18. října 2013

Falešný teroristický útok jadernou zbraní na Charleston, USA, selhal

Na konspiračních webech se v poslední době (několik měsíců) množily znepokojující zprávy o zvláštním dění v oblasti amerických států Karolína. 
Ale já si radši obvykle počkám, až to vše začne dávat nějakou souvislost, a už je to tady.

Hodně se tam psalo o blíže neurčené "Velké události", která se má odehrát v oblasti Karolín až Washingtonu D.C., čili v oblasti FEMA III. Usuzovalo se že vláda třeba chystá "pád meteoritu", či umělé zemětřesení či megabouři, či snad dokonce jaderný výbuch ... Konspiračním teoretikům neuniklo, že vláda v té oblasti organizovala (tajně) různé přípravy, jako vybavování táborů FEMA, které jsou určeny pro ubytování lidí době krizových situací a přírodních katastrof, tajná cvičení vojsk na "krizové situace" a jaderné katastrofy, tajné bunkry, "unikla" i informace o vládní objednávce obrovského množství munice a ozbrojených vozidel. A v poslední době se armádě "ztratilo" několik jaderných střel...

Myslím, že toto vše dohromady dává smysl v článku, který jako vždy důkladně a zdokumentovaně s použitím informací od ruských tajných služeb napsal/a Sorcha Faal. 

Takže co měla být "Velká událost"? Část americké vlády pod vedením Obamy naplánovala falešný teroristický útok jadernou zbraní na město Charleston v Severní Karolíně, za účelem vyvolání chaosu, občanské války a ozbrojeného převzetí moci Obamovou Státní bezpečnostní silou. Americká armáda, která stojí proti nim, odmítla tento útok provést a shodila jadernou bombu do oceánu. Obama nato sesadil 9 nejvyšších důstojníků armády ... Podrobnosti v článku a jeho odkazech.


Rusko opovědělo na Obamův tajný jaderný výbuch vypuštěním rakety Topol
http://www.whatdoesitmean.com/index1715.htm
  By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
14. října 2013
Překlad: OrgoNet


V Kremlu právě koluje zpráva ruského Ministerstva obrany (MOD, http://eng.mil.ru/), která potvrzuje, že Strategické raketové síly (SMF http://eng.mil.ru/en/structure/forces/strategic_rocket.htm ) provedly náhle a bez předchozího oznámení 10. října 2013 úspěšné odpálení balistické střely Topol http://rt.com/news/russia-test-fires-topol-001/ do testovacího území Sary-Šagan v Kazachstánu, jako přímou odpověď na pokus prezidenta Obamy zničit Charleston v Severní Karolíně, což byl, jak praví analytikové vojenských výzvědných služeb, pokus o „útok pod falešnou vlajkou“.



Jak jsme zde již dříve uvedli v článku "Obama propustil nejvyšší velitele, protože jaderná bomba vybuchla v Atlantickém oceánu místo v Charlestonu" http://www.whatdoesitmean.com/index1714.htm, SMF zpravilo prezidenta Putina i generální štáb armády 8. října o tom, že v 1:58:11 GMT/UTC byla ze dna Atlantického oceánu odpálena jaderná nálož, asi 1000 km od Charlestonu v USA, což způsobilo zemětřesení o síle 4,5, takže experti odhadují, že výbuch měl sílu 1 kilotuny, což se rovná síle 1000 tunt TNT.

Do mnoha globálních organizací předtím unikla předběžná varování o tom, že Obama plánuje falešný útok na Charleston, o čemž informovaly např. Infowars.com http://www.infowars.com/missing-nuke-investigation-special-report/ a ve Francii vysoce respektovaná dedefensa.org http://www.dedefensa.org/article-barack_hussein_caesar_loi_martiale_business_as_usual_11_10_2013.html. To přimělo amerického senátora Lindsey Grahama kódovaně sdělit svému kolegovi ze Severní Karolíny, že jim hrozí „teroristický jaderný útok“ http://www.infowars.com/sen-graham-warns-of-nuke-strike-after-missing-nuke-report/.

