15. ledna 2015

Francouzi se perou o nové číslo Charlie Hebdo. O co jsme přišli?

Vážně jste Charlie?
Podle článku ze 14. 1. 2015  http://www.les-crises.fr/vous-etes-charlie/#!prettyPhoto
přeložil Orgonet (volně sepsáno, silně zkráceno)


Včera vyšlo nové číslo Charlie Hebdo. Redakce se "nenechala zastrašit" (a směle inkasuje tržby za miliónové náklady v několika jazycích. Ale bude to prý pro rodiny obětí.).

Média přinášejí snímky, jak se o časopis Francouzi všude perou u kiosků, úplná hysterie, někde prý dokonce musela zasahovat policie.






O co jsme přišli my Češi, když nám českou verzi neudělali? (Vydání je možno stáhnout na netu, třeba tady https://kickass.so/magazine-charlie-hebdo-n-1178-du-14-janvier-2015-french-t10076420.html , ale pochybuju, že by to někdo chtěl překládat do Č.)

Vložka  16. 1. Francouzské vydání možno zakoupit i u nás (:-)))), užijte si to (:-))) za 140Kč (:-)))
http://zpravy.idnes.cz/charlie-hebdo-v-cesku-0r7-/domaci.aspx?c=A150116_073548_domaci_skr#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Takže přináším aspoň pár výňatků z francouzského blogu Les crises, z včerejšího obsáhlého článku Vážně jste Charlie? http://www.les-crises.fr/vous-etes-charlie/#!prettyPhoto;

(Předchozí související článek z téhož blogu, Já nejsem Charlie (zde přeložený  http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/francouzsky-blogger-ja-nejsem-charlie.html ) si ve Francii údajně už přečetlo více než milión čtenářů, a má 110 tisíc komentářů...

Obálka nového čísla, pro nás neznabohy vcelku nevinná, proletěla všemi médii hlavního proudu. Obsah však média jaksi opomíjejí (v USA např. je absolutně nepřijatelný). Není divu, tvůrci se "pro uctění památky kolegů" nijak nekrotili. Zdánlivě tedy "opět nesou na trh svou kůži ". Avšak není to spíše ohrožení oné zmanipulované většiny veřejnosti, která jejich "svobodu projevu" podporuje (a z převážné části vůbec netuší, co podporuje), čímž vlastně nevědomě dává souhlas s tím, aby se stala terčem případného útoku? To se mi zdá spíš bezohledné ...

Obálka: Karikatura Mohameda, pro nás neznabohy celkem sympatická a nevinná. Čímž je i manipulující: nevědomý čtenář si řekne: no jak tohle může někoho urážet ... ti muslimové nemají vůbec smysl pro humor, ...atd. atd.

Text: Vše je odpuštěno. Já jsem Charlie. 


Avšak v obsahu čísla se jeho tvůrci nikterak nekrotili.

Poslední kresba zastřeleného kreslíře Charba, označovaná oficiálními médii jako "prorocká". Není to spíš jasná výzva pro teroristy?


Pořád ještě žádný atentát ve Francii. 
Počkejte! Novoroční přání se posílají až do konce ledna...


Obsah čísla: opět vulgarity a nechutnosti bez vtipu a rozdílu náboženství. 


 Kniha-závěť sestry Emmanuelly (pozn. Orgonet: Franocuzská řádová sestra, katolička, která pomáhala chudým, spisovatelka, )
Tady dole jsem masturbovala. V ráji budu hulit ptáky!



I rozvedené budou moci jít k přijímání. 
Pane Bože, odpusť těmto, že koušou ptáky...




Pozor na spáleniny od slunce.
Může mě někdo otočit?




(Beze slov. Úžasný humor, skutečná kritika náboženství...).



Ramadan (pozn. Orgonet: kdy muslimové smějí jíst jen v noci). 
Kundu si nechám vylizat, kdy chci!




Wolinski (pozn. Org. zastřelený kreslíř) vám posílá díky!
Už mi to zase stojí!



Ony už nás nepotřebují.


