ve své DNA - viz. informace pan Levašov. Mluví o tom zde na orgonetu také Inelie Benz, Steward Swerdlow atd. atd., informací je mnoho. Ještě mě napadá otázka k tématům co probírájí Swerdlow a Icke, a to proč by nás někdo sprejoval, otravoval jedy kdyby to byl člověk? Znáte někdo snad takového člověka, souseda, který by dokázal ublížit tolika lidem? :)
      Ládis.

      Vymazat
  5. Je to zajímavá kompilace myšlenek a svědectví, které se vyskytují na webech. Rozhovory zde poskytují účastníci různých těžko uvěřitelných akcí, vysloužilí důstojníci a generálové, výzkumníci, vědci...Kam autor směřuje nevím, ale Darvinova teorie to nebude. Mnohé to zřejmě i osloví a půjdou dál.

    OdpovědětVymazat
  6. díky za upozorneni, je ta nalejvarna informaci nevesti nic moc dobreho

    takto zacina vetsina novodobych sekt, tedy nalejt vam do hlavy velke mnozstvi neuveritelnych veci, ktere si ale nemuzete overit, pouze jim muzete verit, protoze zni lakoby logicky

    a jak vam takto nalomi rozum, tak vam tam nasadi co chteji, zalezi na zamerech a energiich dotycneho gurua

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte
    som prekvapeny tolkymi negativnymi reakciami na Stewarta. Ja ho sledujem uz nejaky ten rok a osobne ho radim medzi najoblubenejsie zdroje informacii (spolu s Freemanom, White Wolf von Atzigenom a Duncanom O Finioanom)
    Martin

    OdpovědětVymazat
  8. Muj nazor je takovyto:
    co se tyce povidani o jeho historii a vseho co zazil, tezko se to da overit, coz ale plati pro naprostou vetsinu takovych informaci. muj pohled je takovy, ze pokud clovek zije dle citu, tak si muze poslechnout cokoli, verit cemukoli, ale stejne ho to nakonec dovede tam kam ho jeho srdce vede.

    druha a mnohem zajimavejsi cast jeho prednasek a vedeni se tyce, jeho slovy, hyperprostoru a komunikaci s nim. velmi jednoduse, pochopitelne vysvetleno jak se dostat ke zdroji a zjistit vlastni podsatu i podstatu okoli.

    to ze se zde zvedla vlna odmitnuti povazuju za vyraz strachu a ignorance.

    vzdyt snad neexistuje zadni lepsi zpusob jak se tady v tom vsem zorientovat, nez si vyslechnout dostatek ruznych verzi, nazoru a pohledu a postupne si z nich skladat uceleny obrazek. a ono to do sebe zapada :)

    kdo se boji nesmi do lesa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      jsou i další materiály Stewarta Swerdlowa v cz? Moc mně tento člověk zaujal a hned po shlédnutí videa výše mě napadlo, že mluví o podobných věcech jako David Icke, viz jeho přednáška v praze. Napadlo mě tedy, jestli se tito dva lidé neznají a narazil jsem na fotku, kde jsou oba spolu... :)

      Vymazat
    2. Ano, David a Stewart su priatelia. Stewart to parkrat spomenul vo svojich videach.
      Ci su materialy v CZ, to neviem, ale v anglictine je toho kopec. Nedavno som si objednal jeho knihu Blue Blood, True Blood a uz sa tesim ked mi pride :)

      A suhlasim aj s nazorom Guntahara, treba si vypocut kazdeho. Prave Stuarta som dlhsiu dobu ignoroval, aj ked som o nom vedel a jedneho dna som si nanho spomenul a nelutujem. A jeho zena Janet je pre mna inspiraciou v kuchyni (odporucam jej podcasty na youtube, kanal stewartswerdlow)
      Martin

      Vymazat
    3. Mluvíš mi z duše. Dělám to tak celý život /dost dlouho/. Říkám tomu Mozaika Světa. Cokoliv, i to, co s tím vůbec nesouvisí, přečtu, poslechnu, podívám se na dokument, film atd., z toho všeho se vytvářejí v mozku spoje. Mozek je schopen uložit do podvědomí vše, co si ani neuvědomujete. Je tam doslova smetiště. A z toho pomocí napojení na Sebe-Intuici, po určité době přemýšlení, se mi najednou vynoří odpověď. To je synchronicita. Může to být cokoliv, jakákoliv drobnost, která jakoby zasvítí a pak najednou vyslovíte myšlenku, na kterou byste nikdy!!! nepřišli, pokud byste neměli v hlavě ty momenty, ze kterých mohla Mysl utvořit NÁZOR, DEFINICI, POZNATEK atd. Je to jako blesk. Takové malé osvícení. Takže, pozorujte s nadhledem VŠECHNO, ukládejte do mozku, bez toho, že byste se tím podrobněji zabývali, a ona vás už Intuice a Synchronicita NAVEDE SPRÁVNÝM SMĚREM! Napomáhá tomu i meditace, kdy se mysl vyčistí od té špíny informací a je schopna jasně formulovat, shrnout, vykonstruovat POZNÁNÍ. Takto postupují i vědci. Usilovně přemýšlejí, pak to jakoby vzdají a nakonec třeba ve snu, při jízdě vlakem, při odpočinku v alfa vlnách - je osvítí poznání a rozdrobené kostičky SKLÁDAČKY se poskládají v OBRAZEC POZNÁNÍ. L.

      Vymazat
  9. Video jsem taky viděl a můj názor je, že je to stále manipulace s lidmi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.