6. ledna 2015

Jak farmaceutický průmysl vnucuje veřejnosti "nová" onemocnění, aby získal odbyt pro své vakcíny

Zdravím Ťa, Orgonet, posielam odkaz k článku o očkovaní - slovami autora - "ako sa tvorí svet, ktorý si vyžaduje cielenú, premyslenú a systematickú prácu"... inak povedané ako sa tvorí chorý svet.

http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fsa.uploads.ru%2FhFXGp.pdf&ei=3OurVPXnN4X0UIWvgqgL&usg=AFQjCNGAiv4HUmP7wJRFc-VlzkUNxkbVXg&bvm=bv.82001339,d.bGQ 

S pozdravom A.



Orgonet:
Díky čtenářce za pěkný úlovek, dokonale dokumentující zřejmě typickou spolupráci farmaceutické firmy a komunikační agentury, které společně během dvou let vytvořily v médiích hrůzný obraz rotavirů ohrožujících nejmenší děti, a hned nabídly vyděšeným matkám záchranu - svou vakcínu ...

Ukázka z prezentace (viz odkaz výše):





15 komentářů:

  1. naprosto super...už jsem vyfakoval všechna fóra, která podporují rotavirus - slovo, které slovník cizích pojmů nezná... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rotaviry nejsou vymyšlené, skutečně existují, byly pojmenovány v r. 1943, viz http://en.wikipedia.org/wiki/Rotavirus. Nejsou zanedbatelné, je to pořád nejčastější příčina dětských průjmů, častá "nemocniční a školková infekce" (když jde mimino do nemocnice z jakékoli příčiny, třeba s vyrážkou, tak tam často ještě chytne navíc průjem, který ho zdecimuje daleko víc než ta původní nemoc, a maminka to chytne od dítěte, a u dospělých to mívá často průběh daleko horší. Kdo to zažil, tak ví...)
      Jde o to, jakým způsobem farmacie s pomocí profesionální agentury protlačila do vědomí veřejnosti svou vakcínu ...

      Vymazat
    2. Česky viz http://www.wikiskripta.eu/index.php/Rotavirov%C3%A1_enteritida.

      Vymazat
  2. Klasická prodejní masírka a je úplně jedno čeho. Mají ale super " cílovou skupinu" ( https://www.youtube.com/watch?v=W1xrXpzYJDw něco málo o cílové skupině - bacha je to úsměvnou formou ).
    Na rotavirus skvěle funguje homeopatie. Pravidelně na jaře a na podzim to má slušnou aktivitu ( většinou v odbobí mlh - takže přespoklad, že se to nasprejuje do ovzduší). a jelikož u malých dětí je na rotavirus reakce obrovských průjmů a zvracení a horeček a bolení bříška, navíc zvětšení jater nebo bolest na pohmat - a testy na rotavirus se běžně prostě nedělaj - dá se to navlíct na epidemii střevní chřipky nebo vymyslet název nějaké jiné zajímavé nemoci.
    Mimochdem neušlo vám, že od tohoto roku je novela zákona ohledně léčení? Léčit může JEN ten kdo vystudoval medicínu. Zaplať Bůh můžete používat metody, které oficiální systém neuznává, jen tomu nesmíte říkat terapie nebo léčení. Navíc slušné embargo na byliny ( pokud nejste lékárník ,nemůžete oficiálně míchat bylinné směsy a vpodstatě je sporný prodej bylin - opět nesmíte použít slovo léčit).
    Jsem ráda, že žiju v této zemi. Ještě stále máme tu schopnost to celé nějak "pojmout po svém" ať už čistě Švejkovsky nebo Cimrmanovsky nebo jinak šaškovsky ( tedy s naprosto vážnou tváří a silným genofondem na přežití všeho).
    Světlu vstříc a zdar :-D
    JW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký závěr...prostě to bude směs do koupele :-). A Cimrman nebyl žádný hlupák!

      Vymazat
  3. Líbí se mi, že na byliny je sice embargo, ale co pamatuju, nikdy nebyla taková nabídka bylin a bylinných produktů jako je teď, všude, v lékárnách i supermarketech, na trzích, na internetu. Je to velký kšeft, lidi na bylinky čím dál více slyší. I když spotřeba farmaceutik se proto určitě nesnižuje! Výrobci léků si medí, k chemickému léku lékárník doporučí ještě "bylinkový" "na podporu", od stejného výrobce či menšího .... a lidi pěkně kupují a papají pilulky, aby byli zdraví (:-)))

    7. ledna 2015 9:27

    OdpovědětVymazat
  4. smích léčí,viz smějící a tančící chazaři při pádu dvojčat...https://www.youtube.com/watch?v=zd-PqyE_TS4

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta ženevská konference mě zaujala. Ještě to googluju. Je to zvláště utajený materiál. Opravdu fascinující a inspirující odkaz. Takže přidávám ještě jeden, co už dorazil k nám do Čech http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kultura/270682-liberecky-spamalot-monty-python-a-svaty-gral-coby-muzikal/
      JW

      Vymazat
    2. Chazaři (chazarští židé) jsou údajně strůjci sionismu ve světě. Jsou militantní, nesnášenliví s jinými národy a fanatičtí ve víře svých otců. Považují se za vyvolené mezi lidskými rasami, a ostatními opovrhují jako podlidmi. Zvláště nenávidí Slovany a Árijce.

