31. října 2013

Život po smrti - skutečnost, o které někteří ještě pochybují

Na videu jsou neuvěřitelné a překrásné zážitky z klinické smrti. Kdo má málo času, ať zhlédne od 24 minuty, tam to začne být opravdu zajímavé.   
Strach ze smrti je velice účinný nástroj jak s lidmi manipulovat a ovládat je. Když nebudeme mít strach ze smrti, tak nás není možné ovládat.
Stále existují lidé, kteří ještě dnes nevědí, že jsme duchové žijící v lidském těle, a že toto tělo nám pouze umožňuje manifestaci našeho ducha v této části vesmíru na planetě Zemi.
Je mnoho vynikajících odborníků, kteří tuto teorii potvrzují.
Doktor Jeffey Long založil nadaci pro výzkum zážitků v blízkosti smrti. Bylo zmapováno obrovské množství případů klinické smrti a je jednoznačně potvrzeno, že je to skutečně pravda. Mnoho informací lze najít na stránkách této nadace: http://www.nderf.org
Doktor Raymond Moody je dalším vynikajícím odborníkem, který zasvětil svůj život zkoumáním těchto pravd. Informace o těchto důkazů nalezneme zde: http://www.lifeafterlife.com/
Náš skutečný život začíná po příchodu do duchovního světa. Ještě tolik krásného je před námi.
L O  E   Lída ♥ 

28 komentářů:

  1. Já jsem se smrti přestál bát v moment, kdy mi přišla na mysl otázka, co bylo před tím než jsem se narodil? To jsem přece taky "neexistoval", a nejsem si vědom, žádné hrůzy spojované se smrtí, s koncem života, takže tak :)
    -vlk-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, že před narozením NIKDO z lidí neexistoval ani jako duše, ani jako člověk. V okamžiku početí (tedy fyzického vzniku těla) byla do něj vložena nová lidská duše oddělením nepatrné částečky Boží podstaty, energie prostřednictvím Ducha Svatého, který všechno oživuje a udržuje na živu. Po smrti se tato energie vrací zpět ke Zdroji. Pokud se tato energie, duše během života s tělem na Zemi
      znečistí, nemůže se vrátit zpět ke Zdroji, ale je odříznuta do věčné izolace, díky čemuž ta duše nesmírně trpí, protože je přirozeně puzena zpět ke Zdroji, ale nemá už sílu ani žádnou jinou možnost překonat tu linii odříznutí. Změnit to může jen za života na Zemi bezvýhradním příklonem ke Světlu, a ještě nějaký čas po smrti v Očistci (nečisté duše prostě nemohou vstoupit do Světla !). Ta druhá možnost až přijde Konec světa (tím se myslí konec lidstva na Zemi, ne Země jako planety !) už nebude možná !

      Vymazat
    2. Paní, pane Anonymní 1.11.2013 v 9:19 - A jak víte, že to, co zde uvádíte, je pravda? Při vší úctě k vám jsou to dogmata hlásaná (velice zdiskreditovanou) katolickou církví, aby se ovečky bály a poslouchaly své pány. Pevně však věřím, že jednou určitě poznáte, jak jste se mýlil(a). Vše dobré na vaší duchovní cestě vám přeje Éveillé

      Vymazat
    3. Já jinou pravou duchovní cestu než ke Kristu neznám. To zase poznáte vy, věční hledači falešných pravd, v hodině smrti. Ale nic vám vnucovat nehodlám.

      Vymazat
  2. Neni fér zneužívat doktora Moodyho, který svůj život zasvětil výzkumu zážitků blízké smrti. On nikdy netvrdil, že existuje život po smrti. Stále a dokola opakuje, že je to pro něj jedna veliká záhada. Navíc sám zastává názor, že lidé, kteří si prošli NDE nebyli doopravdy mrtví, protože se probrali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vaše tvrzení jsou v rozporu s překlady ve videu. Překladatel si snad ty titulky vymýšlel ?

      Vymazat
    2. To není moje tvrzení, píše to ve svých knihách.

      Vymazat
    3. Neragujete na to, na co jste tázán ! Na knihy se nikdo neptal.

