22. října 2013

Jak volit a nevolit?

Jelikož je tu pod "volebními články" mnoho dohadování a emocí, jak volit a nevolit, aby to bylo co nejlépe, tak zde jeden malý příspěvek od čtenáře (Díky!), s nímž hluboce souzním a který třeba pomůže i někomu dalšímu zbavit se tíže "volební odpovědnosti" ... 

Dotaz: Jak se postavit k volbám? (Iva Adamcová, Bystřice pod Hostýnem 19. 10. 2013, 3:09:30)
No můžete zleva, zprava (:))))
Už jsem vám řekla, že osud planety je stanovený, a věřte mi, že každého napadne v tu pravou chvíli, co volit, koho volit, jak volit, nebo nevolit … 
Takže si dělejte to, co cítíte, a to je to nejsprávnější. Protože jak vidíte, seshora je dané, kdo ty volby do budoucna vyhraje, a kdo ne. (Pozn. Orgonet: (Seshora dáno, tím se míní dáno osudem, nikoli lidsky naplánováno např. Židy nebo Illumináty (:-)
A věřte mi, že teď se to bude bortit na všech stranách. Protože všechno, ten vnější svět, který neví o těchhle věcech, které my si povídáme, je zaměřený na tahání prostředků k sobě a na egoismus. A bohužel velmi málo čistých lidí, kteří by se tam ocitli, jsou strženi. To nejde zvládnout a postavit se celé té mašinérii. To se musí totálně zbořit, aby se mohlo začít jinak. Ta planeta s tím počítá.

Jestli se někdo chce angažovat ve volbách, radši si to rozmyslete. Nezvládnete to, protože egoismus světa je obrovsky silný, ovládá tam většinu lidí. Zbytečně se do těchhle vod nepouštějte, nebo to nebude příjemné, takový život. Vyčkejte, ještě budete mít příležitost, nebojte se.  

P. S. Orgonet:
Tyhle (i všechny další) volby osobně vynechám, a budu se radovat, že dle osudu budou zvoleni lidé co nejegoističtější, kteří vše co nejrychleji povedou ke krachu, aby mohlo vzniknout něco nového čistého. Nevadí mi, že to bude trvat určitě ještě léta, ne-li celou generaci, ono to tak musí být. Odpovědnost stejně máme pouze za sebe a za svůj vlastní vývoj ...


91 komentářů:

  1. Také jsem se zúčastnila přednášky Ivanky Adamcové minulou sobotu v Bystřici p. Hostýnem. Její přednášky poslouchám už od loňského podzimu. V mnoha věcech s ní souhlasím, ale nedá mi to, abych se přítomných diskutujících nezeptala na jejich názory na věci, které mi vrtají v této souvislosti hlavou.
    1) Ivanka říkala, že nemáme ani nikomu tzv. posílat lásku. Že je to útok láskou. Já jsem si vždycky myslela, že když je někdo třeba negativní a chce mi např. ublížit, tak že nejlepší co můžu udělat, je posílat mu lásku. Nebo v souvislosti s dětmi, které se třeba zrovna nevydávají tou správnou cestou. Jak to vidíte vy?
    2) A pak mě stále bliká takové červené světýlko, když slyším Ivanku mluvit o tom, že při nejvyšší duchovnosti se otevře čakerní systém a až nahoru do 6. čakry "vyjede" hadí síla. A že je to nádherné. Nevím proč, ale vždy si vzpomenu na přednášky Davida Ickeho a na jeho teorii o tom, že nás skrze vládnoucí vrstvy, které jsou také jen loutkami, ovládají tzv. drakoniáni, tj. hadi. A v té souvislosti si říkám, zda i Ivanka není nástrojem (pravděpodobně nevědomým) k ovlivňování nás. K nabádání, že vše je dobré, vše se děje tak jak se má dít a HLAVNĚ, že za každé situace máme zachovat spokojenost a nereagovat. Jestli to neznamená, že někdo nechce, aby jsme se bouřili proti nespravedlnosti a nebojovali za svá práva. A nepátrali po věcech, o kterých nemáme nic vědět.
    Jinak já jsem většinou člověk velmi klidný, málokdy mě něco rozhodí nebo vytočí, přítel to sice nazývá flegmatismem, ale je to spíše vyrovnaností. Přesto si kladu otázku, jestli se někomu nehodí podporování nás v netečnosti k dějům okolo nás.
    Děkuji za názory
    Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s vašimi názory.Jdu svou cestou pokusu a omylu a nepřipadá mě ,že to "neangažování" a neustálá spokojenost se může každému hodit. Vzpomínám si, že když mě bylo zle a nevěděla jsem kudy kam a někdo mě pomohl třeba radou, kterou jsem využila až za rok, že jsem cítila opravdovou vděčnost tomu člověku a universu.
      Také jsem se před rokem přesvědčila, že to vyjetí hadí síly je opravdu krásný zážitek, ale akorát mě to vrátilo do mé nevyřešené kaše a někteří spoluobčané se na mne vrhli s tím, že oni mají také své nároky...Jsem nyní ráda, že jsem ráda. Faktem je,že to vzniklo původně mou spokojeností s tím, co je a tím, že jsem nic nechtěla, ale vykládejte to někomu...Jsem zpět u svého "osudu...".Nyní mě čeká změna myšlení,aby konečně tento můj osud šel do háje. Jedná se totiž o to, že již v útlém dětství jsem dostala program starat se o druhé a ani po letech se toho nemohu zbavit a konečně se někdy postarat sama o sebe...
      Nikdy nevěřím všemu, co kdo říká.A konečně : napsala jsem Ivance mejl s dotazem na určitou situaci a ani mě neodepsala, že si mám znovu poslechnout její přednášky.

      Vymazat
    2. David Icke, for his part, has been linked to the Rockefeller crime family.

      http://www.paranoiamagazine.com/2013/01/the-tangled-web-icke-weaves-who-is-behind-david-ickes-freedom-foundation/

      http://www.youtube.com/watch?v=6-03v_m7534

      Odpoved je mozna tu:
      http://dreamlife.cz/prekazka-nejlepsi-pritel-uspesnych/

      Vymazat
    3. a legitimními rádci. Vše ostatní má tendenci ovládat, manipulovat s vědomím jedince, národů, celého světa !

      Vymazat
    4. Pěkný den, jak se posílá láska - jak ten děj probíhá? A když si řeknu pošlu lásku - co vlastně pošlu? Každý je schopen poslat určitou úroveň energie a i když posílá tu nejčistší, kterou je schopen - s informací láska - nemusí být dostatečně čistá pro příjemce. Navíc co očekáváme, že zásilka lásky s tím obdarovaným udělá? Jak na ni bude reagovat? Nechceme s ním přece jen manipulovat?

      Pokud se bráníme láskou nějakému energetickému útoku - a to je vždy pokud jsme jakkoliv napadeni - fyzicky, slovně, upírsky a i jindy - je to běžné, i když o tom útočník ani neví, ale útočí vždy i energeticky, je namístě obrana láskou - naprosto nejúčinnější. Ale pouze jako odpověď na agresi.
      Posílat dětem lásku není dobré. Malé děti potřebují fyzický kontakt a pokud mají zájem odeberou si i potřebnou lásku od koho chtějí. Starší dětem je nutno lásku dát jinak - činy, slovně - pozorností, rozhovorem. A zase vezmou si, co chtějí. Pokud nechtějí - nejde to do nich rvát. Navíc v láskyplné přísnosti bývá více lásky než v občasné lásce s převahou nevšímavosti.

