13. ledna 2015

Francouzský policejní komisař spáchal sebevraždu poté, co se pokusil vydat evropský zatykač na prezidenta Obamu


Francouzský policejní komisař spáchal sebevraždu poté, co se pokusil vydat evropský zatykač na prezidenta Obamu
http://www.whatdoesitmean.com/index1831.htm
12. leden 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: OrgoNet


Absolutně šokující zpráva ruské výzvědné služby SVR kolující dnes v Kremlu, jak se zdá, vysvětluje, proč se žádní vrcholní představitelé USA nepřipojili ke svým protějškům http://www.thegatewaypundit.com/2015/01/us-obama-administration-noticeably-absent-at-massive-paris-anti-terror-march/ účastnícím se včera v Paříži http://www.voanews.com/content/paris-march-of-millions-set-for-sunday/2593741.html pochodu solidarity proti masakru v Charlie Hebdo  . Zpráva odhaluje, že vysoký francouzský policejní komisař byl „zasebevražděn“ několik hodin poté, co se pokusil vydat evropský zatykač  na prezidenta Baracka Obamu a další, zatím nejmenované americké představitele.


Podle zprávy SVR byl komisař francouzské policie Helric Fredou http://www.mirror.co.uk/news/world-news/charlie-hebdo-top-cop-helric-4963644 pověřen ihned po masakru 7. ledna, aby prozkoumal dokumenty obsažené v malém balíčku nalezeném v autě použitém zabijáky Saidem a Cherifem Kouachi, který rovněž obsahoval řidičský průkaz Saida http://www.ndtv.com/article/world/manhunt-in-france-for-charlie-hebdo-attack-suspects-continues-646204 .



Jak praví analytik SVR ve zprávě, policejní komisař Fredou nalezl v tomto malém balíčku řadu „záhadných dokumentů“ a telefonních čísel. Jedno z nejdůležitějších bylo mobilní telefonní číslo USA přímo napojené“ na bývalého amerického generála a ředitele CIA  Davida Petraeuse.

Zpráva dále uvádí, že dle signálů SVR komisař Fredou po nalezení tohoto spojení na Petraea ihned kontaktoval pařížského prokurátora Francoise Molinse  a požádal, aby Cour d'Assises (Soudní dvůr)  vydal okamžitý Evropský zatykač na prezidenta Baracka Obamu a další americké představitele, kteří budou jmenováni do 24 hodin. 



Tři hodiny po učinění tohoto požadavku, ve čtvrtek 8. ledna v 01:00 však byl komisař Fredou nalezen u stolu ve své kanceláři mrtev s prostřelenou hlavou http://www.mirror.co.uk/news/world-news/charlie-hebdo-top-cop-helric-4963644 , což bylo rychle prohlášeno za sebevraždu; představitelé Obamova režimu začali zaplavovat americká média zprávami, že bývalému řediteli CIA Petraeusovi hrozí od FBI obvinění z těžkého zločinu z důvodu, že ve vlastnictví jeho milenky byly nalezeny tajné materiály http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2015/01/10/fbi_recommends_charges_against_former_cia_chief_david_petraeus.html



I když zpráva SVR výslovně neříká, jaké důkazy objevil policejní komisař Fredou, že učinil takový bezprecedentní požadavek na zatčení amerického prezidenta, jsou v ní narážky na mnohem šiřší spiknutí kolem masakru v Charlie Hebdo, kterého se účastní nejen Saudská Arábie, ale i CIA.

Zpráva též uvádí, že velmi významné je jistě i to, že k masakru došlo 48 hodin poté, co francouzský prezident François Hollande 5. ledna vyhlásil Obamovu režimu, že západní sankce vůči Rusku musí být okamžitě ukončeny http://rt.com/news/219831-hollande-russia-lift-sanctions/ .

