26. ledna 2014

Supervojáci: Byli jsme několikrát na Marsu

Když už tu diskutujeme téma Mars, tak přidávám přepis části interview, které provedla Kerry Cassidy se dvěma hochy - supervojáky s kontrolovanou myslí, protože ne všichni ho asi shlédnou až do konce, a byla by škoda, aby jim to ušlo ... (Viz http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/vypovedi-supervojaku-o-skryvanem-pozadi.html)

Protože některým čtenářům dle komentářů není jasné, oč vlastně jde a kdo je kdo, zkusím znovu vysvětlit: Max a Mike se sami přihlásili projektu Camelot s tím, že mají rozkaz od svého illuminátského vedení zveřejnit pro alternativní média některé skutečnosti, které je jim dovoleno si pamatovat (jejich mysl a paměť jsou plněny a mazány dle potřeby jejich misí). Takže, nejsou to žádní insideři či whistlebloweři, kteří by zradili své zaměstnavatele, ale členové kabaly, kteří se ničím netají, říkají vše, co vědí, a jejichž prostřednictvím kabala záměrně předává informace, zřejmě určené k zastrašení ostatních frakcí i zastrašení veřejnosti, a rovněž k "zabavení" těch, kteří jsou na tyhle věci vnímaví ...

Myslím, že jejich sdělení je velmi věrohodné. To, co říkají o Marsu a vesmírných programech, zcela odpovídá tomu, co tušíme či víme z jiných zdrojů. I ta barva ... (viz video v článku http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/mars-jeho-skutecna-barva.html)
=Orgonet=


Zdrojové video: Rozhovor Kerry Kassidy se supervojáky, 5/6, slovenské titulky (natočeno 16. 5. 2013: http://www.youtube.com/watch?v=U64rbsvUa9E


Supervojáci: Byli jsme několikrát na Marsu


Mike: (2:38:) Houston, NASA, Dallas, San Antonio, podzemní základny, to je vše je propojeno a spojeno vesmírným programem.

Kerry: Byli jste například na Marsu?

Max, Mike: Ano.

Kerry: Jaký je povrch Marsu ve skutečnosti?

Mike: Vypadá to tam jako ve Phoenixu v Arizoně. Jsou tam i stejné domy a stavby.

Kerry: Je tam opravdu tak chladno, jak nám říká NASA?

Mike: Je to úplně stejné jako ve Phoenixu v Arizoně. Počasí je stejné, hory jsou stejné, obloha je modrá. Ta oblast se jmenuje Cydonia. Někdy tam na Mars dokonce dovezou lidi a řeknou jim, že jsou ve Phoenixu v Arizoně, a oni nepoznají rozdíl. 
(Poznámka Orgonet: Krajina a stavby ve Phoenixu, Arizona viz http://youtu.be/siUjf3OiGqc)
Kerry: Když jste byli na Marsu, jak jste se tam dostali? Použili jste nějaký portál, byli jste tam teleportováni nebo jste se tam dostali jinak?

Max: Pokud si pamatuji, tak jsou dva různé způsoby. V roce 2000, byl jsem tenkrát o moc mladší, a pamatuji si, že byly takové dveře, a těmi jsem tam byl okamžitě. Ten druhý způsob, to už jsem byl dospělý, a tam bylo odpočítávání. Byla tam obrazovka a tam bylo napsáno: 15 sekund na Mars, 10 sekund na Mars, 5 sekund na Mars, a pak jsem tam byl. Bylo to, jako bych byl uvnitř něčeho, co tam cestovalo, a trvalo to jenom 30 vteřin.

Mike: Já jsem patřil do pokročilejšího vesmírného programu, který má ty obrovské lodě ve tvaru trojúhelníka. Taky jsem se účastnil standardního vypouštění v raketě, jako astronaut, ve skafandru, ve standardní raketě, z odpalovacích základen jako například v Peru. Odtud jsem třeba letěl na Měsíc. Patřil jsem k základně Clavius na Měsíci.

Kerry: To, o čem mluvíš, je už velmi stará technologie. Když mluvíš o velkém trojúhelníku, víš něco o vypouštěcím systému Venture Star?

Mike: O tom nic nevím. Tam, kde se vypouštějí rakety z Peru, to je starý klasický systém, stará škola, jako má NASA, astronauti, které vystřelí do vnější atmosféry. Jsou tam i modernější lodě, které létají na Mars.

Kerry: Nedávno se prý odehrál nějaký boj mezi tím velkým černým trojúhelníkem, Ufem ve tvaru doutníka v Jižní Africe a armádou, protože je tam základna, blízko Cape Townu – nevíte o tom něco?

Mike: Nevím o tom nic.

Kerry: Střílelo se tam, lidé ze základny pravděpodobně chtěli sestřelit jeden z těch létajících objektů. Jeden z nich mohl být naše letadlo, třeba vesmírné, a druhý mohl být mimozemské vozidlo v našem vesmírném programu. Víte o tom, že probíhá tato válka?

Mike: Myslím, že UFO doutníkového tvaru patří reptiliánům. Celá ta válka je reptiliánská, jak už jsme o tom mluvili. Existují různé mimozemské rasy, a většina z nich je připojena k některé pozemské frakci Illuminátů – ke Čtvrté říši nebo na druhé straně k Zionistické frakci.

Kerry: A pokud jde o ET mezi sebou, o co jde? O dvě reptiliánské frakce, které spolu bojují?

Mike: Ano, všechny ty mimozemské rasy jsou většinou spjaty s některou pozemskou frakcí a jsou dány vojenské hranice. Prostě patří k jedněm nebo k druhým. Je to jako v dávné historii luciferiánské války, historie se opakuje.

Kerry: Víte, kdo je Marc McClelland?

Max, Mike: Ne.

Kerry: To je člověk, který byl astronautem a vystoupil na veřejnost s tím, že viděl Annunaki na vesmírné lodi. Má webovou stránku http://www.stargate-chronicles.com/site/ . On vystoupil víckrát, a nedávno jsem s ním dělala rozhovor, a tam mluvil o Aldebaranu. O lodi na cestě z Aldebaranu sem. Planeta Aldebaran byla v jistém smyslu vždy spojována se Čtvrtou říší. Dává vám to nějaký smysl? Slyšeli jste o Aldebaranu, měli jste s ním něco společného?