Avšak Obamova armáda při provedení tohoto falešného teroristického útoku „selhala“, a místo na Charleston shodila bombu v oblasti Atlantského oceánu, jak oznámilo hlavní ředitelství ruských tajných služeb. V reakci na toto selhání na byli Obamou okamžitě odvoláni z funkcí dva nejvyšší velitele jaderných sil, admirál loďstva Tim Giardina a generálmajor letectva Michael Carey, a další nejvyšší důstojníci americké maríny, generálmajor Charles Gurganus a generálmajor Gregg Sturdevant.

Americká armáda poté, jak se praví v ruské zprávě, odpověděla na Obamův útok proti svým důstojníkům tím, že vrátila do Ameriky více než 500 vojáků pozemních elitních jednotek pro speciální účely (SP-MAGTF http://www.marforaf.marines.mil/News/NewsArticleDisplay/tabid/5697/Article/143919/sp-magtf-crisis-response-arrives-in-spain.aspx , kteří byli dosud umístěni v Libyi, Itálii, Španělsku a Africe http://www.stripes.com/news/marines-again-moved-to-italy-as-libya-falters-1.246328.

Americká armáda má nyní, jak dále praví zpráva, obavy z Obamy, protože se stal prvním prezidentem v historii USA, který propustil 9 ze svých nejvyšších a nejzkušenějších důstojníků http://gopthedailydose.com/2013/10/13/9-high-ranking-military-flag-general-officers-fired-obama-1st-time-us-history/, kteří odmítli plnit jeho „hlavní plán“ http://www.westernjournalism.com/careless-whispers-reveal-obamas-true-intentions-to-destroy-america/ na radikální změnu své země v socialistickou diktaturu.

Jak jsme dříve napsali v našich článcích „Pentagon varuje, že máme brzy očekávat k radikální změny v americké vládě“ http://www.whatdoesitmean.com/index1711.htm a „Obama se odebral do tajného bunkru protože se blíží „Velká událost“ http://www.whatdoesitmean.com/index1713.htm, Obama měl v plánu, který sdělil americkému lidu jako prezidentský kandidát v r. 2008, v úmyslu vytvořit „Civilní státní bezpečnostní síly“ http://www.canadafreepress.com/index.php/article/47844, a sliboval, že budou „právě tak mocné, právě tak silné a tak silně financované jako americká armáda“ http://www.canadafreepress.com/index.php/article/47844. Jak praví ruská zpráva, tohoto záměru již bylo dosaženo.

O tom, jak dobře je vybavena nová Státní bezpečnostní síla, se můžeme dočíst v článku Forbes magazínu: „1,6 miliardy zásobníků munice pro Státní bezpečnost? Je nejvyšší čas začít státní diskusi“ http://www.forbes.com/sites/ralphbenko/2013/03/11/1-6-billion-rounds-of-ammo-for-homeland-security-its-time-for-a-national-conversation/, kde se praví:

„V Denver Post se objevil 15. října článek o tom, že Státní bezpečnost má v úmyslu zakoupit 1,6 miliard zásobníků s municí, což potvrdilo, že Ministerstvo státní bezpečnosti vydalo veřejnou zakázku na zakoupení těchto 1,6 miliardy zásobníků munice. 
Jak bylo sděleno jinde, část této objednávky tvoří zásobníky střel s dutým hrotem, jejichž užití ve válce je zakázáno mezinárodním právem, a rovněž znepokojující množství munice určené pro snipery. Bylo rovněž oznámeno, že v době nejaktivnější války v Iráku bylo spotřebováno měsíčně 6 miliónů zásobníků munice. Z toho plyne, že 1,6 miliardy zásobníků by stačilo k válčení po dobu více než 20 let. V Americe. 
Navíc k tomuto šokujícímu množství nakoupené munice Ministerstvo státní bezpečnosti nakupuje i těžce ozbrojená osobní vozidla, repatriovaná z iráckého a afghánského bojiště. Jak poznamenal Ken Jorgustin v blogu loni v září: 
„Ministerstvo státní bezpečnosti zřejmě přebírá dodávku (přes Marine Corps Systém prostřednictvím výrobce Navistar Defense LLC) neurčitého počtu nedávno nově přizpůsobených vozidel na ochranu proti minám MaxxPro MRAP pro službu v ulicích USA.“ 
Nehledě na přesný počet vozidel MRAP, která byla dodána Ministerstvu bezpečnosti (a evidentně jejich prostřednictvím i policii), k čemu potřebují v amerických ulicích taková špičková vozidla, která odolávají improvizovaným bombám, výbuchům min a jejich skla odolají kulkám kalibru 50?“