Důležité je rovněž, jak zdůrazňují analytikové ve zprávě, že francouzské úřady byly varovány o hrozícím útoku na jejich stát 4. ledna, kdy saudský korunní princ Salman bin Abdulaziz Al Saud předal varování francouzskému ministru obrany Jeanu-Yvesovi Le Drianovi, jak jsme informovali již dříve  . (Česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/01/parizsky-masakr-je-soucasti-planu.html )

V předešlé zprávě 7. ledna  SVR rovněž informovala, že zabijáky masakru v Charlie Hebdo byli terorističtí operativci Islámského státu Irák a Levant (ISIS), a tento fakt byl potvrzen mučednickým videem http://www.dailymail.co.uk/news/article-2905302/Calm-stare-Jewish-deli-terrorist-Jihadist-s-ISIS-suicide-video-emerges-confirms-link-Charlie-Hebdo-killers-calls-fellow-vigorous-Muslims-defend-prophet-Mohammed.html jednoho ze zabijáků jménem Amedy Coulibaly, které bylo vydáno ISIS. (Předchozí zprávu doporučujeme si přečíst, protože poskytuje kontext pro tuto novější.)

Jak zpráva uzavírá, Francie dnes začíná rozmisťovat dalších 10 000 vojáků po své zemi http://www.bbc.com/news/world-europe-30774114 , aby, jak doufá, zabránila dalším útokům, a Západ se chystá na nové běsnění na válkou zjizveném Středním východě http://original.antiwar.com/justin/2015/01/08/charlie-hebdo-and-the-profiteers-of-tragedy/ jako odpověď na tento masakr; avšak nemělo by se zapomenout na cíl islámského násilí, kterým je, aby pěst společnosti udeřila na evropskou muslimskou menšinu, a nejlépe ji smetla až do očekávající náruče Al-Kajdy, ISIS, nebo cokoliv si tito fanatikové vymyslí.




Ale kdo jsou ti skuteční terorističtí fanatikové, jak praví uznávaný americký protiválečný autor Justin Raimondo, na to není třeba se chodit dívat dále než do chodeb Washingtonu D. C. 

Jak píše Raimondo: „Mojí největší obavou je, že my všichni se jednoho dne probudíme a zjistíme, že ty zrůdy jsou přímo tady, kde vždy byly. Ale tehdy už bude příliš pozdě připoutat je na vodítko a dát je tam, kam patří, do ZOO.

January 12, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.


41 komentářů:

  1. Teda ten Obamovo kukuč, to stojí zato, co ? >:-[

    Kaštan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak ten jeho kukuč je ozaj divný a to nie len z tejto fotky...A stále my nie čo našepkáva,že nie je Obama ako Obama...Že to je dobre vytvorený klon....Ale je to len môj názor.....MS...

      Vymazat
    2. Kedysi , pamätáte sa? tu hovoril Mathew chlapec, že Obama je vdyspelá duša. Zobral dobrovoľne údel - ale tiež sa mi zdá, že ho použili na vytvorenie novej entity. - Je mi ho ľúto.

      Vymazat
    3. Dávnejšie tu zneli slová Mathewa - že Obama je duša , ktorá prijala vyššiu úlohu. A tento "klon" je klon.

      Vymazat
    4. Americkým prezidentem může být kdokoliv kdo bude 1/oddaně plnit rozkazy, 2/bude mít důvěruhodný obličej (nesmí vypadat jak Quasimodo, Calvera, nebo Al Capone) a HLAVNĚ , 3/nesmí přemýšlet svojí hlavou.

      Vymazat
    5. Loutkoherec v rozmařilých rukou loutkovodičů "za oponou". Ta opona v kultu temnářů je velmi důležitá !

      Vymazat
  2. Na co si to před námi hrají?
    Trauermarsch der Staatschefs in Paris war Inszenierung auf Nebenstraße
    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/13/trauermarsch-der-staatschefs-in-paris-war-inszenierung-auf-nebenstrasse/

    "Při protestním pochodu v Pažíži nepochodovali státní a vládní představitelé na čele lidí. Táhli izolovaně na přísně kontrolované vedlejší ulici. Tato inscenace ukazuje názorně příkop mezi politickými elitami a občany. Moderní politika by si měla odpustit takovéto umělé akce - v neposlední řadě proto, aby nedošlo k dalšímu ohrožení jeji důvěryhodnosti."
    "Tyto obrázky ukazují pochod na vedlejší ulici v době mezi 2:00:00 až 2:33:05. Můžeme vidět jak jsou politici postavení podle seznamu. Pak pochodují. V ulici vládlo napjaté ticho. Na konci se Francois Hollande rozloučil s kolegy, šel na uzavřené místo a potřásl některým lidem rukou. Politici stále ještě ruku v ruce nastoupili do svých limuzín a jeli domů. S masami lidí nepřišli vládnoucí šéfové do kontaktu ani sekundu."

