11. července 2013

Něco hezkého: Tomáš Klus: Muži válečníci, předejme vedení ženám!

V posledních dnech se mi sem vtírají samé "závažné" problémy, a proto mi youtube samo! poslalo odkaz na rozhovor s Tomášem Klusem, připomínající, co je skutečně důležité (:-))))

Nádherná osobnost, nádherný (roz)hovor ... pátá dimenze v praxi (:-)))) Nemá to "naštudováno", ale fakt to žije ...

http://youtu.be/6ZmK2bzTZMs

46 komentářů:

  1. Tomáš vníma svoju ženu ako učiteľku, ale nemal by zabúdať, že aj ona vníma JEHO ako svojho učiteľa...
    Matriarchát tu už bol (asi 4-5 tisíc rokov dozadu ?) a skočilo to, takže asi to NEBOLO ONO.

    Na planéte ZEM vládne POKRYVENÝ PATRIARCHÁT, a to je tá CHYBA.
    Skutočný patriarchát je TO, po čom túžia dominantní alfasamci (to ešte vysvetlím), a počom túžia ŽENY.
    Dominantný alfasamec : Stará sa o svoju rodinu (spoločnosť), neubližuje ženám, nerobí veci, ktoré idú proti ženám, proti deťom, atď... Dominantný alfasamec chce dobré každému, kto je "pod ním". Myslím toho skutočného alfasamca, nie toho, čo nám ho predostierajú média.
    Dominantný alfasamec na ženu nekričí, nebije ju, nebije deti. Samozrejme ale - nie je "podpapučový".
    Dominantný alfasamec nikdy si nikdy nepomyslí niečo také : "Dobre,budem ticho, nech má pravdu aj keď s ňou absolútne nesúhlasím a jej rozhodnutie naburáva to moje, predsa jej ustúpim...".... Takto sa muž nechová. Muž si ide "svoje", a dominantný alfasamec vie urobiť tak, aby jeho rozhodnutie spôsobilo, že nebude trpieť ani on, ani žena, ani dieťa. Vie sa totiž správne rozhodovať...

    V prírode sú vždy dominantní samci, a tam kde nie sú, tam to nefunguje a je tam disharónia medzi samcom a samicou (asi napr. u levov je to tak...).

    Keby ste urobili medzi ženami anketu, že koľko žien je dominantných a koľko submisívnych, zistili by ste, že rozhodne väčšina mladých žien je submisívnych (keby mali na výber z dvoch polarít - dominancia a submisivita). Čím je žena staršia, tým viac dominantná môže byť (ale je to neprirodzený jav). Dominancia u ženy je v neprospech muža a detí žijúcich v tej rodine. Ak je muž submisívny, žena nadobúda dominanciu. Muž je submisívny voči žene len vtedy, ak bol vychovaný tak, že musel počúvať mamu, ktorá mu dávala príkazy, rozkazy,atď - lebo to nerobil otec (zatiaľ sme totiž vo väčšine nepokročili na úroveň, že rozkazy a príkazy necítime potrebu dávať deťom).

    Žena chce dominantného muža, ktorý ju bude milovať, milovať ich deti (alebo jej dieťa, keď ho nemá s ním), ktorý bude riadiť rodinu tak, aby v nej bol každý spokojný.
    Žena chce vo vláde mužov, ktorí milujú a zbožňujú ženy, dávajú im rovnaký, alebo trošičku vyšší plat ako mužom (predsa len, žena sa viac venuje deťom než muž...), majú k nim (ženám) úctu, a to ukazuujú aj v praxi rôznymi paragrafmi, zákonmi, atď.
    Ženy chcú vo vláde mužov, ktorí nevedú vojny, ktorí budujú krajinu v prospech života človeka a prírody, ktorí nerozkrádajú a nedovolia rozkrádať majetky štátu a rodín, atď...