Pro spravedlnost, ve vydání je i několik málo vtipných kreseb k zamyšlení. (Ale opravdu málo, není divu, že časopis měl problémy s prodejem..)


Právě teď v Bangladéši:
Jsme celým srdcem s vámi! 
(Na tričku nápis Jsem Charlie.)



Noví přátelé.
(Nápis na cedulce: Jsem Charlie.)




Být kreslířem v Charlie Hebdo, to je 25 let práce.
Být teroristou, to je 25 sekund práce. 
Terorista je povolání pro lenochy a lemply.



P. S.
Takže, zřejmě jsme o tolik nepřišli... 
Tímto pojetím "satiry" a "svobody projevu" manipulují Illuminátí/Elity/Kabala/USA/CIA obyčejné lidi do občanské války v Evropě. Škoda, že je jich zatím tak málo, co tuhle hru prohlédli...

(V Česku můžeme být v klidu, tady stačí k zatčení a odsouzení za satiru přimalovat politikům tykadýlka (:-))))





58 komentářů:

  1. odporně krvaný diktátor,špinící základy demokracie....https://www.youtube.com/watch?v=XorKTwkFPDU

    OdpovědětVymazat
  2. v Praze místo reklamy se vycvičení matrixoví ideologičtí diverzanti přihřáli svuj byznys,že jd tu to samé.Chce to CHECK POINT CHARLIE...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za Charlie Hebdo stála a dosud stojí satansko-zednářská svoloč, která si nezaslouží ani politování, ani pietu. Zdravý rozum tomu odporuje na 100% !

      Vymazat
  3. Toto neuznávam - robiť si srandu z náboženstva, Boha, jedno akého. Je mi akosi jasné, prečo ma vždy francúzsko a francúzi odpudzovali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není pravda, že je jedno dělat si srandu z "Boha, jedno akého". Unikla vám asi jedna podstatná věc. A to,že na Foru 2000 v Praze se představitelé největších světových církví shodli na tom, že Bůh je jen JEDEN ! A Tomu rozhodně není jedno, že si z Něho děláte srandu. On se od nikoho nenechá vysmívat, a dá vám to pocítit ještě za vašeho života zde na Zemi. To od Něho není pomsta, nýbrž výchovná lekce, jak se máte jako bytost Jím stvořená chovat ke svému Stvořiteli - zdvořile a uctivě !

      Vymazat
  4. Tak to je něco strašného ta tvorba toho „satirického“ časopisu. Jsem zhnusena a nevěřím tomu, že Francouzi stáli frontu na takovýto hnus. Je to jistě všechno zmanipulované, tak jako byly u nás zmanipulované fotošopem červené karty proti Zemanovi. Lžimédia zkrátka dnes dokáží zmanipulovat jakoukoukoliv pravdu na totální lež. Vzpomeňme si jenom, jak z z Pussy Riot dokázala naše lžitelevize udělat bojovnice za pravdu a dokonce za nimi televizní redaktorka (alias presstitutka odjela za nimi až do Londýna), aby o nich pomohla vytvořit iluzi, že jde o hodné slušné holčičky, které jsou velké idealistky a bojují za pravdu a svobodu projevu. Že si rvaly do svého přirození v kostele krucifix, nebo v marketu kuře, či souložily (jedna z nich i těhotná) veřejně v muzeu, o tom samozřejmě ani slovo.
    Prostě mainstream je stoka všech stok a to by si měli časem uvědomit všichni občané a nečíst ty jejich lži.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, světem hýbe tlupa nezodpovědných, dobře placených kreténů. Ať si každý věří čemu chce. ale ať k tomu nenutí druhé. je mi líto davu zblbnutých lidí, ať mávají křížem, koránem nebo červenými kartami.