    Chápu, že nějaká bezpečnostní opatření musí být, proč ale potom toto divadlo? Už chápu, proč nebyl přítomen Obama ani Putin! Každá opičárna má asi své meze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opičárna je proti tomuto ještě skvělým divadlem

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Mocnáři či temnáři tohoto světa začínají okatě dávat najevo, že čas jejich veřejného působení a vlády nad světem se naplňuje, spěje do finále. Jak je vidět, JEDOU V TOM VŠICHNI - Moskva nemoskva, Washington newashington, Peking nepeking a mnozí další potentáti. Před námi si hrají na demokracii, na teroristy, na nepřátele, na zlé islamisty apod.apod., a vůbec jim nepřijde divné, že jsme také myslící bytosti, a že dokážeme prohlédnout triky našich usurpátorů a otrokářů.

      Vymazat
  4. NA CO SI TO PŘED NÁMI HRAJÍ?
    V odkazu je mj. rozbor editovaného videa i s ukazovátkem (komenář je ve slovenském jazyce) k temnářskému false flag. Poslední je odkaz na vystoupení poslankyně, která domlouvá Merkelové, aby vyskočila z vleku vojenské politiky spojených států (rovněž ze slovenským překladem): https://www.youtube.com/watch?v=dJyfHb05BPo
    https://www.youtube.com/watch?v=RWRzGQHdBhg
    https://www.youtube.com/watch?v=YjjRRWSPFoc
    https://www.youtube.com/watch?v=1uslyxIm6Hk

    OdpovědětVymazat
  5. A ještě lepší je to, že izraelské noviny vyretušovaly foto průvodu, aby tam nabyly ženy. A to i bez Angely zavěšené do Hollanda. viz http://m.ceskenoviny.cz/nejnovejsi/zpravy/ultraortodoxni-denik-vymazal-ze-snimku-pochodu-v-parizi-zeny/1168649

    OdpovědětVymazat
  6. Já to říkám už dlouho:
    Lidi žeňte Ameriku na její kontinent. Nadnárodní společnost je hezká, ale jen do doby než se část společnosti začne povyšovat a diktovat ostatním co si mají myslet / dělat.

    OdpovědětVymazat
  7. Z následujícího odkazu vyplývá dotaz: Komedianti už přijeli v kostýmech nebo se převlékali při příjezdu?
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1999-zasadni-otazky-a-zaznamy-ktere-media-opomiji-ohledne-popravy-v-parizi
    Vyšetřovatel spáchal "sebevraždu"?
    http://www.hlavnespravy.sk/komisar-ktory-vysetroval-utok-na-charlie-hebdo-bol-najdeny-mrtvy/499993
    http://www.topky.sk/cl/11/1449873/Komisar-vysetroval-utok-na-redakciu-Charlie-Hebdo--Vypocuvanie-a-samovrazda-sluzobnou-zbranou-
    Je zajímavé, co tam píšou diskutující - po pádu tzv. dvojčat se vyrojila celá celá řada "sebevražd" a "úmrtí při dopravních nehodách" a to i novinářů, kteří psali nepohodlné věci...

    OdpovědětVymazat
  8. Lucifer Obama i bez této události patří dávno za katr.

    OdpovědětVymazat
  9. Veľmi to pripomína podpálenie Ríšskeho snemu pred II. svetovou vojnou, zavraždenie cisára Ferdinanda v Sarajeve, pád dvoch mrakodrapov v USA, útok kórejských rybárskych lodí na vojnovú loď USA a tak ďalej. Nič z týchto udalostí nebolo to, za čo sa to vydávalo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte pravdu. To jen něčí válečná fakule se snaží na různých místech světa zažehnout světový požár, a ne a ne potvora chytnout. To věřím, že ve Washingtonu D.C. vyjou jako zkažení psi, že se jim to nedaří.