    ŽENY NECHCÚ MATRIARCHÁT. Žena ktorá chce matriarchát, môže chcieť matriarchát len z dvoch dôvodov :
    1. Myslí si, že teraz je vo svete nastolený patriarchát - ale to sa MÝLI, na svete je totiž nastolený CHORÝ, POKRIVENÝ PATRIARCHÁT = patriarchát s rakovinou v poslednom štádiu.
    2. Nezažila matriarchát, a to SMUTNO, keď je žena zrazu dominantnejšia ako muž, čo je proti prírode, a čo vytvára nespokojnosť v ženách, ako aj v mužoch, lebo muž je tým pádom viac ženský než má byť a než CHCE byť, a žena viac mužská, než má byť a než CHCE byť.

    Matriarchát by sa tiež mohol deliť na 2 skupiny :
    1. Matriarchát (neboli by tu vojny, krádeže, utrpenie...)
    2. Matriarchát postihnutý rakovinou v rôznych štádiách (podobné, ako je to teraz s takto postihnutým patriarchátom).

    Rozdiel ale je ten, že ženy nechcú RAKOVINNÝ PATRIARCHÁT, ktorý je tu nastolený tisíce rokov. Oni nechcú ale ANI MATRIARCHÁT. Žena chce, aby rodinu, atď, riadil MUŽ. Muž dominantný (niektorá chce jemnulinko dominantného, iná trošku viac, ďalšia intenzívnejšie...), ktorý ju a deti bude milovať, a nebude nikomu škodiť, a bude BUDOVAŤ hmotné statky a duševné, duchovné statky - pozitívne, a nebude ich NIČIŤ.

    Na to stačí VYLIEČIŤ MUŽA A ŽENU, aby mohli plodiť zdravé deti, a zdravo ich vychovávať.

    A NEBUDE TREBA NEPRIRODZENÝ MATRIARCHÁT, ale bude možné nastoliť ZDRAVÝ PATRIARCHÁT, ktorý tu chýba, A TO JE PROBLÉM, TAM TREBA HĽADAŤ CHYBU.

    Marek & Marek G.

    (Ďakujem za zverejnenie) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ty náš rozumbrado (:-))))

      Vymazat
    2. Seš mimo, matriarchát je jediné rozumné řešení. Pokud někdo vypustí z pusy takové myšlenky jako ty, zřejmě se ani z posledních dvou tisíc let ničemu nenaučil. Vláda mužů je jen násilí a prolitá krev ve jménu hovadin. Matriarchát byl svržen pomocí náboženství, jenž vyvýšilo muže na PANA TVORSTVA, což je naprosto zcestné, příhodnější by bylo ničitele tvorstva. Muž nemá k tomuto charakterové předpoklady. Nefunguje to a nidy to nebude fungovat. Bud se něco změní, nebo tato civilizace pod patiarchátem jednou zanikne. Je mi líto, když má někdo takové smýšlení jako ty, jako by měl muž strach o svoji hračku a jeho uražené ego kopalo kolem jen proto, že někdo vyřkl rozumnou myšlenku. Žena dává život, muž jej bere. Žena umí zachovat život a harmonii bez násilí, muž nikoli

      Vymazat
    3. Naprostý souhlas s názorem že matriarchát by byl něco jako Noemova archa, nebot za ještě pár desetiletí a zničíme sami sebe. Muži by měli být na postech, které opravdu bravurně ovládají a jsou k nim jsko stvoření - věda, výzkum, ochrana (hasiči), stavitelé apod. Na postech vedení by měly stát ženy, protože svojí intuicí a vrozeným smyslem pro spravedlnost a soucit by nevedly války a nebudovaly mafiánské prostředí - vždyt to vidíte - korupce, mafie, sledování, redukce obyvatelstva, násilí, ego, touha ovládat a podřizovat, vraždy a sexuální násilí atd atd.

      Vymazat
    4. ani matriarchát ani patriarchát...