Mike: Myslím, že Aldebaran je hvězda a kolem ní planety. Od dětství jsem patřil k jednomu vesmírnému vozidlu, byl to velký černý trojúhelník, a to je aldebaranské vozidlo. Je velmi staré. Americké vzdušné síly ho znají pod názvem CALOPIA, to je zkratka Catalystic Accelerator Long-range Orbital Platform Intelligence Apparatus, to je těžké si zapamatovat, prostě CALOPIA. A to je loď z Aldebaranu. Je velmi stará a obíhá zemi. Ale má na sobě znak amerického vesmírného programu. Což znamená, že ji sponzorují, ale nepatří mezi jejich vozidla. Je to vlastně umělá inteligence ženského rodu.
(Poznámka Orgonet: Velký černý trojúhelník kolem Země občas zachytí ISS: http://ufosightingshotspot.blogspot.cz/2013/01/huge-triangle-caught-in-earths-orbit.html Black Knight je taky trojúhelníkovitý, ale asi něco jiného, NASA určitě ví: http://orgo-net.blogspot.cz/2013/04/13-000-let-stary-satelit-black-knight.html
Kerry: Znáte film Nevědomí s Tomem Cruisem? (http://www.csfd.cz/film/282846-nevedomi/)

Max: Ještě jsem ho neviděl, ale mám to v plánu. Je to s tím nějak spjato?

Kerry: Ano, chtěla jsem znát váš názor.

Mike: Já jsem to viděl.

Kerry: Tam je planeta Země řízena umělou inteligencí umístěnou mimo planetu.

Mike: Ano, trojúhelníková loď na oběžné dráze. Myslím, že to dosti dobře naznačuje, co by se mohlo přihodit. Pak je tam armáda klonů Toma Cruise.

Kerry: Maxi, tys to neviděl: je to o válce, lidé prohráli, opustili Zemi, jen malé komunity žijí v podzemních základnách. Tom Cruise je něco jako supervoják, opravuje drony, které obléhají planetu.

Max: Je zajímavé, jaké Tom Cruise dělá filmy. On je propojen na scientologii, na L. R. Hubbarda (http://cs.wikipedia.org/wiki/L._Ron_Hubbard) , na Aleistera Crowleyho (http://cs.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley) , a ten byl propojen s projektem Montauk. Já myslím, že většina z toho se veřejně odehrává, a že je to zašifrováno do jeho filmů.

Kerry: Ano, přesně tak. (11:48)



P. S. Orgonet:

Dokument o životě, misích, o projektu Ibis atd., který zaslal Mike projektu Camelot, a na jehož základě byl pozván k rozhovoru: 
Život a časy Jamese Casbolta alias Michaela Prince http://projectcamelotproductions.com/interviews/james_casbolt/james_casbolt.html

Velmi zajímavé, to ještě probereme ...

112 komentářů:

  1. ¨Někdy tam na Mars dokonce dovezou lidi a řeknou jim, že jsou ve Phoenixu v Arizoně, a oni nepoznají rozdíl.¨ - a jak je tam vezou? Autem? Že si nevšimnou, že jsou na jiné planetě....

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby sis to Guessi přečet, tak bys ses dočet, že se tam dá jít jakoby dveřma.

      Vymazat
    2. Že by si nevšimli, že ejhlenáhle zmizel Měsíc? Inu, tak to už musí být pořádná slepota! I když... Američanům by to možná až tak divné nepřipadalo. :-)))))

      Vymazat
    3. Ze by v arizone cez den svietil mesiac?? sa zobud chalan

      Vymazat
    4. cestovani v case .... ze by pred nami nekdo neco tajil?

      Vymazat
  2. Ahoj, včera som posílal odkaz na Výzvu, koment nikde anebo jsem ho přehlédl? Člověk aby si kontroloval zda se mu tu komenty ukážou, stává se to často, to je jeden z důvodů proč člověk pak nemá chuť sem přispívat... :-)

    http://karolinaloskotova.blog.cz/1401/lide-nyni-udelaji-spolecne-kvantovy-skok-nebo-projekt-lidstvo-muze-v-troskach-skoncit

    možná by se hodilo trochu dat o Fuk-uššima .. jsme v tom na jedné lodi (!) :-)
    s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Fukušimě je toho všude tolik, že se mi do toho ani nechce. Až to bude v nějakých zajímavých souvislostech ... ne že by je Sorcha Faal neměl(a) ... ale to by se vám zdálo fakt moc. I když, teď už sneseme hodně ...

      Vymazat
    2. 11.3.2011 došlo u Japonska v moři u města Sendai k 9°zemětřesení a následné tsunami,která zatopila jadernou elektrárnu Fukušima. Stalo se to brzy ráno SEČ,aby se právě začínající jednání mimořádného summitu EU o Libyi ten samý den podřídilo vůli jedné z vesmírných organizací. Tato organizace,kterou úmyslně nejmenujeme ale kterou veřejně a stabilně zastupuje bytost Aoaolel,měla dost trpělivosti,aby přetrvala perverzní rozmar summitu NATO z předešlého dne 10.3.2011 ve stejné věci, zda poslat do Libye bojové letouny,aby nad ní vytvořily bezletovou zónu na ochranu masakrovaných civilistů i rebelů bez těžkých zbraní na svou obranu před útočícím diktátorem Kaddáfím. NATO odmítlo pomoct. Město Sendai je totiž příkazem v angličtině, send=poslat a dai=day,den. Přikazovalo to tedy v den jednání summitu EU k uvedené věci,11.3.2011,summitem EU rozhodnout poslat. Fukušima byla varováním před neuposlechnutím i do budoucna,akce měla i další důvody a významy. My respektujeme Aoaolela,který o těchto věcech už veřejně informoval (proto nyní i my) a informuje podle vlastního uvážení a vedení bytostmi,které s ním spolupracují. Orgonete,je to tak už lepší? 4_

      Vymazat
    3. Keshe slibuje, že v lednu Japoncům pomůže:
      http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/30510-2014-the-year-of-the-change-for-the-humanity

      Vymazat
    4. je to docela žhavý.. koukal som na roční data 2011-2014 a radiace se chvilkama zvedla i v čr.. a dál to že japoncům teče z nosu uší a kdovíodkud krev atd a že se o tom nemluví nikde... ty ryby..ptáci...příroda..všechno... to je mnohem víc než jen k pozastavení se ! americ vláda objednala 13mil jodidu cca s okamžitou dodavkou....tušim na unor 2014.... atd

      Vymazat
    5. ano všude je všeho hodně a pak opakovat to všechno..... jenže fuk-uššima je něco zlomovýho... je třeba to vysílat všude i s tím odkazem co som posilal mejlem děkuji :-)

      Vymazat
    6. 22.58: O moc lepší! A co ta radiace, umíte ji nějak snižovat nebo tomu necháváte průběh?