      Vymazat
  10. No, já se tedy pokusím alespoň trochu vžít do pocitů policejního komisaře. Ta představa..dobrá pozice, dobrý plat. A každý den řeším naprosto banální stereotypní případy. Nuda...najednou, to začne Paříží hýbat, je potřeba vyslat policejní hlídky, udělat místečko v cele zadržených, protože klasicky se po takových událostech více zatýká...takže hurá, konec nudy. Budou prémie a tak se pan komisař z toho všeho po třech dnech nervově zesypal a dal si kulku do hlavy. On vlastně vůbec nebyl v pořádku už před tím, jedna paní povídala. Velice šokující zjištění, z čeho všeho se dnes člověk nedokáže "zesypat".
    A tak, ten zatykač na strýčka Sama, záhadná důležitá telefonní čísla a dokumenty jistě mohou být podvrh,obracení pozornosti jiným směrem, ale s prominutím, prostřelit si hlavu u pracovního stolu v době, kdy pracovní telefony vyzvánějí o 106, v době, kdy se dveře div netrhnou a já nevím, kam dřív skočit, je k neuvěření stejně, jako ta o Červené karkulce, či lépe o Otesánkovi, který z hladu sporcoval celou vesnici, včetně dědy s trakařem.

    zdraví dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo nám tu celou dobu hraje kašpárkové divadlo o karkulce a zlém vlkovi.

      Vymazat
  11. Září 2001
    Březen 2011
    Leden 2015
    Výběr ze seznamu temnářských false flags. Pokoj a zadostiučinění jejich nevinným obětem.

    OdpovědětVymazat
  12. Popravy nevinných v 21. století? Temno trvá, ale už má namále. Když na Zem došla energie ze Zdroje a došlo k aktivizaci centrálního galaktického slunce i slunce naší sluneční soustavy, pro lidi to znamenalo více světla pro duchovní probuzení. Vracení se škol mystérií v oblasti Středomoří cca 2000-2500 let př. n.l. bylo toho důsledkem. Obdobně i první vlna renesance vzniknuvší v Itálii cca před 500 lety... Prosvětlené umění a pozemské inkarnace mnoha star seedů... Tato první vlna renesance přinesla zvýšení vibrační úrovně planety Země a započetí procesu planetárního čištění od tmy. Mezi námi je několik inkarnačních vln star-seedů. Jsme v době druhé renesance, která to všechno završí. Na Zem přichází energie ze Zdroje a aktivizace sluncí sílí. Karanténa Země je částečně rozevřena, portály se otevírají a svobodně zde znovu začíná působit energie Bohyně. Vracejí se vysoké vesmírné bytosti i vzestoupivší mistři, aby připravili další transformační fázi přímo na pozemském povrchu. Indigové děti se probouzejí a přinášejí frekvence na otevírání srdcí. Už už dosahujeme závěrečných fází planetárního čištění. Díky přípravě v minulosti (včetně 1. vlny renesance), v této druhé vlně ukotvujeme tu stejnou světelnou energii, ale na podstatně vyšších vibračních úrovních. Začínáme ŽÍT. Po úplném odstranění pozemské karantény iluzorní paskvil na život pod taktovkou temnářů definitivně skončí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súhlasím, boli sme pochváleni za plnenie plánu :-) očisty. Uvádza sa, že sme ho naplnili cca v decembri na 120 percent...

      Vymazat
    2. Jak jednoduche je zit, kdyz to za nas nekdo vsechno vyresi. Jeste, ze se mi telefon jeste nepokazil, stale vibruje.

      Vymazat
    3. Ano souhlas akorát ta brána nebude otevřená věčně a proto lidi šup šup, musí to dosáhnout víc jak 50% pak proběhne kolektivní vědomí a pak ty temný smetem a já tomu věřím. Včera jsem si přivolal -ty zjinýho světa- nádherný žlutý světlo zastavili nade mnou a pak kde se vzaly tu se vzaly stíhačky, Tak světýlko zhaslo a zmizelo. Zdravím Orgo.

      Vymazat
    4. Údajně se musí ve světě nacházet 144.000 čistých Bohu věrných duší, aby mohl proběhnout na lidstvo skokově efekt tzv.sté opice. Ten počet zřejmě stále není naplněn, poněvadž zlo nabývá na síle a na destrukci světa.

      Vymazat
    5. Ve starých mystických školách inspirovaných Sluncem a Pravdou, po kterých po celou dobu až doposud šli temnářští bastardi a snažili se je ničit, se hovořilo o počtu 144 000 probuzených, kteří jsou schopni naklonit celé lidstvo (bez ohledu na celkový počet populace) ke Světlu.
      Nyní už nastávají jiné časy a zlo ztrácí na síle. Temnáři kopou okolo sebe, jsou hnáni do úzkých, proto také ta zvyšující se četnost false flags. Brzy má přijít čas, kdy uvidíme výsledky - kdo z koho.
      Těch probuzených lidí je ale zapotřebí více. Dokud není člověk probuzený, temnáři nad ním mají jistou moc. Ale nad probuzeným člověkem tuto moc prakticky ztratili, tzn, čím více bude probuzených, tím rychleji uvidíme zásadní změny k lepšímu.