      Vymazat
    5. Trochu si odporujete mladíku. Právě to, jak sám popisujete, že zpravidla čím je žena starší, tím je dominantnější, to dokládá. Ony jdou totiž mladé holky do vztahu s tím, co je jim nahuštěno patriarchální společností, jak jsou ženy ty submisivní a je to tak správně, jak je muž hlava rodiny atd. Načež je z toho vlastní zkušenost vyvede. Zjistí, že má doma zvláštního tvora, který ani neumí roztřídit prádlo do pračky podle barev a materiálu, nikdy žádnou práci neudělá pořádně a vlastně se hodí jen na práci vyžadující hrubou sílu (velmi obecně řečeno, existence např. hodinářů je mi známa). Ale zároveň to tomu tvorovi nesmí říct naprudko, aby se z toho nervově nezhroutil. Takže se chtě nechtě chopí své přirozené role alfa samice, protože někdo musí, a většinou se toho zhostí ten, kdo k tomu prostě má vlohy jaksi od přirození. Výmluvy typu, že je tomu máma neučila neberu, mám dospělého syna, kterého jsem nesčíselněkrát na spoustu detailů upozorňovala. Marně. Prostě to tak je. A koneckonců i já sama jsem musela přijít na to, co a jak, když jsem se stala manželkou a zjistila jsem, co že jsou ti pánové tvorstva ve skutečnosti zač. Na toto mě nepřipravil nikdo. A taky jsem spoustu věcí napoprvé nezvládla. Jenže jsem se poučila, popřípadě vyhledala radu - tedy přesně to, co muži nedělají, jen si vemte to klasické klišé, jak rádi se třeba ptají na cestu. Nic ve zlém. Vždyť se o dva z nich stále starám a organizuji nám všem život tak, abychom spolu všichni vzájemně vyšli, včetně finanční stránky věci. O to legračnější je, jak tito prapodivní tvorové, kteří nemají buňky ani na to zorganizovat chod domácnosti a prakticky se na něm nepodílejí, se neustále snaží dostat do čela států, podniků, atd. Jak to potom vypadá, je nasnadě. Vidíme to všichni.

      Vymazat
    6. Kluci krásně jste to napsali, díky, poučila jsem se.

      Šárka

      Vymazat
    7. Patriarchát,matriarchát....cože nám chybí? Jen dostatek "ženskéhoo principu".
      Pohled z jiného úhlu:
      http://www.cestyksobe.cz/josef-hrusovsky-materstvi-je-sila-vsech-ad2513/

      Krásný den všem ☼

      Vymazat
    8. Reakce na Anonymní 12. července 2013 0:50

      V mnohém máte jistě pravdu, ale příliš to zjednodušujete a zárověň překrucujete. Nic totiž na světě není ani černé, ani bílé. Obě složky se neustále mísí, a vytvářejí koktejl tu více pitelný, tu méně stravitelný ! Muž má od počátků svého stvoření hlavní úkol, a to je zabezpečit rodinu - ochrana, finance/"kořist"- přísun obživy, bydlení, hrubé práce apod. Žena má také předurčeny své nezastupitelné role jako žena, manželka a matka. A to lidé přestali respektovat a ctít díky cílenému obecnému rozvratu společnosti těmi, kteří si samozvaně udržují nad světem lidí ABSOLUTNÍ moc ! Proto správně napadáte současné projevy a přístupy mužů k ženám a jejich rodinám, ale zapomínáte na to PODSTATNÉ - PROČ SE TO DĚJE !!!!!!! Tak si nad tím přemýšlejte, než vypustíte "Džina z láhve" !!!!!!

