9. října 2015

Nejšílenější dopravní zácpa na světě

Kam se hrabe tunel Blanka: takto to vypadalo na čínské mýtné bráně a dálnici u Pekingu 7. 10. 2015, když se lidé vraceli po svátku domů.

https://youtu.be/O3kL6nMap2s?list=PL15KbAxfKZE2GLuGleeSpswg_UjJ_Imel

10 komentářů:

  1. V takovém případě je nejlepší spolehnout na své nohy a jít pěšky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Orgonete,odebírám časopis Záhady života a mimo jiné je v říjnovém-posledním čísle velmi zajímavý článek o satanských rituálech mocných v Kalifornii.Možná že by stálo za to z těchto materiálů čerpat pro reportáž na vašem webu.Nejde mi o to radit,ale aby co nejvíc lidí duchovně založených o tom vědělo,obrana bude účinnější.Slunce v duši.Nadka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... nevenujte tomu pozornosť. Inak si vás "satan" obľúbi :-)

      Vymazat
    2. Nebojím se ho,už se snažil mít mě rád.Vím co dovede a jaké na sebe umí vzít podoby-i mých vnoučat!Dokonce jsem dostala nafackováno.Vždy tu rvačku ale prohrál.Mám také silný tým,přesto musím být stále ve střehu.Za ta léta co mu škodím by to bylo už na knihu,ale vše co vím ani napsat nemohu.Tak že víc lidí s otevřeným astrálem je zapotřebí.

      Vymazat
    3. On ví, že já vím, že on ví, že já vím, že on ví. Možná trochu krkolomné, ale vystihuje přesně to, o co s námi satan hraje po všechny věky na Zemi. Dokonce na jednom sabatu ke svým černým ovečkám prohlásil, že svět lidí získá do své moci tehdy, když lidé přestanou věřit na peklo, posmrtný život, a že satan a jeho moc existují. O mě se např. stále pokouší prostřednictvím 3 mágů čarodějů a dalších satanu sloužících lidí. Ti mágové dostali úkol "mě dostat", nebo mi škodit až k zoufalství. Mám však mocného Ochránce, který mě nenechá padnout do jejich moci, protože ví o mé věrnosti k Němu. Nechápu, jak mohou sloužit někomu, kdo je častuje slovy : milujte mě, jako já vás nenávidím nebo satan vás mocně znesvěcuj. Pravdu máte, že ten, kdo už ví, kdo je jeho skutečným nepřítelem, musí být před ním neustále a všude ve střehu. Ne nadarmo se říká, že čert nikdy nespí.

      Vymazat
    4. Přesně tak,a jak píšete, pořád ve střehu!Ochránce mám také velmi mocného,a mnoho různých bytůstek k tomu.To je zase úžasné a moc za to poznání děkuji.Bojuji za odstranění psychopatů, kteří ničí pro svou nenažranost a mocichtivost planetu Zemi.Nadka

      Vymazat
    5. Bude se dít to, o čem píšete. Že mnozí budou muset být odstraněni. Jak fyzicky tak duchovně. Ale tu volbu učiní nebo neučiní každý z nás sám za sebe. K tomu jsme byli zmocněni svobodou vůle. Dostali jsme totiž tři velké dary - dar života, dar poznání, a dar svobodné vůle. Podle toho poznáte, že před sebou máte skutečného člověka, a ne klona, kyborga apod. Což se o mnohých lidech v politice, byznysu a světa peněz říci dvakrát nedá.

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 10. října 2015 13:45
      Mám takový dojem, že si poněkud vymýšlíte. Za prvé se zlem vy nemáte šanci bojovat, a už vůbec ne mu dokonce škodit. Je totiž nemožné, abyste zlo vytloukala zlem. Spíše mám takový pocit, že se rohatému podařilo vás oklamat (kolikrát nechám na vašem svědomí), a vy mu to ještě hrdě papkáte.

      Vymazat
  3. Copak tunel Blanka... u nás ani jedna silnice není takhle široká, natož tunely! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však také tunel Blanka není jen obyčejný tunel. Pátrejte, s dovíte se zajímavé věci, které nám měly být utajeny.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.