      Ale musím víc než souhlasit s Vámi, že rezignovat na současné bahno je totální nesmysl a někomu se zatraceně hodí. Kdybychom na jaře nezvolili Zemana, má Schwarzenberg dávno pravomoce jako král - ve volební kalkulačce na začátku roku si je chtěl zvýšit. Církev má vše, je školné, vyšší další daně a já nevím co ještě ti zločinci měli v plánu.
      Kdo se v těchto volbách neupatlá a bude si hrát na čistého - asi si musí vyzkoušet jaké to je, když se něj ostatní vykašlou. Je zvláštní jak některé duchovno hlásá nečinnost - to je srovnatelné se smrtí - smrtí duchovní. Myslet si, že nám něco spadne do klína, aniž bychom bojovali v realitě je nesmysl. Nejsme jen tak pro nic za nic teď v tomto světě - abychom, případně, umožnili gaunerům dál si parcelovat tuto zem. Ať už tu lenost a hru na čisté budeme omlouvat jakkoliv, neseme plnou zodpovědnost za výsledek voleb a pokud nedopadnou co nejlépe - každý nevolič nese plnou zodpovědnost, že dal větší hlas těm gaunerům. Duchovní řečičky jsou pouhým alibismem, v tom bahně jsme všichni až po uši, a pokud si hrajeme na čisté a nehodláme se do toho míchat - že se nás to netýká - lžeme si do kapsy. Pouze si nechceme přiznat, jak jsme sami špinaví. Zavíráme tak oči ne před hnusem venku, ale v sobě. Taková sobeckost s sebou může přinést jen odpověď ve stejném duchu. Jen někdo, kdo žije úplně mimo systém, se může neúčastnit, aniž by to byla póza.

      Chápu znechucení a odpor, případně nerozhodnost... a případě nerozhodnosti se nevolení dá pochopit, ale důsledky z toho asi budou - při lži, že je to příliš špinavé, než abych se tím zabýval - je vše jasné. Žijeme tady a teď a součástí tohoto života jsou právě tyto volby - a je dost dobře možné - že právě teď to je referendum za změnu, i když to tak nevypadá a možná ta změna nebude až tak rychlá. Vzpomeňme si jak na Slovensku při posledních volbách odstřelili hnutí 99%. Nikdo, kdo bude volitelný, a bude nabízet otočení kormidla o 180 stupňů - nebude připuštěn k možnosti zvolení. Ještě je moc stále držena těmi samými - po volbách se může mnohé změnit, ale to k tomu musíme dát mandát těm, kteří chtějí něco změnit k lepšímu - budou-li ho mít - můžou pak změnit kurz o mnohem větší úhel, než co teď zveřejňují...
      Proč je asi tak silná antikampaň v médiích - od "umělců"? Jo, leze to bahno ven až do hloubky a je to fuj, ale co to znamená? Že by se někdo té případné změny skutečně bál? A my se budem bát jak dlouho ještě? A čeho - špíny? Je nejvyšší čas tu špínu jasně odkázat do míst kam patří - jinak nás zavalí, i když si budem hrát na superčisté. Udusit se v bahně je lepší než bojovat? A udušení bahnem - znamená, že se to vše zhroutí? Ale kdež - jen budovámí vlastního hrobu - je čekání až se to zhroutí. A duše, všechny, to ví.

      Vymazat
    5. To je zajímavý postřeh, Vlaďko, taky jsem o tom už uvažovala.

      Vymazat
    6. Vnímejte někdy v tichu lásku v našich srdcích.
      Je hřejivá,jiskřivá,něžná,laskavá,tichoučká,mírumilovná,nebojácná,přenádherně vybroušená.,jen je,nic nechce.Když jí vyšlu,tak se oslabuje.Kumuluje se jen v klidu a v přítomném okamžiku.Je to ta Božská esence.Egoistická láska svírá ,blokuje,je bouřlivá ,bolestivá,nespokojená,vzpurná,pořád někde utíká a vždycky za to něco chce.
      Jarmila

      Vymazat
    7. Já vás Vladko naprosto chápu. Přiznám se,že je pro mě příjemnější se dívat na Teal Scoot,která říká vlastně totéž akorát anglicky s českejma titulkama a někdy i slovenskejma. Navíc je to pěkná ženská a má něco čemu říkám "lidskej přístup" ( jako že nestojí u tabule a nementoruje - asi nějakej můj alerg na špatný učitele v dětství :-) )
      S hadama se netrapte :-D podle čínského horoskopu se jednou za 12 let rodí celý jeden ročník pod vládou tohoto znamení. Můžeme je zkusit selektovat ( kdy jsem to slovo slyšela naposledy? Jo druhá světová...... ) ale asi nám to neprojde :-D mohlo by to být "páchání dobra" a to - pokud jste si paní Ivu (promiňte ale já ty zdobnělinky u dospělejch ženskejch moc nemusim) vyslechla tak víte, že prostě ne a ne a prostě ne.
      Hezký den J

      Vymazat
    8. Vaše intuice je správná....

      Vymazat
    9. zijete-li vnitrni zivot t.j.opravdovy duchovni, tak verite bohu,ze v kazdem okamziku udela to co je treba. nemichejte do toho potreby a tuzby mysli-ega. DEJTE CISARI CO JEHO JEST A BOHU CO JE BOZI- a my jsme bozi, abychom ale opravdu kraceli-zili v pravde,nemuzeme se stotoznovat s telem a mysli a jejich svetem, my jsme vne jejich sveta. predstavte si prazdnou nadobu, my jsme tim prostorem okolo a uvnitr, a nechame boha ciniti, co uzna za vhodne,obracime se k nemu s prosbou at nas vede k pravde a k nemu do jednoty. nereagujte zbrkle, nechejte skrze sebe - ten prazdny prostor uvnitr nas proudit boha.

      Vymazat
    10. Vlaďko, souhlas s Anonymní22. října 2013 19:31 :-)
      Intuice vás NIKDY nezradí!

      Vymazat
    11. K té kundalini- hadí síle : http://www.youtube.com/watch?v=79PRiYaC3TM
      taky názor :-)

      Vymazat
    12. Když si představím,že na každé čakře něco neumím a blokuji si energii tímto odmítáním,tak se mi vytvoří v této oblasti blok.Představuji si to jako špunty,které když odzátkuji,tak mi vyjíždí energie.Musím mít ale tyto špunty odzátkované všechny,jinak mne to v té oblasti tak akorát zdemoluje tělo.Čistý kanál pro vyjetí hadí síly můžu dosáhnout jen tím,že budu sama uvnitř čistá,potom mi samovolně vyjede a automaticky mi otvírá 6.čakru,což je jasnozřivost.Když si uměle budu otvírat třetí oko,tak toho sice můžu dosáhnout,ale taky můžu skončit v blázinci,protože se mi tam budou plést švestky s hruškami.Iva učí jen do 5.čakry,tam musí být člověk čistý a potom si už nás přebírá naše vyšší Já...Bůh.Když je člověk čistý,tak už nás nemůže ovlivnit nikdo,protože vše,co je vysláno se špatným úmyslem je ihned potrestáno směrem k tomu,kdo vysílal.Navíc strachem k čemukoliv si to přitahujeme i myšlenka je energie.Bůh žije v našem nitru,nemůžu ho obelstít.Jinak my posíláme naši zdeformovanou představu o lásce,pokud ještě žijeme v egu.Čistá láska už je jen esencí Boha,ale tu si musíme zasloužit.Osvícený člověk už ví,že on je láska a nepotřebuje jí nikam posílat,já ale osvícená nejsem,proto jí ani neposílám,byla by to jen napodobenina mojí představy o tom,co láska je.

      Vymazat
    13. A ještě něco.Iva nikde neučí,že nám otevře třetí oko.Slyšela jsem všechny její přednášky a nikde toto neříká.Že ale máme už pootevřené třetí oko,když můžeme slyšet její přednášky,ale né,že by to snad dělala ona.K tomu už se musíme dopracovat svým přičiněním,to za nás nikdo neudělá.Ona nás jen učí,nic za nás nikdo neudělá...to tam milionkrát opakuje.

