31. října 2013

Lék Ukrain proti rakovině

Přeji krásný den, Orgonetku,

nebudu se dlouze rozepisovat, i když ještě teď ve mně doznívají emoce ze včerejšího zážitku setkání s doktorem Nowickym, ale asi to tak stejně dopadne J.

Tvá osvícenost je pověstná, tvůj blog mám nesmírně ráda a tak tě oslovuji s možností uveřejnit informace o jednom přírodním léku na rakovinu. Jediném selektivním léku na rakovinu, tzn., že na rozdíl od chemo nezabíjí i zdravé buňky, napadá pouze ty rakovinotvorné.

Možná, že Ukrain dávno znáš, ale spousta lidí určitě ne a kam se podívám samá rakovina, takže se to všemi možnými prostředky MUSÍ dostat mezi lidi.
Včera jsem byla v hotelu Olšanka, V Praze  na Setkání terapeutů a veřejnosti, které zaštiťovali úžasňáci  Igor Chaun , Pavel Eiselt a Regena , a jedním z mnoha skvělých přednášejících, byl právě  doktor Nowicky a , a to byl to tedy opravdu zážitek.

Moc Tě prosím o zveřejnění informací, které v příloze zasílám. Neskutečně dojemné byly příběhy lidí, kteří tam s námi byli a řešili momentální stav jejich blízkých, kteří právě rakovinou procházejí. Nechal tady pro ně zdarma testovací ampule a když jsem poslouchala ty prosby těch, kteří je právě teď potřebují, aby na ně nějaká zbyla, tak mi prostě jen tekly slzy z očí a nesmírně mě bolelo u srdce. Ten lék je k dispozici od roku 1976 !!!! Nebudu do toho pouštět víc emocí, všichni víme co se za tím skrývá, jaká zvůle a špína a já si řekla, že už se tím trápit nebudu, jen budu pro nás všechny dělat to nejlepší co zmůžu. Kdo bude chtít, ať si ten článek přečte a jedná podle své vůle nebo ho prostě jen pošle dál, ať neříká za druhé ne, protože on opravdu funguje.

Lék má k dispozici pouze pan Nowicky, je možné ho přímo u něj ve Vídni zakoupit. Jedna ampule stojí 70Euro a lék se užívá tuším 10-14 dní. Každý kdo ho kontaktuje se k léku bez problémů dostane i s návodem na užití.  Dostali jsme přímo na něj telefonní číslo i e-mail, který ráda poskytnu, pokud bude mít někdo vážný zájem a ráda vše, co jsem se ještě dozvěděla předám.  

Děkuji za vše co děláš ty pro nás a přeji Lásku a Zdraví celé Tvé rodině, Všem J

Věra

S neskutečnou Láskou myslím na svou maminku, která šest let bojovala s rakovinou a já jsem o Ukrainu nevěděla, třeba jsem jí teď mohla obejmout, takhle jen každý den koukám na její fotku, kterou mám před očima na svém počítači.



P. S. Orgonet:

Bohužel nemůžu právě z technických důvodů (nejsem doma) zveřejnit pdf, které mi Věra poslala, takže aspoň odkaz na internetovou Regenu, která odkazuje na tištěnou Regenu, kterou si jistě zájemci rádi seženou.
http://www.e-regena.cz/lek-proti-rakovine-ukrain/

P. S. 1. .
Iva Adamcová o rakovině: I když budete jíst tu nejzdravější stravu, brát ty nejdražší doplňky a držet tu nejlepší životosprávu, když přitom budete nenávidět souseda, tak tu rakovinu budete mít ....



P. S.. 29. 12. 2015:

Na tento lék mi stále ještě chodí dotazy, ale je mi líto, nevím nic víc než je  v tomto článku. Informace o léku zatím z českého webu spíše mizí, zmizelo video z Cest k sobě i facebooková stránka.  Zagooglováním zišťuji, že existuje ukrajinská stránka o tomto léku anglicky: http://www.ukrin.com/ 

Něco dostupnějšího: http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/mrkvova-stava-vylecila-za-8-mesicu.html


58 komentářů:

  1. Mnohem palčivější a bolestnější aktualita:

    petrabostlova.wordpress.com

    Tak nám zavřeli prezidenta do Bohnic, jeho ženu a dceru drží taky na nějaké soukromé psychiatrické klinice. A máme tu Změnu jako vyšitou. Díky všem, co se jak volbou, tak volebním podvodem podíleli na tomto... budiž jim to přičteno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. coby pecovatelka neznam vetsi bídu nežli "onkologickou lečbu" rakoviny, takze to je aktualnejsí nežli prezident, ale s paní Adamcovou souhlasím naprosto.

