11. ledna 2014

Dorazila energie z galaktického středu

Toto poselství mi zaslal mailem čtenář AM, velký dík! 

Dnem 6. ledna začala velká událost
Během dne se ukázal původ poselství: http://www.dobresdeleni.estranky.cz/
9.1. 2014, 20:51:03

Dnem 6. ledna začala velká událost a tak ji sdělujeme, a na vás pak bude, jak ji přijmete. Tedy 6. ledna 2014 se ve sférách vymazal a vyčistil prostor, tak jak někteří proroci, např. Mayové, předpověděli. Dokonce vědecká komunita se vyjádřila, že tento stav nechápe a snaží se vše vysvětlit. Totiž energie, která dorazila dnešním dnem na naši Planetu Zemi, je právě ta energie, které k nám putovala z galaktického středu. Někteří vědci tuto událost očekávali dříve a jiní později. Málokdo z nich však 6. ledna 2014. Inu stalo se a je to moc dobře. Dobře však jen pro někoho a nedobře pro jiného.

Vysvětlím nyní význam tohoto proudu energie z galaktického středu. Tento proud se dá přirovnat k jakémusi magnetu, který když přiložíme na CD disk, vymaže z něho údaje. Dá se říct, že ho vyčistí od informací, které na CD disku byly. To samé nebo spíše podobně se událo v meziprostorech éterických světů a sfér.

Jednoduše řečeno, dříve když jste si něco SPRÁVNĚ přáli, než se to uskutečnilo, trvalo to do realizace fyzického materiálního světa dlouho. To proto, že myšlenka, nebo emoce přání musela projít skrze úrovně až ke zdroji a pak zpět. Tyto úrovně byly plné jiných energií, které způsobovaly buď zpoždění, překážku a nebo dokonce zátaras, a tak se přání skrze překážky a různě klikatou cestou nejen přeměnilo (vzpomeňte na hru tichá pošta, slovo které bylo na začátku jasné a zřetelné, na konci pak vyšlo úplně jiné) ale také se ke zdroji díky vyčerpání vůbec nedostalo. Takže to, co se stalo 6. ledna 2014, je to, že se prostor od všech překážek a zátaras vyčistil.

Tento den 6. ledna 2014 je nejsilnější, ale jeho síla bude trvat ještě cca jeden celý rok, než ho lidé a jiné formy energií trochu svým nesprávným myšlením zase začnou naplňovat a tedy tvořit překážky. Ve své podstatě, budou časem zase tyto prostory a sféry v éterickém smyslu hustější a hustější, ale přesto díky tomuto jevu mnoho lidí změní svůj směr. Neplatí to však jen na lidstvo, ale týká se to samozřejmě i rostlinné, živočišné a jiné říše. 

O co tedy jde? Tím, že je tento prostor čistý, vaše přání se začnou plnit velmi rychle, jelikož momentálně na jejich cestě není žádných zákrut, překážek a jiných zádrhelů. To vypadá velmi skvěle, ale také velmi nebezpečně, protože, kdo si neumí ještě do dnes správně přát, může tento rok a pak další zažívat doslova totální nemilé životní zvraty. Víte i vy, jak si správně přát? Pokud dodržíte to, co teď napíšu, pak se zvratů vůbec neobávejte, protože vás se to týkat nebude. Tedy základní první doporučení zní: Nic nechtěj, neboli nic si nepřej.

Zní to trochu protiřečně, ale čtěte dál. Mnoho z vás již ví, že vesmír je velké zrcadlo, nebo jeden velký kopírovací stroj. Co vyšlu myšlenkou, emocí nebo obojím, to mi vesmír vrátí. Dřív to bylo tak, že se tyto emoce a myšlenky cestou ke zdroji někde zasekly, zbloudily a ve většině případů změnily díky ovlivnění jinými energiemi, entitami, egregory, elementáry atd. svůj význam. To teď neplatí. Teď, když je čistý prostor, jde myšlenka, či emoce přímo ke zdroji a to bez překážek, takže vesmírné zrcadlo vám vrátí plnou parádou to, co vyšlete. Pokud vyšlete, že něco chcete, pak vám vesmír jako zrcadlo pošle to samé. Takže když vesmíru pošlete: „chci to a to“, pak vám vesmír odpoví: „chceš to a to“. Výsledek je tedy žádný, s tím rozdílem že vám vesmír vrátil pouze ještě větší touhu chtít. Je to zrcadlo, každý pohyb, který uděláte doma před zrcadlem, udělá vaše zrcadlo v koupelně naprosto to samé co vy.