      Vymazat
    14. K Anonymní22. října 2013 16:02 ► Pokud vám mohu poreferovat váš názor, a mám srovnat "Ivanku" a Teal- rozhodně vyhrává Ivanka, i když i k ní mám své výhrady- ale to je můj názor. Hady mám ráda, obecně, nevaděj mi, ale srovnávat hadí sílu- tj, kundalini shakti s označením roku zvířete u číňanů :-))))) a drakoniáni a reptiliáni apod. to je jiné téma zas, bych řekla :-)) A co když zrovna Teal patří k ještěrkám? :-)))))))

      Vymazat
    15. Ona to totiž nikdy nepotvrdila, ani nevyvrátila. Což není zrovna 2x dobré ani pro ni, ani pro nás.

      Vymazat
  2. Mně taky ledacos dochází postupně, a vždycky zjistím, že Ivanka učí tu nejčistší pravdu, která kdy na tomto světě byla zjevena. Ale člověk ji nedokáže vždycky hned přijmout. Pokud máte v osudu, že máte pochopit (a to nejspíš ano, když jste už schopná Ivanku poslouchat), tak přijde nějaká osobní událost nebo situace, která vám otevře oči, jak je to pravdivé ... nebo se nějaká situace tak dlouho opakuje, než pochopíte a opravíte svou emoci ... mně se to tak děje. Ale pochopit není všechno, ještě se to musí člověk naučit žít ... to se právě učím a je to úžasné, jak to funguje ... doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, orgonet navštěvuji asi pět let. Byl mi oporou v těžkých časech otevřel mi oči a dostal mne a mou ženu do Bystřice na Ivanku. Tento dotaz jsem položil Ivance já... měl jsem toho na srdci víc, ale toto téma nesneslo odkladu. Svou odpověď jsem dostal a souhlasilo s ním i mé božství. A dnes se mi hrnuli slzy do očí když jsem ráno objevil svůj dotaz na orgonetu (dotazů bylo snad padesát). Je nádherné jak fungují energie když se člověk otevře a stane se pozorovatelem. Děkuji za tvou práci Petr D.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkně psané, osobně se také nehodlám účastnit voleb, které jsou jen jedním z politovánihodných výstřelků starého systému, který se naštěstí pomalu, ale jistě bortí.Vše je věcí energie a myslím, že každý může přispět k rychlejšímu zhroucení systému tím, že bude vynakládat co nejméně energie do těchto nesmyslů.Člověk by se především neměl nechat strhnout do vášnivých debat, handrkování, impulsivních dohadů a diskuzí s ostatními, neboť většinou se vytváří destruktivní negativní energie, která potom jen tento náš dosavadnísystém přiživuje. Stejně tak rozčilování se u politických debat v televizi či nad pofiderními grafy a průzkumy v novinách nemá zrovna valnou pozitivní energii. :-) Samozřejmě nic není špatného na tom vyjádřit svůj názor, ovšem bez vypjatých emocí a odsuzování druhých za jiný názor a postoj. Veškeré dění ve státě, na Planetě je součástí duchovní evoluce a celkové obrody lidstva.Že za nějaký čas bude vše jinak, to tuší a cítí nějak všichni alespoň trochu duchovně vnímavější. A je pravda, že v podstatě jakákoli volba je pro daného člověka ta správná, proto přeji všem šťastnou volbu a především nádherné prožitky podzimního času.S láskou Ruda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvědomte si, že žádná evoluce NIKDY nebyla, není a nebude. Vše probíhá na zcela odlišných skutečnostech ! Evolucionisté vám dosud zatemňují mozek svými bláboly !

      Vymazat
    2. Jen pro Vaši informaci,co hlásají evolucionisté, tak nemá s duchovní evolucí nic moc společného.Evoluce ducha a duše probíhá ve vesmíru, v naší sluneční soustavě i na Zemi a v nitru v každého člověka.

      Vymazat
    3. Evoluce ducha jako termín a na něj vázaný obsah je holý nesmysl. Nevytloukejte tu svými bludy bludy předchozí. Pak se máme divit, že má z toho nejeden čtenář v hlavě hotovou bramboračku !

      Vymazat
    4. Chápu vaše neporozumění a natvrdlost, patrně j přívržencem nesmyslné a zvrácené dialekticko -ateistické teorie, že jsme se vyvinuli náhodně z opic a že jsme jistý druh primátů.Když chcete žít v bludu a považujete se za druh opičky, co vydělává penízky, tak si žijte, je to Vaše volba.

      Vymazat
    5. No, překroutil/a jste to tedy velice náramně. Pat a Mat by se za takový komentář stydět nemuseli.

      Vymazat
  5. Taky nejdu volit není totiž koho.Ono se to sesype samo jak říkala paní Iva.
    Běžte místo k volbám raději do přírody načerpat sílu k následujícím dnům!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně - pátek, sobota, neděle, pondělí - 4 dny volna, a laskavé babí léto ještě nekončí :-) Ať hledají pro svoje zprofanované volby jiné blbce, ne nás :-)

      Vymazat
    2. Nic se samo nesesype - leda, že to za Vás zařídí jiní. Jo, je pohodlné se vézt na práci jiných...

      Vymazat
    3. Na hlouposti a ovčanství druhých se odmítám vézt.

      Vymazat
  6. Volím pravici! (video)
    http://a2larm.cz/2013/10/video-volim-pravici/

    OdpovědětVymazat
  7. Byla jsem na Ivance spolu s dcerou a dvěma kamarádkami (byly poprvé)Každá jsme jiná,jedna je více intelektuální,já intuitivní,další je logičtější a moje dcera má velké srdce,ego jí ale drží přes jiné oblasti.V polední pauze,když jsme byly na obědu ,začala živá debata a se spoustou věcí holky nesouhlasily a já už věděla,že nemám tlačit a že každý si vezme jen to,co potřebuje.V druhé polovině je Ivanka více praktičtější a odpovídá na dotazy a ze strany kamarádky zazněla výtka ohledně chemtrails.Přijala jsem to a věděla,že jsem jí tenkrát blokovala strachem a že už to dělat nemám.Lidé,kteří o tom nevědí,jsou šťastní a je to tak dobře,už nebudu přidávat do kolektivního vědomí strach z těchto věcí.Na druhý den jsme byly na bowlingu a já tušila,že se něco změnilo.Byly jsme veselé a ano,přišlo to.Kamarádka mi potom řekla,že jí to večer docvaklo a přišel ten "aha" efekt a že je moc ráda,že tam byla.Nebylo to mojí zásluhou,to už vím,informace se dostanou skrze nás tam,kde mají a každý si z toho vezme jen to,co v daný okamžik potřebuje.Dualita je boj a sjednocení je přijetí,že vše je dobré.Čím více lidí si to bude uvědomovat,tím více se budeme přes naše srdce spojovat.A jak říká Ivanka "máte na to i když si to o sobě nemyslíte" a právě proto,že pýcha,že je někdo lepší,nebo horší,by byla tou překážkou...."všichni jsme jedno".A volby?To taky nechám na svoji intuici.
    Mám Vás všechny ráda a s láskou v srdci (né tou vysílanou)Jarmila

    OdpovědětVymazat
  8. Vladˇko,
    já se snažím také posílat lásku, čistou bez jakéhokoli očekávání. Zjistila jsem, že to prostě funguje.
    K volbám také nejdu, vše je již dávno rozhodnuto i bez volebních uren. Noviny nečtu, nedívám se na televizi
    a je mi opravdu bezva. Jediné co mne ještě dostává je smetí na obloze, proto ve volném čase děláme s kamarádkami orgonity
    a rozdáváme je lidem a přírodě.