      Vymazat
    2. To se nebojte, bude jim to spočítáno i s "úroky". Budou se divit celou věčnost,šmejdi !

      Vymazat
    3. Koukám, že paní Bostlová je v Bohnicích asi taky jako doma...

      Vymazat
    4. pěkná paranoia

      Vymazat
    5. Až někoho z vás potká totalitní globalistická perzekuce, budete mluvit jinak. Na všechny posměváčky totiž dojde, dřív nebo později ! Jen počkejte, až vás kabbala doběhne a postaví před rozhodnutí, zda jí budete přísahat věrnost !

      Vymazat
  2. Dnes JE 31.10.2013 16:50 a zo stredneho Slovenska je vidno podivný objekt na oblohe .ešte nie su hviezdy vidno na oblohe .
    je to jasne svetlý bod na oblohe zo slovenska je to na západe ,niekde v česku to vidno asi ako by to bolo nad ich uzemím.

    čo to je neviem .dufam že to niekto vysvetli a tiež to spozoroval.dakujem . od:autor octovania na slovensku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Videl si Venusu, ziadne mystifikacie v tom nehladaj.

      Vymazat
    2. podivný objekt je Venuše

      Vymazat
    3. Proč vždy, když se objeví nějaký záhadný objekt na obloze, se spustí sprcha vysvětlovatelů, že je to Venuše ? Proč vždy taková kolektivní paranoia ?

      Vymazat
  3. Orgo, důležitá informace : zednáři nechali dnes otisknout na novinkách.cz "černou známku" s portrétem M.Zemana ! (http://tema.novinky.cz/milos-zeman)

    Tato známka prozrazuje, že "ti za oponou" rozhodli o Zemanově odstranění z politiky ČR. Zdá se, že to provedou "nenápadně" prostřednictvím Zemanovy nemoci a úrazu kolene. Chtějí ho dostat napřed na vozíček, pak do postele a odtud do rakve. Chtějí to stihnout nejpozději do dalších voleb 2014 !
    Kdo máte alespoň kousek vlastenectví v sobě, zkuste panu Zemanovi, jeho rodině (všichni v záhadné izolaci na psychiatrických klinikách !!! Zeman totiž není v Lánech !!!) a nám občanům pomoci !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle dokonale začerněné pozadí u portrétu hlavy státu, která je umístěna v pravé třetině fotografie a s pohledem do nebe - fakt zarážející. Tak už se dostal na vozík (zatím) mi napadlo při čtení zprávy,a také tam psali, že jeho lékař neví jak se mu to stalo, hmmm...

      Kaštan

      Vymazat
    2. Ale prd. Zeman se z toho vyspí, jako z každé opice a bude škodit dál.

      Vymazat
    3. Na novinkách zase zajímavá fotografie Zemana. Na jedné straně je za ním kříž a na druhé temné černá osoba.
      http://www.novinky.cz/domaci/317894-pes-shrnul-koberec-a-prezident-ve-tme-zakopl-popsal-ministr-zemanovu-nehodu.html
      Bylo by nějaké vysvětlení?

      Vymazat
    4. Jakákoliv likvidace Milouše Zemana ve mě budí naprosté nadšení.

      Vymazat
    5. Můžete laskavě vysvělit komu škodí, mě né a normálním lidem také ne, ano škodí a vadí gaunerům, ale ti si nic jiného nezaslouží.

      Vymazat
    6. tak ta fotka je pry od pana vostarka,ale ten ji v databazi na ctk nema ??????a ta první je z prý z novinek ?????? takže fotomontáž no a pak na tom něco bude

      Vymazat
    7. Pro Anonymní 1. listopadu 2013 8:33
      Já jsem pochopil z toho obrázku to, že je Zeman pod vlivem a útoky černé magie. Zdá se, že ty černomagické útoky provádí nějaký vysoce postavený církevní křesťanský hodnostář prozatím v utajení. Nejspíš se podvolil spolupráci s kabbalou ! Co za to dostane, můžeme hádat (jistotu církevních restitucí ?).

      Vymazat
    8. Od začátku je jasné,že se chtějí okultisté Zemana zbavit.Je pro ně nepřijatelný a proto se ho snaží odrovnat po zdravotní stránce.Jestli se začne prezidentův stav zhoršovat a nebo z něho bude poslušná loutka,to ještě ukáže čas.Je to přesně tak jak řekl Kalousek,všichni v tom jedou ani poledne nedrží.

      Vymazat
    9. Poledne nedrží, ale černomodlitební hodinky drží v templu každou noc.

