3. října 2015

Masový střelec v Oregonu byl černý islámský terorista

Že by po dlouhé sérii falešných vlajek organizovaných americkou vládou jeden skutečný projev individuálního terorismu v USA? To však Amerika nepřizná, neb by tím přiznala i to, že terorismus jí vyhovuje a že ho všemožně podporuje...  Onen střelec bude jistě označen za pouhého blázna a Obama využije události pro kampaň omezení vlastnictví zbraní...  =Orgonet=

Masový střelec z Oregonu je na seznamu islámských teroristů, který Obamův režim odmítl převzít od Ruska
http://www.whatdoesitmean.com/index1921.htm

By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
2. října 2015
Překlad: Orgonet



Federální bezpečnostní služba Ruska (FBS) dnes oznámila, že na seznamu 87 000 "známých/podezřelých" islámských teroristů, který Spojené státy a EU v minulém měsíci odmítly převzít od Ruska, údajně proto, že „není v současné atmosféře politicky schůdný“.  je i černoislámský Američan, který 1. 10. 2015 spáchal čin masové vraždy ve státě Oregon (USA).

(Pozn: Orgonet: Více o tomto seznamu viz anglicky http://www.whatdoesitmean.com/index1913.htm, česky http://orgo-net.blogspot.cz/2015/09/usa-eu-odmitly-prijmout-od-ruskych.html )



Podle zprávy FBS byl černoislámský terorista, Chris Harper Mercer, který spáchal teroristický čin, již dříve identifikován specialisty ruské elektronické rozvědky působící v rámci Zahraniční výzvědné služby Ruska jako stoupenec Islámského státu (ISIS/ISIL), a to tehdy, když se v prvním týdnu září 2015 pokusil proniknout přes Turecko do Sýrie.

Jak zpráva dále uvádí, Mercer mohl vykonat svůj teroristický čin i díky tomu, že Obamův režim odmítl přijmout seznam teroristů od Ruské federace. Při svém činu v Umpqua Community College v Umpqua včera zabil Mercer 9 lidí a zranil dalších 7, a byl zastřelen místními policejními silami.



Nanejvýš významnou skutečností je to, že tam, kde končí zpráva FSB, pokračují informace záhadného a vysoce čteného ruského webu Ridus.ru http://www.ridus.ru/, (kde publikuje nejen redakce, ale i veřejnost). Pro plné pochopení těchto informací je třeba vědět, že tento Ridus je široce využíván i ruskými výzvědnými agenturami (SVR/FSB) ke zveřejňování informací, jejichž publikování by mělo závažné mezinárodní důsledky, pokud by se zjistilo, že za ním stojí vláda. Proto bývá Ridus označován jako „zdroj Kremlu “, nebo také jako „agentura občanské žurnalistiky“  . (Rusky o něm https://ru.wikipedia.org/wiki/Ридус , anglický překlad zde. )

Informace o černoislámskému teroristovi Mercerovi „uniklá“ do Ridusu prostřednictvím SVR/FSB, je přinejmenším šokující a znepokojující. Obsahuje i to, že okamžitě po teroristickém činu střelby byl Mercerův internetový profil v kolonce Politcké názory změněn z jeho původní identity „podporovatel teroru ISIS/ISIL“ na „bílý konzervativní republikán“. (Článek rusky zde https://www.ridus.ru/news/199511 , překlad anglicky zde. )



Závažný je rovněž fakt, že Mercer byl ve spojení s teroristou Mahmoudem Ali Eshanim, který má zákaz vstupu do Ruska ; Eshani je uveden jako jeden ze dvou „přátel“  Mercera na jeho MySpace profilu; chválí Islámský stát, vyzývá k zabíjení Židů  a vyjadřuje na fotografiích své nadšení nad těmito teroristy. 