      Vymazat
  2. nádhera, nádhera, nádhera,

    OdpovědětVymazat
  3. je z tohho poslouchani strasne krasnej pocit.koukam na to a automaticky se usmivam. Taky se vam to stava? Jardu Duska mam take moc rada.
    Ale bohuzel, to je prave tohleto,krasne,laskave duse, to co ti hajzlove nechteji a snazi se za kazdou cenu to krasno,tu spokojenost znicit. Obdivuhodne,Tak mlady a osviceny.
    Boze,vice takovych lidi!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní 12:03 : Z toho čo vravel usudzuješ, že je osvietený ??? Zabúdaš asi na jednu vec - rozhovor nemá s osvietením nič spoločné............. Všetko to čo rozprával Tomáš Klus, ja mám v malíčku, a viem o tom rozprávať rovnako ako on, a tiež som usmievavý typ, ale zas o niečo mužskejší. Keby si videla video so mnou miesto Tomáša, nazvala by si ma osvietením (to by si ale nesmela vedieť, že som to ja, Marek & Marek G.). A ja by som sa z toho len smial, lebo osvietených je na svete totálne minimum, absolútne minimum, možno tak 0,001%. A ver mi, drvivá väčšina z nich je "mimo dosah médií". A ver mi, ani Tomáš nie je osvietený. Možno ani Jarda Dušek nie je osvietený, kto vie... Tak či tak je obdivuhodný.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Marek a Marek, tak pošli video, uvidíme (:-)

      Vymazat
    3. Ok Marku,mozna,ze osviceny neni.Mozna i Dusek ne,ale rozhodne se lepe poslouchaji nez nejaky komercni trotly. Zrovna ctu Bonaparteho a ten rozhodne osviceny byl,a kdyby zil v tehle dobe,mozna by tu nastolil trochu poradek. I kdyz ho pak stejne ty vrchni nechali otravit arzenem.
      hezky podvecer Mirca
      A tvoje video urcite posli

      Vymazat
    4. Zdravím Vás všechny,myslím že není důležité, zda je osvícený či není Tomáš Klus,důležité jsou jenom myšlenky,které proudí přes jeho vědomí,proudící z jeho nitra,duše,záleží i na otevřenosti jeho mysli,jak je jeho vědomí schopno se rozprostřít do prostoru a vyzářit tuto energii,a pokud k tomu vyzařuje ze srdce dobro a lásku je jeho duše schopna podstoupit tělo i vyšším duchovním bytostem,které i jeho ústy promlouvají a sděluji světu co je potřeba procítit v přítomnosti, teď v tomto momentu a čase a nezabývat se minulostí či budoucností.Tato uspěchaná doba je jenom ted o pocitech ,umět je sdělit,komunikovat mezi sebou a v tom je smysl celého videa.Již v minulosti chodili Bardi s hudebními nástroji od města k městu od vesnice k vesnici a ovlivňovali svými myšlenkami a zvukovou vibrací doprovodných nástrojů masy lidí.Lidé nacházeli ve slovech těchto lidí,návody jak reagovat,jak se zachovat v určitých situacích,s písní čišela i moudrost,zašifrované poselství pro další generace.Z jeho duše je cítit i snahu zbourat všechny vystavené bariéry,které tento svět s tímto celým hudebním,a společenským systémem nastavil a postupně v člověku zabíjí vše lidské.Lze mu jen popřát,aby dokázal odolávat těmto tlakům a nezpronevěřil svou mysl těmto záporným svodům.A Pokud dokáže ustát i rodinné slasti i strasti,můžeme očekávat o něho i nejeden ten dobrý song.
      VítězslavK.

      Vymazat
    5. Vy sa tu hádate o tom aká vláda je najlepšia, najlepšia je taká že žiadna nieje dúfam že raz to skončí ta totálna hlúposť že je potreba niekomu vládnuť a niečo zakazovať raz to príde neviem kedy ale príde ta doba keď bude každý mať v sebe svoje pravidlá a nikdy nikomu nešliapne druhému na slobodu.

      Vymazat
    6. Marek & Marek G. - to závisí od toho čo si predstavuješ pod slovom osvietený ak nejakého človeka ktorý má určite schopnosti a duchovný rozvoj za hranicou nášho poznania tak potom možno. Ale určite by som ho považoval za dobrý príklad toho ako človek môže žiť keď ma poriadok v hlave a v celom živote.

      Vymazat
    7. Na osvícené se pasují především zednáři a illumináti, aby bylo jasno, kdo za osvícenectvím jako takovým v historii stojí !!!