      Vymazat
  3. Hm. Výzkumníků je zde opravdu mnoho, kteří se tématem zabývali. Nejde jen o NDE a Moodyho. Jde např. i o případy dětí, které si pamatovali své minulé životy a dokonce to dokázaly (jejich důkazy se v podstatě nedaly vysvětlit jinak). Výzkum prováděl především Dr. Ian Stewenson. V poslední době mě velice zaujalo dílo od terapeuta jménem Dr.Michael Newton - např. knihy Cesty duší, Učení duší... Člověk, který se tím zabývá, pak nepochybuje o realitě mimotělní existence a tedy o realitě existence entity zvané duch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To již není nic nového, neboť řada vědců shledává, nalézá Boží stopy ve svém bádání a pokusech. Ale nemohou to prezentovat věřejně, poněvadž by ztratili kredit ve vědecké darwinovsky laděné komunitě a granty na další výzkumy !

      Vymazat
  4. Já se taky smrti nebojím i když se zde nikde nevyskytují mé komentáře, ale tady prostě k tomu přidat musím. Lidé co se bojí smrti, si zřejmě neuvědomují, že smrt je jen pokračování "naší" cesty "duše", která bude putovat dále, ať už ten kdo věří v boha nebo ne, projde očistcem a buďto se reinkarnuje, skončí v pekle nebo v nebi, je to hold vícero otázek, ale toto se nejspíše nedozvíme dříve, než nastane náš čas.

    Možná se zeptáte proč si myslím, že po smrti něco existuje. Mám na to ( pro mě vlastní a srozumitelné přirovnání ) a to přirovnání je se spánkem, protože když jdete večer spát, co se stane ? Jakoby okamžitě v mžiku aniž by jste to prostě vnímali je hned ráno, prostě další den. V jeden okamžik. Pochybuji o tom, že ten kdo usne ví, že spí a vnímá to tak dokonale, že mu to nepřijde jako krátká doba ten spánek. Kdo by chtěl započítat do toho sny, budiž, ale stejně je to i tak velice rychlé aniž by jsme si to uvědomily a přitom uběhne 6,8 nebo i více hodin spánku ... Ostatně já osobně sny nemám už od malička až po mých současných 22 let, jen velice vyjímečně a ty si ještě někdy ani úplně nepamatuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesto, že tvrdíte, že se smrti nebojíte, až se před vámi jednou objeví, budete zaručeně překvapen !

      Vymazat
    2. Já mám sny každou noc. Dokonce barevné a reálné. I se zvuky, prostě jsou přitom zapojeny všechny smysly jako v reálu. Jako bych ve snu žil druhou realitu. Proto si pamatuji, že třeba něco nějak chutnalo, že foukal vítr, že houkal vlak apod. Jen se v tom snu spojují nebo propojují různé události v jeden sled událostí asi, jako když sestříháte krátkometrážní filmy do jednoho celov

      Vymazat
  5. Rozhovor Marka Ebena s americkým filozofem a psychiatrem, autorem bestselleru Život po životě (2010).

    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1093836883-na-plovarne/210522160100028-na-plovarne-s-raymondem-moodym/video/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný a dojemný film. Já jsem seděla u poslete manžela když umíral(na rakovinu po chemoterapii),bohužel žádný společný zážitek, kromě klidu a míru , jsem neměla. To bylo v noci, druhý den k večeru mě napadlo jít se projít, že třeba líp usnu, sotva jsem přišla na lesní cestu, leželo přede mnou krásné velké pero z luňáka červeného, zvedla jsem ho a hlavou mi proběhlo: Pavel dorazil! Po 200 metrech jsem našla další pero, tentokrát z čápa a po dalších 200 metrech černé vraní pero, měla jsem při tom pocit neskutečného štěstí a od té doby vím, že je mu dobře a nemusím smutnit. Potom mi dcera řekla, že někde četla, že tak andělé dávají najevo, že duši mrtvého přijali mezi sebe a je o něj postaráno.Další den jsem doma v knihovně našla knížku od Jamese van Praagha Posmrtné životy (Talking to haeven), kterou jsem nikdy předtím neviděla a manžel ji také nekoupil, to nebylo jeho téma, od té doby věřím na posmrtný život definitivně.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou prostě na Zemi podmínky, za kterých se může zhmotnit i to, co tam předtím nebylo ! Někdy jen dočasně, jindy trvale ! A to jsou události, na které zatím věda zdaleka nemá !

