31. ledna 2014

Kryon: Ztište se, vše je na správných místech

Díky čtenářce Zuzaně, která mě neúnavně zásobuje krásnými příspěvky nejrůznějšího druhu ke všem možným tématům, co aktuálně probíráme. Bohužel moje kapacita je nyní tak dva články denně, takže to tu leží většinou nevyužito. 

Tímto se omlouvám i všem ostatním, co posílají krásné věci, které nebyly zde využity. Vybírám si z nich asi tak jako z jídelního lístku, kde je třeba 30 krásných jídel, ale já vím, že mám místo v žaludku jen na dvě - tak vyberu, na co mám zrovna největší chuť ... 

Zuzko i ostatní, nespoléhejte jen na mě, pokud posíláte jen o odkazy k tématu, tak je dávejte i do komentářů, tím se to lépe využije.

Tak aspoň jeden příspěvek od Zuzany ke ztišení (i jako náhled do "kuchyně" channelingu), co zrovna padl do tématu i mé nálady a momentální chuti (:-)))

http://poselstviohne.blogspot.cz/2012/12/kryon-16-12-ztiste-se-slovane-vse-je-na.html
Kryon 16. 12. 2012: Ztište se, vše je na správných místech





Ve své nejvyšší zodpovědnosti a nevinnosti přijala Jana Anamel Mráčková (web http://poselstviohne.blogspot.cz/), 16. 12. 2012, Česká republika. Jak pracovat s channelingy - Lee Carol

Zdravím Vás, přátelé, já jsem Kryon z magnetické služby, jsem energie přátelská pro člověka a jsem přítelem Země i Nebe. Magnetismus hraje nyní na Zemi velkou roli, víte, ale dnes jsem tu z jiného důvodu - to, co je pro Vás specifické, nemůže být slyšeno jinde. Mnozí si to rádi přečtou, ale vy potřebujete povzbudit, přátelé, každý potřebuje. Opravdu povzbudit. Ve svých životech jste mnoho věcí nechápali, měli jste hodně otázek. Vaše duše nesou semínka nové Země, vaše mysl nese představy o tom, jak by to mělo být. "Tady" se Vám nelíbí, ale i to je váš úkol, drazí - aby se vám "tady" líbilo. Nikdy jste se nevzdávali, to je kvalita slovanské krve.


Celý svět se vás snažil přesvědčit, že jste podřadní, až jste tomu skutečně uvěřili a začali se podle toho chovat. Není tomu tak, přátelé, váš skrytý potenciál pouze spal, aby byl připraven, očištěn a chráněn pro tuto dobu. Vaše pokora vás ochraňuje. Nikdy jste nemuseli vykřikovat - já jsem tady a tohle dělám, prostě jste šli a udělali to. Vy umíte chodit v nesvobodě, vy umíte najít mezery, vy umíte vést tichý odboj, úspěšný odboj - ano, vy, milovaní. Ztište se, vždyť už jste tím prošli tolikrát, ztište se a najděte cesty, najděte mezery v plotě, který omezuje vaši zkušenost, ale hlavně se ztište,…vy víte, že v klidu se nalézá konstruktivní řešení.

Anamel teď nevěří tomu, co píše, nevěří, že skrze ní mluvím já, potřebuje nalézt důvěru v sebe sama a důvěru v nás, tady ve vyšších rovinách,... ano, je nás tu víc. Tady Anamel se totiž bojí. Ale vy jí s tím strachem pomůžete, že? Víte, že Kryon je zde. Býváte tak nedůvěřiví, moji drazí, že se navzájem obviňujete, co je a co není Pravda. To je vhodné, když narazíte na nepravdu, to umíte, ale vy zpochybňujete i pravdu, to bylo dobré - umět relativizovat, ale už to není dobré, teď stačí pravda a dost, ticho. Mám potřebu chránit své přátele, skrze něž mohu k vám hovořit, jsem už takový. Kdyby mne vaše mysl pustila k vám, řeknu to i vám. Přijímat zprávy od Kryona není nic výjimečné, každý může. Ona ví, že už jsem skrze ní k vám mluvil, věděla to pokaždé, když jsem jí vstoupil do textu, ale nenapsala to (někdy mne i smazala, přátelé, tak to vidíte -směje se-, ale já jí to nemám za zlé, taky bych byl zmaten), strašila ji představa odsouzení (Co je to za holku, že si může klidně channelovat Kryona? - to je Vám podobné všem, Vaše strachy jsou zbytečné, akorát vás zdržují od realizace vašich vlastních darů). Strašilo jí, že není dostatečně čistým kanálem a nebude zprostředkovávat zprávy čistě (taktéž další rys vašeho vědomí - nikdy si nepřipadáte dost dobří, ale vy jste perfektní takoví, jací jste). Ale něco vám řeknu, přátelé, Kryon je čistá energie, nemůže přijít na Zemi nečistě, to prostě není možné. Anamel se usmála, tak to vidíte. Nebylo to tak těžké, stačí jen rozumné argumenty pro mysl. To máme na Vás rádi, nenecháte se opít rohlíkem. Mysl - mysl je klíč, přátelé, dávejte na ni pozor a milujte ji, mysl ještě budeme potřebovat.