Mi
nulý týden byla vydána zpráva Výboru na ochranu novinářů (CPJ http://www.cpj.org/), v níž se praví, že Obama zůstal daleko od svého předvolebního slibu zvýšení transparence, a namísto toho provádí bezprecedentní kampaň k zakrývání úniků informací a k ovládnutí mediálního zpravodajství, které kryje tajné vládní operace http://billmoyers.com/2013/10/11/a-grim-report-on-press-freedoms-under-obama/. Z této zprávy může být i velké části nevědomé americké populace zřejmý Obamův „hlavní plán“ na zničení vlastního státu.

Populární americký sci-fi spisovatel Orson Scott Card http://en.wikipedia.org/wiki/Orson_Scott_Card nyní začal veřejně varovat před Obamou:

Obama je svým charakterem a preferencemi diktátor. Nesnáší pomyšlení na kompromis, démonizuje své kritiky. Obešel Kongres tím, že určil své „cary“, kterí nepotřebují schválení Senátem. Jeho strana nepotřebuje ani schvalovat rozpočet v Senátu. 

Obama již teď jedná tak, jako by americká ústava byla jen pro legraci. Tvrdí podobně jako římský císař Augustus, že bude vládnout v určitém rámci, ale ve skutečnosti i tímto rámcem pohrdá. http://www.slate.com/blogs/weigel/2013/08/14/orson_scott_card_worries_about_obama_turning_urban_gangs_into_his_personal.html

Jeden z amerických nejvýznamnějších rozhlasových komentátorů http://richliebermanreport.blogspot.cz/2013/02/michael-savage-whether-you-like-it-or.html, Michael Savage http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Savage, se nyní přidal ke všeobecné výzvě Obamovu režimu, aby podal zprávu o ostatních postrádaných jaderných zbraních, které jsou plánovány k použití při dalších teroristických útocích, které mají vyvolat v USA občanskou válku http://www.infowars.com/video-radio-host-michael-savage-calls-for-answers-over-missing-nuke-report/.

Ještě k ruské reakci na tuto rostoucí americkou krizi: Zpráva ruského MOD uzavírá, že odpálení střely Topol ICBM, která je schopna prorazit jakýkoli antibalistický (ABM) systém http://rt.com/news/missile-defense-killer-prototype-411/, spolu s rozmístěním ruských jaderných ponorek, které nyní patrolují v jižních mořích poprvé od sovětské éry http://rt.com/news/submarines-nuclear-partol-seas-116/, dávají Obamovu systému „vážné varování“, že kdyby měla u nich začít občanská válka, která by měla vliv i na ruskou „otčinu“, mohou okamžitě a bezprostředně očekávat velmi silnou odpověď.

October 14, 2013 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.



34 komentářů:

  1. "A v poslední době se armádě "ztratilo" několik jaderných střel..."

    Má cenu číst to dál?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2872-vrcholni-velitele-jadernych-sil-jsou-po-zpravach-o-chybejicich-jadernych-hlavicich-mimo-sluzbu

      Vymazat
    2. Vždyť to samé se stalo i v Rusku ! Dodnes nikdo nepodal vysvětlení, kam se poděly 4 jaderné střely z potopené ponorky Kursk ! Takže kdoví, zda v celé té konspiraci také nejedou Rusi a možná i další státy pod kuratelou světových temnářů ! Vy snad tak jistě víte, zda nad Obamou a Putinem nestojí ještě vyšší moc, o které zatím toho moc nevíme ?!