    OdpovědětVymazat
  9. No jasne,cele se to samo spravi...to vidime uz po staleti jak se to tu "spravuje"...porad to same dokola. Ze je nekde dano jak to bude postupovat je super ale vysledky nikde. Stale me sypou chemem,stale me smazi haarpem, stale me ockuji, stale me sleduji,stale neco slibuji. A ono nic. Pozadujte zmenu volebniho zakona a zakaz polickych stran...nasledujme cenzurovany island...///Anonsuit

    OdpovědětVymazat
  10. Nestarat se o své okolí, nevyvíjet tlak pozitivním směrem a nebránit se zotročování je cesta do pekel. Člověka tvoří jeho rozhodnutí. Strčit hlavu do písku a vyklidit prostor k rejdům všem možným loupežníkům, to vypovídá o tom, kdo člověk je. Alibista. Radit lidem nechodit volit je stejné jako radit ovcím, aby v ovčinci nechali hospodařit vlky... Ale když to říká paní Adamcová....
    Tak si říkám, proč jsme vlastně tady? Abychom odevzdali své životy a naše domovy vlkům? Uvažujte...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas!!! Svou pasivitou jedině nahráváme lumpům, kteří nás chtějí ovládat a na nás parazitují.

      Vymazat
    2. souhlasím, k největšmuí "zlu" patří i Lhostejnost. I když nemohu změnit, mohu lecos poopravit, aby výsledek byl co možná nejméně bolestivý. Osud, jak mnozí říkají Cestě zde, je dán pouze v lince A do bodu B, co bude mezitím, čím vyplním, záleží jen a jen na mě.

      Vymazat
    3. Na té cestě z bodu A do bodu B je určité množství intervenčních kauzálních bodů, uzlů, které jsou pevně zakotveny, a kterým se v životě prostě nelze vyhnout nebo je obejít. Můžete je akorát časově při zvláštních příležitostech trochu časově posunout,oddálit, čímž si potvrdíte fenomén tzv.nezvratnosti osudu. Všechno ostatní lze mezi těmito body ovlivňovat nebo dokonce i měnit, pro to jsme dostali svobodnou vůli, abychom to mohli činit. Proč je to tak nastaveno, je velké tajemství, ale každý člověk si tím jednou projde, a ne jednou !

      Vymazat
    4. K Anonymní23. října 2013 16:55
      Co jsou ty uzly? A co je uzel obecně? Jdou rozvázat, jdou přetít (podle vlastností daných-proč,k čemu, na co, kde,a pochopením) K tomu je třeba vyšší Vědomí, uzel/y na přímce osudu z bodu A do bodu B jsou jen tzv. překážkami, blokacemi..

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 25. října 2013 11:48

      "K tomu je třeba vyšší Vědomí, uzel/y na přímce osudu z bodu A do bodu B jsou jen tzv. překážkami, blokacemi..."
      Nepotřebujete vyšší vědomí, ale větší lásku k Bohu svému Stvořiteli. A ty uzly nejsou překážkami, blokacemi apod. To jste si velmi špatně a přímo negativisticky vysvětlil. Jedná se o sérii zkoušek, které jsou naplánovány pro váš konkrétní život. Proto se jim nemůžete vyhnout, ani když máte svobodnou vůli ! Pokud budete před nimi utíkat, ignorovat je nebo dokonce proti nim bojovat, budete trestán za svou zatvrzelost neúspěchy, prohrami a dalšími nepříjemnostmi tak dlouho, dokud nepovolíte, a přijmete ty zkoušky jako součást svého života. Žádná zkouška není příjemná, ale není ani nesplnitelná. Stvořitel nám "naloží" v rámci těch zkoušek vždy jen tolik, kolik jsme schopni unést, zvládnout. Proti tomu neobstojí žádná výmluva ! Zkoušky slouží k růstu člověka především duchovnímu růstu, a aby si neustále uvědomoval svou pomíjivost zde na Zemi, i pomíjivost světa. Jak se lidově říká : s holým zadkem jsi sem přišel, s holým zase odejdeš !

      Vymazat
  11. (Pozn. Orgonet: (Seshora dáno, tím se míní dáno osudem, nikoli lidsky naplánováno např. Židy nebo Illumináty (:-)
    ........ hmmmm ....... takže si tedy tu realitu sami netvoříme když je to dané osudem. A nelze ji tedy nijak "vylepšit" ani "pohoršit" ....... njn ........nejčistější pravda je holt nejčistější pravda. Přes to vlak nejede. PA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poměrně hodně událostí je dáno osudem jak v životě jednotlivce, tak společnosti, světa, planety atd. Ale určité jeho části mohou podléhat naší svobodné vůli, našim rozhodnutím. Není to tedy tak, jak by ráda většina lidí, že vše do budoucna vytváříme výhradně jen mi sami. Proto je možné aby vedle existovaly případy, kdy se věřící křesťané v Egyptě usilovně modlí za záchranu před islamisty, a tito je nakonec jako psy postřílejí včetně celých rodin. Vedle toho pak jsou případy, kdy jednotlivci nebo i celé skupiny (i velké) bez vývinu svého zvláštního úsilí ujdou o vlásek pohromám, zraněním nebo dokonce smrti.
      Jak např.vysvětlíte, že někdo v autě při rychlosti 50km/hod. narazí do stromu, a zahyne. Přitom auto bylo poškozeno jen minimálně, spíš vypadalo zezadu jakoby před tím stromem jen zastavilo.
      A jiný je čelně v 80 km/hod.odražen bokem protijedoucím kaminonem, a ten dotyčný odražený vyleze vytlučeným předním oknem zcela zdráv ze zcela pomačkaného vraku, jen s drobnými oděrkami. A ještě hloupě vtipkuje, jaké to měl "z pekla štěstí" ! Takže "mezi nebem a zemí" se dějí velmi tajemné věci, na které nemáme vliv, aniž si to často uvědomujeme !

      Vymazat
    2. Tajemné věci se dějí, ale jen pro naše uzamčená vědomí. Ale určité složky naší bytosti vědí...
      A pokud se někdo modlí a čeká na zásah shora... co to je, když nic nedělá? To je umění odrhovat modlitby? Na tom není žádná duchovní práce, ani hmotná... bez tvořivého elementu to je jen mlácení prázdné slámy. Buďto něco udělám se svým hmotným tělem pro svou obranu a nebo musím pracovat se svým strachem - pokud se bojím - takové vraždící zrůdy přitahuji právě svým strachem. Modlitba není štít, pouze pokud mi modlitba dodá odvahy, minimálně v psychické rovině vzdorovat potencionálnímu útoku. Ale opakovaná odrhovačka - je naprosto na nic.

      Vymazat
    3. V jednom máte zcela pravdu. Pokud budete modlitby a mediatce provádět jako odrhovačky chrlené bezduše jak z automatu, pak jsou skutečně k ničemu. Nepomohou ani vám, a nepotěší ani Boha, a nepohnou Jej k tomu, aby je vůbec vyslyšel. Pokud naopak budete modlitby a meditace skutečně hluboce intenzivně upřímně a oddaně prožívat, pak se stávají přímo zázraky. Pokud toto nezažijete osobně, těžko tomu porozumíte a ještě hůře uvěříte. Proto není víra jako Víra. To snad nyní chápete.

      Když někdo v modlitbách nebo meditacích mlátí prázdnou slámu, je to odsouzeníhoný a navíc k tomu drzý hlupák !