      Vymazat
    7. Anonymní26. ledna 2014 22:58
      ty čtverko, pobavilas :-))))

      Vymazat
    8. Orgonete,Vy s námi komunikujete a my jsme rádi. Proto,dovolte,ještě doplnění: Výsledkem úderu na Fukušimu bylo překvapivé schválení rezoluce OSN o Libyi těsně před půlnocí SEČ 17.3.2011,tou OSN,která byla některými svými významnými členy Rady bezpečnosti a i těmi,kteří mají právo veto,trvale proti schválení. Tato rezoluce povolila bezletovou zónu a ochranu civilistů s tím,že zakázala okupační vojska na území Libye. Byl to zázrak,protože se stalo,že naprostí a stálí odpůrci této věci se zdrželi hlasování,konkrétně Rusko,Čína,Německo,Brazílie a Indie. A tedy už 19.3.2011 se asi poprvé v moderní historii rozhodla pro takový útok velkého mezinárodního významu nějaká Francie: Začala operaci Odyssey Dawn,Odysseův úsvit,ve 13 hodin zaútočila na Libyi svými válečnými letouny a byla to její bomba,která vybuchla jako první. V 15 hodin se přidaly USA a Británie raketami s plochou dráhou letu proti protiletecké obraně a večer už i britské letouny. Potom se přidalo významně dalších několik států. K té radiaci: 26.4.1986 vybuchla jaderná elektrárna Černobyl na Ukrajině. Vědci předpokládali katastrofu nesmírného rozsahu,měla vymřít téměř polovina Evropy. Ano,nyní to zní jako nesmysl,protože jsme vysáli naprostou většinu radiace především naším vzdušným objektem nad jadernou elektrárnou. A myslíme,že je to i dostatečně známo,svědci to i fotografovali. 4_

      Vymazat
    9. Tak humanitárne tsunami kvôli "útočiacemu diktátorovi Kaddáfimu" ? A to som si myslela, že humanitárne bombardovanie Juhoslávie je vrchol absurdnosti. Tak to mám dosť.
      IvH

      Vymazat
    10. To nikomu není divný, že byla najednou oprášena fukušima? Děte s tím už...

      Vymazat
  3. To je jak s Hvězdné brány :D

    OdpovědětVymazat
  4. No slušný...další věc kterou nám mocnáři tají a dělají z nás i.dioty:(( Zajímalo by mě, zda je na Marsu nějaký život a inteligence - je divné že má podmínky pro život - hned vedlejší planeta (my) životem disponuje - a tam že by se nic neuchytilo? a pokud ano - proč by obyvatelé marsu akceptovali naše obyvatele?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. život tam je i inteligence,, hmotné bytosti žijí i na Saturnu, Jupiteru , Venuše...je též obydlena,

      Vymazat
    2. Apropo, celá sluneční soustava je obydlena VČETNĚ slunce (tzv. sunmakers)!!!

      Vymazat
    3. Anonym z 27. ledna :), jak to vieš?

      Vymazat
  5. Je to přímo úžasné o čem všem nevíme, klamou nás všude, tohle může být taky kec, ale spíš mám opačný názor....Takže Mars vypadá jak ta naše planeta...Akorát Ilumináti-reptiliáni nechcou nám pomuct, ale spíše uškodit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mars je po celoplanetární válce. Všude, kam se naše vozítka podívají, jsou samé mrtvoly ba celé jejich hromady, rozbité zničené stroje a roboti a vzdušná/vesmírná plavidla. Ti, kdo přežili, se ukrývají pod Zemí. Přežila i jistá forma fauny a flory. Amíci tam posílají roboty, kteří ty "lidičky" chytají a zabíjejí - prostě tam nesmí být žádná inteligence ! Možná, že se něco podobného chystá se Zemí !!!!!!!!!

      Vymazat
  6. Z toho rozhovoru jde presne to, co chteji, coz se vam zareje do hlavy a chvilku nepusti, pokud si s tim neporadite, bude vas to zezirat nez si srovnate vibraci. Vyrazne nedoporucuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Jů hustý, kdy bude další díl? nemůžu se dočkat :3 :). Upřímně, taky se vám někdy o těchle věcech zdá, a to tak často, že pak nevíte, jestli to bylo skutečné nebo z tohohle příběhu? Někdy si přeju, aby to byl real. Autorovi Like ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budeš hrůzou umírat z toho, čeho budeš brzy svědkem kolem sebe, ona tě ta euforie rázem přejde

      Vymazat
  8. Komentovat něco takového je pod naši úroveň. To nemá ale nic společného s Orgonetem,který za tento příspěvek jen chválíme,je potřebné předkládat vám lidem tyto řeči. Myslíme to upřímně,tedy bez ironie. Vy lidé jste napadáni takovou taktikou boje,seznamte se tedy s ní. Je to potřeba. Zároveň nám ale dovolte zastavit se u Aldebaranu,který se objevuje u nacistů hitlerovského Německa,u jeho základu,jeho ideologie,technických-vědeckých objevů,taktiky-vedení boje a podobně. Aldebaran opravdu existuje a tak moc reálně pro vás lidi,že musíme potvrdit jeho existenci,abychom vás alespoň tak připravili. Čtvrtá říše je logicky pokračováním té předešlé nacistické ale na vyšší vyspělostní úrovni. Nacisté neskončili svou snahu o spolupráci s Aldebaranem,rozvinuli ji a pokračují i ve své původní ideologii. Myslíme,že jsme už několikrát na různých w stránkách viděli dostatečné informace o úniku jejich nejvyšších představitelů a nejvyšších,nejfanatičtějších SS,jejich podřízených do Antarktidy,takže je vám lidem to známo. Potvrzujeme to. 4_

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 4_, vy jste nějak moc chytrý, můžete nám prozradit, z jaké platformy k nám hovoříte?

      Vymazat
    2. Já jen že vaše nezaměnitelně chybná interpunkce mi připomíná styl jednoho z přispívajících, velmi dobře informovaných a sečtělých čtenářů (:-)))

      Vymazat
    3. Orgonete,chápeme. 4_

      Vymazat
    4. Orgonete, 4_ jsou nejspíš čtyři černí mravenci :)))))

      Vymazat
    5. To nemá ze svý mozkovny,jen si přečet knížku Thovt a tak ty moudra tady vylejvá.
      Jen ať si hraje,ego je fakt hustej prevít.

