7. listopadu 2014

Ukrajinští nacisté obchodují s lidskými orgány

Zdravím!

Hledala jsem odkazy na svědectví ukrajinských obyvatel o zvěrstvech neonacistů, ale momentálně si nemůžu vzpomenout, kde to bylo. Už toho tu mám moc.
Místo toho alespoň nabízím překlad článku o obchodu s lidskými orgány, což zmínil jeden z diskutujících. Článek je ze seriozního blogu politikus.ru a v něm je i odkaz na video z televizního kanálu Rossija24 - takže oficiální zdroj.
Hezký den!

Vlabi




Ukrajinští karatelé vyjímali orgány z živých lidí kvůli prodeji

Zdroj: http://politikus.ru/events/23523-karateli-vynimali-organy-iz-zhivyh-lyudey-dlya-prodazhi.html

Překlad: Vlabi


Na internetu se probírají údaje zjištěné při hacknutí facebookového účetu bývalého advokáta Julie Tymošenko Sergeje Vlasenko. Po otevření přístupu byla zjištěna například korespondence s německou lékařkou Olgou Wieber a velitelem jednoho z batalionů ukrajinské Národní gardy Semjonem Semjončenko. Strany projednávaly obchod s orgány.


Lékařka Olga Wieber naléhavě vyzývá k rychlému zajištění orgánů, výměnou slibuje ukrajinským vojákům vojenskou logistickou podporu. 15. dubna, když kyjevská vláda začala kárnou operaci, Wieber napsala: „Soudě podle zpráv nám události přejí. Co myslíš, kurz se nezmění?“ Vlasenko odpověděl, že díky pomoci západních partnerů budou mít s čím pracovat.


V dalších sděleních si Wieber „libuje“, že aktuální akce se rozběhla dobře, klienti jsou spokojení a přibylo mnoho nových zákazníků. Podrobně vypisuje, co konkrétně je potřeba: „17 srdcí, 50 ledvin, nová játra v počtu 35 kusů, 30 slinivek, 5 plic.“

Vlasenko v odpovědi slibuje podat informaci. Wieber mu pravidelně nadává za nekvalitní dodávky, ten si na svou obranu stěžuje na těžké pracovní podmínky. V jednom takovém rozhovoru lékařka vyzývá dodavatele, aby „začal pracovat jako dřív“, to je vyjímat orgány ještě živých těžce raněných a umírajících. Vlasenko říká rozhodné „ne“. Ne z morálních důvodů: zakázal mu to hlava SBU a on se navíc bojí publicity.

Za nekvalitní dodávku se sám Vlasenko pouští do dodavatele Semjona Semjočenka, velitele kárného oddílu „Donbas“. Ten slibuje, že se vynasnaží. Vlasenko vyžaduje, aby nové „odběry“ Semjočenko dělal, jak je třeba.

Olga Wieber: „A nyní já. Naše druhá sada se rozběhla dobře, klienti jsou spokojení, přišli noví. Soudě podle nových zpráv, události nám přejí. Co myslíš, kurs se nezmění? –

„Neočekává se, bude s čím pracovat! „Naši západní partneři“ nám svou politikou vytvářejí dobré podmínky a hlavně – množství!“ odpovídá Vlasenko.

„Objednávky rostou, máš dostatek lidí?“ – ptá se lékařka dodavatele.

„Zatím to zvládám s týmiž zdroji, prostě pracují intenzívněji, větší výdělek nikdo neodmítne,“ říká advokát.

„Serjožo, dala jsem ti ještě objednávku, ale v poslední sadě bylo mnoho nekvalitního zboží. Shazuješ mě tím,“ rozčiluje se Wieber.

„Ol, nebyla jsi tu, nevidíš, jak všechno probíhá a okolnosti jsou stále těžší,“ stěžuje si Vlasenko. Ta v odpovědi nabízí:

„Možná by se nám lépe pracovalo jako dřív? Přestože je k těžce zraněným a beznadějným přístup dobrý, výsledky jsou mnohem horší.“

„Z mé strany o tom nemůže být řeč. Řekl ti to i Nalivajenko v posledním rozhovoru. Velké riziko úniku a příliš mnoho otázek místního personálu, s tím už nechci nic mít!“ píše Vlasenko.

