10. ledna 2014

Uměle rozbrázděná oblačnost nad Evropou

Pro připomenutí, že manipulace počasí jedou v každém okamžiku.
Dnešní satelitní fotografie ukazují, jak já tomu říkám, uhrabanou oblačnost, anebo se to dá nazvat brázdy či vlny oblačnosti, anebo jakkoliv chcete. 
Rozhodně nic takového nevytvořila příroda, nýbrž klimateroristické technologie.
Tento jev je poměrně častý, jde zřejmě o nějakou frekvenci/radiaci, která má za úkol řídit proudění vzduchové masy určitým směrem (mraky pochodují v zástupu) a také rozbrázdit celistvou vrstvu nízké umělé oblačnosti, "žluté deky", jak tomu říkám. 
Vzduchová masa postupovala od západu k nám, brázdy jsou patrné již od Německa. Nad naším územím pak bylo brázdění ještě v téměř kolmém směru, takže se zejména nad severovýchodní částí republiky vytvořila mříž. 

Pohledy na oblačné brázdy a mříž ze satelitu NOAA http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html:




Ze satelitu Eumetsat http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/index.htm:






Nebo snad nám někdo může vysvětlit tento jev jinak než klimateroristickými manipulacemi počasí? 



14 komentářů:

  1. Spíš si říkám co to včera stříkali ?
    Lítali mnohem víc než dnes...dnes už bylo klidněji, ale včerejší nálety způsobovali štípání očí, svědění, alergie, smrkání....a kdo pobíhal po venku má zvýšené teploty, kýchá kašle ještě dnes. At´ byl oblečený dobře či nikoliv.
    U žen náhlé krvácení úplně mimo termín, tzn rozhozený - ba přímo rozkopnutý hormonální systém.

    Zaznamenali jste to také ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím totéž.Je toho čím dál tím víc a je to čím dál tím častěji.A mně hrozně štve,že si může někdo cizí bezostyšně někam přiletět,pravidelně kontaminovat lidem veškeré zdroje k žití (voda,orná půda ,rostlinstvo atd)a zase si klidně bez postihu odletět.Hnus. Ještě je zajímavé,že slovenští meteorologové alespoň připustí,že tento jev není normální,ovšem čeští nic takového nevidí a snaží se z lidí dělat pitomce..

      Vymazat
  2. Jedno je jisté. Tato orba v oblačnosti nemá přirozený původ. A dříve nebyla takto pozorovatelná. Teď se vyskytuje poměrně často. V listopadu byla viditelná i pouhým okem, stačilo zvednout zrak k oblakům.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak ještě dlouho budou mít možnost temní a jejich posluhovači toto svinstvo vytvářet, opravdu není den, kdy by nebyly vidět chemt.čáry, je to deprimující zvlášť v zimě, když se člověk těší na každý paprseček Slunce.Snažím se vždy o posílání lásky, dobra a míru všem, ale nechutě z tohoto balastu se nemůžu zkrátka zbavit.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano samozřejmě, jak jinak! Jede to už desítky let i u nás, viz. čas 13:47 v dok. film z Prahy r. 1985. Silná chemodeka s jasnou chemtreilsovou čárou:

    http://www.youtube.com/watch?v=fW6DiGfE4cE

    OdpovědětVymazat
  5. Orgonet verim ze ta to zaujme ,pridavam to ako komentar a mozes sa podelit aj na strankch .
    http://www.youtube.com/watch?v=NBK8SkOjMTw

    OdpovědětVymazat
  6. este jedno zajimave video Dr.Barrie Trower s pozdravom -X-

    http://www.youtube.com/watch?v=ZdB-tbzJSrk

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.andelevmychvlasech.cz/clanky/novinky/nase-extremni-pocasi.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 9. 1. 2014 - LORNA BYRNE

      NAŠE EXTRÉMNÍ POČASÍ – ANDĚL JIMAZEN, STRÁŽCE NAŠÍ PLANETY NÁM POMÁHÁ!

      Andělé mi říkají, že my všichni, obyčejní lidé po celém světě, musíme začít dělat víc proto, abychom ochránili svou planetu. Každý den pro to musíme něco dělat a to tak, že se postavíme a ozveme, že zabráníme vládám a nadnárodním společnostem v ničení naší planety. Země nepatří jim, patří nám všem a my všichni jsme zodpovědní za to, že ji bezpečně předáme budoucím generacím.

      Vymazat
    2. ano ale máme to dělat s láskou a pochopením, s pochopením pro nedokonalé bytosti , které to působí a ne !! haj..lové , za..ít ..., atd jak to dělá většina z vás

      Vymazat
  8. A co když za tím vězí sluneční erupce? Zrovna teď jsme dostávali pořádný zásah.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  9. Ano jedná se o umělé ovlivňování počasí a lidské psychyky, stojaté vlny jsou modifikované kilometrovými radiovým zářením tedy kolem pár stovek kHz, což dělá právě HAARP, je to patrné zvláště když se objeví klínové pásy, což je evidentní uměle vytvořené přístrojem něco jako prostě zviditelnění radiofrekvenčního záření, přístroj musí být dost silný, tedy žádné pozemské zařízení takto nevysílá, i ten velmi silný visílač rádia na dlouhých vlnách ne v podstatě slabý, ostatní vysílače třeba mobilních oprerátorů vysílají v řádu stovek MHz, což jsou tak krátké vlny, že to takto počasí neovlivňuje, maximálně tak myšlení populace...

    OdpovědětVymazat
  10. těžko můžeš vědět co dělá Harp, když do toho zasahují Živly Země , Země sama , Andělské a jiné bytosti, atd atd

    OdpovědětVymazat
  11. Zatiaľ práškovanie pomáha s inými prostriedkami udržať cirkuláciu planéty relatívne na dobrej úrovni , aj keď určitých oblastiach dochádza k anomáliám. Uvidíme ako sa bude ďalej vyvíjať zmena magnetického pola a koľko bude potrebne vytláčať teplý vzduch cez stred Európy do Arktídy.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.