31. ledna 2015

Stockholm: Pohyb po administrativní budově umožní mikročip v ruce

http://youtu.be/aDzabqO8g1E



Publikováno 30. 1. 2015
Budova Epicenter ve Stockholmu, v níž sídlí mimo jiné  i společnosti Google a Microsoft, používá mikročipy, aby její zaměstnanci mohli otvírat dveře, komunikovat se smartfony a s kancelářským zařízením (kopírky).

Reportér BBC se dal dobrovolně očipovat, aby mohl napsat článek. Dostal čip do ruky.

Hannes Sjobland, hlavní úředník pro vývoj kancelářských bezpečnostních systémů, je čipování přízinivě nakloněn. Čipy usnadní lidem život, mohou s nimi nakupovat v kantýně a nahradí hesla do počítačů.

Také ovšem varuje, že jednoho dne by vlády a korporace mohly nařídit, aby se dali mikročipovat všichni lidé.


17 komentářů:

  1. Zlo končí, tak vystrája....Keď to príde celoplošne, potom každý ukáže, že kam sa tiež zaradí...Zjavenie Jána nás pred týmto varuje už takmer 2000 rokov Zjavenie Jána 13. a 14. kapitola ! Záleží len na každom z nás, či dáme na varovanie alebo poľahneme...Čas konca starej doby je tu...Nová doba svitá...

    OdpovědětVymazat
  2. páníčkové na návštěvě https://www.youtube.com/watch?v=ZxNa4wpgWL8#t=44

    OdpovědětVymazat
  3. V každém případě reportér BBC i ten mladý hlavní úředník jsou zednáři. Oni se ihned spolu vzájemně poznají podle symbolů, které dělají rukama. Všimněte si, že ten mladý úředník udělal z rukou na uvítanou pyramidu. Reportér odpovídá taky mnoha symboly, které ale ještě nemám rozluštěné. Ale jiné symboly již rozluštěné mám, jako například vytvoření z rukou vševidoucí oko s pomocí palce a ukazováčku. Anebo rádi dávají své ruce do dvou rovnoběžek, přičemž palce s ukazováčkem tvoří pravý úhel. Pravý úhel je u zednářů symbol dokonalosti (stejně jako krychle), všechno u nich musí být do pravého úhlu. Těch symbolů v ameslanové řeči je u nich velmi mnoho, třeba i to, že se na vteřinu poškrábou na krku-ale nevím samozřejmě, co to znamená. Zkrátka a dobře, jakmile v TV uvidíte člověka, který příliš máchá rukama, zpozorněte a zadívejte se podrobněji, co všechno z nich vytváří.
    V této souvislosti je zajímavý i pionýrský pozdrav, který jsme jako malé děti a vzorní pionýři často dělávali. Pravou rukou jako bysme si stínili oči před sluncem (že by tedy iluminátský pozdrav?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že to už preháňaš. Ja tiež veľmi gestikulujem, s kto vie, možno niekedy nevedome urobím rukami "illuminátske symboly"..... Nie sú to náhodou symboly, ktoré sú akosi takmer "vrodené", resp. spontánne ? Napr. ja zvyknem sem-tam urobiť nevedome striešku/pyramídu, a určite ju nevedome robil aj prostý ľud pred 2000 rokmi.....

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Zde máte k mání plno článků o zednářských symbolech, tak si hezky počtěte.:) Hned ten první od A.B. Bartoše je velmi výživný.
      https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=zedn%C3%A1%C5%99sk%C3%BD+symbol+pro+spolupr%C3%A1ci
      Nebo si vygůglujte zednářský pozdrav- obrázky, to je také zajímavé, kolik významných lidí se tímto ručním pozdravem zdraví.

      Vymazat
    3. Tuplovaný marku nevystrájaj hned jak podrážděný pes, kterému berou hračku nebo kost. To, že o něčem nevíš, ještě neznamená, že to neexistuje. A nepoukazuj tak vehementně na své hlupáctví z neznalosti věci. Není ti to ani k dobru, ani ke cti.

      Vymazat
  4. Všetko zlo ide do sveta z tých hnusných, anglicky hovoriacich krajín....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to především odsud, kde sionisti, satanisti, zednáři, illumináti a další příbuzná svoloč zapustili kořeny tak hluboko, že je těžké vymýtit jejich pozice. A dnes už to není výhradně jen v anglicky mluvících zemích !

      Vymazat
  5. Jednoduché. Copak je problém odchitit úředníčka, provést neodpornou amputaci a jít si zastřílet?

    OdpovědětVymazat
  6. No a pri rozvazani prac pomeru si cip vydloubu a vratim?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne jenom změníš software dalšího zaměstnavatele. Ale uloženo tam budeš mít všechno od počátku čipování. Sám v sobě na sebe budeš nosit fízlovací archiv.

      Vymazat
  7. Za živa nic takovýho do mě nedostanou, to se radši nechám zabít, což jim ale také nebude vadit, však je nás moc a je potřeba redukce, takže sečteno podtrženo: Je úplně jedno, jestli podlehneš nebo se budeš bránit, oni si poradí. Každopádně neposlušné ovce jsou nežádoucí a jelikož je ovcí mnoho, tak není problém těch pár neposlušných obětovat. No ale mě to může bejt u prdele, protože další život je ve frontě. Rozhodně bych se však nenechal mučit, to by bylo na hovno, ale proč by to dělali, když stačí bum prásk nebo jak.

    Prostě čipy v těle neberu ani za nic, to jsem fakt rozhodnutej. A není to jediná věc. Nestojím o takovej život, že bych si měl všechno nechat vnutit a uvěřit oficiálním kecům.

    OdpovědětVymazat
  8. Pro peníze , které zaměstnacům Microsoft platí, si leckdo nechá za živa provrtat i hlavu. Znám pár takových neuvěřitelných lidiček ! Znám i pár takových, kteří díky dobrým platům pokládají dnešní dobu za to nejlepší, co na Zemi kdy bylo stvořeno. Prostě, není se co divit, že si ty čipy nechá leckdo vnutit. Já osobně na celosvětové čipování moc nevěřím. Snad jen, kdyby s tím chtěli začít od novorozenců..ehm nejsem si jistá. Zatím se čipují jen psy a kočky (?) Myslím si, že k hromadnému čipování odvahu nemají. Dobře vědí, jakou paniku by spustili např, u katolíků.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  9. Pro toho, kdo pracuje v moderní budově bez klíčů, kde je vše na čipové karty,už je podle mě lepší ten čip pod kůži než na karta pověšená na krku. Protože kartu sem tam člověk zapomene doma, sem tam si ji sundá z krku a zabouchne si ji v kanceláři, a pak musí shánět lidi, co by mu otevřeli. Mně by pro tento účel čip v ruce vůbec nevadil.

    OdpovědětVymazat
  10. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1493-transnadclovek-a-postlide-cipovani-lidskych-bytosti-je-skutecnosti-znameni-selmy-z-apokalypsy-dalsi-patro-babylonske-veze-vedi-google-bryle-co-je-laska.htm

    OdpovědětVymazat
  11. Půjde o následené zdokonalování čipu do té míry, že lidem budou mít možnost vládníci tohoto světa potažmo pseudotvůrci ovládat lidské vědomí. Nikdo se tomuto nevyhne, pouze 2% lidí - mají vibrace na převibrování do Nebe. Ale stále mají možnost na sobě pracovat - duchovní cesta - více na www.neocipuj-se.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.