      Vymazat
  2. Ještě pořád Orgonet věří tomu, že Obama je anděl?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anděl není ale pořád mu jde o Mír ! ať tomu věříte nebo ne

      Vymazat
    2. No přesně : je to anděl, ale smrti !

      Vymazat
    3. No, Mír zvaný NWO!

      Vymazat
    4. Jen se podívejte, jak si globalisté představují společnost NWO - zde ve filmu Příběh služebnice/ The Handmaid's Tale/ Die Geschichte der Dienerin ( (jedna z klíčových scén filmu zde http://www.youtube.com/watch?v=R-45xL7QLXc, je též nadabován česky a vysílán na TV MGM) - v mnohém velice poučný i pro tuto dobu.

      Vymazat
  3. Co zmůže obyčejný člověk, když někdy i zfetované figurky můžou dělat veliké nebezpečné věci.
    Nemyslím, žeby vyhození generálové byly feťáci, ale dosud byly poslušní ve špinavých věcech "národní hrdosti". Budou tam jiné, za chvíly. A soukromá Obamová armáda, je taková pojistka doma.Co pak bude dál, až Elita dosáhne svého a převezme větší kontrolu nad Armádou než dosud, a Obama jako figurka už nebude potřebný? Myslím, že problém je ve drogách. I ve vysoké společnosti se tajně fetuje, a pod tímto vlivem se i rozhoduje! Generálové, politici,administratíva, ale i US policajti jsou tímto vlivem! Chorá společnost se potácí pod tlakem choré elity....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jste pod drogami, chováte se a jednáte instinktivně, tedy nepřátelsky ke všemu a ke všem ! A to se v USA právě děje !

      Vymazat
    2. Nejenom ve vysoké tajné společnosti se fetuje !
      Když jsou vysíláni vojáci USA nebo NATO do válečných zón, před bitvou, ztečí apod. musejí povinně brát drogy, aby se nebáli, neselhali apod. To samé bojoví, váleční piloti. Však už jich pár na tyto praktiky armády na youtube veřejnosti prásklo ! Podobně fetovali, a fetují tzv.rebelové v Lybii a v Sýrii ! A to vše legálně s podporou armády USA !

      Vymazat
  4. No jo, když jim nevyšel válečný konflikt se Severní Koreou a Sýrií, který se už zdál být neodvratitelný a především díky Rusku k tomu nedošlo, tak tato verze falešného teroristického útoku by nemusela být nereálná. Možná by při tomto závažném incidentu ani tolik nešlo vyvolat v USA občanskou válku, ale někoho jiného z této falešné akce obvinit a následně zahájit proti tomuto fiktivnímu nepříteli válku. Bomba by byla svržena, což by byl jednoznačný důkaz pro celý svět, že USA byly napadeny.
    Velké díky za zpracování a publikování této zprávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak ty souvislosti nechápete : někdo za "oponou" má eminentní zájem vyvolat na Zemi světový jaderný konflikt za každou cenu. A je už v tomto kontextu jedno, zda to bude v Sýrii, Egyptě nebo USA. ONI prostě tu válku chtějí, a budou dělat vše pro to, aby ji dostali, rozpoutali ! Všechny elementy a živly jsou "již na svých místech" ,a tudíž JIM nic nebrání v její invokaci ! O tom zase téměř nikdo z obyčejných lidí neví ! Vše se totiž napřed děje, odehrává na úrovni nehmoty (magie, okultismus, rituály apod.), a odtud se spouští superprojekce do naší 3D reality. Mnozí tomu nevěří, ale to je jejich mínus, a budou za to sklízet důsledky své naivity, arogance a hlouposti ! Ti co ví, to vše dokonale ovládají a vedou ke svému cíli - NWO ! Takže ovečky pozor - katanasatana se rodí pomalu a jistě na scénu světa !

      Vymazat
    2. Tak keď tie súvislosti chápete a viete viac než my ostatní, dajte niečo konkrétnejšie než "ovečky pozor".