      Vymazat
    2. ke té slavné Pussy Riot a pokusům o překlad do češtiny...
      slyšel jsem krásný návod, o který se musím podělit;-)

      1.pusť internetový prohlížeč
      2.najeď na google a do vyhledávacího okénka napiš pussy a stiskni enter
      3.klikni na tlačítko Obrázky a... hned je jasno;-)

      ať si říká kdo chce co chce

      Vymazat
  5. tohle prostě neuznávam, kvůli těmto čmáraninám ovčané pochodovali? na obzoru asi 2.část - nemyslíš, zaplatíš, Charlie... jen škoda těch stromů a toho papíru, co na to padlo a taky zbytečných ztrát na životech...

    OdpovědětVymazat
  6. pamatuji nejen Dušana Pálku,Jiránka,Renčína,Kantorka,ale i Mordillo a Punch...

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám,že milí frantíci jsou též zahaleni ovčí mlhou manipulace...

    OdpovědětVymazat
  8. Vite, asi takhle, je to sprosta sranda, takovej casopis na zachod:) Priznavam, ze jsem se u vetsiny zasmala.. Asi nejvic tomu s tim Jezisem na plazi.. A zasmala jsem se proto, ze mi vyznavani konkretniho nabozenstvi je cizi..nevyznavam zadne a zaroven vsechna, jelikoz me obcas bavi hloubat nad nabozenskymi myslenkami..prodirat se fintama boha stvoritele do bodu 0..kde se vzal ten impuls, kdy vznikla tahle iluze v case a prostoru, kdy z nuly vznikla jednicka? Nepanikarte k vuli fikce pani Maji, zapomente na vyznani a prectete si vtip..Nejsem i jsem Charlie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy jste se u většiny zasmála? A nejste náhodou provokatér či troll? Víte, tohle není vůbec, ale ani vůbec legrační ( ani ten Ježíš na pláži), tohle je všechno velmi k pláči a pro lidstvo velmi nebezpečné.
      Že nejste i jste Charlie? Víte co? Jděte někam! Vy už budete vědět kam.

      Vymazat
    2. pro anonymní 16:44
      Opravdu jste se tomu všemu tak dobře zasmála ?! Pak jistě můžete i hloubat o Bohu a jeho fintách, ale nikdy nepochopíte. Co se týče tomu ,prý vtípku o Ježíši, trochu mě z Vašeho smíchu mrazí v zádech. Odpusťte, ale musela jsem vám to napsat.

      dan.

      Vymazat
    3. Naozaj a zasmiala? Musíte byť veľmi biedna osoba, keď sa dokážete smiať na niečom tak odpornom!

      Vymazat
    4. Ale obrázek je o Ježíši.Ne o vás.Nechte jeho promluvit.K němu se to vztahuje.
      R.

      Vymazat
    5. Kvůli satiře se budeme vraždit? Vy etičtí mrovokárci, vzbuďte se !

      Vymazat
  9. Nelíbí se mi jakékoli zesmněšňování víry.Je to neetické.

    OdpovědětVymazat
  10. Nechapu - sranda se muze delat prakticky ze vseho, ale z veci co neexistuji nikoli? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto může říci jen blb nebo naprostý ignorant

      Vymazat
  11. Hnus a otras tento plátok....Preto nie som a nikdy nebudem Charlie!!!

    http://www.zvedavec.org/komentare/2015/01/6297-lzimedia-ard-a-zdf-klamou-a-obelhavaji-divaky-ohledne-masove-demonstrace-v-parizi.htm

    OdpovědětVymazat
  12. žili ako svine a skončili ako svine!

    OdpovědětVymazat
  13. Temnáři jsou hnáni do úzkých a kopou okolo sebe hlava nehlava. Tomu, co se blíží, stejně nezabrání. Světlo se blíží a i jevy na obloze tomu nasvědčují:
    http://earthsky.org/space/watch-for-comet-lovejoy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=zN9L-jt9F-s&feature=youtu.be

      Vymazat
    2. video označené youtubem jako hoax ... zrušeno

      Vymazat
    3. http://uloz.to/live/x2F2cvjJ/watching-a-ufo-from-my-roof-ufo-releasing-glowing-orbs-into-a-formation-mp4