„Měli jsme problémy s poslední dávkou! Je to hodně nekvalitní zboží, naši zákazníci jsou nespokojeni! musíte všechno dělat rychleji! Zrychlete to, protože pokud se nevejdete do 14 hodin od odběru, my dostaneme jen 30 % ceny. To znamená, že vy nedostanete vaši výstroj, rozumíš?“ rozčiluje se Vlasenko v rozhovoru se Semjoněnkem.

„Jsem v obraze, Sergeji Vladimíroviči. Snažíme se, měli jsme hodně ztrát. Při posledním pokusu jsme ztratili více jak 20 lidí!“ stěžuje si dodavatel.

„Dělejte. Příští odběr musíte udělat „podle správné technologie“, tak si to rozmysli! Jinak podrazíš nejen mě,“ trvá na svém Sergej Vlasenko.

5 komentářů:

  1. Verím tomu, A SOM SI TÝM ISTÝ, že sa obchodovalo s orgánmi mierajúcich, mŕtvych, na Ukrajine, počas tých povstaní, atď...
    Ale žeby o tom komunikovali viac-menej známe osoby NA FACEBOOKU POD NICKOM S VLASTNÝM MENOM ??? Tomu sa mi skrátka VERIŤ NECHCE....
    To by urobil len idiot.... Keby si vytvorili každý z nich ako druhý FB nick nejakú vymyslenú prezývku o ktorej by všetci komunikujúci medzi sebou (ohľadom tých "kšeftov" s orgánmi) vedeli komu patrí, o.k., ALE POD VLASTNÝM MENOM ??? ... To akoby tí ľudia nevedeli, že sa dá nabúrať do systému, atď ???
    To ja, keby som mal na FB účet (nemám), a keby som riešil len hlúposť, ako napr. krádež/podvod za napr 5000€ (čo sa nedá ani len porovnať s tým, čo majú na svedomí tieto osoby...), nedovolil by som si o tom komunikovať pod FB nickom s vlastným menom, a NA TO STAČÍ SEDLIACKY ROZUM....
    Preto veľmi nerozumiem tomu, a nejak tomu nedôverujem...

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co od těch u koryta čekáš ? Vždyť už víme, že je to samý deprivant, kriminálník a degeš, kterým není nic svaté. A jsou si navíc svou imunitou a beztrestností před zákony i lidmi už tak jisti, že suverénně ignorují bezpečnostní rizika i prověrky, kterými kupodivu a záhadně prošli !

      Vymazat
    2. Přesně tak, mocní tohoto světa (v převážné většině jsou to psychopaté) se pokládají za všemocné a beztrestné! I když jsou přímo chyceni za ruku při činu, a probírají to třeba i média, lžou a lžou, zapřou i nos mezi očima, a běžně jim to prochází. Nebo snad znáš někoho z mocných, kdo byl potrestán za své odporné činy, ať už jsou to krádeže, tunely, válečné zločiny, atd.? Myslíš, že tito obchodníci s orgány budou obžalováni, i když vše vyjde na veřejnost a dostane se do médií? Vše se ututlá.
      Tito všeho schopní lidé mají úplně jiné myšlení než my běžní lidé ...

      Vymazat
    3. Vždy se najde obětní beran ze spodních lokajských pater, a dravý nebezpečný žralok z toho vyjde bez úhony, a ještě se všem vytlemí, jak jsou na něj všichni krátcí ! Svého času v Argentině nebo v Brazílii existovalo utajené likvidační komando složené z vysloužilých nebo vyhozených policistů. Ti na motorkách slídili po kmotrech a dalších gaunerech podsvětí, na které byly tehdy zákony krátké. Stříleli a podřezávali je jako škodnou bez zatýkání a bez soudu rovnou na místě, kde je chytili nebo na ně narazili. Panika mezi těmito lumpy dosáhla takové meze, že se raději sami začali polici udávat, a nechali se tak dobrovolně zavírat do vazeb a věznic, aby unikli potupné smrti tohoto komanda. Žel, vždy se najde v každé společnosti úplatný zrádce, a tohoto komanda nevyjímaje. Byli po prozrazení záhy pochytáni a dlouhodobě žalářováni. Jejich odvahu zarazit bezpráví a zločinnost vysoce postavených osob v byznyse nebo ve státní správě již nikdo po nich nezopakoval ...

      Vymazat
  2. Tak to je dobre. Vite to, ze ta pani, zijici v Nemecku neni lekarka :-)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.