      Vymazat
  12. Dobrý den, žiju přítmoností, tady a teď a půjdu volit podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.Nebudu se radovat z toho, že volby vyhrál ten největší egoista. Vaše teorie mne vždy přivedou ke Komenskému, který po bitvě na Bílé hoře a následných útrapách, strádání a pronásledování nakonec odešel do exilu.Jeho dílo, jak víte, je nadčasové. Přesto se dopustil omylu, očekával brzký příchod pana Ježíše Krista. Jeho očekávání za jeho života se nenaplnilo.Čas je polem relativní, prosím,vezměte to na vědomí a pracujte pro český národ, tady a teď. Pokuste se zanechat sladkobolných litanií,působí na mne nepřirozeně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komenský žádný příchod Krista neočekával, co je to za církevnický blud.Očekával, že lidé budou vcházet do Kristova vědomí, že se stanou oním světlem v temnotě.

      Vymazat
    2. Vy jste s Komenským o tom mluvil/a, že máte tak přesné informace ?

      Vymazat
  13. no, nemyslím si že máme celou generaci k právě probíhajícímu vzestupu, i vzhledem k útokům z astrálu (poslední v pátek, reakce na to byla až psychotická).....

    nikoho volit nebudu, ani nevím koho a proč vlastně

    jinak mě až zaráží jak se prosazuje nic nedělat, případně že jakákoliv volba je správná, to je hodně zahleděný pohled, jinak hadí síla, reiki, shambala a podobné nesmysly jsou přímo z dílny astrálu a ženou do náruče démonů, když to řeknu naplno, existuje jen jeden Bůh, nikoli celé spektrum.... nikdo za nás naše povznesení neudělá, první krok je na nás

    petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen první krok, ale všechny ostatní taky jsou jen a jen na nás - jen budeme lépe "vidět" kam jdeme. Ale žádnej vozejček nás nikam neodveze, leda do "pekla".

      Vymazat
    2. Správně díte : volit můžete jít jen v případě, že víte koho a proč vlastně. Všechno ostatní je jako topit na plný kotel otevřenými okny ven. Tehdy cíle také nedosáhnete !

      Vymazat
    3. To je lež - vždy se dá spolehnout na intuici... A když si každý vyřadí to nejhorší - tak ať vybírá naslepo... pořád to je lepší, než nechat ty rejdaře dál krást a zotročovat nás. Přirovnání se Vám evidentně nepovedlo a jestli Vás tíží svědomí z předchozích voleb - tak je nejvyšší čas to napravit. Nikdo není neomylný, ale otázkou je, zda-li se z toho dokážeme poučit nebo si jen sednout do rožku a ohánět se kotlem.

      Vymazat
    4. Petře, velmi dobrý názor. Tak to skutečně je, a ne jinak či naopak. To opačné nebo mnohovýznamové (tzv.cochcárnu) razí mezi lidmi jen domýšliví hlupáci, kteří o duchovním světě neví vůbec nic, ale plkají o tom jak o život.

      Vymazat
    5. Jo, už stará moudrost praví, že cesta do pekla je pohodlná a široká. Naproti tomu cesta do Nebe je úzká a trnitá. Vždyť už Pán Ježíš říkal farizejům, když ho pokoušeli, že do Království Nebeského projde spíš velbloud uchem jehly, než-li boháč.Neboli ten, kdo si zamiloval majetek, peníze a moc.
      Pak také míval krásnou moralitu slovutný císař Karel IV. : "Střezte se zahálky, aby vás nestáhla do hlubin pekla!"

      Vymazat
  14. Kam ta duchovní evoluce povede?? U sebe se snažím být "v obraze". Snažím se pochopit , co dělat, co nedělat,kde se zúčastnit.Vnímám ten marasmus ve společnosti a připomíná mě to náladu před rokem 1989. Nikdo už ničemu nevěří....Má zde aspoň někdo pozitivní vizi než to, že je dobré ignorovat volby a spolehnout na duchovní evoluci? Mám dojem,že programátoři v pozadí nelení...kam nás to může zavést? Konečně v říjnu letní čas a letní počasí možná něco znamená, ale co, tak to nevím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Já jí mám:-) Duchovní ale i jiná evoluce sama o sobě nás nespasí, pokud každý z nás něco, a hlavně u sebe, neudělá. Ano programátoři implantovali dobře promyšlený Systém na lidstvo, no ale, přeci se nedáme nééé?! :-) Pokud každý, přiloží ruku k dílu, rozvíjet svoji bytost, veden srdcem, být nápomocen i v maličkostech zdánlivých, pak není nic marného a pomaloučku se přiblížíme k posunu, i přesto, že jsou nám kladeny překážky a kladeny budou. Překážky jsou od toho, abychom je zdolali :-)
      Nepodléhat destrukci, co je kolem- je uměle tvořena, aby nás to zdeptalo. Pokud podlehneme......vše je jen a jen na nás. Já k volbám jdu, i když není moc koho volit ale myslím si, že se dá vybrat nejmenší zlo, každej krůček i byť bezvýznamný, se stává důležitým v celku.

      Vymazat
    2. Uvědomte si, že není rozdílu mezi MALÝM a VELKÝM zlem. Jako příklad uvedu pomalé umírání hladem kontra rána devítkou do týla. Obojí je špatné a odsouzeníhodné. Proto se nemůžete jako soudný člověk odvolávat na malé nebo menší zlo ! Vy se naopak musíte rozhodnout, zda zvolíte dobro nebo zlo !

      Vymazat
    3. A co tím projít bez smrti? To je také možná varianta, to se před ní ale nesmějí zavírat oči, naopak - musí se do široka otevřít, vzít si brýle, lupu, dalekohled a hledat možnosti a ne se na to z lenosti vybodnout.

      Vymazat
    4. Pro Anonymní23. října 2013 17:23
      Je rozdíl, malé a velké zlo vámi uváděné: Pokud někdo pomalu umírá hladem, je možné během procesu se z toho dostat, najít cestu, jak hladem neumřít- ale to se musí člověk hejbat, zapojit vše co má a jde, k přežití, nezůstat apatický k přijmutí toho "vámi nazvaného malého zla, pomalého umírání hladem". Čas pracuje s vámi.
      Narozdíl "velké zlo čímž jste nazval devítkou do týla" - tam nemáte šanci cokoliv, je to rychlé, neměnné.Čas ukončen, pro vás.
      Jinými slovy, každé zlo má v sobě zrníčko dobra a naopak- JIN/JANG, je na nás, v jakém poměru si vybereme žít.
      Hezký den :-)

      Vymazat
    5. No to byl úlet jak poleno, tvrdit že tu někdo má duchovní evoluci. Koukám, že tu mnohým z té tzv.transformace začalo pěkně pohrabkávat. Nejenže tito lidé nic nepochopili, ale naopak začínají tu prezentovat bludy jak za středověku !

      Vymazat
  15. A to já volit půjdu, tentokrát rozhodně ano. Nestojím o to, aby můj hlas v případě mé neúčasti byl pak "rozpočítán" třeba někomu, koho ve sněmovně nechci vidět ani náhodou. Přístup "mouchy sežerte si mě" je totiž velmi pohodlný a i alibistický: prostě cosi ve smyslu "já u toho nebyl, já nic, já muzikant". A nedejbože na někoho dokonce útočit láskou! Každý z nás má přece někoho rád (minimálně vlastní děti určitě ano) a sám taky po lásce touží. Nechápu, co by na tomhle mohlo být reptiliánského.

    OdpovědětVymazat
  16. K volbám nejdu...., veronika

    Babišův olej - zlatá žíla. Babišovy geneticky modifikované plodiny od Monsanta na našem stole
    Autor: Jiří Doležal | Publikováno: 22.10.2013 | Rubrika: U NÁS
    Ilustrace


    Doba, kdy se u nás pěstovaly dobré brambory, vyhledávaný chmel, zelenina, víno a ovoce, je pryč. Dnes roste na drahocenné zemědělské půdě kromě solárních panelů zhusta také řepka, v níž spatřil skrytý poklad Andrej Babiš.