      Vymazat
    4. Tam už to nie je, kabod. Tu je to funkčné - zatiaľ : http://www.disclose.tv/action/viewvideo/194929/Watching_a_UFO_From_My_Roof_UFO_Releasing_Glowing_Orbs_Into_a_Formation/
      IvH

      Vymazat
    5. Přesně tak. Celý vesmír totiž funguje tak, jako Staroměstký orloj. Kohout nezačne kokrhat, dokud všechny postavičky neprojdou okénkem, čeká se po té podívané již jen na toho kohouta, který vše uzavírá. A pak se v orloji mechanismy zase tiše připravuji na další podívanou. A tak je to i ve vesmíru. Každá hvězda, planeta přináší podivanou, přesně podle plánu...dokud nezakokrhá ten kohout.A na to nyní tak netrpělivě čekáme.

      dan.

      Vymazat
    6. Temnáři se tomu kohoutovi už delší dobu snaží zakroutit krkem, aby už nikdy nekokrhal.

      Vymazat
  14. Na světě jsou denně zabity statisíce nevinných lidí a kvůli takovým "umělcům" je celá Evropa auf, nejvyšší státníci, kteří to celé svým multikulti zavinili, hrají tyátr v Paříži, vzdáleni v bezpečí od ostatního davu, demonstrujícího pánbůhví proč... I Matka Země bude brzy zvracet z toho hnusu... a možná i to patří k celkové očistě (?) :-)
    A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V důsledku masové migrace obyvatel Země se bývalé ,,zámořské“ infekce stávají místními (komar to doresi). Pod vlivem různých druhů stresů a nepříznivé ekologické situace se snižuje celková imunita lidstva. Infekční a parazitární agens mutují a jsou pak schopny ovládnout další oblasti a skupiny orgánů v našem těle.

      (zdroj: http://www.forbio.cz/download.php?fid=563 )

      Vymazat
    2. Zombies.., kiežby radšej zvraceli ONI.

      Vymazat
  15. Já se také nechám zastřelit pro Trnky Brnky a Blesk. Svět prostě není jiný než se zdá být. Naše "hodnoty" braňme vlastními životy!
    Už teď to někteří Francouzi zneužívají a po heslu "Je suis Charlie" to berou útokem na charliemanizované ženy slovy "Voulez vous coucher avec moi ce soir" ? Že se nestydí!!!
    A jak zní modifikované heslo křesťanů? "Obrácen v prach už neznám strach!"
    Žid či nežít, to je oč tu běží.....

    OdpovědětVymazat
  16. (Kdo je tady gogo?)
    My jsme všichni gogo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a hlavně večer u tyče v tangách

      Vymazat
  17. John Swinton, bývalý šéf personálu novin New York Times, při rojevu v rámci
    přípitku v New York Press Club mimo jiné řekl:

    „ V současné době neexistuje taková věc, jako je nezávislý tisk. Víte to
    stejně dobře, jako já. Není mezi vámi ani jeden novinář, který by se odvážil
    upřímně vyjádřit svůj vlastní názor. Víte předem, že kdyby to udělal, nikdy
    by se to neobjevilo v tisku. Jsem týdně placen za to, že své upřímné mínění
    nezveřejňuji v novinách, pro něž pracuji. Vy ostatní jste placeni za stejnou
    věc a kdo z vás by byl tak pošetilý, aby napsal svůj upřímný názor, brzy by
    se ocitl na ulici a hledal by si jiné zaměstnání. Kdybych dovolil,aby se v
    jednom čísle mých novin objevil můj poctivý názor, do dvaceti čtyř hodin
    bych přišel o místo. Prací žurnalistů je zabíjet pravdu; bezostyšně lhát;
    překrucovat pravdu; hanobit; plazit se u nohou mamonu a prodávat svou vlast
    a rasu za svůj denní chléb. Vy i já víme, že věřit v nezávislost tisku je
    bláznovství. Jsme nástroji a vazalové bohatých mužů za scénou. Jsme
    skákající tajtrlíci, oni tahají za drátky a my tancujeme. Naše talenty, naše
    možnosti a celé naše životy jsou vlastnictvím těchto mužů. Jsme
    intelektuální prostituti.“