Dříve to zrcadlo bylo samá šmouha a tak nebylo skoro nic vidět. Dnes je však vaše zrcadlo vyleštěné čisté, takže vidíte v něm vše, co právě děláte. Pokud nic nechcete, pak vysíláte vesmíru, že máte všeho dostatek a proto vám jako zrcadlo ten dostatek vrátí, tudíž se vám dostatek objeví i v materiálním světě. Celé kouzlo je být spokojený s tím, co již máte, být vděčný, co právě prožíváte, žijete-li v rozpadlém domě, pak buďte za něj rádi a nepřejte si nový, protože projevením (opravdové projevení) spokojenosti s vašim domem vám vesmír ve své podstatě zrcadlí nový dům, nebo starší, ale větší a opravený atd.

Chcete nebo potřebujete nový auto? Pak se spokojte s tím autem, co již máte, protože tak vesmíru vysíláte stejné vibrace spokojenosti s vaším dosavadním autem, a tím vesmír naladíte na stejné vibrace, a jak je známo a i vědci dnes potvrzeno –stejné přitahuje stejné. Vaší vděčností stvoříte ve vesmíru jiné nebo rovnou nové auto.

Teď jiné příklady. Jsou rodiče, které o svých dětech tvrdí, že jsou zlobivé. Děti nejsou zlobivé, vyjadřují pouze svoji emoci, kterou jim rodiče naprogramovali. Pokud budou rodiče tvrdit stále, že mají zlobivé děti, pak jim vesmír dá teprve zlobivé děti a až pak teprve si rodiče uvědomí, jak ty děti byly dříve hodné. Ti rodiče a jiní lidé, kteří nevědí, jak dál se svým životem, pak svou pozornost obraťte na malé děti, pozorujte jejich chování, jejich bezprostřednost, radost svého bytí, a to vše dělají v přítomném okamžiku. Učte se od nich, protože jsou to praví učitelé.

Veškeré strachy a obavy se nyní okamžitě zrcadlí a manifestují do materiálního světa, tedy do naší fyzické reality. Proto zapomeňte na strach a obavy, ať se týkají čehokoliv, protože tak dáte sami sobě šanci, aby se tyto obavy a strachy vesmírem přetransformovaly, přeměnily na bezstrachovost. Máte finační dluhy? Pak je nenazývejte dluhy, ale například čistě obyčejnou půjčkou, kterou v klidu časem po částech splatíte. Přesně tak to prociťte a vesmír, jako zrcadlo, to tak zařídí. 

A co vztahy? Je to všechno stejné, kontrolujte svoji mysl a myslete klidně, přítomně, radostně, vděčně, bohatě. Je však důležité si na to nehrát. Zde nějaké afirmace nepomůžou. Zde pomůže jen upřímnost a přímé jednání. 

Stejně tak již tímto dnem 6.1.2014 neplatí lidmi tak oblíbený film TAJEMSTVÍ ( THE SECRET). Tento způsob, který se prezentuje ve filmu TAJEMSTVÍ, je ve své podstatě obelhávání, jakési namlouvání něčeho, co již v tyto dny neplatí. Pokud budete takto činit, pak vám vesmír dá naprosto stejné zrcadlení, také vás bude obelhávat, takže svého cíle nedosáhnete. Dříve, pokud to člověk takto dokázal celou dobu upřímně hrát, se dalo nějakého výsledku opravdu dosáhnout. To však neplatí nyní. Nyní každý, kdo bude krást, lhát, podvádět, zneužívat a tvořit jiné gaunerství, se dočká toho samého gaunerství na sobě v několikanásobku. To platí samozřejmě i pro politiky. Zde nejde o trest. Vesmír netrestá, jen dává to, co člověk vysílá, činí, to, jak člověk smýšlí, to jak reaguje na situace atd. Proto si každý člověk může vybrat, co chce prožívat, protože od teď mu to vesmír dá s plnou parádou.

Budete-li vděční, pak vesmír je vděčný k vám, budete-li okrádat, pak vesmír okrade vás. Budete-li spokojení s tím co máte, pak vás vesmír jako zrcadlo uspokojí ještě více. Budete-li zoufalí, pak vám vesmír zoufalosti přidá. Budete-li veselí, pak vám vesmír pošle mnoho vtipů, aby jste se veselili ještě více. Budete-li např. žárliví, pak vám vesmír vaši žádost splní a učiní vám takové životní situace, aby jste teprve měli pořádný důvod k žárlivosti. Budete-li nespokojení, pak vám vesmír nespokojenost přidá atd. Mohl bych tak pokračovat až do haleluja.