      Vymazat
  13. Nejsme tady na Zemi sami... Jsou zde mj. i bratři a sestry ve Vnitřní Zemi, mimochodem mnohem vyspělejší, než my lidé na povrchu, kteří konají mnohem prozřetelněji... Je smutné, že mnoho lidí se temnářům podařilo přeprogramovat a vymýt jim mozek, dohnat je k tomu, že dělají temnářům poskoky, že temnářům prodávají své soukmenovce a za krátkodobé výhody ohrožují i sami sebe (i trollové píšící za mrzký peníz absorbují terraformingové jedy). Podivné akce vymývačů mozků včetně štvaní lidí proti sobě jsou zřejmé i z dění okolo dalšího false flag.. A nebyli by to temnáři, aby zase nebyly krvavé lidské oběti... Temnáři jsou prostě nervózní z blížícího se průlomu, kterému stejně nezabrání...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zatím není jisté, že ti, co operují nad, na a pod orbitou Země, na a pod Zemí, na a pod mořem, jsou nám přátelsky nakloněni. Minimálně ti, co spolupracují na terraformingu a nebo přímo ničení života na Zemi ve vzduchu (chemtrails), na zemi (haarping) a pod mořem (infrazvuk), určitě přátelé nejsou. K tomu infrazvuku : Zvukové dělo je schopné sestřelit letadlo nebo pod vodou zničit ponorku.

      Vymazat
  14. Na planetě Zemi ,žije 12 rodů.Platonův Rok vydělte 12,Vyjde Vám délka vládnutí rodu.Tato Anglo-saská měla skončit již v minulém století ve 20tých letech,Nástup za nimi je--rod SLOVANSKÝ--rod je podobný Lemurské rase-kvalitou.Anglo-saská rasa nechce odejít
    .Jenomže zde působí kosmické principy-síly a ty tlačí Slovanskou rasu na přední místo a v důsledku tření těchto sil zde máme-prožíváme dnešní dění.Kdo myslíte že vyhraje? Přeji Vám všem mnoho lásky a klidnou mysl LM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, nevím, všechna etnika na Zemi dle zjištění archeologie provozovala rituální kanibalismus tzn.poklonkování ateistickým božstvům. To není dobrá vizitka pro nikoho !

      Vymazat
  15. 2 písně pro lepší náladu hledačů pravdy
    https://www.youtube.com/watch?v=Txtr5HDPVNo
    https://www.youtube.com/watch?v=9r5ndeMERhQ

    OdpovědětVymazat
  16. Světu vládnou nejbohatší sionistické rodiny v USA, ty rodiny vše řídí. Muslimy si natahali v 60 letech do Němecak, Francie a dalších evropských zemí ti bohatí, jako levnou pracovní sílu, a za to se jim to vrací, mohamedání se množí jako cikáni, pracovat se jim rovněž nechce, no a zachvíli to máme u nás, jako by nám nestačili naši čmoudi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Temnáři, co ovládají jůesej, potřebují zachránit virtuální petrodolar před pádem. V Asii, ani v Oceanii se svým pokryteckým škemráním o záchranu a o peníze neuspěli, ani po odvetných útocích pomocí chemtrails (tornáda a záplavy) a haarpů (zemětřesení a záplavy). A tak si zkouší zotročit Evropu, aby platila za to, že ji NATO a USA nechají dýchat. Asi nevíte, že Německo je od konce 2.sv.války stále protektorátem USA, a že Merkelová tedy musí i z těchto důvodů američany poslouchat chtě nechtě, a prosazovat americké zájmy na půdě Evropy. Americká vláda nemá zájem na kulturní, prosperující a rozvíjející se Evropě. To se kříží s jejich plány na světovládu. Sledují pravý opak. Evropu chudou, zadluženou, sužovanou sociálními, etnickými a náboženskými problémy popř. i válkami. Že to tam spěje, vidíte a slyšíte každý další den čím dál zřetelněji. Kdo z vás chce žít v evropském koncentráku bez pravidel, práva, pokoje a míru ?! Pak s tím něco dělejte, dokud je ještě nějaký čas. Moc už ho není, a každým novým zákonem, vyhláškou se naše svobody krátí.