    OdpovědětVymazat
  18. Je to jasné, protože ti co jsou chudí, o ty se nikdo nezajímá. Lidi z velkých měst mají své virtuální světy, ovládajíc i média. Ti co se ocitají na pokraji zhroucení ekonomiky, což je většina zemí, jenž jsou vykradeny a zpustošeny, už nemají moc možností se medializovat světu a slouží ustavičné službě, ku prospěchu vytěžení surovin, plynu, ropy atd. Všichni jsme jen loutky velkých her, do kterých se můžeme zapojit, nebo ne.
    Svět se ztrácí ve zmatku a pomalu se vytrácí hodnoty, na kterých by nám mělo záležet daleko více, jako je např. zachování si zdrojů obživy, ekologie, zdravotnictví, prostě udržení systému, ve funkční podobě, sloužící ku prospěchu těm, jenž tyto hodnoty náleží a patří. Co nám zbylo z naší republiky ?
    Stále věřím, že lidé začnou u sebe a uvědomí si, co je opravdu třeba harmonizovat a chránit. Bohužel, hodnoty , které jsou třeba chránit a harmonizovat, jsou ovládány těmi, jenž využívají, lidské nevědomosti, hlouposti a povrchnosti, do které se pomalu namáčí celá Evropa.
    Věříme těm, jenž nás pomalu a jistě odvádějí z naší cesty životem a stáváme se pomalu čím dále více jejich otroky, po všech stránkách. Mezi hodnoty tvořící smysl života, patří rozhodně zachování si zdravého rozumu, zdraví, včetně zdravého světa kolem nás. Jenže svět je nemocný, naší povrchností a přístupem a neřešíme je.
    Lidé, kteří se tváří, že vládnou světu, s tím nic neudělají a pro spousty lidí je to pohodlnější. Někteří ani nechtějí, změnit postoj, protože z toho vydělávají velké peníze. Jenže ty změny musí vycházet z nás, z našeho přesvědčení a odhodlanosti s tím něco udělat, dokonce i něco obětovat, ať to jsou peníze, nebo dokonce i životní styl, do kterého jsme i třeba, vstoupili z určitými výhodami - se obrací proti nám.
    Komu bude sloužit Česká republika ? K jakému prospěchu ? Kdo o tom rozhodne ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je to, oč tu běží ! Vyhlazení domorodé populace všemi dostupnými i kriminálními prostředky. Následné obsazení vhodnými, poslušnými a loajálními otroky z řady multi-kulti, liberalismu apod.

      Vymazat
    2. Přesně tak!
      https://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo

      Vymazat
  19. :) :) :) ...Právě teď v Bangladéši a Noví přátelé - to má čosi do seba-zasmial som sa... -možno je treba si spomenúť na jedno s pravidiel Štyroch dohod - neber veci osobne. a pozooor všetci!!! - ste ,alebo nieste Charlie???

    OdpovědětVymazat
  20. Média od samotného svého založení patří a slouží temnářům.
    Temnářská hiearchie, která má spadeno na Zemi a proto provádí terraforming = Archoni, Drakoniánci, Reptiliánci, Chiméra, Cabala. Poslední jsou na fyzické úrovni dobře placení temnářští poskoci, prostituti, patolízalové a lidští paraziti, ovšem také na různých stupních hiearchie. Za mrzký peníz napomáhají lidi vést a držet v otroctví.
    Zajímavé je, že řada z nich toho nechala a přešla do Světla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ad Anonymní16. ledna 2015 10:55 : "Zajímavé je, že řada z nich toho nechala a přešla do Světla."
      Se nedivte, když mnozí kabbalisté, okultisté, satanisté a další jim podobní zjistí pravdivost antikristových slov ke svým lapeným ovečkám : "Milujte mě tak, jako já vás nenávidím !" Satan vám slíbí a případně i dá všechna království světa, ale bude za to něco chtít : vaši duši !

      Vymazat
  21. To se to vládne takové luze.
    Tím plátkem bych si ani prdel nevytřel.