      Vymazat
  4. Co je to zednářská černá známka ? Portrét odsouzené (zednáři) osoby na černém pozadí. Tajné znamení jejího uměle vyvolaného konce (moci, vlády, ale častěji též i života).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. woodoo-cerna magie

      Vymazat
    2. Tak nějak...

      Vymazat
    3. Nemyslete si, že woodoo a další černomagické praktiky se ČR vyhýbají !!! To si může myslet jen opravdový prosťáček.

      Vymazat
  5. Začínají se tady množit naprosté hovadiny. Jak v článcích, tak v komentářích.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Guessi nepřivolávej na sebe tresty ! Žádné mocnosti se nenechají vysmívat ani samolibým Guessem ! Na to nemáš takovému tlaku "odjinud" čelit. Proto ti říkám ještě jednou, nepokoušej svůj osud !

      Vymazat
  6. Aniž bych to chtěl zlehčovat, černá známka, to je, myslím, z Ostrova pokladů..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak používali ji také kdysi piráti s podobným obsahem a výsledkem. Kdo ji od nich dostal, krátce nato sešel ze světa.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Anonymům se rozhodně nic nebude vysvětlovat !

      Vymazat
    2. ...pravil Anonym.

      Guess

      Vymazat
    3. Jasně, protože není Anonym jako ANONYM

      Vymazat
  8. "Iva Adamcová o rakovině: I když budete jíst tu nejzdravější stravu, brát ty nejdražší doplňky a držet tu nejlepší životosprávu, když přitom budete nenávidět souseda, tak tu rakovinu budete mít ...." Úplný súhlas!!! ked clovek nosí v sebe trpkost a nie je schopný sa pretransformovat na LÀSKU tak pomali a isto otravuje svoje telo a bunky......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše začíná na úrovni ducha, myšlenky. Podle toho se tento stav superprojektuje do těla. A pak můžete spolykat celou apatyku, a nic vám nepomůže. Jen změna myšlení ! Poslechněte si na toto téma výborné semináře MUDr.Hnízdila.

      Vymazat
    2. Orgo, to bys měl tady také vyvěsit - videa s MUDr.Hnízdilem - velmi pravdivé a poučné myšlenky !!!

      Vymazat
  9. pracuji na Lánech v zámku a mohu Vás ubezpečit, že prezident je až na koleno narosto v pořádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako vtípek poněkud slabší

      Vymazat
    2. To já mohu jako anonym tvrdit, že pracuji na orbitální stanici, a kdo mi to vyvrátí ?

      Vymazat
  10. Není to sice k článku, ale jde vidět, že se Orgonet stává méně posměšným webem.Dokonce Váš článek publikovali na webu svobodnenoviny http://svobodnenoviny.eu/falesny-teroristicky-utok-jadernou-zbrani-na-charleston-usa-selhal/

    OdpovědětVymazat
  11. Ohledně rakoviny a mnoha jiných věcí by prý měla pomáhat Kustovnice čínská. http://www.goji-kustovnice-cinska.cz/ Ohledně v článku zmiňovaného léku netuším, ale tohle je levné, a snadno dostupné. Prodávají to třeba v Albertu, nebo v různých zdravých výživách. V případě rakoviny bych místo chemoterapie rozhodně zkusil alespoň pár týdnů třeba čaje/odvary z kustovnice.

    OdpovědětVymazat
  12. Tqk to ano, ja vyrábam tiez liek na rakovinu a predam ti JEDNU ampulu len za 50 euro!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co je to laktvar ?

      Vymazat
    2. Za 50 euro, to je nějaký placebo a ne lék !

      Vymazat
    3. Laktvar není nic, ale lektvar už něco znamená.

      Vymazat
  13. Než byl pan president Zeman zvolen presidentem , byl kontaktován lidmi s informacemi,které svobodní zednáři přímo nenávidí. Já osobně jsem vyjádřil svou podporu také, před zvolením presidentem zaslal osobní dopis ,za kterýjsem obdržel poděkování . Informoval jsem p. Zemana o praktikách stínových vlád a činnosti lidí na ůrovnmi černých mnichů jež stále působí i na ůrovni černé magie.President o nich dobře ví . Proto ty ,,komedie" kolem dookola. Kdo se v tomto alespoň trochu vyzná , má informace i zkušenosti, ví svoje. Zlo nemůže působit donekonečna, ale vždy jen po určitou dobu , pak končí . A ono opravdu končí , tak, jak přibývá lidí , světlých ochránců i bojovníků. Naše planeta bude pokračovat ve svém pozitivním vývoji , je stále cennou energoinformační databankou v mnoha směrech . Nepomůže neustálé lhaní lidem , překrucování a udržování jakéhosi moderního otroctví pod vlajkou hlásání demokracie a svobody při snaze ničení skutečné SVOBODY. Nepomáhá jim ani experimentování s počasím a rozptyl nanočástic hliníku,barya a oxidů thoria ve stratosféře letadly NATO před informacemi přicházejícími ,,ZVENKU " . Vědí to zuří a vymýšlejí stále rafinovanější intriky , snaží se ovládat lidi všemožnými prostředky i pomocí prastarých tzv, silových zón třeba na Kavkaze , Sýrii , Egyptě, aj. ve světě. Nejde jen o ropu,ale taky o tato místa. Jejich doba pomalu a jistě končí . Jaroslav K. Morava.