Zkraťme to: od 6. 1. 2014 platí tyto vesmírné zákony, které se oproti dřívějšku okamžitě, rychle a plně realizují, jelikož již nemají překážek: Jak zaseješ, tak sklidíš, neboli stejné přitahuje stejné. Jak se chováš k druhému, tak se bude chovat on k tobě. Je důležité, abyste se spokojili i s tím, co máte a netoužili po něčem jiném, novém. Pokud budete toužit po něčem jiném, pak tím zrcadlíte naprosto stejnou věc a to touhu, takže to dopadne, že se vám ta touha znásobeně vrátí, a tak začnete toužit ještě víc, místo toho, aby jste danou věc dostali. 

Opět radím: buďte vděční za vše, co máte. Pokud máte momentálně v peněžence např. stokorunu (nebo třeba jen jednu korunu), buďte za ni vděční, protože jestli ji momentálně nepotřebujete, pak to značí, že máte přebytek. Tou vděčností a byť jen jednokorunovým přebytkem vám vesmír zákonitě odrazí (vrátí) zase jen přebytek a vděčnost, neboli spokojenost. Takže se vám začne plnit peněženka. 

Co se týče zdraví, je to stejné. Jste nemocní? Smiřte se s tím, nebojujte myslí proti tomu. To, jak se cítíte, opět vesmír zrcadlí, vrací. Bojujete proti nemoci? Pak vám vesmír vrátí jen další důvody, abyste mohli stále bojovat, a takový důvod je třeba ještě zhoršení zdravotního stavu. Jako dobrá pomůcka je si vždy říct nebo doslova uvědomit si jiné horší případy, nebo děje, než momentálně ve skutečnosti jsou. Jako příklad uvádím pána, co si stále stěžuje na bolest kolene. Vesmír mu to zrcadlí, a tak ho koleno stále bolí a stav se zhoršuje. Kdyby si tento pán vzal na pomoc příklad jiného pána, který přišel o celou jednu nohu, pak by se na svoji pouhou bolest kolene díval z radostí, neboli by tuto bolest, tento stav přijal a byl za něj vděčný, než aby přišel o celou nohu. Tím, že by takto přemýšlel, by vysílal vděčnost a radost, a tak by mu vesmír poslal to samé - vděčnost, radost, a jelikož vždy dává navíc, tak by mu také poslal uzdravení kolena. 

Podívejte se na jiné horší situace, než momentálně prožíváte vy a buďte vděční za tu svoji. Takovýto příklad si vložte do jakékoliv situace ve vašem životě. Je jedno, co je to za situaci, jenom se musí shodovat. Například nebudu používat příklad pána z bolavým kolenem, když se jedná o zcela jinou situaci, a to takovou, že např. mi ukradli auto. V tomto případě je vhodné si říct, Bůh ví, co by se mi v tom autě mohlo stát. Např. havárie, kde bych mohl být vážně zraněn nebo i zemřít, či bych v tom autě někoho srazil atd. Takto vezmete zavděk, že vám to auto ukradli a jste rádi, že jste zdraví a žijete. Takto vyslané emoce vděku a radosti opět vesmír vrací, a zase vždy k tomu dává bonusy.

Druhé doporučení zní: žij v přítomnosti, v přítomném okamžiku.

Byť se to zdá být pro někoho nemožné, opak je pravdou. To jediné je právě možné, vše ostatní je přelud.

O přítomném okamžiku se nebudu více rozepisovat, protože na vysvětlení a pochopení tohoto jedinečného a jediného pravdivého bytí je potřeba napsat knihu. A to se již stalo a hned několik. Jeden z autorů, který přítomný okamžik sám žije a dobře to vysvětluje ve svých knihách, je možná vám již známý Eckhart TOLLE. Doporučuji jeho knihy, protože jsou opravdu dobře pochopitelné. Také stačí zadat jeho jméno na youtube a vyjede vám mnoho jeho odkazu. Pokud ještě přidáte za jeho jméno CZ ( Eckhart Tolle cz), tak je i s českými titulky. Nezapomeňte si však titulky zapnout.

Takže buďte vděční za to, co již máte, a žijte v přítomnosti. Pokud nejste zatíženi těžkou karmou, pak se odvážím tvrdit (pokud opravdu vše upřímně dodržíte), že se stanete velmi šťastnými bytostmi naplněnými všeobecným bohatstvím jak duchovním, tak třeba i finančním.

Kdo jste nepochopil, napište, rád vysvětlím. Merlain@seznam.cz

Šiřte dál tento odkaz dle libosti, pomůžete tak i své rodině, přátelům, a i jiným lidem.

S úctou k vám lidem a k samotnému bytí.  

Merlain.

Čtěte také: Merlain: Obrovská lekce lásky a pokory http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/merlain-obrovska-lekce-lasky-pokory.html

P.S. Orgonet:
Díky za mailový příspěvek!
Moc se mi to líbí,  je to něco jako učení Ivanky v kostce.