    Nejdříve mu učarovala jako státem podporovaná příměs do biopaliv, nově na ní sází jako na surovinu pro stolní olej. Problém je v tom, že jde o geneticky modifikovanou odrůdu. Do sněmovny Babiš kandiduje hlavně proto, aby jeho byznys neohrožovala vrtkavost evropských a domácích politiků, kouzelnou hůlku moci chce držet ve svých rukou.

    Zlatá řepková žíla jako příměs k pohonným hmotám se zakalila. Minulý rok totiž Evropská unie zjistila, že to není dost ekologické a povinnost zrušila. Míchání řepky do biopaliv tedy zvoní hrana i u nás a Andrej Babiš to slyší. Jeho Agrofert se chystá na konec podpory biopaliv, ale nebyl by to Babiš, aby v nové situaci něco „bombového“ nevykouzlil. Přichází se zázračným řepkovým olejem.

    Skupina Agrofert na českých polích začíná pěstovat speciální odrůdu řepky. Spolupracuje s firmou Monsanto, která s ní přišla už v roce 2010. Pro velkopodnikatele nový plán s novou řepkou znamená možnost dalšího využití kapacity lovosického zpracovatele řepky Preol, který patří do Babišova impéria, i po skončení legislativní podpory biopaliv. Projekt je na samém počátku, značku oleje si Agrofert zaregistroval teprve v říjnu loňského roku a první vzorky se tak nyní pomalu dostávají na trh. Smaží na něm i Andrej Babiš?

    Problém je totiž v tom, že pro výrobu řepkového oleje Babišova skupina pěstuje geneticky modifikovanou odrůdu řepky olejné a firmě Monsanto i Agrofertu budou občané sloužit asi jako pokusní králíci dosud neprozkoumaných účinků geneticky modifikovaných potravin? Kromě toho řepka výrazně znehodnocuje zemědělskou půdu, a proto se musí obměňovat osevné plochy každý rok. Což se ale dnes v naprosté většině neděje, půda je oslabená, vyčerpaná a napůl otrávená. Letos se výměra zemědělské půdy, na které se bude pěstovat řepka Agrofertem, navýší na 20 tisíc hektarů. Dá se očekávat, že vše, co z řepky vypadne, a to i v budoucnu z té GMO, skončí v živočišné vertikále - prase, kuře, skot.

    Právě v těchto dnech a letech je genetické znečištění je mnohem vážnější hrozbou pro náš svět a naši zem. Vědci vyzvali světové velmoci, aby přehodnotily budoucnost zemědělství a hledaly spíše trvalou udržitelnost než korporátní zisky. Proto vznikla petice za zavedení národní značky "Bez GMO" - GM-free.

    Nenechme se mýlit řečmi předvolební kampaně, jediným cílem Andreje Babiše je ovládnou ministerstvo zemědělství a tyto plodiny nám servírovat každý den na náš stůl. Zavedení značky GM-Free je to nejjednodušší. Ať si spotřebitel vybere, co chce nebo nechce požívat!

    Budeme v podpoře této iniciativy pokračovat a shánět podpisy nejen v elektronické ale i tištěné podobě.

    autor: Jiří Doležal, VV

    http://www.parlamentnilisty.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také nepůjdu volit, nevím prostě koho...a díky za podnět od paní Adamcové, něco takového jsem si potřebovala přečíst a uklidnit se, že mi to není jedno..ať si každý dělá, co uzná za vhodné. K.

      Vymazat
    2. Ale paní Adamcová nakonec řekla, že by se mělo jít volit, že ona sama půjde. Ale že ještě neví koho bude volit, že to bude intuitivní rozhodnutí. A také řekla, že se přiklání ke středu, směřujícího lehce doprava. Že by byla spíš doleva, ale v současné situaci se lehce kloní doprava. Takže není pravda, že nabádala nejít volit. Mluvila jen o tom, že by nikomu nedoporučovala vstupovat do politiky. A to je něco jiného.
      Jinak děkuji všem za vaše názory na mé otázky. Budu o tom přemýšlet, odkazy si pustím.
      Vladˇka

      Vymazat
    3. Paní Adamcová ať si jde odvolit, a ostatní ať nechá na jejich rozhodnutí. Manipulátorů tu máme mezi sebou beztak až přespříliš.

      Vymazat
  17. 20.10.2013
    _____________________________________
    My voliči se prý nikdy nedokážeme domluvit a tak nemůžeme s výsledkem voleb být spokojeni. Nejen to, budeme za své chování trpět . Jako dosavadních 23 let .
    Z toho dokážou těžit ti „progresivní“ (všeho)schopní politici, již po tolik let „zabydlení“ na předních místech kandidátek všech stran ! A posléze v parlamentu a ve vládě .
    Takové my tam ale většinou nechceme !

    Pojďme s tím něco udělat , snad to dokážeme ?
    Postrčte dopředu svého favorita- ZAKROUŽKUJTE u VÁMI PREFEROVANÉHO KANDIDÁTA číslo jeho pořadí na kandidátce !
    Poté zakroužkujte další kandidáty s čísly DEVĚT , OSM, SEDM !

    Pokud se přidáte, zmizí všichni uzadelení dosavadní „profesionální“politici ze sněmovny, ihned. Tedy ti šíbři, co jsou na kandidátkách vpředu, zpravidla do třetího místa! K tomu je ovšem třeba dosti velký počet nás kroužkujících voličů, je zapotřebí TO UDĚLAT na kterékoliv kandidátní listině strany, co ji považujete za hodnou vašeho hlasu .

    Nenechme se zviklat a vykonejme své předsevzetí, i kdyby se „jedničky“stran i jiná individua stavěla na hlavu nebo se kdokoliv snažil torpédovat tuto výzvu ke kroužkování například doporučením jiných čísel ke kroužkování jiných kandidátů.

    Nenechme se ovlivnit !! Mého oblíbeného a 9 , 8 , 7 .
    Provedeme zajisté změnu v PS PČR !!! Maximum preferenčních hlasů jsou 4 ( čtyři) !

    A víte co ještě? Zároveň, bude-li nás kroužkujících dost, dostaneme snad zpětnou kontrolu o průběhu a výsledcích voleb !! Proč? Pravděpodobně můžeme odhadnout, zdali volby proběhly regulérně, nebo jsou výsledky „cinknuté“ !
    Přidejte se , prosím, pokud můžete. A sdělte dále! Děkujeme všem . Nekandidující volič .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte, a co jste tím, že jste šel volit, dosáhl ? Pozitivního vůbec nic. Jen další dějství pekla na Zemi !

      Vymazat
  18. koho chcete volit co politik to hajzl dobry politik mrtvy politik ti nas živit vživote nebudou a hlavne zapomínají že jsou tady pro nas a ne mi pro ne kdo je živí nebo spíš koho okradaj zdar a volbam do hajzlu

    OdpovědětVymazat
  19. Pozor na necinnost, MMF a podobne particky cekaji na 10 000 000 otroku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by byl jen začátek. Oni chtějí všech 7 miliard, a až je budou mít, 6,5 miliardy ze Země odstraní, protože už jim v tom nikdo nezabrání !

      Vymazat
  20. Zdravím, volit půjdu. Z protěžovaných stran ale žádnou. Spíše menší. Kroužkování je také dobrý tah.
    K Ivance:
    Mám naposlouchánu většinu přednášek. Zní to věrohodně.
    Jen to věčné opakování "věřte mi" - je jako program.
    A odpověď na téma sluce: "je v této době nebezpečné" mi nesedí.
    Jak to vidíte vy ostatní???
    Díky A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nebezpečné, protože naši zemští mocnáři s jinými mocnáři nezemskými se sluncem trestuhodně experimentují, ! A jen Bůh ví, co z toho nakonec vzejde !

