21. ledna 2015

Odkazy na články odjinud: prosím radši do komentářů

Čím více je OrgoNet aktivní, tím více přichází čtenářů (nyní denně až 16 000 návštěv!!!), a tím více příspěvků od čtenářů přichází mailem. Většinou jsou to odkazy na články odjinud. Je to prima, sdílet své objevy, ale můj mail je opět zahlcen. Bohužel není v mých silách ani vše, co mi posíláte, zkouknout, natož přečíst/přeložit a vyvěsit. Čímž se omlouvám všem, kteří mě pilně zásobují odkazy.

Je ale škoda vašich objevů nevyužívat, a možným řešením by bylo, že pokud jde jen o odkaz na nějaký článek, pak bude lepší poslat ho formou komentáře (což mnozí děláte), se stručným popisem, o co jde.  (Některé odkazy už v sobě mají název článku, tak tam je to jasné, ale mnohé nemají, zejména youtube ... popis se do komentáře snadno vejde, a ti, k nimž ta informace má přijít, si ji najdou, i když to nebude na hlavní stránce.) Zveřejnit komentář, to ještě zvládnu (:-)))

Mailem byste mohli posílat jen osobní věci, vlastní články a texty. (I tady se omlouvám, že někdy nestačím reagovat na maily, ale budu se snažit...)

Samozřejmě že z odkazů, co mě zaujmou, udělám podle času a možností články, jako dřív.

Blog Manipulace počasí taky samozřejmě zůstává poněkud viset, ne že by nebylo co publikovat, naopak, ale chybí ten čas ...

Díky všem, kteří věnují přízeň tomuto poctivě subjektivnímu blogu (:-)))

=Orgonet=

P. S. Prosím, posílejte odkazy, kde není jasné z názvu, o co jde, pouze s popisem (youtube!). Na nepopsané nebudu brát zřetel.

9 komentářů:

  1. NORSKO DEGENERUJE-OBNOVA GENOFONDU


    http://leva-net.webnode.cz/products/norska-statem-organizovana-pedofilie-a-incest/

    http://leva-net.webnode.cz/products/juvenilni-justice-v-norsku-jak-funguje-byznys-s-detmi-a-stat-ve-state-teror-barnevernu-v-cr-se-pripravuje-podobne-zverstvo/

    OdpovědětVymazat
  2. ono je to vlastně měsíční výpalné státní mafii za klídek http://skutecnosti.cz/proc-platime-za-klystyr-mozku/

    OdpovědětVymazat

  3. BRÁNA SMRTI

    Televizní dokument o 13 dílech, který nabízí zcela jiný pohled na smrt, než je běžné.
    Seriál se začne vysílat 22.ledna večer na ČT 2 ve 22:00hod

    Více zde: http://www.poltikovicovi.com/brana-smrti/

    OdpovědětVymazat
  4. Tady na orgo-netu je dobré to, že mnohé věci se lze dozvědět jak z článků, tak z komentářů. Např. řada článků je lepší než diskuze, platí to i naopak. Jeden čtenář zde před 3 roky napsal: "Takže si myslím, že poselství a zprávy... nemusí být zase tak mimo realitu. Naopak člověk byl v minulosti svým omezeným vnímáním mnohdy sám mimo realitu. Je to každého věc, jak tyhle věci přijme. Mne to rozhodně oslovuje a rozumím jim a mé životní zkušenosti mi říkají, že je to možné!"...... Mnozí se na tomto webu za pochodu učíme a zároveň učíme, neboť jak napsali např. tito diskutující během letošního ledna:
    "Celý vesmír totiž funguje tak, jako Staroměstský orloj. Kohout nezačne kokrhat, dokud všechny postavičky neprojdou okénkem, čeká se po té podívané již jen na toho kohouta, který vše uzavírá. A pak se v orloji mechanismy zase tiše připravuji na další podívanou. A tak je to i ve vesmíru. Každá hvězda, planeta přináší podivanou, přesně podle plánu...dokud nezakokrhá ten kohout. A na to nyní tak netrpělivě čekáme". (17.1.)
    "Věkovitý klepe na dveře". (16.1.)
    Díky všem diskutujícím (vyjma terraformingového trollingu) a v neposlední řadě díky Orgonetovému otci zakladateli. Zdravím na místa, kde kdysi jako na jediné místo na světě napadaly vltavíny z Plejád.

    OdpovědětVymazat
  5. přepis rozkazu ukrajinců k false-flag operaci
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/hackeri-obvinili-ukrajinskou-sbu-ze-zabiti-lidi-v-autobusu/

    OdpovědětVymazat
  6. Čau Orgonete, nešlo by udělat nový šťítek, který by obsahoval všechny články z orgonetu, který mají více jak např. 50,70 nebo 100 komentářů nebo udělat v liště vpravo top 10, 15, 20 nebo 25 komentovaných článků? Píšu to pro to, že některé články, které mají hodně komentů, tak mě baví číst ty komenty, protože je tam spoustu úhlů pohledu a vždycky tam najdu něco s čím souhlasím, něco nad čím můžu přemýšlet, něco co se mi líbí nebo třeba i nadchne... Co sem já našel tak nejvíce komentů má článek Jak nás channelingy tahají za nos ten má 184 jestli si to dobře pamatuju a potom má hodně článek Jak dál na orgonetu a Máme být vegetariány, ale to jsou jen co sem našel, určitě bude více článků s početnými komentáři... díky

    OdpovědětVymazat
  7. IRENA ANERi,obrovský dík za umornou práci s překladem a titulky https://www.youtube.com/watch?v=iSlY6gKAWEg

    OdpovědětVymazat
  8. Posílám odkaz na zajímavé video o tom jak se Evropa za 17 let změní díky tomu, že domorodců se rodí méně než přistěhovalců a domorodá kultura tak vymírá. Z Evropy se může stát Islámský stát.
    Snad to půjde otevřít i bez účtu na facebooku (?).
    https://www.facebook.com/video.php?v=886091914756793&theater

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý večer,
    dostal jsem do E-mailu jedno zajímavé a krásné video s tímto popisem : Neuvěřitelné video - harém divokých goril - přišly do campu turistů v Ugandě, kteří tam byli na safari. Prý se to stane asi 2x do roka.. Video je opravdu krásné, až jde mráz po zádech.

    https://www.youtube.com/v/1eXS0o6r-Wk%26rel=0%26hl=en_US%26feature=player_embedded%26version=3

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.