Jen připomínám: to vše, co se zde radí, nesmíte dělat z vypočítavosti! Třeba budu dělat, že nechci nové auto, a počkám si, až ho dostanu. Tak to nefunguje. Když vy to auto budete čekat, tak vesmír taky bude čekat  - zase odrazí stejné stejným (:-))) Musí to být upřímné. Upřímně se něčeho vzdát a opravdu to nechtít. Musíte sami sebe přesvědčit, že se bez toho opravdu obejdete a nepotřebujete to a jste i tak spokojení. Pak vše přijde samo, to mohu potvrdit, tak to fungovalo i dříve. Tak mi přišla třeba moje zahrádka ... A s novou energií, jak píše Merlain, by to mělo fungovat ještě lépe!!! 

(Však karmická odplata taky už nějakou dobu funguje velmi rychle, a pro ty, co se už vymotávají ze 3D, i okamžitě. Třeba já, jak si něco blbého egoistického pomyslím, hned si třeba pustím něco na nohu nebo se o něco praštím, a hned vím, za co to mám (:-))



Důležitý komentář od Merlaina:

Anonymní 12. ledna 2014 15:24


Dobrý den. Tímto chceme poděkovat za vaše milé reakce na článek 6.1.2014, který sdělil náš syn Darísek.

Jsme z toho naprosto dojati, protože jsme takovou reakci v takové velké míře nečekali :-). Uvědomte si však prosím, že pochvala patří i vám, kteří se na tom podílíte. Jste součástí tohoto všeho a nám je ctí, že je v České a Slovenské republice tolik nádherných, krásných bytostí, které konečně mohou roztahovat křídla.

Video o Darískovi výše mimo jiné vzkazuje, že všechny tyto děti nejsou nemocní a ani se tak necítí (do té doby, než je společnost a hlavně i rodiče nainformují, že jsou nemocní a slabí). Oni sami se cítí zdraví a pro ně největším darem je takto vnímat.

Ohledně výše zmiňované diskuze, že postižené děti jsou jen proto, že v minulém životě hřešily, nebo byly zlé, odpovídám takto:

Toto je další mýlka týkající se esoterické agendy. Pokud se opravdu někdo narodí jako postižený a v minulém životě činil věci, které na Zemi ztěžovaly život ostatním, pak tyto bytosti vzaly na sebe velké břímě, jelikož se ve zdroji rozhodly pro další skok vývoje lidstva na planetě Zemi tím, že učiní takové věci, které podpoří dualitu planety Země. Takových bytostí je však málo.

Ve většině případů berou bytosti na sebe podobu postiženého, aby zde tvořily přijímač vyšších vibrací, které pak samozřejmě skrze lidské tělo vysílají do fyzična. Důvod našeho syna na této planetě je takovýto: Jeho zkušenosti žití v lidské podobě a všelijakých bytostních projevech v mnoha vesmírech jsou jedny z největších, proto také mají jeho sdělení takovou váhu a sílu. To, proč si tato bytost ze zdroje vytvořila tělo dauníčka, je z důvodu, aby systém na této planetě zemi nenarušoval jeho cíl a plány. Takto v tomto těle je ušetřen veškerého manipulování mysli, ať už se jedná o manipulaci rodičů, školky, školy, kamarádů, televize, soutěžení atd. Jednoduše takto zůstane čistý a může plnit to, co si zadal před narozením.

K tomuto tělesnému handicapu však potřebuje ty správné rodiče, kteří také musí být na vysoké úrovni sebepoznání, jinak by to nefungovalo, jelikož, jak všichni víte, STEJNÉ PŘITAHUJE STEJNÉ a tito rodiče pak mohou předávat, nebo být mimo jiné také jakousi fyzickou spojkou.

Mnoho z vás to chápe a rozumí tomu :-).

Pokud budete mít otázky, pište na merlain@seznam.cz

S úctou k vám všem a také k adminovi:-) 

Merlain.



52 komentářů:

  1. Děkuji, a to velmi !!! Toto je asi vůbec nejpřínosnější článek, který jsem četla. Zcela souzním, krásně se shoduje s Ivanky učením, neboli žitím spokojené přítomnosti, jakákoli je. Ano, to je přesně ano, a události mého života to potvrzují !!! BINGO !
    Krásný den, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné dny vypadají jinak pane nebo paní M.A vlastně VŠECHNO je jinak.

      Vymazat
  2. Zdravím a děkuji orgonetovi za tyto stránky,každý si tu může najít to co ho zajímá a proto díky.

    Jinak toto je fakt trefně napsané a vím,že to opravdu funguje,ozkoušeno :))díky M.