      Vymazat
  21. Četl jsem článek, komentáře a je nestíhám se divit. Že mnozí nově se probouzející (vnitřně) se nedokáží orientovat v použití duchovních pravd a teorií v praxi, to ještě pochopím, vím čím jsem procházel, že ale někdo, kdo se prezentuje jako duchovní lektor hlásá blud o předurčenosti osudem a tudíž je vše dobré, to je šok a takto manipuluje lidi proti jejich bytostným zájmům, je šok. Vše zařídí osud, vše je již určeno, vše špatné se sesype samo.
    Lidi proberte se!! Ten OSUD to JSME MY. Nikdo jiný. Uvědomme si, že žijeme ve Vesmíru svobodné vůle. Kde by byla svobodná vůle pokud by platilo to, co tady čtu o všemocném osudu??
    To, že se svět vyvíjí k lepšímu, je dílem všech těch lidí, kteří se začali od zhruba druhé poloviny minulého století duchovně probouzet a začali přijímat a tím i vyzařovat vyšší vibrace. Ale, bylo to jejich svobodné rozhodnutí. Neudělali to proto, že by to měli nařízeno, tak jako to dále dobrovolně dělají tisíce dalších dnes a budou i zítra. A tím, že to množství individuálních lidí změnilo svou vibraci a kvalitu Vědomí, tak se změnilo globální Vědomí, změnilo se, jak se říká el--magnetické informační pole lidstva, což má pak vliv na globální vývoj. To je jedna věc.
    Druhou věcí je, že my jsme tady, abychom žili a zakoušeli různé energetické kvality ve hmotě. Každá událost, osobní, globální, má svou energetickou podstatu. Život je interakcí energií prostřednictvím lidí. Jak na co reagujeme, tak se věci odehrávají. Ideální je skutečně nereakce! jak se i výše uvádí. ALE, není to absolutní, v rozporu s výše uváděnými tvrzeními. Např. to znamená nereagovat na různé negativní události, neboli do nich energeticky nevstupovat. nereagovat nenávistí vůči agresorovi, zůstat ve svém středu, Srdci, v klidu, harmonii, nevyzařovat strach atd., být v klidu a vyzařovat a posílat Světlo, čisté Světlo, bez předsudků, bez úprav naší myslí, našimi přáními apod. a ono to v čase pomůže v místě vytvořit situaci, která vše změní. Ale změní ji lidé, kteří se s tím Světlem spojí do AKCE.
    My svou realitu tvoříme naší myslí, vírou v to či ono, vytváříme a držíme své vize. Jenže, aby se tyto v energiích vytvořené reality zhmotnily neboli materializovaly, tak nelze jen sedět se svou vírou na zadku, ale je třeba, v pravý čas být na pravém místě a konat! Prostě musíme se pohnout do místa synchronicity. Žádný Bůh sám od sebe, i přes tu nezměrnou Lásku, kterou k nám cítí, nic nezmění, nic nepošle. Pošle jen situaci v určitý čas, na podkladě naší víry, kvality a obsahu vibrací energií. Akce je na nás - chceš to? Chtěl jsi to? Tak jednej - TEĎ! Jinak se jen budeš dívat jak jednal někdo jiný.
    A volby jsou takovým pravým okamžikem a pravým místem pro naši několikaletou víru ve společenské změny.
    Několik let čtu na různých webech, na FB, vidím videa na YT, kde lidé vyjadřují svou nespokojenost se stavem společnosti, s korupcí, mafiánstvím, zneužíváním atd. Vytváří se nějaké myšlenky pro změnu, tento de facto tlak, v čase vygeneruje lidi, kteří jsou ochotní se postavit do čela za provedení těchto změn a ejhle, pak přijde někdo, kdo prohlásí, že OSUD to vyřeší, nechoďte k volbám. To je na palici. Nic ve zlém. Já uznávám, že každý má právo na svou cestu vývoje, růstu, poznávání atd. Každý, kdo se probouzí, přijde ke své knize, webu či lektorovi, kde dostane své lekce, které potřebuje, aby se probral. Často to ale může bolet i od lidí, kde to on nečeká, protože má za to, že teď je na správné adrese. Teď poslouchá přece od zkušeného, s vyspělou intuicí, napojením na ten svět "nahoře", ale ono to ne vždy tak je. Co dokáže udělat ego s duchovním lektorem, tak to byste koukali. Tak, lidi, pls, rozum do hrsti. Chcete, aby Váš hlas obdržel Kalousek a spol? Nebo svůj hlas použijete k projevení své vůle? Aby mohl být dle vaší vůle materializován? Jinak totiž bude materializován proti Vaší vůli. A tak to je.

    A omluvte, pls, stručnost mých vyjádření. Komentář je jen komentář, ne přednáškové fórum.
    Alan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas !!! Již dříve jsem byla zaskočena přístupem p.Adamcové ke shlédnutí jejích videí - nějaké podmínky pro shlédnutí. Pokud sdílíme duchovno, každému se "dostane" pouze do té míry, do jaké je schopen vibračně přijímat. Proč tedy dělat ty drahoty? Nikdo za nás nic neudělá - musíme sami a to i k volbám a každý volme podle hlasu svého srdce. Světlo a lásku všem J.M.

      Vymazat
    2. Plný souhlas!!!díky za vyjádření názoru. Souzním s ním, ale nedokázala bych to tak okomentovat

      Vymazat
    3. To je váš kardinální bludný omyl, že všude ve vesmíru existuje svobodná vůle ! Té výsady se dostalo POUZE bytostem s lidskou duší na Zemi, kterým říkáme člověk prostě lidé, kdyby vás to zajímalo !
      Všude jinde vládnou hierarchie, struktury a řády, jimiž se musí ostatní řídit a pslouchat je ! Jak by se vám líbilo nyní, když víte, co je to svobodná vůle, být podřízen absolutní poslušnosti ?!

      Vymazat
  22. Já to vidím tak, že po dlouhé době se systém řízení státu na základě politických stran bez ohledu na odbornost v oboru přežil. V současné době nesouhlasím s tím, aby o mých daních rozhodovali neodborníci, příživníci ( politik nic nevytváří a naši současní nás jen vyžírají ) a zloději. Raději svým neodevzdáním hlasu přispěji k chaosu, který nakonec vyústí v něco, co bude mít jiný smysl. To, že jsem měl snahu něco změnit, a nikam to nevedlo, snad jen se mi o dost zhoršily podmínky k životu díky politickým rozodnutím ( viz zparchantělý zákonník práce a pod.), mne dovedlo k kázoru že je lepší agonii neprodlužovat a nechat bolák prasknout a vytéci všechnu nečistotu ven. Vždyť už nyní se viditelně lže a se lží počítá i nadále, proč to podporovat, není koho volit, ať to tedy krachne .
    Matess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) asi jsi volil dříve zaslepen, dnes zklamán. Jinak, nevolit dnes, s tím, že tak přenechám chaosu- tímto jen budeš ten chaos prodlužovat! A to je správné? Já nevím, hrozí totiž, že tě ten chaos požere. nakonec..není lepší přiložit dřívko (hlas) do ohně(volby), který jako očistné medium vše stráví a tím zkrátí čas chaosu? :-)
      Hezký den

      Vymazat
    2. Jak dlouho chcete ještě tu skoro mrtvolu (volební systém a parlamentní demokracii) ještě držet v agonii ? Ukončete ji tím, že už jí nedáte další šanci přežít ! Zapamtujte si : dokud starý svět nezemře, nový se neobjeví !