Tady moje přítelkyně to přes všechny pochyby a protesty mysli (má ještě hodně neposednou mysl, víte, jako vy všichni) stejně publikuje, protože cítí a bude cítit, že nemůže jinak. Je to jen její nedůvěra v sebe sama, její potlačený potenciál… tak jako Váš, přátelé, tak jako potenciál českého národa a Vašich přátel na Slovensku. Víte, kam tím mířím? Bez vás to nepůjde, vy nesete obraz nové Země, vy víte, jak by to mělo být správně, vy vidíte cíl a vidíte cesty, jak k němu dojít… Ztište se. Nemusíte být na sebe pořád tak tvrdí. Ale ztište se a přijímejte to, čím jste a jaké kvality nesete.

O, duše nádherné, žijete nyní v době osvobození. Zdi se bortí a mnohým se to nelíbí, mnozí to nevidí a vidí jen zkázu. Otevírá se brána do svobody a vy jí procházíte. Vidíte, nebylo to tak těžké. Trvalo to jen 60 let, než jste do kolektivního vědomí uložili vaši zkušenost, která vám nyní tolik pomáhá vyvázat se s okovů, kterými jste svazováni nejen ve vaší fyzické realitě, ale i energeticky. A vy ty okovy cítíte, já vím. 1952 to začalo a nyní to končí. … Jste jako kouzelníci, kteří si nasadí okovy a ukazujete celému vesmíru, jak snadno a lehce se z nich dostáváte...

Kryon je v každém z vás, není těžké se se mnou spojit, rád Vás tu u nás ve vyšších sférách přivítám. Kávu nepodávám (Kryon se směje a dodává: "Anamel vkládá příspěvek na internet, mám důvod se radovat.").

Co dnes řeknu, zítra nemusí být platné, tak rychlé to je, obyvatelé Země. Spojte se se svou moudrostí a svým týmem (o, ano, snad jste si nemysleli, že byste všechno zvládli sami - Váš úkol je kolektivní) a nebudete muset pochybovat, která informace je správná a která už neplatí, nebudete muset pochybovat o sobě.

Dnes by to stačilo, nebudeme Anamel příliš trápit takhle na začátek, už má hlavu jak balón, jak se její mysl snaží všechno pochopit (Kryon se stále směje, přijde mu to veselé). Vy všichni máte taky hlavy jako balóny, kampak poletíme? Mysl je skvělá.

Loučím se s Vámi, děti otevřených srdcí. Jsem s Vámi. Kryon, Váš přítel

27 komentářů:

  1. Je to pěkné, takoví Kryoni, ale spíše se ztotožňuji tady s tím.http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2014/01/diskuzni-otazka-tydne-patrik-kam-vzdy.html

    OdpovědětVymazat
  2. ... JEDNODUCHE DAKUJEME ORGON;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Je mi trošku divné že, Anamel protestuje, obáva sa atď. ako uvádza Kryon , ale je chanelom, prečo práve taký človek s pochybnosťami je jeho spravodajcom ?? B
    Môžeš Kryon vysvetliť !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Kryon, pověz nám to.... Však já se to taky nedozvěděla :) Ale myslím, že to myslel právě jako potvrzení toho, že každý člověk je napojen na vyšší vědomí, které skrze nás promlouvá (nemusí to být zrovna Kryon, ale prostě obecně Moudrost), i když v to sám nevěří (?) Většina lidí má v sobě silný hlas kritika, který zpochybňuje vše, co nelze potvrdit a změřit přístroji, pak nezbývá než prostě věřit, že se to děje... Zdraví An.

      Vymazat
    2. jj pravda.. určitá část mozku má prostě snahu do všeho "kecat".. Ae dobrá zpráva je=lze ji vypnout kdy\ž je třeba :-)))

      Vymazat
    3. neboj, ono to zase za chvilku vysumi a po Kryonovi a Anamel pride zase niekto, kto sa bude chciet zviditelnit.

      Vymazat
    4. tak ked je kazdy clovek napojeny na vyssie vedomie, preco ma chanelingy len zopar ludi? a este k tomu aj taki, co tomu sami neveria? ;) to si nejako odporuje, alebo nie? :)

      Vymazat
    5. marku taky máš drát , jen ho připojit....

      Vymazat
  4. Začala zaujímavá móda s pridávaním tretích mien. Anamel, Karaimi, Betezel... inak zaujímavé je takisto to, ako sa v chanelingoch stále viac objavujú pejoratívne nariadenia, čo máme robiť. Doteraz ale u mňa vedie aj tak stále chaneling so Salusom :))). Ono sa aj píše v starých knihách, že na konci starých časov sa bude objavovať stále viac a viac falošných prorokov a majstrov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pejoratívné nariadenia? Asi si pleteš cizí slova :D, a nejen to.

