16. ledna 2014

Vetřelci dávnověku

Hezký zbytek dne,
posílám odkaz na zajímavý díl seriálu Vetřelci Dávnověku. Celý seriál je velmi zajímavý a dozvíme se v něm, že bohové jsou návštěvníci z jiného světa.
Tento díl pojednává také o tom o čem se zde na orgonetu také psalo. O Morgelonově nemoci, morgelonech a epidemiích historie, které byly  mimozemského původu. Třeba někoho inspiruji ke shlédnutí, pokud někdo tento seriál ještě neviděl či nesleduje.

Díky čtenáři za přínos k tématu "mimozemšťané",je to opravdu zajímavé.
(Vložit to nejde, obrázek jen na ozdobu.)



10 komentářů:

  1. Hezký zbytek dne,
    ještě jedno doplnění k tomuto seriálu. V některých dílech se mluví o záhadných stavbách v Peru. V únoru 2011 jsem měl možnost navštívit jižní Peru na poznávacím zájezdu. Navštívili jsme spoustu záhadných památek, které byly postaveny za pomoci technologie návštěvníků z jiného světa. Zajímavý je i chrám slunce na Machu Picchu. V něm stojí Intihuatana. Jako jediná nebyla zničena ( v ostatních chrámech v Peru se nedochovala). Je to místo s největším výskytem pozitivní energie na planetě Zemi. O tomto putování jsem povídání i s obrázky. K přečtení je zde:

    http://dopravni.net/series/putovani-po-jiznim-peru/

    Třeba někoho inspiruji a podívá se tam taky. Putování jsem absolvoval s CK ESO TRAVEL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Machu Picchu slouží jako obousměrný interdimenzionální portál, funguje dodnes , a je používán, jak tz.mimozemšťany tak i Anděly a Archanděly

      Vymazat
    2. Takže jste měl v Peru určitě možnost navštívit i legendární obrazce Nazca a (nemohu se ted vybavit přesný název?) jakousi obrovskou bránu vytesanou do skály či spíše doslova v hoře!? už od pohledu zcela jistě sloužící jako nějaká starodávná "hvězdná brána" či portál!?...pokud ano? tak jen tiše závidím :)

      Vymazat
  2. http://www.astronauti.cz/news/je-teorie-pradavnych-astronautu-vyvracena-/

    ja len dam na znamost ze je uz aj video z druhej strany Je teorie pradávných astronautů vyvrácena? tusim tak sa to vola ,pohlad na Vetřelci dávnověku z ineho uhla pohladu .Este som to zatial nevidel.

    AsgarD

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj spousta videi vetrelci davnoveku je na youtube

    OdpovědětVymazat
  4. Nebo je to III SÉRIE A 3. DÍL. (na uložto.cz ...S03E03)
    Ikdyž i ten 7. díl je skvěle podaný a myslím, že je vcelku jasno. Např. ty znaky a nápisy hned v úvodu vám připomínají co?.Jj, jsou o symboly a písmo vtlačené do podkladu a ne vytesané - koukněte se pořádně na hrany a jejich zaoblení a zkuste si něco podobného udělat do hlíny nebo těsta - uvidíte to samé. Ostatní zase krásný příklad strojního opracování - min. poloměry a omezení nástroje se dají všude. Čistě rovné opracované plochy na obelisku, do kterých je vyříznuto písmo, symboly, runy aj. Vzhledem k dnešnímu pokroku je zřetelně poznat, co a jak je provedno. Některé postupy zatím neznáme - to je jen otázka času, než to bude objeveno.
    K pochopení stačí znalosti z technických oborů, kde se používají technologie obrábění materiálů - zde je to jen dokonalejší.

    OdpovědětVymazat
  5. Nic ve zlém...ale o vetřelcích dávnověku-at už některé díly nebo komplet série(a není jich málo) už snad musí vědetskoro každý!...já osobně o tomto (pro laiky) velice srozumitelně zpracovaném dokument. seriálu vím min. 2rokem...né li déle! jak již bylo zmíněno většina dílů jednotlivých sérií je na youtube a pokud se nepletu? tak nedávno byla dotočena další zcela nová...akorát si ted nevybavím kolikátá přesně? jinak samoz. mohu doporučit všem,hlavně i jedincům co nejsou již tak nějak hlouběji zainteresovaní v otázce UFO,mimozemských aktiv a vůbec komplet vše s tím spojené! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. RE AfroAFC19. ledna 2014 2:43:
    Bohužel tu bránu jsem neviděl, je to v Bolivii (Tiwanaku (španělsky Tiahuanaco nebo Tiahuanacu) je archeologická lokalita a jedna z nejvýznamnějších historických památek Bolívie). Další zajimavostí je, že než jsem absolvoval zájezd po jižním Peru tak v TV byl snad jediný dokument o peru jinak nic. A když jsem se vrátil, tak dávali každou chvíli nějaké dokumenty o Peru (alespoň jsem mohl říci, tam jsem byl). Ještě by to chtělo poznat severní Peru. Tam jsou nějaké další záhadné památky také. Tu energii jsem z těch kamenů cítil a všechno to mělo takovou mystickou atmosféru a zajímavé samozřejmě byly i hvězdy a souhvězdí jižní oblohy. Teď bych chtěl zkusit Bali - ostrov bohů. Tam je také spousta záhadných staveb a pozůstatky po dávných návštěvnících s jiného světa. Jinak se koukněte na ten můj článek o Peru:

    http://dopravni.net/series/putovani-po-jiznim-peru/

    tam je to vše popsané, co jsem viděl i s obrázky.

    Díky za komentář.

    OdpovědětVymazat
  7. www.vetrelcidavnoveku.cz

    OdpovědětVymazat
  8. zdravím,

    pro všechny přemýšlivé a objektivní - dávám dokument o tomto dokumentu, který systematicky odhaluje některé z tvrzení...posuďte sami:

    http://www.buh-krestanstvi.cz/news/vetrelci-davnoveku-odhaleni-lzi-dokumentu/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.