10. ledna 2016

Události v Kolíně jsou falešná vlajka


Sepsal Orgonet 10. 1. 2015

Na internetu se pomalu objevují úvahy, že události v Kolíně nad Rýnem byly inscenovány, a mně to dává dobrý smysl. Podle mých zkušeností, jedním z typických rysů inscenované události je, že policie nezasahuje, nebo se dostaví pozdě, nebo má/předstírá nějaké překážky, kvůli nimž nemůže zasahovat ...

Proč zrovna na Silvestra policie ve velkém městě nebyla schopna ochránit lidi před 1000 výtržníky, když o několik dní později se v Kolíně mohlo shromáždit 1 700 policistů, aby  rozehnalo 3 000 účastníků demonstraci Pegidy? (Rovněž pod falešnou vlajkou.) A kdyby na náměstí v Kolíně byl/postupně dorazil na Silvestra jen zlomek, dejme tomu desetina tohoto počtu policistů, proč by neměli stačit na údajných 1 000 výtržníků?

Pasivitu policie naznačuje i video boxera Ivana, který dle svého svědectví jako vyhazovač z nočního klubu chránil napadané ženy (přičemž dal do dršťky pár lumpům). Říká, že policie nemohla zasahovat, protože musela hlídat dříve zadržené, a nepřijelo žádné auto, aby je odvezlo, takže policisté nemohli pomáhat dalším ženám, které napadali další útočníci ... nezní to, jako by policie měla rozkaz nezasahovat, jak to známe z jiných falešných vlajek?

To video jsem postnul už dříve; Ivan tam rovněž říká, že útočníci doráželi a plivali na policejní auto, a policie nemohla nic dělat. JAK TO???? Že by neměla s sebou obušky a další specialitky, které jinak běžně nosí na demonstrace poklidných protestujících???

Svědectví boxera Ivana:

A vidíme zde i červené bundy a oděvní doplňky některých účastníků, které při událostech na Ukrajině i při předešlých "nepokojích" uprchlíků označovaly provokatéry a koordinátory akce. (Viz dřívější článek "Červené Karkulky": http://orgo-net.blogspot.com/2015/09/protesty-uprchliku-jsou-provokovany.html)


Počkáme si, možná se objeví i krizoví herci a další příznaky rysy režírované události....

V podstatě není nic snadnějšího pro tajné služby, než zrežírovat podobné nepokoje: pozve se pár provokatérů, něco komparsu, instruovaného, jak mají dělat beztrestně bordel, policie má rozkaz k nezasahování; kdyby nebylo dost obětí, tak si je vymyslíme, pro média nám je zahraje pár hereček (vlastně není třeba je ukazovat, protože se stydí)... Navíc je tma, pořádné video z událostí, kde by se daly poznat osoby, se nedá natočit... "ukradené" mobily se později "najdou" mezi uprchlíky... ideální podmínky pro inscenování falešné události. Zcela podle metodiky starých dobrých Operací Gladio...

Skoro jsem jim na to skočil, ani mně to tentokrát hned nezapálilo, o co jde... emoce holt zatemňují rozum a s tím "oni" počítají (:-)))
=Orgonet=

Něco k tématu od internetových zdrojů:



Události v Kolíně jsou falešná vlajka
Zdroj: http://aanirfan.blogspot.com/2016/01/cologne-false-flag.html
Překlad: Orgonet

Je možné, že sexuální útoky na ženy v Kolíně nad Rýnem provědli tajní členové bezpečnostních služeb a jejich „muslimští“ spojenci?

(Pozn. Orgonet: Obrázek níže je pouze illustrační, nevztahuje se k událostem v Kolíně. - Kdykoli je v médiích třeba ukázat zuřivého muslima, tak je použita fotka tohoto herce. V civilním životě je to zcela mírumilovný občan.) 


Jsou zprávy o tom, že policie stála kolem s rukama v kapsách, zatímco osahávaným ženám, na které útočil dav, museli pomáhat vyhazovači z nočních klubů na náměstí.
Takže, říkají-li policejní oficiálové, že to celé vypadá jako organizovaný útok, můžeme se na to dívat i tak, že nejen policie stála organizovaně stranou, ale že do celé události byla organizovaně zapojena i tajná policie.

Takže, můžeme očekávat více podobných událostí, inscenovaných policií a pečlivě koordinovaných s tiskem, které rozehrávají kolektivní hysterii nejen proti uprchlíkům, ale i proti islámu.
Vypadá to, jako by CIA, NATO a Mossad pracovaly na destabilizaci Evropy.