      Vymazat
    6. Je vůbec otázka, zda takoví lidé ještě obsah svojí mozkovny vlastní !

      Vymazat
  9. to video ma jediny ucel...dostat se vam do hlavy...vyrazne nedoporucuji shlednout...funguje na principu strachu a neustale se vracejicich myslenek...navic, vse co je v nem, uz vite.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo se bojí, nesmí do lesa, natož na Orgonet. (:-))

      Vymazat
    2. přesně, orgonet tady měl nedávno, jak se všechno splňuje- pokud na někoho myslíte ve zlém, přitahujete to i tu situaci, stejně jako když na to myslíte v dobrém....přestanu zde chodit, není to pro mne dobré. Nedivím se, že AOLIAN odsud odešel, začíná se zde nějak stmívat

      Vymazat
    3. Aolian si vypnul čakerní systém..:)

      Vymazat
    4. tak stát se bezčakerníkem je další duchovní meta? Z logického pohledu tak lze dosáhnout vyšší vibrace, jelikož vaši energií nemusíte již dále nabíjet čakry, ale využijete ji jiným směrem. Tzv. se rozvibrujete.

      Vymazat
    5. Mají dobrý postřeh ti komentátoři přede mnou. Orgo, už nějakou dobu silně vymetáš na své cestě za Pravdou různé příkopy a remízky. Dej si dobrý pozor, abys nakonec nevykolejil do Tmy.

      Vymazat
    6. Je otázka, zda Orgoneta nepotkala podobná věc jako nyní WikiLeaks !

      Vymazat
  10. Něco zajimavého o tom, co jsme tu na orgonetu měli.
    http://czech.ruvr.ru/2014_01_26/S-cim-je-spojena-nenadala-aktivizace-pyramid/

    OdpovědětVymazat
  11. haloooo
    já se naprosto nebojím....
    ničeho,,,,
    co se mi může stát???
    vždyt můj život pokračuje i po smrti....
    tak o co jde????
    ty pravdy už znám dlouho, tak mě to neděsí...., jen mi to připadá zajímavý.....
    Že huráááá - budou to vědět i ostatní.....

    vím, že mnoho lidí to není schopno poslouchat, prostě je to nářez....
    trochu jinak, než jsme se naučili v ZŠ....:-))
    JENŽE NEVÍM, JAK TO UDĚLÁME S TÍM Aldebaranem... jako my, slabí pozemšťani...
    Aoao řekl, že nás , naši kotlinu bude chránit, ale jak k tomu přijdou ti druzí...??
    Na celé Zemi žijí úžasní, láskyplní lidé.... oni si zaslouží žít...
    ty války, které tady regionálně probíhají, to jen za podpory šustění bankovek mocných..., kteří jsou v teple domova a nepláčou pro smrt svých blízkých....a jen čekají na svůj ekonomický profit....
    byla bych moc šťastná, kdyby tohle šlo zastavit.... Dá se to nějak udělat????
    můžete nám nějak pomoct????
    myslím, že nechceme válku ani v té nejzapadlejší africké zemi....
    Máme sílu ve svých myslích, ale mnoho lidí tomu nevěří, tak ani tohle zatím asi nezafunguje....
    nevím, jak to bude dál....
    Můžete nám to aspon trochu naznačit???
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aoaolel neřekl,že vás,vaši kotlinu bude bránit,Veroniko. Na exopolitika.cz je jeho údajná smlouva s Československem v článku,ve kterém se k němu vyjadřuje redakce exopolitiky. A zase ne jen jeho ale jedné z vesmírných organizací. Asi by toho sám mnoho nezmohl,pokud není třeba Bůh,smějeme se. Vemte už prosím na vědomí,že ho "citujete" nepřesně. A v té smlouvě je jednoznačná podmínka obrany lidu Česka, lid Česka se sám musí bránit,protože jde jen o smlouvu o podpoře. 4_

      Vymazat
    2. Veronika - ako uviedli naší noví šifrovaní neľudskí priatelia - ten tvoj Aoao nechal v Japonsku umrieť tisíce ľudí na výstrahu, aby NATO splnilo jeho príkaz a zabilo ďalšie minimálne stovky ľudí v Líbii. Na tvojom mieste by som ho tak neglorifikovala a už vôbec by som sa na neho nespoliehala.
      IvH

      Vymazat
    3. aloelela neberte vážně, jen vyhrožoval..to nemá se světlem nic společného

      Vymazat
    4. Ano, pokračuje všem ! Ale někomu v ohni, a jiným zase v blaženosti. A víš jistě, na které straně budeš stát v hodině smrti ty ?!

      Vymazat
  12. a když to tak vezmu, my jsme je po válce vyhnali, a oni nám to jistě nezapomněli.... tak to bude asi mela....
    jak se máme chránit???
    A VY nemáte rádi reptiliany...! Je to cítit z příspěvků.....
    veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, chraň se vajíčkem, přece!!!:) Rád jsem poradil. H.

      Vymazat
    2. Natvrdo nebo nahniličko ?

      Vymazat
  13. Já vím Veroniko, že nejsi na Ivanku, ta to vysvětluje nejlíp, ale tak zkus třeba Eckharta Tolle. http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/eckhart-tolle-bude-konec-sveta.html "Všichni
    "Za sto let budeme všichni pryč z této planety. Zemřeme na strašnou chorobu, a té se říká smrt. Způsobuje ji stáří, nemoce, nehody ... V tomto světle naše neexistence zde už nevypadá tak strašně, že?"
    Anebo dle Ivanky: každý tu máme přesně určeno, jak dlouho tu budeme a co prožijeme, a to vše jsme si sami před narozením naplánovali. I ti, kteří zemřou třeba ve válce nebo při přírodní katastrofě ... Illumináti tohle dobře vědí, dokonce i ti dva hoši o tom hovoří, že dělají to, co je ve smlouvě jejich duše, s čím souhlasili před narozením ...
    Takže, není opravdu čeho se bát. Smrt neexistuje, je to jen odložení hmotného těla, přesně v plánovanou dobu plánovaným způsobem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nebo spíš by se mohlo napsat "Libera nos a malo" (zbav nás od zlého) ACHNATON