    Hebedo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože bych z něho mohl dostat hemeroidy,a to bych velmi nerad

      Vymazat
  22. Tím plátkem bych si ani zadek nevytřel

    OdpovědětVymazat
  23. Historie se opakuje. Když byla ve starém Římě bída a hlad, dostali lidé "CHLÉB A HRY". A co dostávají lidé dnes? ......
    Naši předkové přesně věděli co bude a jak moc je propojena minulost se současností a blízkou budoucností. Věděli i to, že v blízké době budou ve hře USA, ČÍNA, IRÁN A RUSKO. Až se tak stane, lidé pochopí, o jakou hru tu šlo a proč se neustále odvádí jejich pozornost jinam. AMEN nebo SALAMALAJKUM..... Dokud my lidé nepochopíme, že jsme si všichni rovni a pouze láska a spolupráce může změnit tento svět k lepšímu, stále budeme bojovat nejen proti sobě ve vztazích, státech i celých koloniích a je úplně jedno, zda důvodem bude majetek, moc, závist, zlost, nenávist nebo odlišná barva pleti či náboženské zaměření. ZMĚNA NEPŘICHÁZÍ Z VENČÍ, ALE UVNITŘ NÁS SAMOTNÝCH! Hodně štěstí všem na vaší osobní cestě poznání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ONI tu změnu nemohou, nedokáží zastavit. To je pro ně nejděsivější zjištění - že nás, jejich otroky, mohou navždy ztratit

      Vymazat
    2. Ano, tak to je. A Změna v podstatě přijde jako Překvapení.
      Ani nejrůznější náboženské směry o ní moc nevypovídají, protože nám tu zde povětšinou zbylo jen to, co si temnáři zmanipulovali k obrazu svému...Duchovně vyvinutí bývali povětšinou vražděni...
      Je to zvláštní - někteří temnáři poznali, jak se teď opravdu věci mají, vzdali to a přešli ke Světlu.
      Naprostá většina lidí má v sobě čistou, světelnou duši a skryté původní duchovní schopnosti, (které v nich temnáři dlouhodobě dusili) a ne a ne se probudit a jít ke Světlu blíž...

      Vymazat
  24. a není ta fotografie také fotomontáž ? Nechce se mi věřit, že by se lidé drali ve frontě o jakýsi časopis (ano, já vím Charlie je Charlie ), jako ve válečné zóně na chléb. Měla bych jediné vysvětlení k této vřavě. Lidé ve Francii už jsou na tom hůře s lidskou důstojností, než my Češi. My Češi se sice ve frontách na akce v supermarketech také umíme chovat jako zvěř, ale tady jde o potraviny. Ne o trapný časopis.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  25. A tejto zdegenerovanej chamradi sa svojho času hovorilo : Le grand nation ! De Gaule, De Gaule, ty sa musíš v hrobe obracať ako ventilátor !

    OdpovědětVymazat
  26. Ventilátor má 3.600 až 4.300 otáček za minutu. To znamená přetížení až 24G. To vydrží asi opravdu už jenom mrtvola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 18:09
      Tak to jste mě pobavil ! A víte, že máte vlastně pravdu ?

      dan.

      Vymazat
    2. A jak víte, že jsem zrovna mutující chlapec ? :-)

      Vymazat
    3. anonymní 20:11
      Vycházím z předpokladu, že o výpočet otáček se zajímají spíše pánové než dámy. Takže, jestli jste děvče v rozkvětu, tak se omlouvám za omyl

      s úsměvem dan.

      Vymazat
  27. To je nějaká blbost. 60 000 výtisků běžně, jen tak tak prodaných a najednou 3 000 000? 50x větší množství. Že by na to byly tiskárny promptně připraveny? To se mi nechce věřit. A kdo to rozeslal tak najednou do celého světa a taky zaplatil?

    OdpovědětVymazat
  28. Na útočení na ty nejnižší pudy člověka a na stahování lidí do nižších a nižších vibrací temnáři nelitují žádné námahy ani žádných peněz.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.