    OdpovědětVymazat
  3. A jak je už momentálně také známo, na slunci 7.1. došlo k dvěma velmi silným erupcím ze skvrny přivrácené k Zemi. Tato energie putuje k nám a očekává se její vliv po 12.1.
    Hezký článek, který dobře popisuje nastávající situaci, která je už delší čas známá, jen se těžko odhadoval její čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možné by to bylo, protože obloha byla dnes navečer doslova "zadrátovaná" chemtrails CZK

      Vymazat
    2. přesně!!!! bez slunce není život a oni se snaží tím hliníkem tu energii odrážet zase zpět do vesmíru. my jsme ale součást vesmíru. a kdo bude bránit sluníčku také tak skončí. chemtrails vzniklo v americe a jak je jim tam bez sluníčka zima. a to nemluvím o radioaktivním snížku...http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/582-proc-v-usa-ve-state-missouri-pada-radioaktivni-snih

      Vymazat
    3. Nezapomeňte ale, že ze Slunce přilétá také dost silné záření (vysoce energetické částice, nazývané radiace). Normálně se sice vybíjí do polárních září u pólů, ale pokud se jedná o velmi silnou erupci, projde magnetickým polem, ničí vše elektrické a v polárních krajích může i zabíjet.

      Nemůže právě to být zdrojem radioaktivního sněhu?

      Vymazat
  4. ješte kdy by chápali lidé co ta Adamcová žíká

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný příspěvek. Díky.

    OdpovědětVymazat
  6. Predvčerom mi toto padlo do oka, jedno z najlepších podaní. Dík Merlain. B

    OdpovědětVymazat
  7. díky a to také velmi, šířím dál..

    OdpovědětVymazat
  8. Tady jsou stránky ze kterých to je.Jsou tam i otázky a odpovědi. http://www.dobresdeleni.estranky.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Je možné, že sem "nějaká energie" doputovala. Já totiž v noci spím jako zabitý. Ovšem nějak v tu dobu mě uprostřed spánku něco vzbudilo a nemohl jsem znova usnout. A ještě navíc mi bylo vedro. Pokud jde o mně, tak se spíš přikláním k názoru, že takovéto energie budou k nám přicházet stále častěji. Proto taky tak "zuřivá" ochrana nebe různými "prášky". A taky Ježíš prý říkal, že přijde doba, kdy jeden bude chtít druhému uštědřit políček, a ještě než se stihne napřáhnout, už mu přiletí druhá zpět. Je to trochu nadsazené, ale smysl to dává. Vnímám to jako "přípravku" na život ve vyšších vibračních dimenzích, kde se bude realita tvořit už JENOM myšlenkou. A skutečně si myslím, že se to urychluje, protože např. včera to u mně trvalo jenom několik minut, než se to projevilo z hlavy do reality :-) CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne sa deje v noci presne to isté, sedím na posteli a meditujem, čo ma predtým ani len nenapadlo. Ďakujem, že nie som sám. Jozef

      Vymazat
    2. to stejné se mi taky děje, normálně spím jak dřevo a pak šup, vbudím se a je mi vedro, není to často, nic méně pak třebe 2 noci za sebou

      Vymazat
    3. já se taky v posledni dny probouzím uplně durch spocená,takže musím vstat prevlect pyžamo a jit zase spat :)

      Vymazat
  10. a co kdyz treba nechci zadny roboty ...zakernou technologii to jako si ji mam prat nebo co ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An 17:26. Přečti si článek pozorně znovu.......... Napovím : Pokud se budeš podobnou myšlenkou o robotech a zákeřných technologií skutečně trápit, vesmír ti toto vrátí v podání, že se nad tím budeš trápit ještě víc, nebo dokonce začneš poznávat reálné výsledky takového záměru.

      Vymazat
    2. Pro An. 17:26. Ještě dodám. Nezaměřuj se myšlenkami na negativní záměry. Zaměř se na své pozitivní situace za které můžeš být VDĚČNÝ a mít z nich radost. Pokud dokážeš tuto vděčnost skutečně procítit a skrrze sebe vyjádřit, pak se ti podobné situace naskytnou, vesmír ti je vrátí.

      Vymazat
    3. jj chapu jedeto dobre jen si to zrcadleni budu muset v sobe trochu preopravit abych to mohl vyuzit ve vsi prospech

      Vymazat
  11. a co s tou oblohou??? ... treba jak jak je krasne prochemovana :) a jak se mi pod ni sqele dycha jeste ze nepotrebuju plynovou masku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme 17:33, ak budete takto vyjadrovať svoje pocity, vesmír vám rozumieť nebude. B

      Vymazat
    2. jako odpoved bych privital jak by to melo byt spravne ..
      mozna se radovat davat diky ve chvilich kdy bude hezky a pokud pocasi bude nic moc tak se zamerit na neco jineho