      Vymazat
  5. NEOCHVĚJNÝ americký vzor a NIKDY JINAK http://magazin.aktualne.cz/divka-odmitla-chemoterapii-soud-ji-nasledne-lecbu-naridil/r~7e79364e958a11e49f60002590604f2e/

    OdpovědětVymazat
  6. ano. Tak ještě jednu historku z přímého zdroje. Ten jsem prosím, já :-)) Přišla za mnou jedna kolegyně a povídá mi: "Jsem úplně vyděšená. Můj osmiletý syn dostal pětidenní nemoc". Nechápavě koukám. O takové nemoci jsem ještě neslyšela. "Jaké má ta nemoc příznaky?" ptám se.
    "No, syn dostal horečky.Strašně sípal a druhý den ve tváři hrozně zrudl.Druhý den byl v obličeji už normální, ale měl úplně rudý krk..tak doktorka mi říkala, že je to nová nemoc. Je jí letos hodně, většinou u dětí .." a ukazovala mi záběr na mobilu, kde se její synek potýkal tou hrozivou pětidenní chorobou, na kterou naštěstí "už" jsou léky.
    Netrvalo dlouho, asi za týden přiběla jiná kolegyně, maminka pětiletého kloučka.:
    "Tak "my" to máme taky ,Kluk se osypal. Jenže je to prý dvanáctidenní nemoc. Protože má ještě zvětšené mandle. Je to prý nová nemoc, říkala doktorka."
    Aha..to mi hlava nebere. V životě jsem neslyšela o takových chorobách. Já osobně, přiznám se, nechápu, netuším, jak může vzniknout z ničeho nic. (tohle bych složitě vysvětlovala, takže se tomu vyhnu)
    Ale, dále k věci. Na chorobu jsem měla svůj názor okamžitě. Jedna moje kolegyně, mnohem starší než já, s již 4 dospělými dětmi mi tiše říká ( tiše, protože,tvrdit nahlas něco jiného, než paní doktorka, má dnes odvahu málo kdo. A to je fakt !)
    A tak, říká mi: "Ty, já nevím, ale mě to připadá jako obyčejná dětská spála. Když byly moje děti malé, tak to tehdy dostalo ve školce snad každé dítě" A já ji říkám :" Mě to napadlo také"
    A tak, staré známé choroby dostávají v dnešní době nejrůznější nové hábity. Léčí se novými léky různých tvarů, ale složení či podstatná složka léků je stále stejná. V tomto případě nejoblíbenější označení jako "antibiotika" v nedávné době pouze a jenom jako penicilin.
    a ještě doplním jedno zjištění. Vy za ten penicilin zaplatíte řádově často pětinásobek obchodní ceny, neboť zpravidla, ta první- druhá krabička vůbec nezabírá ( obsah penicilium je v balení (tj, všechny tablety) velmi malé množství anebo nebyl kvalitně "vyzrálý". Takže se běží do lékárny pro silnější ,a tak to často trvá dlouho. Záleží na lékaři a dost také na vás, kolikrát "připlatíte". Často je totiž váš organismus silnější, než třetí "ještě lepší" balení léčiva.
    Zachovat si chladný rozum. To vždy na prvním místě

    zdraví Dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když měla moje dcera cca 2 roky, tak taky dostala horečku a osypala se a doktorka to tehdy nazvala tzv. šestidenní nemocí. Ale je to už více jak 20 let. O spále nikdo nemluvil. Už si přesně nepamatuju jaké léky nám předepsala, ale vím, že to mělo celkem lehký průběh, ale bylo to prý infekční. Byla jsem s ní doma na rodičovské dovolené, takže nebyla mezi dětmi v kolektivu, ale nikdo další z našeho okolí to nedostal.
      Vlaďka
      Vlaďka

      Vymazat
    2. Vlaďko, spála se projevuje s různými příznaky dnes stějně, jako třeba před 50 lety. Nemám lepší vysvětlení, proč různým nemocem se dnes ruší "lidové" názvy a dávají se takové paskvily. Viz Šestidenní nemoc. Pravda je, že budete ještě více vyděšená nad stavem svého dítěte a ochotně přijmete jakékoliv léky a lečby, než kdyby se Vám řeklo "spála". Babička by vás doma okamžitě sklidnila, protože by Vás byla schopná přesvědčit, že to není nic nového. No...volila jsem do komentáře tuto zkušenost jako jednu z mnoho. Mějte se krásně

      zdraví dan.

      Vymazat
    3. ....... jj. Když mi pan doktor řekl, že jedno dítě ma pětidenní a druhé šestidenní nemoc, neubranila jsem se záchvatu smíchu. Odešla jsem s dětmi k homeopatce na měření a ta naměřila zvýšení spalového viru a lehčí přetížení jater. Dostali jsme dvě pilulky ( jednu hned a jednu po třech dnech ) po kterých se dětičky krásně vysránkovaly.

      Vymazat
  7. Přidávám zajímave video. Neznáte nahodou toho pána na videu?
    https://www.youtube.com/watch?v=bgV5cKGWm_U

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.