      Vymazat
    2. Zkuste si přečíst něco o BST, LERM a ACIO. Zde se dovíte něco o "tvoření z ničeho (ze světla)".

      Vymazat
  7. krásné téma- což takhle jeste TED A TADY si uvedomit, ze my nejsme telo fyzické, astrální-pocitové,mentální-kauzální,že je to forma nástroj nás-ducha-energie, pomocí které máme odstraňovat vlastnosti neslucitelné s vyššími urovnemi stvorení a až je zvládneme jeste v tomto zivote-jako energie vne iuvnitr formy,staneme se vedomými bytostmi-energiemi a stvoriteli vlastních svetu -bohy, takový je účel vtělování. jak vylepšujeme sebe skrze pusobení na 3.úrovních-fysické,duševní a duchovní,cistí se tyto tela a my-duch-energie počínáme svítit. jak na to je v bibli se správnym slovníkem v ruce, co nevím o to poprosím a bude mi z druhé strany pomoženo.zároven platí, cokoliv zneuziji,to stratím. boží zákony, boží mlyny!i mezi námi žijí lidé duchovní-boží. dnešní církev s tím nemá nic společného,její cesta tudy nevede v žádnem svetovém náboženství-ale to je také v bibli.s pokorou prosit o pochopení a v malých krúccích napredov a overovat v živote. tito spisovatelé pouze shrnují informace a vydelávají na tom. dulezité nejsou rozumové vedomosti, ale uvedomení ducha,získaní svetla a poznání. pak se vesmir postara o to,aby se vás život zmenil.

    OdpovědětVymazat
  8. Najucinejsou zbranou strachu sú nábozenstvá ktoré tvrdia, ze clovek musí robit isté úkony aby sa dostal do neba. Je to podmienecné bytie ktoré zotrocuje ludí a naplna vrecká uz bohatých cirkví. A tu jeden príbeh.
    Clovek zomrel a dusa sa ocitla u Lucifera. Dusa sa pýta tak ako to tu je? Lucifer isiel s dusou do baru a ponúkol pivo. Potom ju zaviedol na Swingerparty a na iné miesta plné radosti, zábavy a smiechu. Dusa sa zmetene pýta a peklo, kde tu je peklo? Lucifer otvori jedny dvere a tam sa ludia pecú v plamenoch a vsemozne trpia. To sú katolíci konstatuje Lucifer, oni to tak chceli mat a preto sú tu.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jste to myslel jako žertovný vtip, budiž. V opačném případě byste byl pohroma nejenom sám sobě !

      Vymazat
  9. Dobra oatzka,co bylo pred tim,nez jsme se narodili.Kazdy zivot zacina od semena at jsou to zvirata rostliny nebo savci lide.tak me napadlo,ze se treba po smrti zase premenime ve spermie,tak jako stromy na zimu odumitaji,ztraceji listy,ale mrtve nejsou a na jare opet ozivaji v plne sve krase,co muze byt jinak kolobeh zivota?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepouštějte si "Fantoma operety" do své mysli příliš často, nebo se z toho zblázníte.

      Vymazat
  10. Lidi přečtěte si knihy od Františka Bardona....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je sice hezké, co píše, ale tudy cesta taky nevede.

      Vymazat
  11. Vlastně čas jsem měl zhlédnout celé video ale od té 24 minuty, tam to je opravdu zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  12. Na toto téma můžu doporučit knihu od Jan van Helsinga-Kdo se bojí Smti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jste se tedy moc nevytáhl s autorem brakové literatury.

      Vymazat
  13. V této době většina lidí věří leda tomu, co jim nakecají OFICIÁLNÍ zdroje :D, takže se z nich stávají docela slušný loutky :D.
    Jinak každý v určitém okamžik je schopen přijmout anebo pochopit jinou úroveň informací. Různé věci lze pochopit jedině tzv. vnitřně, tzn. když budu něco někomu vysvětlovat, on mě vůbec nebude chápat, ale jednoho dne sám zjistí, že to pochopil, ale ne v závislosti na mém vysvětlovaní, nýbrž na vlastním vnímání nebo jak to říct.

    Zkrátka a dobře: Je-li někdo hodně netrpělivý a chce honem honem zjistit, jak to s tou smrtí je :D, tak se může třeba picnout :D a je to, ne? :D A hned uvidíte, jak to je... (vím, je to jen pro odvážné jedince :D)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.