K sexuálním útokům došlo i ve Švédsku, Finsku, Rakousku a Švýcarsku (Migrant rape fears across Europe), a všude byla varování, že tyto akce koordinují gangy.
Jinými slovy, vypadá to na psy-operaci organizovanou bezpečnostními službami.
Spousta „muslimů“ je až příliš nadšená, že může pracovat pro bezpečnostní služby.

Dodatek Orgonet:

Článek k tématu na Veterans Today:

Cologne Muslim Assaults - False Flag

Jim Stone: Kolínské události jsou falešná vlajka: 
(Jim o tom napsal velmi otevřený článek, tak otevřený, že ho radši sám stáhl, jak píše. Na jeho webu jsou teď už jen zbytky jeho úvah, nicméně jako vždy dávajících velký smysl.)


Video, kde je vidět "chaos" na náměstí: tím chaosem se asi myslí to, že v Německu/na Západě není myslitelné bouchat rachejtlemi na veřejnosti? Mně to sice připadá jako docela normální silvestrovský stav na náměstí někde v Česku - lidi postávají, popíjejí, fotí se, aby měli památku, otrlejší a opilejší pokřikují, a sem tam někdo bouchne nějakou pyrotechniku, ale pro zbytek světa mimo Česko tato situace zřejmě znamená nesmírný chaos, viz článek o americkém televizním baviči, který navštívil na Silvestra Prahu a je rád, že to přežil: http://magazin.aktualne.cz/televize/silvestr-v-praze-cesi-po-sobe-strileji-rachejtle-divi-se-ame/r~9001abc2b45f11e5b6cc002590604f2e/) - Ivan ve videu říká, že násilníci dokonce stříleli na Dóm: prvně jsem myslel, že má na mysli střelné zbraně, což by bylo opravdu na pováženou, a vidím, že oni zatím rachejtlemi...

 https://youtu.be/sfHCuv3Zcrs



Video, kde svědčí "oběť": je pochopitelně v šoku, a svou tvář nechce ukázat. S tím organizátoři "násilí" mohli najisto počítat, že "oběti" nebudou muset prokazovat...
https://youtu.be/HOB4J8xl4BQ





18 komentářů:

  1. Tak já myslím, že je to naprosto jasné, že to vše bylo organizované tajnými službami. Na Orgonetu byl před nějakou dobou zveřejněn článek: Za vším hledej žida. A já s tím naprosto souhlasím- tohle je naprostá rothschildovina a čertovina. Prostě místo sebe nechají pracovat muslimy, přesně v duchu, když dva se perou, tak ten třetí (co to všechno řídí a organizuje ze zákulisí) se směje. Lidi nenechte se vyprovokovat a uvědomte si, že ti blbci muslimové jsou stejné oběti jako jsme my. Teď již naprosto chápu, že ONI si je pěstovali takřka sto let, jen aby je v budoucnu příhodně použili. Oni, kteří dovedou vyrobit barevnou revoluci takřka lusknutím prstů, byli schopni již dávno zničit středověké muslimské režimy. Ale oni to neudělali. Naopak je ještě všude možně uměle obnovovali. Jako třeba v Iránu, kde sejmuli svého obětavého sluhu Rezu Páhlavího, nebo v Afghánistánu, kde po Sovětském svazu opět nastolili umělý střeověk, či případ Kaddáfí, či Hussain, či Sýrie. Jsou to prostě neuvěřitelní psychopati, to co vládne dnešní planetě. Nás už mohou zachránit snad jen mimozemšťani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je názor páni! Naprostý souhlas pane, či paní Anonymní! Krása a pravda, holá, čistá a průzračná!

      Vymazat
  2. Je otázka, kdo to zinscenoval a proč. Já myslím, že je to celé namířené proti Merkelové a proti přijímání uprchlíků. Zdá se, že je to akce tajných služeb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, že je to namířené proti německé vládě.Pan Ortek už dva roky dozadu o tom mluvil. Je to plán Bilderbergů, nastolení Nového pořádku bude až po pádu každé lokální vlády. Vlastní obyvatelstvo se vzbouří. Ale na toto je potřeba dvě veci: Peníze ve formě dotací z jedné strany, (aby loutky dělali co mají dělat), a z druhé strany peníze do neziskovek, aby pořádali tzv.demonstrace proti vládam. Jde to z JEDNOHO zdroje. A daří se jim to. Pro mně teda nic nové. Ortek ze sve svobodné televize mne vyškolil. I když zrovna vidím, že 17:39 právě otevírá oči, pchehch....