Jestliže víme, že Mercer skutečně byl černým islámským teroristou, kteroužto informaci Obamův režim odmítl od Ruska přijmout, stává se pochopitelným, proč při svém masovém teroristickém činu identifikoval a zabíjel křesťany http://www.independent.co.uk/news/world/americas/oregon-college-shooting-father-of-survivor-says-gunman-was-targeting-christians-a6676306.html .

Pokud jde o to, proč Obamův režim a jeho mediální propagandističtí poskoci zakrývají Američanům, a zejména rodinám mrtvých a zraněných, pravdu o tomto hrůzném činu islámského teroru vůči nim, to nám není známo – ale nemělo by to být pro nikoho žádným překvapením, protože tato vláda už po léta není nic jiného než hora lží.



Other reports to read on the September 2015 War include: Putin Authorizes Air Strikes On “American Interests” As Thousands Of Russian Troops Pour Into Syria Fears Explode In Russia After Obama Orders Sudden 9/11 Type War Drill Russian Troops Put On Combat Alert Over Obama Regime False Flag Fears Putin Activates Shocking “Defend Israel” Atomic War Plan US-EU Refuse To Accept Massive List Of 87,000 Islamic Terrorists From Russia CIA Breaks With Obama, Vows To Help Russia Defeat ISIL/ISIS Russian Atomic Bombers Ordered To “First-Strike Zones” As Germany Nears Collapse Russian Report States Total Defeat Of US Military Would Take 3 Weeks Obama In Ecstasy As “Nuclear Tsunami” Ignites Islamic End Times Fears Russia Begins September War, Issues Dire Warning To Britain

Other reports to read on the October 2015 War include: Putin Orders Military Draft Of 150,000 As Russian Air Fury Pounds Syria


15 komentářů:

  1. Nejdůležitější přednáška o takzvané migraci:

    https://www.youtube.com/watch?v=fuOkCj2wg6A

    https://www.youtube.com/watch?v=TICI-DfvsCk

    OdpovědětVymazat
  2. Jakmile čtu ši slyším něco takového :cit " chválí Islámský stát, vyzývá k zabíjení Židů a vyjadřuje na fotografiích své nadšení nad těmito teroristy. ", okamžitě zpozorním. Je v tom zase jen a jen čertovina ! Pravda bude někde jinde. Zaráží mě, že tvrdě vycvičený "terorista"- bojovník ,nosí brýle. Odkdy si takové jednotky pro zvláštní výcvik vybírají kluky s vadou zraku ?! U nás , v naší milé malé zemičce, nevezmou takového kluka ani k policajtům na sil. přechody .To jen, takové drobné upozornění..:- ))

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dan, prosím, lépe čti. Tam se nikde nepíše, že to byl vycvičený bojovník, ale naopak z toho vyplývá, že to byl sympatizující individualista, který se teprve CHTĚL dostat k ISIS do Sýrie. Brýle, jak je vidět, nebyly pro něj překážkou, trefil se jak chtěl. Pochybuju, že ISIS bedlivě zkoumá zdravotní stav lidí ochotných bojovat, mělo by jim stačit, že ten člověk je schopen se naučit, kde je na zbrani spoušť. Skuteční kriplové tam ani nelezou, ti se v těch podmínkách jako bojovníci neuplatní.

      Vymazat
    2. Kriply, zbabělce a zrádce ISIS střílí rovnou na místě, aby bylo jasno.

      Vymazat
  3. Zvláštní je to že informace o udajném seznamu teroristů od rusů najdete jen na konspiračních webech ale nikde jinde.Tím myslím mainstream. To mi chcete říct že by si rusové nechali ujít příležitost vymáchat USA čumák v jejich nadutosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pamatujte, že čím neuvěřitelnější, čím absurdnější, tím více "tmy pod svícnem" !