      Vymazat
  12. Pokud máte skype, pak dnes 11.ledna 2014 od 20:00 hodin můžeme hovořit o 6.lednu 2014 a nejen o tomto datum. Má skypová adresa je: merlain@seznam.cz
    S úctou k vám Merlain
    http://www.dobresdeleni.estranky.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. orgo

    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/3347-japonsti-vedci-pohybuji-objekty-pomoci-akusticke-levitace

    tak a je jasno jak to s tema mrackama delaj ze ;/

    OdpovědětVymazat
  14. Nevím,nepoznám, kdy sem přišla tehdy a tehdy tato energie ze středu vesmíru....ač cítím dobře změny. jakékoliv, co sem chodí z vesmíru a to neustále a různé kvality pro nás...proto na zveřejnění dat nedávám, mnohdy to je,dle mě i jinak....ale co píše Merlain o zrcadlení je pravda pravdoucí,dávno platící pro všechny,kteří jsou schopni se v sobě ztišit, zklidnit a najet na vesmírný řád. Mě se to povedlo před lety a mohu potvrdit-funguje to! Mám vždy vše,co potřebuji, nejsem bohatá,ale mám dostatek a radost, a děkuji za dary. Své poznání šířím kolem sebe, a kdo vyslechl a najel na vesmírný řád- začlo to fungovat i u něj- z čehož mám moc radost- za všechny ty, co zkusili ten krok.Protože je to velmi těžké se v nouzi, spirále karambolů navnímat, zklidnit a s pokorou v sobě, vírou fungování, a v čistotě mysli pozvednout své vědomí a napojit se. Zcela se oprostit od strachů a věčného chtění s provázejícím úsilím mít to, to a tak a zběsile se o to snažit, protože to funguje jak je psáno :-) když měli dluhy a strach z nich,splácet nebylo z čeho-dluhy se navyšovaly, i 3 práce najednou nestačily k žití skromnému, ti lidé padali vyčerpáním,ale chudší a s většími strachy,jak dál..
    Díky za článek o tom, pro druhé - fungovalo to ale i před 6.1.2014 a bude i poté..pohodové dny všem ☼

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je úplně jedno jaký je rok a jaký máme kalendář, prostě ..se to děje

      Vymazat
    2. Zajímavé je, že se té vámi zmiňované korunovace nevšiml ani stávající král Edward III (a tomu by snad měli říct, že místo něj korunovali někoho jeného) a spokojeni si vládl dále až do své smrti. Stejně tak ostatní Angličané (a všichni lidé řídící se juliánským kalendářem) se úplně vybodli na nějaké vynechání 2 roků, a po roce 1363 drze začali psát rok 1364.

      Vymazat
  16. Velmi povzbudivý článek :) Dnes dopoledne jsem to tady někde pod "Kryonem" napsala - nastalo období vzdávání díků místo období neustálých proseb. Kdysi to možná bylo nutné ve vývoji lidstva, teď už jsme někde jinde. Naši andělé už možná také byli unaveni z našich neustálých nářků a křečkování. Věřím, že povzbuzující slova - pochvala za jejich upřímnou pomoc směrem k nám, je pro tyto světelné entity neskutečně inspirující v dalším radostném tvoření. Vždyť jsou jako děti :-D Krásné pohodové dny všem :) JaJi

    OdpovědětVymazat
  17. Článek je to zajímavý a zcela se liší od toho, co jsem do teď četl. Vděčnost nebo spokojenost je věc velmi důležitá k dosáhnutí úspěchu- stát se šťastným. Ale co mi pořád nesedí je ta nečinnost, která má přinést blaho a nejsem si jistý, zdali to tak vážně funguje. To, že se naučíte žít s danou situací- okamžikem vám přinese spíš smíření s tím co je a budete se radovat z toho mála co máte. Ale co když toužíte více, než jen po tom málu co máte? Nemyslím tím být hamižný a koupat se ve zlatě jako strýček Skrblík, ale něco v životě dokázat a není to jenom o tom mít lepší auto. Myslím tím být v životě lepší, něčeho dosáhnout, stát se úspěšným v tom co si přejete. Sát se nezávislým na systému. Píše se tady o přání, ale přece to není jenom o tom, něco si přát. Tak to přece nefunguje, to co si přejete jen tak z nebe nespadne, to už se ví i bez tohoto článku. Aby něco přišlo, tak v tom musíte věřit a ne si jenom něco přát a dělat proto vše. Ale pokud bych vzal v potaz tuho filozofii a použil to na jednoduchém příkladu- Chci li lepší auto a pokud si ho budu přát, tak podle této filozofie nedostanu nic, ale co když budu věřit, že to lepší auto už mám? Narážím na to, že to přece není jen o nějakém přání, ale je to i o víře. O tom, dokázat si tu "lepší situaci" představit a věřit v to. Věřit, že to lepší auto už mám, že už ho držím. Nebude pak to zrcadlení účinnější? Díky za názory Ancwr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, co píšeš, se nazývá bílá magie. Jde o "techniku" objevenou duchovně vyspělými lidmi, kteří získali zkušenost, že svým myšlením mohou něco ovlivňovat (hmotu). Když překonají vývojové stádium "černé magie" (několik životů), kdy to používali ve svůj prospěch, dostanou se do stádia "bílé magie" - používají to pro "konání dobra". Což spočívá v tom, že člověk rozlišuje věci a situace na dobré a špatné, a ty "špatné" myšlenkově ovlivňuje na "dobré", například mu něco hmotného podle jeho názoru chybí a přeje si to jinak. Třeba nemoc=špatné, uzdravení=dobré. Nemít auto=špatné, mít auto=dobré. Bílá magie je ale pořád ještě egoistická, a v současné době s novými energiemi egoismus zákonitě musí ze světa odcházet, protože už zde není slučitelný. A taky pomalu odchází.

