3. prosince 2013

Anna Strunecká: Jak přežít dobu jedovou

Díky čtenářce za odkaz.

Zveřejněno 19. 11. 2013
Aneb „Jak přežít dobu jedovou" prozrazuje Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. v krásném rozhovoru s Gabrielou Filippi ve studiu Cesty k sobě. - Profesorka Strunecká má dlouholeté zkušenosti z pedagogické práce na Univerzitě Karlově. Zároveň řešila projekty, zabývající se mechanismy vzniku patofyziologických změn u hematologických onemocnění, schizofrenie, Alzheimerovy nemoci a autismu.Věnuje se též intenzivně vědecko-populární publicistice se zaměřením na biomedicínu.

Po domluvě s poděkováním převzato z internetové televize Cesty k sobě, www.cestyksobe.cz

http://youtu.be/0kUIKMaUwfc

9 komentářů:

  1. Nejen vzdělaná, ale moudrá žena ☼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale na šport očividne asi ani nepomyslí....takže až taká múdra nebude... =)

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Super, nasla jsem sparinga do fitka;-))
      Bez sportu bych take umrela. Dneska je to samej lenoch s mobilama v ruce.
      mirca

      Vymazat
    3. Trochu dávnejšie som bola tiež hodne kritická ku kilám navyše u ľudí. Až som sa dočítala, že niektorí silnejší sú anjeli, ktorí môžu mať problém premieňať na energiu našu stravu a potom trpia i obezitou. B

      Vymazat
    4. bez sportu se člověk obejde , ale bez pohybové kultury těla ...ne !!

      Vymazat
  2. Dakujem za video

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  3. Doporučuji knihu Doba jedová. Mimochodem chtělo by to nějakou akci. Já se chystám roznášet varovné letáky do supermarketů. Prostě je hodím do košíků:) Číst si o tom je dobré ale bez činů se nic nezmění a nejsme tu jen proto abychom tu vegetovali než umřem zvolili jsme si tu být v této době abychom něco udělali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víte kdo chce, tak si pravdu najde.Lidé musí sami projevit zájem, ptát se, zjišťovat,hledat.....atd.Dnes je doba , kdy to již není žádný problém,tak raději využijte čas pro sebe:-)

      Vymazat
  4. Promiňte, paní Strunecká řekla, že nemůže říci více nad Desatero, pak tedy Desatero - tento starobylý zákon platí ! , a pak je zbytečná víra v reinkarnaci, a slova promiň, odpusť, děkuji a miluji Tě jsou obsažena v evangeliích a to způsobem naplňujícím a zlidšťujícím právě Desatero. Na toto tato civilizace zapomíná a není třeba vymýšlet nové způsoby. Jinak s tím očkováním souhlas
    Mějte se krásně:-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.