      Vymazat
    2. Cože? Smrt neexistuje? Tak skoč třeba z Nuseláku dolu! A pak mi řekni, zda někoho vidíš, nebo potkáváš...To je jakoby Bible byla po stáletí jenom jako nějaká pohádka z tisíc a jedné noci. Takže: Kazatel 9:5: "Živí vědí,že zemřou,ale mrtví, ti si neuvědomují vůbec nic." Žalm 146:4: "Jeho duch vychází, on jde zpět do své půdy, v ten den hynou jeho myšlenky" (úmysly,přání,myšlení), Izaiaš 53:12: "Vylil svou duši, až po samou smrt", Kazatel 9:6: "Jejich láska, také jejich nenávist, jejich žárlivost už zahynula, a na neurčitý čas nemajíce víc podílu na ničem, co se děje pod sluncem". - ale nejsilnejší slova jsou v Kazateli 9:10: " Všechno, co najde tvoje ruka dělat, konej celu svou píli, neboť není práce ani úmyslu, ani poznání, ani moudrosti v šeole, (v hrobě, v říši mrtvých), v místě, ke kterému jdeš." Nechci pánové nikoho tady urazit, ale nenapadá nikoho, proč by vlastně měl přijít Kristus všechny nás vzkřísit? Když vlastně "smrt neexistuje"? A my se jenom transformujeme? A nebude náhodou tá transformace až po našem vzkříšení Kristem? Máte strach, co bude mezi tím? No áno, mezitím jsme v šeole, ve tmě, nic, bez zvuku, jakoby neexistujeme. A všichni co jsou až dosud mrtví, jsou tam - v šeole. Nevědí nic, necítí nic! Čekají celá staletí! Na to, aby vás strašili duchové, jsou tu spiritisti, čaroději, astrologové, věštci, ale hlavne ten, kterého spomíná Bible taktéž:- Lucifer - (Satan,Pán tohoto světa, Anděl světla,a plno jiných jmen). Lidi, nenechte se zmást! S úctou-JanE.,

      Vymazat
    3. Orgonetku, já se nebojím..., ale nechci, aby naše stověžatá byla rozmlácená....Prostě já válku vnímám, jako když se perou retardovaní... , prostě bez rozumu
      To mě prostě přijde jako zbytečný a destruktivní....
      Všechny bojechtivý bytosti bych pochytala a šupla do jiné reality, at se tam radostně pobijou a mě s ostatními at tímto neotravují....O válce rozhoduje vláda....
      Vždycky na to doplatí prostý lid rozbitými domovy a obrovským utrpením...
      Víš, já zažila krkolomnou autohavárii, kdy jsem několikrát ztratila vědomí, tak se smrtí to bude asi stejný... tehdy se mi nic nestalo...., mám 2 statné cherubíny jako ochránce a jim za to vděčím, že stále žiju...
      Moje životní heslo je - Kdo se vzdává, nevyhrává....
      veronika

      a svoji přítomnost v přítomnosti jsem si vybrala proto, protože se nechci smířit s tím, že existují ještě furt války....
      Nelze se smířit s tím, že je ubližováno a stříleno do dětí..., že existují dětští vojáci, jak je nakládáno s ženami v jistých zemích...no prostě jsme planetou sociálních analfabetů, kde jsou krásný kytky , ale děje se toho moc špatného....

      Vymazat
    4. Pro 4:02. Bible neříká,že se vrátí Kristus Ježíš. Ježíš je "statutárním" středem křesťanské církve,jejím vůdcem a prostředníkem k Bohu, církev tvrdí a učí,že je jeho církví,proto o jeho údajném příchodu soustavně lže. Bible ale mluví jen o příchodu anděla,který je nejvyšší a to je Michael. 4_

      Vymazat
    5. No jo.... ale stejně věřím v sílu kolektivního vědomí... a že to dík němu zvládneme....a když přifrčí aldebarani. tak s nimi....
      veronika

      Vymazat
    6. DOST MĚ MRZÍ, ŽE nato HUMANITÁRNĚ ROZMLÁTILO LYBII...Viděla jsem spálená města napalmem, rozstřílené děti,...nemyslím si, že je to v pořádku...
      Tady s vámi 4_ naprosto nesouhlasím...nemůžu pochopit, že VY, jako vyspělá entita, jak se tady prezentujete - a která je údajně mnohem výše, než my, obyvatelé Země, podporuje taková zvěrstva, která se děla v Lybii - a vůbec ty, která se dějí na Blízkým Východě...
      s koránem nerezonuju, ale nesouhlasím s tím, co se tam děje...
      Běženci ze Sýrie úspěšně zaplňují skoro liduprázdné Bulharsko, které je vylidňováno jejich špatnou domácí politikou., dík EU... a přitom Bulhaři měli úžasné zemědělství... a kde je...???
      veronika

      Vymazat
    7. ....diktátorem Kaddáfí
      Tak on byl diktátorem??
      on, který budoval vodovod z podzemních zásob vody , která je pod Saharou, aby zásobil značnou část Afriky?? Ten vodovod je prý roztřískaný...
      Mě to nepřijde moc humánní....
      A jak to vypadá ted v té zemi???
      A jak to vypadá ted v sýrii...
      šíleně
      Oni nechtěli zásah NATO...
      nesli národní vlajky přes celé ulice... a stejně jim to nepomohlo - nezachránilo to jejich zemi před napadením NATO
      ted je tam válka, neštěstí, zmar....
      Všichni bojují se všemi...
      TO JE TAK V POŘÁDKU????

      JESTLI JSTE VYSPĚLOU CINILIZACÍ, JAK SE TADY OBHAJUJETE, TAK TOHLE DEJTE DO POŘÁDKU - TI LIDÉ SI TO NEZASLOUŽÍ....
      veronika

      Vymazat
    8. A co udělali Japonci, že jsou takto potrestáni???
      Jestli jste vyspělou entitou, tak pomozte našemu světu...
      Moc bych si přála potkávat šťastné a usměvavé lidi, ať jsem , kde jsem , prostě všude...
      Takto celková vibrace planety stoupne a o to tady jde....
      veronika

      Vymazat
    9. pokud nepočítáme druhou světovou tak přinejmenším koncentrací jaderných elektráren u moře a na tektonicky aktivní oblasti ?