      Vymazat
    3. Anonymní18. října 2013 18:40

      asi si nic neslyšel o EGU , , že ?

      Vymazat
    4. Já jen, že tvoje ego se jen hloupě zeptalo, jinak jak je vidět taky nic nechápeš. Lidi jsou velmi líní myslet, a spojovat si události do souvislostí. Proto jsou ovce, a proto s nimi ti nahoře ořou dle libosti !

      Vymazat
    5. Ovečkám se "konkrétnějšie veci" nedají říkat přímo, protože okažitě proti tomu zaujmou "skalní opozici". Ovečky musejí samy hledat, nacházet a začít chápat, jak svět funguje, a ony v něm. To se musí každý učit sám za sebe ! Ovečkám však mohou pomáhat různé impulsy, návěsti, upozornění apod. Tudy pro ně vede cesta. Hotovou skutečnost, takovou jaká je, nepřijmou ! Je pro ně příliš složitá až absurdní, a její rámec mnohdy naodpovídá tomu, co o světě ovečky dosud znají, co z něho chápou, a co si dokážou jako možnosti reality světa představit ! Ovečky mají totiž rády "sladké lži", proto jsou zločinci stále u moci, a nebude to jiné ani po říjnových volbách !

      Vymazat
  5. Toto nie je false flag i hope :

    http://www.dolezite.sk/Americkou-ustavu-napsali-zednari-prohlasila-stenotypistka-a-74dB.html B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo si myslíte, že asi jiný tak mohl napsat americkou ústavu, když už s Kryštofem Kolumbem na jeho lodích cestovali jacísi tajemní lidé, kteří nepatřili k posádce, a měli na lodích i svou soukromou ochranku, oddělené ubytování a stravování. Podle jejich hebrejské řeči to bylo zcela jasné ! Tak se pořád nedivte, vždyť už přece víte, že světový sionismus ovládá virtuální tok peněz, které jsou kořenem všeho současného zla ve světě !

      Vymazat
  6. Přátelé z vesmíru žádný jaderný výbuch nepotvrdili, takže ..o co jde ? A proč se píše Obamův jaderný výbuch ?? On armádu neřídí ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nevim, o jakyxh pratelich z vesmuru hovorite. Zabyvate-lu se xhannelingem, pak jsou vase informace z rise pohadek. Ostatne na konci minuleho roky se zcela jasne ukazali, ze informace pochazejici z channelingu jsou manipulacni a nepravdive. Tito lide ani vzdalene netusili, co se ve skutecnosti delo a ani ted na tom nejsou lepe. Jedini, kdo byli skutecne v obraze byly krysticke indigo teamy, lude spolupracujici s evolucnimi strazci. Ti se ovsem k necemu jako je channeling nesnizuji. Channelery bez jakekoluv vyjimky ovladaji vesmirne predatorske metetronicke entity. Cile techto bytosti jsou do dusledku protilidske a ocekavat od nich relevantni informace je opravdu mimiradne naivni. Cely beh udalisti totiz zapada do celisvetove illuminaty realizovane luciferianske agendy svetoveho dominia Nwo-owo. Jejich cile a pouzite prostredky jsou totiz desivejsi, nez si nezasveceni vubec dokazi predstavut. Ono tu totiz nejde jen o inkarnocane ludstvo, jde tu o mnohem vic. Tyto predatorske entity na konci minuleho roku prohraly sve Valecne usili o ukoristeni nejen teto galaxie a v tuto chvili se snazi sabotovat vsechny probihajici procesy vedouci k naplneni obrodneho krystickeho procesu. Bytosti az od zdroje jasne ukazaly, ze se nikde neni mozno skryt pred dusledky svych vlastnich nekvalitnich svobodnych voleb. Jejich odveka nenavist vuci lidske rase(nejen) vsak vede jejich illuminatske loutky a jejich poskoky k naplneni tech nejzrudnejsich moznych zameru. Dobre vsak vedi ze prave zde inkarnocane lidske bytosti mohou jejich usili zvratit. Nejmocnejsi zbrani je laskyplne srdce, laskyplni stastni lide dokazi velmi vyrazne zvysit prirozene krysticke transharmonicke frekvence planety a tyto vlivy primo ovlivnuji moznosti illuminatu a jejich sponzoru. Ctete "Tajemstvi Amenti" at jste alespon ramcove v obraze. Situace oproti dobe vzniku pokrocila, nicmene mnoho z uvedeneho je stale aktualni . Preji vsem hezky den.