      Takže, bílá magie - uzdravování lidí, manifestování svých přání - donedávna fungovala, ale s novými energiemi přestává fungovat. Mnozí léčitelé - bílí mágové, kteří lidem odebírali karmy a tím je uzdravovali, přestávají léčit, protože pochopili, že už to prostě nefunguje. Manifestace našich přání - někomu to třeba ještě chvíli fungovat bude, ale s úbytkem ega, jak zde někteří píší, přichází konec přání a čas vzdávání díků.
      Čím více se člověk dokáže vzdát svého ega, které mu tu nespokojenost, přání a pocity nedostatku podstrkuje, tím více bude schopen plynout s vesmírem a poznávat, že jeho potřeby jsou naplněny lépe, než by si to dokázal vůbec představit, natož přát.
      V praxi je dobré si uvědomovat své ego, jakmile se nám pokouší podstrkovat různé nespokojenosti, a naučit se mu třeba vysmívat - jó to by se ti líbilo pořád mě honit za něčím. A ego začne usychat a odpadat ...

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  18. roku 1363 v Anglii nebyl korunovaný žádný král

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuji za upřímný a pěkný článek. Prosím kde jste se dozvěděli, že mně bolí koleno ? A to už 3 týdny se mi ho nedaří dostat do přijatelného stavu. Teď vím kde jsem dělal chybu. Myslím to vážně, nezesměšňuji článek. To je synchronicita jak bejk až mi to vehnalo slzy do očí.
    Matess

    OdpovědětVymazat
  20. Dakujem za clanok. Len jedna pripomienka. CD disk nie je magneticky zaznam,ale opticky. Takze prilozenim magnetu na CD disk sa neudeje nic. Lepsie prirovnanie by bolo s disketou alebo harddiskom.

    OdpovědětVymazat
  21. Pro Ja Ji 21:31. Velmi hezky vystiženo.- Teď už jsme někde jinde. Nastalo období vzdávání díku, místo období neustálých proseb.
    Takže si vlastně už uvědomujeme, že změny jsou skutečné a reálné. Už to není jen domnívání se jaké to asi bude atd. Už to není pozice pozorovatele. Už jsme ve víru změn, a tak se stáváme změnou sami.