      Vymazat
    10. veroniko...zamysli se , trochu omezený a jednostranný pohled na svět

      Vymazat
    11. Anonymní27. ledna 2014 11:54
      Pro 4:02. Bible neříká,že se vrátí Kristus Ježíš. Ježíš je "statutárním" středem křesťanské církve,jejím vůdcem a prostředníkem k Bohu, církev tvrdí a učí,že je jeho církví,proto o jeho údajném příchodu soustavně lže. Bible ale mluví jen o příchodu anděla,který je nejvyšší a to je Michael. 4_

      ještě jednou si to prostuduj..píšeš kraviny s prominutím

      Vymazat
    12. člověk má ve svém srdci Boží jiskru...
      každý ji má....
      různá náboženství nás výrazně omezují, tvoří v nás nejednotu a roztříštěnost
      nejvíce je to patrné v pohledu na korán a bibli...
      my nesouhlasíme s nimi a oni nesouhlasí s námi....
      Takže já nosím BOha ve svém srdci... Je se mnou a chrání mě... napprosto mu důvěřuju...Prostě je to o tom, že JÁ JSEM..., jak říká naše stará babča, mladého výzoru.......
      veronika

      Vymazat
    13. Japonci se postavili USA a nespolupracovali, bylo tady někde video, kde americký velvyslanec vyhrožuje Japonsku zemětřesením.
      Veroniko je to moc pěkná představa "potkávat šťastné a usměvavé lidi, ať jsem , kde jsem , prostě všude..." ale...
      ...bez zla, by jsme nepoznali dobro. Nedokázali by jsme určit zda to a ono je dobré, nebylo by s čím posuzovat, nejde aby bylo jen dobro, musí být protiváha aby jsme dokázaly dobro rozeznat. Pokud by bylo jen dobro, neuvědomovali by jsme si že se jedná o dobro. Takovým způsobem by jsme dobro brali jako normální a přirozenou věc...Bohužel musí být i zlo aby jsme si uvědomili jak je krásné dobro. ACHNATON

      Vymazat
    14. Probém a zároven to není chyba je, že každý vidí svoji pravdu ze svého úhlu pohledu. Objektivní pozorovatel vidí - že ten ani ten se nechovají vyspěle...a co víc - násilí, zbrojení, vraždy a svoji mocichtivost i ziskuchtivost shovávají za vyšší ideály. Snad existují tzv. probuzení lidé - kteří sledují lásku - tedy psychicky a fyzicky úmyslně neublíží jiné bytosti a pokud vidí bezpráví tak zasáhnou . Takoví lidé myslí pozitivně (protože znají SÍLU myšlenky) ale také že ZASÁHNOU do děje - nebudou tedy pouze sluníčkově myslet a ignorovat zlo páchané přímo před jejich očima (zasáhnout mohou vždy ti co jsou přímým účastníkem děje - příklad pomoci běžné situace se kterými se setkáme všichni: kopání do psa, šikana slabších, násilí, přepadení, destruktivní chování ke zvířatům a přírodě, ponižování atd atd...příklad specifický kdy mají nejvyšší možnost reakce přímí účastníci: odmítnutí rozkazu napadení cizího státu, zastavení velitele v oblasti genocidy, postavení se doktorů proti povinnému očkování atd atd). Nereakce jsou také reakce, neříkám bojovat proti něčemu - ale ochránit druhého, pomoci druhému. Někdy i za cenu nutnosti ukončit inkarnaci agresora - třeba v sebeobraně. Ale nechovat k nim nenávist a systematicky nevést boje, prostě si uvědomit že jsou stvořeni ze stejné dokonalé energie jako vše živé a celý vesmír a jen nezvládli svoji inkarnaci v dualitě. To je úcta k životu a láska ke všemu živému. Bohužel o naší civilizaci nelze říci že jsme vyspělí. A i mnoho "probuzených" je neustále závislých na channelingu, na tom co řeknou jiní, na názorech jiných, stanovují co je správné a co není ve formě dogmat a odsuzují myšlenky jiných - tak se chovají náboženství, sekty, i mocnáři. Pořád nečinně čekáme, že nás někdo zachrání - Kristus od pekla, mimozemstani od mocnářů atd..... Náboženství jsou zavádějící a stejně tak všechny směry myšlení - protože přejímáte myslenky jiných. Řidte se intuicí a srdcem a zakoušejte situace a dělejte si na ně svůj úsudek a učte se reagovat na ty situace - není důležité co vás potká ale jak na to zareagujete.....Řekla jsem vám svůj pohled na věc - jistě se mnohým bude zdát mylný, někomu ne, někdo mě bude za to napadat, někdo si v tom najde to svoje. To je v pořádku, co milion lidí to milion pohledů....ale neodsuzujte nikoho a nezavrhujte jej proto, že nepapouškuje co někdy někdo vyřkl...vyměnujme si informace, myšlenky a zkušenosti, protože tak se můžeme učit od jiných... E.

      Vymazat
    15. Orgonet - hľadám prednášku, ktorú si doporučil Veronike : http://orgo-net.blogspot.cz/2012/11/eckhart-tolle-bude-konec-sveta, ale nemôžem ju nájsť. Je tá adresa správna, alebo dokument už neexistuje? Ďakujem za odpoveď :)

      Vymazat
    16. čtyřko, nemel tu kraviny, alespoň úctu před Bohem bys mohl dodržovat. Nepřej si vědět, co čeká pyšné a zpupné lidičky s megalomanským narcistickým egem !

      Vymazat
    17. A co ty zmimikrované ještěrky a klony, ty budeme taky tolerovat ? Uvědomte si už konečně, že ne všechno, co vypadá kolem nás jako člověk, jsou skuteční lidé !!!!!!

      Vymazat
  14. stejné se přitahuje takže dokud mi budem barbarská civilizace plná zla,zabijení a pojídaní bytostí to samé se bude dít nám :o) ... říká se tomu rovnováha...ahoj všeci Míra

    OdpovědětVymazat
  15. Neposlouchám Ivanku ani Tollea a po shlédnutí těch několika videi jsem dospěl k názoru, že další již nepotřebuji vidět. Pravdu najdu jen v sobě a v naslouchání svého Já. Pokud si nechám něčím a nebo někým svoji intuici narušit , pak jsem ztracen ve změti informací ať jsou jakékoliv -pravdivé,polopravdivé a nebo nepravdivé. To co si mám prožít si prožiji. Nemohu to změnit a co nemohu změnit či ovlivnit je pro mně nedůležité. Možná pro ty, kteří se tím hluboce zabývají je jejich úkolem, aby to o čem se tady diskutuje změnili ve prospěch nás všech. Držme ji všechny palečky a splňme naše poslání tak, aby to byla naše podpora pro ně. Neklesejme na mysli a buď obezřetní v tom co přijímáme za pravdivé.
    Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám na to stejný názor. E.