      Vymazat
    2. Jojo, je to hrůza, tihleti prorocííííí :) No, není proroků bez posluchačů. Každý je zodpovědný za to, co přijme za své, žij a nechej žít. Mimochodem, moje jméno mi vybrali moji rodiče, myslím, že žijeme ve svobodné Zemi, kde si člověk může vybrat, jak bude oslovován. Kdybychom to měli jako někteří indiáni, kde si děti vybírají své jméno kolem desátého roku, až nabudou vědomí své duše a napojí se na hlas Země, bylo by to o dost jedno-dušší...

      Vymazat
    3. Souhlasím s Vámi. Kryon mluví jako člověk z německy či anglicky mluvících zemí. ti pohrdají Slovany. My, kteří jsme zde doma, si to tak neuvědomujeme. Doporučila bych každému-nevěřte, věřte jen svému srdci.

      Vymazat
    4. nie, nepletiem si cudzie slova, neboj. a co si este podla teba pletiem? ved je to na smiech ako ludia skocia na lep vzdy novym a novym majstrom a takzvanym bozim poslom. nebolo tu toho uz dost a nepotvrdilo sa vzdy casom, ze sa veci odohravaju aj tak inak? ved v tych chanelingoch je vzdy napisane s istotou len to, co sa uz odohralo. Preto som uvadzal aj Salusu, ako krasny priklad. To boli takisto vsetci uplne hotovi, aky je ten Salusa super a kde je dnes? A takto by sa dali vymenovat dalsi a dalsi. Prejdi sa po meste, po akomkolvek meste, v akomkolvek state. Mas snad pocit, ze sa to fakt zlepsuje? Inak, pozdravujem anonymnych, ti sa nikdy nemylia :).

      Vymazat
    5. Marek: (:)) Pejoratívne zde nedává smysl. Najdi si někde rozdíl mezi "pejoratívne" a "imperatívne", což jsi měl asi na mysli.

      Vymazat
  5. no kdyby Kryon spis napsal cestu jak se dostat a cist v jeho urovni , ale asi se bude vymlouvat jak slozita je to cesta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, co by ti řekl Kryon, ale já si myslím, že je to vlastně velmi jedno-duché: vyčisti si tělo, mysl, dýchej, poznej svá emocionální zranění, přijmi je, i přes strach z dalšího zranění otevři své srdce všemu a všem a ČTI, kniha je neustále otevřená... nebo to všechno přeskoč a čti rovnou, dokážeš-li uvěřit tomu, že je to možné :)

      Vymazat
  6. …skrytá reklama na balónové létání :-))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. smysl pro humor.....jak osvěžující mezi všemi těmi vážnými duchovními tvory ...... :-D :-D :-D

      Vymazat
  7. Zdravím Orgo-net, díky za sdílení článku, úplně jsem zapomněla na doby, kdy mi Kryon kecal do psaní :) Díky za připomenutí. Ten odkaz v článku zobrazuje web Poselství nějak podivně, tak pro zájemce přidávám odkaz fungující správně - http://poselstviohne.blogspot.cz/2012/12/kryon-16-12-ztiste-se-slovane-vse-je-na.html

    OdpovědětVymazat
  8. Amen:-))))))))))).Hele,mam napad,zjistete si spravny moralni a mravni zasady,lidovou moudrost,seznamte se s tim.Pak si udelejte chvili klidu,priznejte si sami sebe,smirte se sebou,takovejma jaky jste a zkuste si predstavovat jak byste chteli zit,vychazet se sebou,s druhejma,s prirodou.Ja si predstavujete nas svet.To je nejlepsi "channeling".A pak na tom proste zacnete pracovat,v klidu,pomalinku,s rozvahou:-).Co nechcete,ignorujte a odmitejte,co chcete,podporujte.Nepotrebujete k tomu zadny vudce,guruy a politiku,potrebujete k tomu jen sami sebe a sjednotit se za spolecnou vec:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proude, funguje to. Robím to roky, veď celý život robíme len to, čo môžeme :-))))) .
      B

      Vymazat
  9. Jsme národ Švejka a Járy-dy Cimrmana. Tam je VŠE :-D Očekávám další generační "geniu" ( teď by to mělo jít přes ženský element :-D ) Duch národa uschován a reinkarnován. Inteligence,ale především emoční inteligence, předávána další generaci. V tichu, klidu...... nepochopena a tím pádem nevedena nebezpečnou. A smích je nejrychlejší brána k srdci. Jednoduché,geniální,podceňované. Jsem tak ráda v této inkarnaci ČEŠKOU ( nemluvím o kosti v koleně :-D )

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.vzostup.sk/archandel-michael-ritual-prechodu-do-reality-pate-dimenze

    OdpovědětVymazat
  11. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/vesmir-kolem-nas-je-pry-jen-giganticky-hologram-vedci-pry-ziskali?xg_source=activity

    jediná skutečná realita : http://www.pravidlazivota.cz/pz2_merkaba.htm#pz2:47merkaba

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.