      Vymazat
    8. Nějaká pravidla mezi lidmi být přeci jenom musí, jinak to vždy povede k anarchii, totalitě, bezuzdné kriminalitě a bezpráví !!!
      Jsou prostě lidé (a není jich málo), kteří sami sebe povyšují na zákon, a podle toho pak také vůči jiným lidem jednají - jedná se o zákon džungle, který dává právo silnějšímu !!!!!!

      Vymazat
  4. Krásná osůbka Tomáš Klus ..... a stará známá pravda:Chceš-li změnit Svět, změň nejdříve sám sebe.Díky
    Dana

    OdpovědětVymazat
  5. Mladý člověk a má naprostou pravdu. Každý se honí za mamonem, jen aby měl něco víc a něco lepší než ostatní. Zapoměli jsme skoro všichni myslet srdcem,ale zdá se,že nám Tomáš a spoustu dalších takových lidiček otevírají oči. Děkuji Tomáši. Mariana

    OdpovědětVymazat
  6. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/pr-b-h-ud-losti-event-cobra-a-co-m-eme-ud-lat

    http://www.2012portal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Tomáši dekuji-jsi užasný ♥
    Marku a MARKU- ó BOOOŽE :-))

    OdpovědětVymazat
  8. I tohle stojí za to. Neskutečný člověk..
    http://www.youtube.com/watch?v=LvB0s3yuvFY

    OdpovědětVymazat
  9. Ráda bych se také vyjádřila k Tomášovi Klusovi, ne k videu, protože to jsem ani nezhlédla, ale přímo k Tomášovi. I když ho neznám osobně, tak mám z tohoto človíčka pocit, že se chce druhým lidem maximálně zalíbit a zavděvčit za účelem získání větší a větší popularity a to i za cenu neskutečného přehánění všeho. Ať už se jedná o úsměvy, o obsah textů jeho písní i o názory. Nic proti němu. Matriarchát i patriarchát - obojí se mi jeví jako extrém. Ideální je rovnováha, když muži i ženy vládnou společně a pokud možno vyzrálé a zkušené osobnosti, jinak se jim říká také stařešinové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle sebe soudíš ostatní...?!

      Vymazat
    2. Naše generace jsou staří mladíci, a naše děti a vnuci zas mladí staříci. Nevím pak, co chtějí být, až budou skutečně staří !

      Vymazat
    3. :-)))) Anonymní11. července 2013 18:41 Jste vědma? :-))

      Vymazat
    4. Jo, a navíc má 3 zlaté zuby děda Vševěda :)

      Vymazat
  10. Tomasi, dekuji za krasny rozhovor. Myslim si,ze Tvymi slovy jsi pomaloucku zacal lidem
    otvirat jejich srdce a ze konecne, postupne dosahnou poznani a zacnou jenat s cistymi
    umysly.Doporucuji Vam precist si knihu ANASTASIA-VLADIMIR MERGE
    1.DIL ANASTASIA Vladimir MERGE
    2.DIL ZVONICI CEDRY VLADIMIR MERGE
    3.DIL PROSTOR LASKY VLADIMIR MERGE
    4.DIL STVORENI VLADIMIR MERGE
    5.DIL KDO VLASTNE JSME VLADIMIR MERGE
    6.DIL RODOVA KNIHA VLADIMIR MERGE
    7.DIL ENERGIE ZIVOTA VLADIMIR MERGE
    8.DIL NOVA CIVILIZACE VLADIMIR MERGE [ 1.CAST ]
    8.DIL NOVA CIVILIZACE-- OBRADY LASKY [ 2.CAST ]
    VLADIMIR MERGE
    Mozna temito knihami se lide budou trosicku probouzet.
    Jeste jednou dekuji TOMASOVI za krasny rozhovor JIRINA

    OdpovědětVymazat
  11. a to jeste neznáte Marcela Vaneka, ten je skutecne osvicenej,na rozdil od Kluse a Duska, a taky ho mame tady v cechach, ale nekdy je lepsi nebyt moc na ocích a delat pro lidi trochu v ustraní:))