      Vymazat
    2. Ano, to je ta správná výzva:
      ....s tím něco dělejte, dokud je ještě nějaký čas...
      To, že si hrabeme na tom svém, chytáme se za dočasné výhody a nestaráme se o pravý stav věcí a o duchovní probuzení, tak spíše nahráváme druhé straně. Podívejme se na nejčtenější blogy - hlavně jede toto - fashion, beauty, food, lifestyle. Jenže zájem o toto nás ze žaláře, do kterého nás uzavřeli temnáři, nevyvede... Nedostatek duchovních probuzení a nedostatek spolupráce mezi probuzenými lidmi může proces přechodu učinit mnohem těžší pro celé lidstvo.

      Vymazat
  17. Zapomínáte na rodovou linii a ta se táhne do Anglie--královský rod.Co je natom--Anglie mozek-USA síla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavou nwo neboli nového světového řádu má být anglická královna ! Že by ona měla být tou biblickou nevěstkou ?

      Vymazat
  18. Já bych se rád zeptal na ty "zprávy ruské tajné služby kolující dnes v Kremlu", ke kterým má zřejmě přístup kdejaký ...ehm, tedy mimo mně! a na které se odvolává více websajtů,kupodivu se stejnou formulací, jak jsem si všiml! Je to nenápadná ukázka "kvalit" ruských tajných služeb? Nebo ukázka veřejného přístupu ke stolu ruského presidenta, kde si kdokoli může přečíst cokoli? Proč nemáme podobné "zprávy amerických tajných služeb kolujících dnes ve Washingtonu"?

    OdpovědětVymazat
  19. Víte tady někdo, že celé jméno zní

    BARACK HUSEIN OBAMA ???

    OdpovědětVymazat
  20. A kdyby to snad některým úplným začátečníkům nebylo jasné, jak to chodí: https://www.youtube.com/watch?v=CJ81xkUnfUY , tak o tom mj. zpíval nedoceněný Karel Kryl: ... "na rohu ulice vrah o morálce káže"....,

    OdpovědětVymazat
  21. Keď vidím ten pokrytecký nápis Jesus, tak mi je na grc!!! A to nemám moc rád moslimov, hlavne týchto militantných fundamentálnych sunitov - wahábistov a saláfistov, čo sem chodia a deravá schválne nastavená azyl. politika eu ich víta s otvorenou náručou!!! Síce tým bývalým kolonialistom fra a ang, to aj prajem!!! Iba zožali, čo si zasiali v minulosti!!! Avšak tento riadený chaos ussraela a saudskej arábie, keď rozjebú ako tak fungujúce krajiny ako Lýbiu alebo Sýriu, alebo krajiny na kmeňovej báze ako Afganistan, len čisto kvôli svojim záujmom, kde demokracie nikdy nebudú fungovať (však nefungujú ani u nás), iba tvrdé vedenie, tak potom tu máme ešte viac utečencov!!! Keby chceli aspoň utekať do ussa a issraela!!! O tom už dekády trvajúcom priamom alebo nepriamom vytváraní teráčov buď cia, mosadom alebo saudami na svoje ciele, ani nehovorím!!! Komu vyhovuje Európa s demografickými a multikulti problémami a 5. kolónou muslimov za chrbtom???!!! No rozhodne ussa!!! Však eu im bola najväčší konkurent!!! Treba si uvedomiť, že prisťahovalci sú aj fajné žrádlo pre tieto rôzne ľavicové, neomarxistické a socialistické strany v eu, lebo majú z nich vynikajúcu voličskú základňu!!! Aj keď ja osobne si myslím, že je to cieľ illuminátov na zničenie bielej rasy v Európe a kresťanstva a vyvolanie vojny medzi kresťanmi a moslimami na dosiahnutie zníženia populácie, na zničenie najlepšie oboch náboženstiev a nakoniec na dosiahnutie svetovlády!!!

    Islamizácia Európy - Informačná vojna 26.01.2015
    -------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=G-Dw8RASDdk

    OdpovědětVymazat
  22. Já to říkám už dlouho:
    Lidi žeňte Ameriku na její kontinent. Nadnárodní společnost je hezká, ale jen do doby než se část společnosti začne povyšovat a diktovat ostatním co si mají myslet / dělat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.