    OdpovědětVymazat
  14. Dobrý den,prosím nutně potřebuji kontakt na Dr.Nowicki,potřebuji pro švagra s rakovinou slinivky a metastazemi,je velmi mladý a ma male deti.prosim ozvete se,kdokoliv ma kontakt ,co nejdriv ejisova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://alternativnicesta.cz/ukrain/ precitajte si tento clanok: pozor je to podvod, ludia po uzivani "lieku" sa nevyliecili, iba sa zadlzili...Aj Chaun sa odklonil od propagacie....

      Vymazat
  15. Dobry den.Poprosim niekoho kto ma kontakt na pana Nowickeho a jeho lieku Ukrain na mail. vevika5@gmail.com Potrebujem ten liek pre babicku. Ma rakovinu bud zaludk alebo pluc estw jej to zistuju odkial je povod. No chcem m jej pomoxt ako sa da. Velmi pekne prosim o kontakt na pana doktora do vyssie uvedeneho mailu..Mnohokrat dakujem.Veronika

    OdpovědětVymazat
  16. Opravdový život svědectví o vyléčení rakoviny se konopí olejem http://www.ricksimpsonoilcurescancer.blogspot.de

    OdpovědětVymazat
  17. Am Tomáš Polar žiji ve Švédsku , moje matka trpí rakovinou adoktor mi řekl, že tam nebylo nic, co by mohl udělat, aby zachránit svou milovanou matku . Past 3 měsíce, můj strýc volal a řekl mi o Ricka Simpsona , který může vyléčit rakovinu , řekl jsem mu , že rakovina mé matky byl ve fázi 4, které jsem si nemyslím, že by byl schopen vyléčit , a on mě přesvědčil, abych si to vyzkoušet , pro lásku moje máma , jsem se rozhodl to zkusit .
    Udělal jsem nějaký výzkum a zjistil jsem, Rick mi pomohl vyléčit rakovinu mé matky , a on mě ujistil, žerakovina po 3 měsících bude pryč . ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca Koupil jsem ji a ona používá to , fungovalo to stejně jako lékař předepsal it.Thanks pro lékaře Eric odstranit smutek v mém životě . lze si představit, že moje matka právě obdržel zprávu od " dobrého doktora , že bude opět uzdravil ? . Bůh vám žehnej Uncle Sam a Rick Simpson za pomoc mě zachránit svou mámu kontakt : . Ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca , jak mohu poděkovat dobrého Pána , neboť on jenejvětší ze všech .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Es muy interesante y beneficioso los tratamientos de los Inmunoterápicos-Adaptógenos-Cubanos llamados "REACTOR-20" y "RIENDOL" que están ayudando mucho a los pacientes con cáncer. Se les puede localizar en www.fractalnatura.com. O en el teléfono 0034-622195317 de España.

      Vymazat
  18. Dobrý den, sdělte mi prosím kontakt na pana Nowitzkého, potřebuji jeho lék ukrain. Email: opa84@seznam.cz
    Moc děkuji Eva

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den, prosím Vás o zaslání kontaktu na pana Nowickeho, kvůli léku UKRAIN. Email: leshrac666@seznam.cz
    Předem Vám moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi líto, nevím víc než je uvedeno v článku, zkuste zaggoglovat...

      Vymazat
    2. Jak tak googluji, tak všechny informace (videa) česky i facebooková stránka zmizely. Lék má stránky z Ukrajiny, anglicky, http://www.ukrin.com/

      Vymazat
  20. Hola, la empresa española Fractal Natura (www.fractalnatura.com), lleva unos trabajos conjuntos de los Inmunoterápicos-Adaptógenos-Cubanos junto con el Ukrain. Es un trabajo que hace unos años llevan los doctores Nowicki y Torres. Para mayor información pueden contactar con el teléfono de España 0034-622195317.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.