      Vymazat
  4. anonymní 9:18
    cit: "Podle zprávy FBS byl černoislámský terorista, Chris Harper Mercer, který spáchal teroristický čin, již dříve identifikován specialisty ruské elektronické rozvědky působící v rámci Zahraniční výzvědné služby Ruska jako stoupenec Islámského státu (ISIS/ISIL), a to tehdy, když se v prvním týdnu září 2015 pokusil proniknout přes Turecko do Sýrie."

    ..byl již dříve indentifikován, chápu tak, že nesbíral pouze obrázky islámských teroristů, ale už dříve nějak významně působil ve zmiňované skupině.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. problém je v tom , že ne vše co je na netu nebo v novinách je pravdivé ...., a pro to tady na Orgonetu, je hodně oklamaných ...a pomýlených

      Vymazat
    2. Jistě jste si nevšiml, že OrgoNet sem vkládá články různého stupně důvěryhodnosti záměrně proto, aby tříbil naše rozlišovací schopnosti. Za to mu tu ještě nikdo nepoděkoval. Takže byste to měl/a napravit, protože OrgoNet je vždy o několik tahů na stejné šachovnici před Vámi. Být OrgoNetem, ani já bych si nepěstoval lenivé, hloupě důvěřivé čtenářstvo. Že tomu tak v mnoha případech je, svědčí počitadlo zdejší návštěvnosti, které má mimořádnou výši zde na netu. Příště více přemýšlejte, než sem porodíte další komentářský potrat.

      Vymazat
  5. Dan, zjevně máš problém porozumět čtenému, což by nevadilo, ale je otravné, že na základě chybného vnímání pořád poučuješ. Nikde nic není o tom, že působil ve skupině. Z článku vyplývá, že sympatizoval virtuálně (a z jiných zdrojů víme, že si sbíral zbraně). FBS ho zjistila tím, že v prvním zářijovém týdnu se pokusil projít do Sýrie, nic o jeho "významném" aktivním působení v nějaké skupině není známo, Sorcha a jeho zdroje by to jistě uvedly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to orgoneta baví, tak ať si sem pouští dan a třeba i mikimause

      Vymazat
    2. anonymní 9:49 i 16:41
      Je zvláštní, že všem diskutujícíím (a to je i má maličkost :- ))) ) se lecos odpustí , jen té dan. ani to "přežbleptnutí" .
      Tož, omlouvám se za formulaci "působil ve skupině". Správně byl tedy ruskými tajnými označený za "stoupence islámského státu" Dobře. A čím si ten chlapec u Rusů vysloužil tak silné označení ? Jen tím, že se pokusil cit:"proniknout přes Turecko do Sýrie. ?" Tedy jen tím ,že potajnu emigrovat do jiného státu (snad bez dokladů?! )Není to trochu silné kafe ? Emigujete, lapnou Vás u číchsi hranic a hned je z Vás něčí sympatizant ! Trochu silné kafe. Asi nechápu dobře pojmy. To připouštím. Docela chápu, že jakmile se dáma začně snažit řešit vojenské záležitosti, hrozí to šlamastikou. Omluva, pánové ! :- )) Ale ten chlapec v brýlích s puškou na pernatou zvěř mi do scénáře, jak je nám znám, opravdu nepasuje ! To mi snad odpustíte ! Vaše

      dan.

      Vymazat
    3. Odpustíme, proč by ne. Ale interpretovat tak často emocionálně světové zpravodajství, to byste jako agent moc dlouho nežila.

      Vymazat
    4. anonymní 10:52
      Chápu. Ale někdo pánům musí rozhýřit hladinu adrenalinu :- ))

      dan.

      Vymazat
    5. To je sice od Vás pěkné, že Vás baví dráždit pány, ale vrhá to pak na Vás takové podezření, že můžete trpět nějakými nezdravými mindráky vůči mužům. Pokud se jich na Vás několik provinilo, nezahrnujte do jejich počtu i ty, kteří s tím nemají nic společného. Zbytečně tak na sebe přivoláváte posměch a opovržení. V tom vidím pravou příčinu.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.