      Vymazat
    2. Tolle jednou řekl, že nikdy předem neví, o čem bude mluvit. Není to podivné?

      Vymazat
    3. Pokud se uzavřete jen do svého Jáství, jste na nejlepší cetě k fašizaci svého ega !

      Vymazat
  16. Jo, kapela 30 Seconds to Mars si své jméno určitě nevybrala náhodou ... a to vznikli už v roce 1998 ... :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co potom dalibor Janda s jeho pisnickou Vsechno na Mars!! Taky uz asi vedel o co jde, a Katapulti take Az se bude psat rok...(ted nevim preane kterej ) -))
      Klidne bych se tam nechala vystrelit, hlavne, ze tam maj modry nebe-))))
      Mirca

      Vymazat
    2. .......až se bude psát rok 2006 :-D až se všichni odstěhujem do velikých měst ....pak bude možná pozdě na to chtít se ptát a co děti? mají se kde hrát ........ jo Kaťáci :-D
      Mimochodem ...... podle Vesmírných zákonů, pokud nedáš souhlas (otázkou je jakých úrovní se to týká a kam až je manipulován Vesmír,že :-D ) tak tě nikdo PROTI tvé vůli nemůže dostat ze Země. Zemi si vyfasoval za dědictví, když si přijal tělo. Učinil si nějaký slib ohledně tohoto dědictví.Většinou máš dát do kupy kus půdy a navratit na Zemi "rajskou zahradu". Ostatní entity používají lsti, abys Zemi "zradil".

      Vymazat
    3. Až se bude psát rok 2006, přestěhujem se do obrovských měst.... a co děti.... Nemaj si kde hrát.....
      je to skooro fakt.....
      veronika

      Vymazat
    4. Byli tam, proto si mohou tvrdit těch 30 sec. !

      Vymazat
    5. To je ta místnost s odpočty jako ve filmu Mise na Mars.

      Vymazat
  17. napsal jsi....Zemřeme na strašnou chorobu, a té se říká smrt.....
    :-D Orgonerte prosím promiň mě to, nerad bych aby jsi to bral jinak, neb že ti chci nějako oponovat... ale je to trošku jinak.
    "NEJHORŠÍ NEMOC KTEROU ZNÁM JE ŽIVOT, NEJLEPŠÍM LÉKEM NA TUTO NEMOC JE SMRT"
    Jinak SMRT NENÍ SKUTEČNÁ, JEN SMRT LIDÍ KTERÉ MILUJEME JE SKUTEČNÁ...
    "Novus ordo mundi venit" ...... rozhodně nás nečeká žádná nuda. ACHNATON

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprorokuj ty falešný proroku, tresty tě neminou, pokud s tím nedáš pokoj.

      Vymazat
  18. Zdravím všechny, v souvislosti s tímto článkem doporučuji navštívit tyto str.http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/, pokud to nejsou bláboly, tak nás čeká letos pěkný mazec!!!! Kabala prý mele z posledního-tož budeme uvidět.Vašek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to cítím taky tak, Vašku...
      zlo je na ústupu...
      Ale ještě se pořádně škube...
      oni v tom rozhovoru říkají zřejmě pravdu, ale my, lidé, občané ,... ,máme v sobě tak obrovskou sílu, že tohle prostě zvládneme...
      jinak bychom tady nebyli.... .-)) , prostě bychom se nenarodili...
      narodili jsme se proto, že jsme zocelení minulostí, svým prožitým životem...
      Kdy nás jen tak něco nepoloží...., nevzdáme se....
      nebojím se budoucnosti, a ani vy se nebojte... Protože at se stane cokoli, vy - my máme na to, abychom to ustáli a vyšli z toho jako vítězové..... Jsme přece LIDÉ, kteří svou láskou přeměňují zlo na dobro..... Proto tady jsme.....
      Co si o tom myslíte VY....?????
      veronika

      Vymazat
    2. S pláčem zdravím odsud do 5D, škyt.

      Vymazat
    3. Svrhávat, zatýkat apod.kabbalisty a sionisty mohou, ale co od nás lidí za to budou chtít, to zatím nikdo neřekl ! Kam se jim vytratili illumináti, zednáři a satanisti, ha ?

      Vymazat
    4. Dávejte si proto dobrý pozor na ty, kdo používají bafometův pozdrav.

      Vymazat
  19. NJN ..... každej kdo si občas zahulí trávu o existenci "mimozemštanů" a "minulejch životů" a "hvězdnejch bran" a i jinejch "skopičin" prostě a jednoduše VÍ. Většinou ho to posune na lepší frekvence zvané "meditace" a "hladiny alfa" a nebo odjede "hledat" do Indie. Peru,a jinejch míst. Takže po oběhnutí celého kolečka hledání si takhle kolem 50tky v klidu zase ubalíš jointa s mladší generací a sleduješ jak se v tom "patlaj" a přes všechny ty internetové a jiné technologie si hledají tu svojí cestu k pochopení. Hlavní je na ně nemachrovat a pokusit se je nemanipulovat je k tomu "mému zaručenému pochopení věci".
    Mě přijde tahle nastupující generace hodně v obraze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty a si hulíš pořád :-)

      Vymazat
    2. :-D musím se smát. Mám za sebou podobný kolečko. Po návštěvě Peru a vyzkoušení "áji" jsem naprosto pochopila jakej je rozdíl mezi "hulit" a "hulit" ..... jedno je obrana a druhé prostředek. Navíc všechno co je jed je v určitých dávkách lék a naopak. Farmacie má zdrogovanou dost velkou část populace chemicky. A jak říkala peruánská Šamanka - nejdůležitější je spojení s Matkou Zemí a přírodou. Já jsem jednoznačně pro trávu namísto chemoterapie :-D

      Vymazat
  20. O tom,že elity už dávno lietajú na Mesiac a Mars na antigravitačných strojoch pojednáva kniha ALTERNATIVA 3, od autora Leslie Watkins. Vyšlo to v češtine. Autor opisuje ako sú zo Zeme unášaní ľudia a prevážaní do pracovných táborov na Marse...skončilo tam aj mnoho vedcov. V knihe je dosť vecí podobných ako v tomto rozhovore.

    OdpovědětVymazat
  21. Něco se mi na tom nezdá, že by přenesly lidi na Mars bez toho aby si něčeho všimly ? Mars je daleko menší planeta a, i když tam bude stejně jako na zemi, tak gravitace by měla být menší ne ? Nevím jak vy ale já bych si všiml kdybych vážil pouze 30kg,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. život tam je i v jiné úrovni...