    OdpovědětVymazat
  22. Nechtěl jsem žádné auto, byl jsem spokojený s tím co mám, ale přestalo jezdit a oprava se vlekla. Potřeboval jsem jezdit a nechtěl jsem si pořád půjčovat auto od syna.6.1.2014 jsem se dohodl o koupi s majitelem prodávajícím velmi kvalitní zánovní auto za dobrou cenu. Náhoda? Možná, ale třeba ne...
    Článek je velmi zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  23. Dobrý den. Tímto chceme poděkovat za vaše milé reakce na článek 6.1.2014 které sdělil náš syn Darísek.
    Jsme z toho naprosto dojati, protože jsme takovou reakci v takové velké míře, nečekali :-). Uvědomte si však prosím, že pochvala patří i vám, kteří se natom podíléte. Jste součástí tohot všeho a nám je ctí, že je v České a Slovenské republice tolik nádherných, krásných bytostí, které konečně mohou roztahovat křídla. Video o Darískovy výše mimo jiné vzkazuje, že všechny tyto děti nejsou nemocní a ani se tak necítí ( do té doby než je společnost a hlavně i rodiče nainformují, že jsou nemocný a slabí), Oni sami se cítí zdraví a pro ně největším darem je takto vnímat.
    Ohledně výše zmiňované diskuze že postižené děti jsou jen proto, že v minulém životě hřešili, nebo byly zlí odpovídám tatko: Toto je další mílka týkající se esoterické agendy. Pokud se opravdu někdo narodí jako postiženy a v minulém životě činil věci, které na zemi stěžovali život ostatním, pak tyto bytosti vzali nasebe velké břímě, jelikož se ve zdroji rozhodli pro další skok vývoje lidstva na planetě Zemi tím, že učiní takové věci, které podpoří dualitu planety země. TAkových bytostí je však málo. Vě většině případů berou bytosti na sebe podobu postiženého, aby zde tvořili přijímač vyšších vibrací, které pak samozřejmě s krze lidské tělo vysílají do fizična. Duvod našeho syna na této planetě je takovýto: Jeho zkušenosti žití v lidské podbě a všelijakých bytostních porjevů v mnoha vesmírech jsou z jednych největších, proto také máji jeho sdělní takovou váhu a sílu. To proč si tato bytost ze zdroje vytvořila tělo dauníčka je z důvodu, aby systém na této planetě zemi nenarušoval jeho cíl a plány. Takto v tomto těle je ušetřen veškerého manipulování mysli ať už se jedná o manipulaci rodičů, školky, školy, kamarádů, televize, soutěžení atd. Jendoduše takto zůstane čistý a může plnit to co si zadal před narozením. K tomuto tělesnému hendikepu však potřebuje ty správné rodiče, které také musí být na vysoké úrovni sebepoznání, jinak by to nefungovalo, jelikož jak všichni víte STEJNÉ PŘITAHUJE STEJNÉ a tito rodiče pak mohou předávat nebo být mimo jiné také jakousi fyzickou spojkou. Mnoho z vás to chápe a rozumí tomu :-). Pokud budete mít otázky pište na merlain@seznam.cz S úctou k vám všem a také k adminovi:-) Merlain.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím to také tak... Před lety jsem pracovala jako vychovatelka v ústavu, kde jsem měla na starosti převážně děti s tímto syndromem, milovala jsem je. Jsou čistí, milí, velmi učenliví v rámci svých možností, bylo mi s nimi vždy velmi dobře. Tady začala moje cesta poznání.....M.

      Vymazat
  24. Krásný příspěvek:) Děkuji za tento článek, je hodně přínosný a snažím se také tak konat. Být spokojený s tím, co již ve svém životě máme je ta nejlepší cesta ke štěstí. A myslím, že štěstí by mělo být cílem každého jedince. S pozdravem, Erin.

    OdpovědětVymazat
  25. ENERGIA Z GALAKTICKEHO STREDU... "NESNAZ SA MA POCHOPIT <3 MILUJ MA"

    OdpovědětVymazat
  26. Dnes kolem 23 hodiny byl u nás měsíc uprostřed velkého pravidelného kruhu bez oblačnosti, kde byly vidět hvězdy. Jinak byla celá obloha zastíněna mraky a mlhou. Tento úkaz jsem ještě neviděl. Foto se nepovedlo, asi to ve tmě neumim. Možná že slouží měsíc jako odražeč energie na zem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je vidět že se na oblohu moc nedíváš..

      Vymazat
    2. Také jsem ho některý den takto viděla...v kruhu bez oblačnosti..a bylo mi to trochu divné...:) Lída

      Vymazat
    3. To nepochybně slouží. Ze sluneční energie, která na něj dopadne ve formě světla, odrazí na Zemi řádově miliontinu.

      Vymazat
  27. Teď už jsme někde jinde. Nastalo období vzdávání díku, místo období neustálých proseb. :-) Prijmite to ľudia. B

    OdpovědětVymazat
  28. Dík za článek..nějak podobně to cítím Jirka

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj všem
    ať se podívám kamkoliv na cokoliv, cítím naprostý vděk...
    jezdím stopem, auto neřeším...
    vždy se dostanu přesně na čas tam, kam potřebuji....
    Miluju tento svět - je přenádhernej....
    z přírody jsem dojmutá kolikrát až k pláči..., jak je krásná....
    lidi maj nádherný duše...
    všímejte - už není tolik naštvaných a upachtěných..., kolik jich bylo před předtím.....
    už loni to začalo....- dobře si toho všímám....
    mějte se moc krásně
    mějte v duši i nad hlavou slunce....
    veronika

    OdpovědětVymazat
  30. Cítím, že jsem opravdu spokojená...asi týden mi tak jemně brní konečky mých prstů na rukou...ačkoliv nemám žádné zasvěcení, cítím v mých rukou takovou zvláštní energii...je to příjemné...děkuji za krásný článek Merlainovi a jeho rodince
    a Tobě, Orgo, za zprostředkování ...M.

    OdpovědětVymazat
  31. Děkuji je to hluboké řídím se tím .

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.