      Vymazat
  3. Je to jakoby dobře naplánovaný začátek dalšího,tentokrát Německého Majdanu za pomocí emigrantů.Plánované rozvraty a chaos má pokračování.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden anonym nade mnou (17:39) zmínil, že Silvestrovské události mohly mít na svědomí tajné služby, v opozici politiky Merkelové. Myslím si to též. Spontánost vagabundů by měla asi horší dopad. Někde jsem četla (vlkbloguje) jakési zamyšlení nad tím, proč Merkelová činí, co činí. Dozvěděla jsem se, že ta "šílená kancléřka" se s velkou pravděpodobností uchází o nejvyšší pozici ,prezidentku OSN v letošním roce. Ta osoba má jistě o tu pozici enormní zájem (moc, to prý chutná sladce). Avšak, než osobní posedlost, nepochybuji o tom, že Merkelová "komusi" slíbila vytvořit chaos a válečný stav v klidné Evropě. A ona poslušně dokonává svůj úkol. Klid bude v Evropě s muslimy jen tak dlouho, dokud hranice Schengenu (Evropy) nepřekoná poslední bojovník do počtu. Pak pochopíme všichni, že vše bylo řízeno proti nám, Slovanům i Alsasanům. Když bude nejhůře, naplní se Boží plán. Proto, probuďme se !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  5. Osobně si myslím, že to nebyla falešná vlajka. Muslimští kriminálníci se takto chovají všude kam přijdou. Je to jejich přirozenost. Problém je v tom, že si Evropa nechce přiznat, že je ve válce, kterou si sama na sebe tou multikulti ideou přivolala. A bude hůř. Muslim nejde integrovat, protože se nechce integrovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No , chovají se v souladu s Alláhem :-) Koukněte na video http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4

      Upozornění ; od 23 let !! Hrozí psychická deprivace ! Jen na vlastní nebezpečí !!

      Allah akbar :-)

      Vymazat
  6. No nevím,ale mě nepřijde tak divné,že nadržení chlapi,kteří si sebou na cestu do Evropy nepřivezou své ženy se v opilosti pustí do první ženský,kterou potkají.Tohle se dá přece předpokládat.Leda že by tohle bylo už předem promyšleno?

    OdpovědětVymazat
  7. A ze všeho toho násilí se zrodí nový Hitler (Antikrist), který způsobí další válku. Jen je potřeba lidi více rozeštvat. Tohle je jen slabá káva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Predikujete udalosti a tým ich privolávate. Do BOha spamätajte sa a dávajte pozor na myšlienky, a vyjadrenia.

      Vymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=DaWCfVReppA

    OdpovědětVymazat
  9. Vzhledem k dostupným informacím nemůžu zaujmout jasné stanovisko. Rád bych ale uvedl některé zkušenosti z policejní práce. I u nás v naší zaprděné kotlince docházelo občas k situacím (např. úplněk), kdy záchytka byla plná a agresivní ožralce nebylo kam dávat. Jenže zákon neumožňuje žádnou další cestu. Nemůžu ho zavřít do špajzu, nebo přicvaknout k ústřednímu topení, protože to zákony neumožňují. Na opilce je nutno pohlížet jako na nemocnou osobu a policista není lékař, aby mohl kvalifikovaně rozhodnout, jak s ním naložit. I kdyby spáchal opilec trestný čin, musí se nechat jejdříve vystřízlivět pod dohledem lékaře a teprve pak je k dispozici k trestním úkonům.
    Taky jsem zažil situaci, kdy třeba napadlo tolik událostí najednou, že jsem nebyl schopen zajistit jejich pokrytí v aktuální situaci. Stalo se, že jsem mohl poslat hlídku na místo až po několika hodinách. Prostě nebyli lidi nebo auta.
    Pokud jde o Silvestr, chápu, že naprostá většína lidí (i policistů) chce mít volno. Pokud tedy není předpoklad, že dojde k nějaké neobvyklé situaci, plánuje se do služby běžný počet policistů. Pokud jde o demonstraci Pegidy, tak ta samozřejmě byla hlášená předem a proto byl taky k dispozici "potřebný" počet policistů. Proč však bylo rozhodnuto demonstraci rozehnat, nemůžu posoudit, nemám k tomu žádnou informaci.
    Jinými slovy - ze svého pohledu a zkušeností - nespatřuji ve vývoji událostí v Kolíně žádný plán (tím neříkám, že to vylučuji), a navíc přišly s časovým odstupem obdobné "stížnosti" i z jiných lokalit v Evropě. Vždy jsem se podepsal, dnes si to raději odpustím ...... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ono bylo předpokládáno,že dojde k nějaké mimořádné události!
      Lidi to si vážně nepamatujete,že právě na silvestra bylo varování před teroristickými činy a že budou posíleny bezpečnostní složky!Právě ve velkých městech!Paříži,Berlíně..atd.A Kolín nad Rýnem,není žádné provinční městečko.
      Vzpamatujte se a vnímejte co Vám média cpou do hlav.Když si to nedokážete za pár dní vybavit je něco špatně a závada bude na Vašem přijímači.
      Nevěřím,že německá policie byla tak moc nepřipravena.A to trapné mlčení a zákazy poté?Něco se chystá,už delší dobu.Ukrajina se moc nepovedla.Kdo je na řadě?