      Vymazat
    2. ty láskyplné srdce moc nemáš , a podle toho co píšeš je jasné že v tom máš pěknej guláš, informace čerpáš jen z netu a od jiných, pro to nemůžeš poznat jak to skutečně je ..

      Vymazat
  7. A to jste se tu nedávno rozplývali nad tím, jaká je Obama světelná až přímo spásná bytost ! Jaký dobrodinec to dosedl na americký prezidentský stolec. Sledujte tok peněz, a ty vám řeknou předem, kdo je kdo, a co je co !

    OdpovědětVymazat
  8. Prečo? Papier bol zajebaný od malty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle toho, co tu čtu, je zajebáno u někoho něco úplně jiného, než jen kus papíru

      Vymazat
    2. ano, od malty slobodomurarov

      Vymazat
  9. NWO - to čoje ?
    Sú juhoamerické tlaky, vznikla 777.
    Sú čínske snahy. - ide o peniaze . B

    OdpovědětVymazat
  10. Obamovi ide o mier zhodenim bomby? Tomu nerozumiem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono je víc věcí v případě obamy čemu nelze normálně rozumět

      Vymazat
    2. Jo, přesně domýšlíte. O stejné šlo našemu Havlovi v případě humanitárního bombardování ! Jsou to "dráčci" ze stejného vejce !

      Vymazat
  11. Obama je jenom loutka,za drátky tahají jiní.Koukněte na kanálu History- pořad vetřelci dávnověku,a budete v obraze,Válka nikdy neskončila,jen se nyní vede jinými prostředky.Fakt je,že ve válce vždy zemřelo nejvíce starých lidí a dětí... prostě není na důchody!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vetřelce dávnověku sleduju na Prima zoom a všem velmi doporučuji! Dokonce už začínám Davidovi Ickeovi věřit i ty části z jeho projevů, které jsem až dosudmoc nebrala. Jinak za připomenutí stojí 3 roky starý dokment, který u nás na youtube vložily reformy.cz před 2 lety a kde i s tímto jen dvouletým odstupem už je možné velmi dobře vypozorovat, jak se věci dějí přesně tak, jak byly naplánovány - tedy celý ten slavný NWO: http://www.youtube.com/watch?v=wwAMxByScnE&nbsp Doplním, že transatlantská unie už je téměř hotová, před finálním dokončením je Bankovní unie EU, za kterou tolik horuje Barosso, a až ta bude hotova, pak bude půda pro finanční krach USA připravena - vše bude zastřešovat MMF. Kolik do ledna (termín dalšího dluhového stropu) USA stihnou, je otázka, neboť momentálně mají před sebou dva úkoly: 1) vyvolat už konečně nějaký ten válečný konflikt (když to přes Sýrii nevyšlo) a 2) spustit socialistickou revoluci doma (na obzoru je občanská válka). A potom - Ať žije orwellova Oceánie a ovce-otroci v ní!

      Vymazat
    2. http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/79648-hyenismus-lekari-dostavaji-priplatky-za-umisteni-pacientu-na-seznam-smrti/

      Už i bez války se na tom pracuje na všech frontách. V sobotu jsem vyjela v 6 ráno vlakem z Prahy směr Morava. Někde od Pardubic jsem nestačila hledět na tu nebeskou "kreativitu"! Takhle jsem ještě neměla možnost to pozorovat a byl to fakt "zážitek". Docela by mě zajímala mapa oblohy z toho dne. Jinak nad Ostravskem kluci jedou každý den.

      Vymazat
  12. O co těm šílencům jde? Anebo Po nás potopa?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.