      Vymazat
    2. Tak na to jsem zapomněl.

      Vymazat
    3. Nefantazírujte zase o těch starých blábolech, jako že na Marse je život i na jiné úrovni. Nás zajímá, co se tam děje fyzicky ve 3D, a to nám pozemská marsovská vozítka ukazují víc než výmluvně ! Fotky jsou samá cenzura a pozměny či dokonce PC vkládané "uvěřitelné" objekty. Používejte rozum, srdce a intuici ve správných poměrech, a bude vám hned jasno, co je lež a co skutečnost.

      Vymazat
  22. Teď mne napadá, jak vlastně poznám jestli jsem fyzicky na planetě Zemi, na té modré třetí planetě sluneční soustavy, kde předpokládáme, že jsme :) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle uctenky,voda,plyn,elektrika je to jednuduche ja sem porad tady

      Vymazat
    2. To je fakt : takové specifikum nikde jinde nemají ! A ještě ty největší zloděje a zločince dnešní doby : exekutory a šmejdy !

      Vymazat
  23. prostě nechci, aby dílo našich předků..., ta krása byla ta tam.....
    a o všeobecném strádání jsem už psala...
    a když jsem se zamyslela nad kabalou a tím, co je v tom rozhovoru řečeno...
    Je to všechno ZLO na ústupu...
    je to v takové jakési smrtelné křeči....
    myslím, že MY LIDÉ TO ZVLÁDNEME....
    CO NÁM ZBÝVÁ JINÉHO???
    PROTO JSME SE SEM NARODILI...
    DO TOHOTO ČASU A DO TAKOVÉ REALITY....
    PROSTĚ NAPROSTO NIČEHO SE NEBOJÍM, NEMÁM ČEHO...
    Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI VÍM, ŽE EXISTUJE ŽIVOT PO ŽIVOTĚ A JAK BUDU ŽÍT TED, TAK BUDU ŽÍT POTOM, TEDA PŘÍŠTĚ....TEDA SVÝM ZPŮSOBEM ŽIVOTA SI PŘIPRAVUJU PODMÍNKY PRO ŽIVOT BUDOUCÍ...AŽ SE PŘÍŠTĚ NARODÍM....
    PROTO MUSÍM ŽÍT CO NEJKVALITNĚJI... TEDY V CO NEJVĚTŠÍ LÁSCE K OSTATNÍM... A OPRAVDU - JAK MŮŽU, TAK POMŮŽU...A NEKOUKÁM, CO MI Z TOHO PADNE DO KAPSY... PROSTĚ SRDCE NA DLANI A NEZIŠTNOST....A KDYŽ SE MI V TOMTO NĚCO FAKT POVEDE, CÍTÍM NIRVÁNU...ABSOLUTNÍ ŠTĚSTÍ....
    veronika

    OdpovědětVymazat
  24. Lidicky vite nekdo ktery narod nikdy za svou existenci nevedl zadnou valku proti nikomu?

    OdpovědětVymazat
  25. pokud se zajímáte o ten teleport na MARS tak napište do googlu JUMP ROOM TO MARS a najde to asi 31 100 000 odkazů ....bylo tam prý posláno už zhruba 97 000 lidí a z toho jen 7 000 přežilo dýl jak 5 let z důvodů počasí a zásob jídla

    zajímavé info zde : http://youtu.be/O0C_oHCpQto

    OdpovědětVymazat
  26. Keshe, ten toho už nasliboval.............

    OdpovědětVymazat
  27. pěkně se to tady hemží:)) pro ty co chtějí virtuální králičí norou projít další kus, je tu třeba toto: http://projectcamelotportal.com/blog/31-kerrys-blog/1832-total-recall-my-interview-with-captain-mark-richards je to poměrně důvěryhodný zdroj - bývalý kapitán letectva, který byl uvězněn za vraždu, kterou nespáchal. Další informace o jeho vědomostech podává jeho žena Jo Ann Richards v různých rozhovorech na Youtube. Je to pouze pro znalé angl.

    OdpovědětVymazat
  28. Co k tomu dodat? Jsou tu síly např. ve finančním systému, v médiích a také na ne-fyzické úrovni, které nechtějí, aby lidstvo bylo svobodné. Naštěstí se zformovali ti, kteří nám chtějí a mohou pomoci. Velké změny jsou v běhu. Ačkoliv se zatím nic výrazného nestalo, to neznamená, že se nic neděje. Přibližuje se druhá renesance, celosvětový finační reset a Událost, po které bude všechno jiné. Věci se zrychlí v únoru a zvláště v březnu a informační válka mezi Světelnými a temnáři se vyostří. Mnoho pravdivých informací je nám po 26 000 let dozadu zakrýváno, pravdivou historii lidstva neznáme... Se strašlivým důrazem je nám systematicky zakrývána pravda o mimozemských pozitivních civilizacích jako jsou Plejáďané, Siriánci, Androméďané, Agarthaňané; jakož i o Hnutí Odporu bojujícího za naše osvobození proti archonským parazitům a jejich přisluhovačům drakošům, reptošům a jejich projevům v tělech některých pozemšťanů. Význam následujícího webu do budoucna vzroste (www.2012portal.blogspot.cz). Mnohé se tam shoduje s naším Aolianem i německým Franzem Erdlem. Světelným pomocníkům třikrát zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha a to ti řekli sami Plejádané, Siriánci, Andromedané.........? Byli u tebe na kafi?

      Vymazat
    2. děkuji za horoskop na únor a březen. L.

      Vymazat
  29. Vždy si vrchol technologijí přisvojuje armáda. Když má lepší, pustí je ke komerčnímu využití a tím částečně zaplatí další vývoj. Proč by nemohla mít hvězdné brány a mimozemské technologie? Navíc vojáci jsou ideálním materiálem pro podobné pokusy.Prostě dostanou rozkaz. Vzpomeňme jak v 50tých letech minulého století v rámci pokusů, čuměly celé roty vojáků v trenýrkách přes černé brýle na jaderný výbuch. Pro mnohé z nich to bylo to poslední co viděli.

    OdpovědětVymazat
  30. Já sem nevěděla ,že Aolian změnil profil jména z Aoaolel.On má své stránky, že nickař tady píše náš Aolian?to budou nejspíš SS stránky a sekta .

    OdpovědětVymazat
  31. učime sa byt lepší..a zlo je prekažka

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.