      Vymazat
    2. Dobrý. Je vidět, že jste člověk poctivé práce a poctivých náhledů reality. To se cení, i když někdo může mít své vlastní představy o realitě. Držím se hesla z dřívějška : Vše je vždy ještě jinak než to vypadá...

      Vymazat
  10. Jak vyplývá z aktuálního oznámení na http://2012portal.blogspot.cz/2016/01/short-situation-update.html#comment-form, je současné dění v americkém Oregonu také flase flag. Ale většina kabálkovců si obč. válku nepřeje, protože si uvědomuje, že by to jen urychlilo jejich konec. Namísto toho kabálkovci podněcují jen takový chaos, aby ho mohli kontrolovat a oddalovat pro ně nevítané odhalení (včetně podněcování chaosu v myslích lidí, kterým jsou stále odpírány zásadní informace a vymývány mozky). Odhalení ale stejně bude víc a víc postupovat a něco odhalují i samotní kabálkovci, jen aby se vyhnuli uvěznění v čase Udádosti. Jak již bylo na mnoha alternativních webech uvedeno, konec petrodolaru postupuje a Východ ještě pěkně zamíchá kartami.
    http://www.mirror.co.uk/news/world-news/hillary-clinton-reveal-truth-ufos-7111722
    http://www.express.co.uk/news/science/631341/New-shock-claim-JFK-was-murdered-by-CIA-days-after-demanding-UFO-files-and-NASA-visit
    http://www.theeventchronicle.com/study/documents-show-jfk-was-murdered-days-after-demanding-answers-about-ufos-from-the-cia/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/six-huge-stories-the-mainstream-media-dont-want-you-to-know-about/
    http://www.veteranstoday.com/2016/01/09/the-secret-global-reset-agreement/ - je je teď na řadě webů ve světě nejčtenější

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní10. ledna 2016 20:58

    Tesalonickým 2,3-12 - Nenechte se od nikoho žádným způsobem oklamat. Než ten den přijde, musí nastat odvrácení od Boha. Musí se objevit ten bezbožník a zatracenec, který se postaví na odpor a povýší se nade všechno, čemu se říká Bůh a co se uctívá. Usadí se dokonce v Božím chrámu a bude se vydávat za Boha! Nevzpomínáte si, jak jsem vám to říkal, když jsem byl ještě u vás? Víte, co mu dosud brání - smí se totiž objevit až v daný čas. Tajemství této bezbožnosti už ale působí; čeká jen na to, až zmizí ta překážka. Až se pak objeví ten bezbožník, Ježíš ho zahubí dechem svých úst, zničí ho jasem svého příchodu. Za příchodem toho bezbožníka bude stát satanovo působení, všechna jeho lživá moc, divy a zázraky. Všemi těmi hanebnostmi bude klamat ty, kdo míří do záhuby, protože nechtěli milovat pravdu, která je mohla zachránit. Proto je Bůh vydá napospas bludu, aby uvěřili lži. Tak budou odsouzeni všichni, kdo neuvěřili pravdě, ale našli zálibu v hanebnosti.

    OdpovědětVymazat
  12. Série napadení žen v Kolíně nad Rýnem o silvestrovské noci byla předem naplánována, soudí německý ministr spravedlnosti Heiko Maas. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160110/2099443/srn-napadani-zeny-kolin-naplanovane.html#ixzz3wvvhhpqa
    Vychází najevo, že to bylo nějakým způsobem organizováno. Ať mi nikdo neříká, že to nebylo zkoordinováno nebo předem připraveno. Musíme urychleně zjistit, jak dochází k podobným odporným zločinům", řekl ministr Maas listu Bild am Sonntag.



    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.