5. října 2013

Dnešní pozoruhodné širokoroztažné chemtrails

Dnešní obloha se jeví odspoda lehce zatažená, slunce prosvítá, letadla mezi tím čmárají o sto 6.
Ze pohledu satelitu NOAA je to takto: chemtrailsové pásy roztažené do šíře až několika desítek km.


Předchozí noční snímek: již pěkné chemočáry, ale teprve je čmárají - ještě jich není tolik.


K čemu jsou? Od jihu směřuje do Evropy umělá fronta, opražená nad Itálií velmi silným "zlatým třeskem", což je speciální radiační impuls na výrobu pořádných bouřek. Chemtrails z ní vycházející směrem na východ ji zřejmě mají směrovat, aby se stáčela na východ. 

Tipuji, že by se během dne mohla změnit předpověď počasí u nás z nanicovatého na (hodně) deštivé. Ale nemusí to být, možná to má spadnout jen na Itálii. Aspoň to tam mají naplánováno, viz dnešní Meteoalarm.



"Zlaté třesky" nad Středomořím - myslíte, že toto vytvořila příroda???





8 komentářů:

  1. Vedecké pojednanie, prečo chemtrails sú vlastne contrails :
    http://contrailscience.com/

    No never tomu, keď to má punc vedeckosti!

    Najviac ma dostalo to porovnanie s výdychom človeka :
    "Prečo contrails niekedy pretrvávajú, ale váš "výdych" sa rýchlo odparuje ?

    Rozdiel je , že Contrail zamrzne . "

    A zato, že napr. za socíku to ešte nemrzlo, môže "narast leteckej dopravy a nas konzumny sposob zivota sposobuje pochopitelne aj zmeny v troposfere." (to je vysvetlenie jedného z vedecky presvedčených)

    Takže priatelia vôbec nič sa nedeje. Spite ďalej!


    OdpovědětVymazat
  2. Paskudníci akýsi - robia to jemne, neviditeľne skoro, lebo máme na Modrom Kameni Gaštanové Slávnosti.
    Idem ich pozvať na gaštanovú roládu, nech už toho nechajú.
    B

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada to, jako kdyby se chemtrailsem ovlivnovalo proudeni Jet Streamu. Srovnejte s proudenim Jet Streamu. Nad Ceskem dela takovou vlnu a je odvaden na sever. Za Ceskem zase klesa na uroven CR.

    Osobne jsem proti chemtrailsum, ale mam dojem, ze diky chemtrailsum se mnozi z Vas muzete radovat ze zatim rozumneho pocasi, ktere, i kdyz je cim dal vic extremnejsi, je stale na docela rozumne urovne. Kdyby nebylo chemtrailsu mozna tu uz mame "malou dobu ledovou", ktera ale tak ci onak /driv ci pozdeji/ pravdepodobne prijde.

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes to rozjeli pekne(MS kraj). Az me donutili vytahnout zaprasene baleni octa ze sklepa a vyhledat vyhraty asfalt ... Nastesti se nepotvrdily me obavy, ze mi zustane po krasnem, bezsmouhatem lete ve sklepe naocet :)))
    I ten ocet musel dlouho celit obavam, ze jeho poslani na svete se opet smrskne do prizemni funkce dochucovadla a konzervantu ... uff :)

    Jak prijemne je zase citit simrajici nanovlakna nanose....
    Jak obohacujici je doplneni deficitniho hliniku a barya...
    Jak uklidnujici je zase pocitit, ze tu nejsme ponechani napospas nevyzpytatelne prirode a nekdo nad nami ve dne v noci bdi ...

    Dekuji!

    B.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. . Znamy mi vysvetloval, ze ty cary jsou od toho: ,, To mas jako v aute , kdyz stoupaji, nebo letej rychlejs taky slapou na pedaly.`` Myslela sem ze se po.eru. To je mu skoro 40 let a na vysoke funkci u jednoho svetoznameho Pivovaru. Ale myslel to doopravdy. Takze nam tam nahore vlastne letaji celou dobu ,,o zavod``:-))

      Vymazat
  5. (RE: 17:42) viem čo tým chceš povedať. že:Aj niečo zlé, je na niečo dobré! No budiž. Ale Chemtraily vidím ako jeden pól elektrického náboja po ožarovaní Haarpom, ten druhý pól je Zem.
    Máme tu obrovský vzdušný elektrický kondenzátor, kde sa presúvaním nábojov presúvajú pohyby vzdušných más, smerovanie určujú pozemné radary na to špeciálne určené, je ich plno - viď YT, jasná manipulácia! V lete do krajnosti páliť suchom, v zime do krajnosti chladiť severným prúdením - do tých -30´C bežne. Je na smiech počúvať Iľka v Teleráne, že tento ráz počasia je na toto obdobie typický pre september-oktober! Za honorár zapriem aj vlastnú matku....pche..

    OdpovědětVymazat
  6. Niečo k teme na zamyslenie..

    http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2013/07/uvaha-pocasi.html

    OdpovědětVymazat
  7. Včera bylo vidět na obloze cloud seeding a zvláštní "dunění z mraků" přibližně 2-3x do minuty, trvalo to minimálně 20 - 30 minut.

    Zažil někdo toto dunění v pravidelných intervalech?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.