      Vymazat
    3. Nic nového se neobjeví, dokud nepřijde čin. A to je tentokrát jít volit a dát hlas někomu jinému, než tomu, kdo to tu zpustošil. Už vidíte na dohled holuba, co Vám sám přiletí do úst - upečený? Aby jste dřív nezemřel/a hlady... Ani v duchovní oblasti se nic samo nestane a pokud se to někomu tak jeví - je za tím usilovná práce jiných a Vy jste se svezl/a. Ale všeho dočasu.

      Vymazat
    4. Mícháte tu pojmy s dojmy, takže se váš komentář míjí účinkem.

      Vymazat
  23. Přítomnost Ježíše Krista na této zemi měla vést k tomu, aby lidé našli tu správnou cestu.Bez jeho učení byl duchovní ráj lidským duším odepřen. Kdyby Ježíš věděl, že lidský osud NELZE změnit, na zem by se neinkarnoval. Lze ho změnit změnou našeho myšlení a konání. Totéž platí pro osud národa. Můžeme ho změnit individuální změnou každého z nás. Ne, není rozhodnuto, rozhodující je náš postoj. Změnou našeho postoje pomůžete změnit osud celého národa. Pokud jste pasivní či chcete dokonce svou pasivitou prosadit vybití egoismu nejhrubšího zrna, cesta bude bolestivá.Jako čerstvá babička myslím hlavně na budoucí generace. V tomto s Vámi, orgonete nesouhlasím.. Prosím všechny, jděte k volbám a volte to nejlepší, o čem jste přesvědčeni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pletete tu páté přes deváté !
      Předně : máte pravdu v tom, že pokud nepřijmete učení a spásu Ježíše Krista, nebudete mít jako duchovní bytost účast na Jeho ráji a věčném životě. V tom má Bůh i Kristus jasno, a kvůli vám na tom nehodlají nic měnit ! Je jen na vás, jak se rozhodnete. V tom máte svobodnou vůli i dostatek informací, proč a jak to udělat !

      Za další : zásadně si pletete realitu lidského pozemského osudu, což je zcela odlišná dimenze od duchovního bytí, duchovní existence. Protože jste ji ještě neprožil, těžko ji můžete pochopit, a provést tudíž nějaké relevantní myšlenkové korekce. Na úrovni duchovní existence totiž neexistuje rozměr času, který je podstatným prvkem k průběhu osudu v prostředí 3D ! Také díky bezčasovosti se mohou duše ve vyšších dimenzích projevovat jako nesmrtelné ! Nemyslete si, že nesmrtelnost nemá také svá pravidla a podmínky. Vše je totiž podřízeno jedinému Tvůrci a Jeho Plánu, který, stejně jako On, nemá ani počátek, ani konec - prostě vždycky tu je !

      Vymazat
    2. Bla, bla bla - to byl obsah Vašeho sdělení? Asi to hlavní, že, když jste si ani nevšiml/a, že odpovídáte ženě.

      Co to je přijetí nebo nepřijetí učení a spásu Ježíše Krista? To tu chcete kázat jakási ztuhlá a neučinná církevní dogmata? Která někdo naprosto nezávisle na Ježíšovi vložil do úst církvím a ty už nás tu pěkně dlouho balamutí pěknými nesmysly?
      Takže Vaše myšlenková myšlenková stavba prošla církevní korekcí a teď těmi kecy se snažíte někoho zesměšňovat? Hoďte se do klidu! A v neposlední řadě respektujte pravidla a podmínky slušnosti a respektu k druhé lidské bytosti bez napadání.


      Vymazat
    3. Ignorantům budu odpovídat podle svého.

      Vymazat
    4. Když někdo prudí nesmysly, a ještě je plamenně obhajuje jako neomylnou pravdu, pak se musím ozvat, a napravit stav věcí. Ještě máte chvíli času k obrácení, až "to" přijde, konečné zúčtování s lidmi, pak už vás nic a nikdo nezachrání. Už jste si někdy zkusila stoupnout do plamenů ohně ? Ne ? No tak to po tom konečném zúčtování můžete zažít osobně, a věřte nic příjemného to není !

      Vymazat
    5. Já jsem v klidu, to prudí druhá strana, a to v množství více než malém.

      Vymazat
  24. Šrí Mátadží Nirmala- Co je vlastně Kundaliní?
    Za prvé a to je myslím to nejdůležitější, čemu musíte porozumět o vaší vlastní ,velice intimní Kundaliní, je, že seberealizace znamená sebepoznání. A tou, která vám dává vaší sebeznalost,je Vaše Kundaliní, protože když stoupá, zjistí, jaké jsou problémy vašich čaker. Říkáme, že je čistým přáním, ale nevíme, co je ta čistota. Znamená to vaše cudné přání. Nemá v sobě žádný chtíč, žádnou nenasytnost, nic takového. Tato síla je vaší vlastní matkou a je umístěna v křížové kosti.Je vaší vlastní matkou a ví o vás všechno.Je jako magnetofonový pásek.Všechno o Vás ví. A je absolutním věděním, protože je absolutně čistá. A jakékoliv čakry se dotkne, ví také, co je s touto čakrou v nepořádku. Ví to dopředu, je na to připravena a sama se plně přizpůsobí tak,abyste vy neucítili žádný problém při jejím probuzení. Když je kterákoliv čakra uzavřena, počká a dále pokračuje pomalu otevírajíc tuto čakru...../ pokračování ve videu.https://www.youtube.com/watch?v=_WqjH2ZTahk

    OdpovědětVymazat
  25. „Politikům, kteří chtějí, abychom se jim odevzdali, ukazují na vnější příčiny problémů a slibují, že zavedou fungující stát, zatočí s korupcí a zajistí nám zdravotní péči a klidné stáří, nevěřím ani slovo. Žádný politik za nás nic neudělá, pokud nezačneme každý sám u sebe. Od voleb nic nečekám. Pravděpodobně volit nepůjdu. Oslovit mne může jedině bilboard, na němž bude stát: „Vůbec nic vám neslibuji. Nic za vás neudělám. Čeká nás velká společenská změna. Zvládnout ji můžeme, jen když budeme držet při sobě, chovat se slušně a spolupracovat.“ Jan Hnízdil

    OdpovědětVymazat
  26. Jak by bylo hezké dosáhnout vyřazení se seznamu voličů a nepodílet se na tom všem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom vnyřazení áramně hezky zpívá kapela Chinaski : píseň Stížnost - http://www.youtube.com/watch?v=CJjoawhxc-c

      Vymazat
  27. Pro 25.10. 16:11:
    Ne na ovčanství... mám na mysli jinou práci a ta zatím není vidět. Ale právě volby se mohly stát určitou manifestací změny díky té duchovní práci. No uvidíme - jak se to bude dále koulet, myslím, že se nedá nic odhadnout. Možná ještě na sobě skutečně nezapracovalo dost lidí, aby se změna mohla odehrát. A to by byla škoda... dost lidí se už dost napracovalo, ale když to ostatní odmítají přijmout a trošku zapracovat na sobě...

    OdpovědětVymazat
  28. JAK VOLIT a PŘESTO NEVOLIT? V mnoha minulých volbách byla ještě možnost volit jinde, když odcestuješ, voliči! co ale, když volit přesto nechceš? jednoduše nepůjdeš, a basta! Volební komise si pak opíše tvoje č.OP z minulých nebo předminulých voleb, a dopíše do knihy voličů i tvé jméno,podpis. Pak tajně vhodí za tebe hlas! Tak se to běžně dělá (i na Slovensku,mimochodem)). Ale když ty si ještě včas vyzvedneš tzv. VOLIČSKÝ PRUKAZ do kapsy,(jakože jdu volit tam kde budu právě na návštěvě - u sestřenice, bratra, atp) oni to musej zapsat právě do tý knihy! Potom už nejde nic dopisovat!
    Samozřejmě že nikam volit nepudu a s průkazem si nechám hrát vnoučata. Tento fakt hodně opomíjí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.