    OdpovědětVymazat
  12. Tomás je mlady muž, ktorý to má v hlave skutocne zrovnané, citi sa byt uplne obycajnym človekom a nepotrebuje si nic dokazovat...on je velmi dobra inspiracia pre vsetkych mladych ludi v dnesnej pošahanej dobe:)))

    OdpovědětVymazat
  13. http://barboraopelkova.blog.cz/1307/duse-vs-vyssi-ja

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní12. července 2013 0:50, Anonymní11. července 2013 13:56, Anonymní11. července 2013 19.15. Výstižně napsáno. Všichni víme jak to s muži je a realita je toho jasným důkazem, nemá cenu něco předstírat a nakecat kolem toho spoustu nesmyslných věcí. Ač jsem muž tak vnitřně cítím, že ženy by vedly lidstvo lépe. Muži jim mohou stanout po boku, v případě že překonají své nezdravé ego a současné podivné destruktivní chování.

    OdpovědětVymazat
  15. No ,některé komentáře mne trošku udivují.... v negativním slova smyslu.... ale každý je kde je a z tohoto pohledu reaguje...... takže.... lásku všem. Mě osobně Tomáš potěšil. Přeji mu tímto krásný život a zdravého potomka .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A které komentáře tě prosím v negativním slova smyslu udivují (když už jsi je začala hodnotit, tak by to chtělo podrobnější vysvětlení) a proč?

      Vymazat
    2. Plkaři neplkejte, ale mluvte k věci, jinak sami sebe stavíte do role trollů !!!!!!

      Vymazat
    3. Kristepane co to zase ty meleš o nějakých trollech - zatím jsme od tebe k věci žádný příspěvěk neviděli. Mohl bys nám též sdělit svůj názor na věc.

      Vymazat
    4. Tomáše Kluse nemusím stejně jako další raketově nastartované popové hvězdičky, líheň Františka Janečka mi kdysi stačila !

      Vymazat
  16. Pá, 7.12.2012, 00.04 hod, název e-mailu: Druhý úkol

    "Milá sestro,

    bratr Klus byl nedávno zvolen Zlatým Slavíkem, jistě víš, že pro nás to není absolutně problém. Bratr Klus naznačil, že by rád pomohl s naší evolucí, někdo by mě založit fanklub Zlatého Slavíka, příští rok bude jeho titul rovněž potvrzen a v roce 2014 bude Tomáš zpívat všechny mítinky politické strany Změna, bude to monstrózní kampaň s rozpočtem přes 100 milionů korun, taková kampaň zde ještě nebyla.

    A ty jako předsedkyně fanklubu budeš moderovat mítinky a budeš slavná, jak jsme slíbili, můžeš kandidovat za Děčínsko, sestra Šárka (pozn. mají na mysli děčínskou radní Šárku Zimovou Dostálovou, členku jejich politické strany Změna a nově krajskou zastupitelku za jejich volební hnutí PRO-kraj, dlouholetou náruživou zdejší vyznavačku okultismu) se bude soustředit na získání primátorského postu (pozn. Děčína) a je ochotna zapomenout veškeré ústrky z tvé strany a podpoří tě v tvé kandidatúře do parlamentu. Co na to říkáš? Hlavně už nic nikam nepiš, určitě se domluvíme, vždyť vidíš, že co ti píšu je pravda a že jsme opravdu hodně silní a moc ti můžeme pomoct

    Iluminus“

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To měla být parodie na Wordpress Petra Bostlová ?! Docela úchylné a odporné ! Vy totiž nic jiného neumíte !

      Vymazat
  17. Ale hej - potrebujeme nie EVY ale LILITH. B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Lilith si nazahrávej, hrůzou nevydáš ani hlásku, když se s ní setkáš. Nech ji tam, kde je.

      Vymazat
    2. Nekopem za L. ,naopak, to len ten svet, vieš ten svet trošku nakopnúť.

      Vymazat
  18. ach jo, tady asi nikdo nečetl knížku Muž na vodítku. Kdyby vládly ženy, byla by to totální lobotomie, duševní sebevražda lidstva.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.