10. ledna 2016

Rozkol mezi Německem a Obamovým režimem?

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1978.htm
January 9, 2016
Germany Reported In “Total Shock” After Obama “Grand Lie” Exposed
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině. 


Ruské Ministerstvo obrany (MO) dnes oznamuje, že velitelé německých leteckých sil Luftwaffe zůstali po společné misi s Leteckými silami Ruska nad válečnou zónou Levantu v „totálním šoku“, protože tato mise dokázala „nade vší pochybnost“ komplicitu Spojených států s teroristy Islámského státu při masívním kradení syrské a irácké ropy, čímž odhalila „velkou lež“ Obamova režimu o pravém důvodu tohoto konfliktu.



Podle zprávy MO dva německé letouny Tornado vybavené špionážním zařízením odstartovaly 9. ledna v 9.32 SEČ ze základny NATO v Incirliku v Turecku na svou první tříhodinovou výzvědnou misi nad Irákem a Sýrií, a mohly se samy přesvědčit, že přes turecko-iráckou hranici přejíždí téměř 12 000 cisteren a nákladních vozidel Islámského státu, nepřetržitě převážejících kradenou ropu, a to pod plnou ochranou amerických a tureckých leteckých sil. Tyto aktivity byly nedávno odhaleny satelitními fotografiemi pořízenými Leteckými silami Ruska.



Zatímco letadla ruských leteckých sil jsou jediná, která mohou legálně podle mezinárodního práva operovat v syrské oblasti válečné zóny Levantu, kde využívají své značné síly, aby ničily ropná zařízení a cisterny Islámského státu, oblast Iráku je pod ochranou amerických Leteckých sil, které nadále umožňují probíhání tohoto rozsáhlého zločinu, aniž by se snažily ho zastavit.

Pokud jde o akci/reakci Německa na to, že německá letadla sama zjistila dnes plnou nestvůrnost toho, co Obamův režim dělá pro podporu teroristů Islámského státu, president Putin již dříve řekl na adresu západních států, které by snad chtěly zveřejnit lži Spojených států: „Jsou zprávy, že mnoho světových vůdců je nepokrytě vydíráno. Není bez důvodu, že „Velký bratr“ vydává miliardy dolarů na dohlížení nad světem, i nad svými nejbližšími spojenci.“

A i když Obamův režim nadále veřejně prohlašuje, že Německo je jedním z jeho nejsilnějších evropských spojenců, zpráva MO konstatuje, že stále narůstají důkazy, že Německo je vydíráno Spojenými státy. 



Co se týče příkladů vydírání Německa presidentem Obamou, zpráva uvádí, že letos na jaře, když Německo ohlásilo stažení svého obranného systému střel Patriot z Turecka, a vyšetřování důvodu zablokování prodeje německých tanků Leopard Saudské Arábii, Obamův režim rozpoutal proti Německu bezprecedentní ekonomický útok tím, že vyhlásil, že největší německý výrobce automobilů Volkswagen prodává v Americe vadná auta.

Ohledně vydírání Německa ekonomickým útokem Obamova režimu je třeba zdůraznit, že USA zcela absurdně prohlásily, že Němci instalovali do dieselových vozů prodávaných v Americe vadný softvare mající oklamat zařízení testující emise.

K tomu, že německá dieselová auta prodávaná v Evropě vydávají méně škodlivých emisí než jejich americké protějšky, zpráva vysvětluje, že jediné „přizpůsobení“ softwaru udělané pro auta prodávaná v USA bylo určeno k zohlednění používaného biopaliva – které v Evropě obsahuje řepkový olej, kdežto v USA se vyrábí zejména z kukuřice. 



Důkazy, že Německo nehodlá tolerovat vydírání Obamovým režimem, lze dle zprávy MO vidět i v tom, že tento týden se vyskytly zprávy o tom, že německý automobilový gigant Volkswagen odmítl vydat americké straně dokumenty k vyšetřování skandálu s emisemi, a že Německo se připojí k Belgii při stanovení totální zákazu prodeje zbraní Saudské Arábii.

Německý komisař pro lidská práva Christoph Strässer dle zprávy napadl hlavního spojence Obamova režimu a Islámského státu, Turecko, tím, že varoval, že situace v Turecku se „drasticky zhoršila“ za vlády despotického vůdce presidenta Erdogana. Německo rovněž otevřeně vyzývá k ukončení sankcí proti Rusku, a kancléřka Merkelová přísahala, že bude podporovat plány na velký rusko-německý plynovod, životně důležitý pro energetickou bezpečnost. Je možné, že spíše dříve než později by mohlo dojít k úplném zpřetrhání vztahů mezi Německem a Obamovým režimem. 





January 9, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

11 komentářů:

  1. No tak tomu snad ani nechci verit ze jsou Nemci tak hloupi a vsechny tyto informace nevedi.USA ma nejvetsi strach ze spojeni nemecke pracovitosti a technologie a ruskych zasob surovin, proto nechce za kazdou cenu, aby bylo Nemecko a Rusko spojenci, protoze Amerika je ekonomicky totalne v .....Bohuzel jsou amici tak nabubrely, ze chteji radeji vyvolat 3.WW, nez aby priznali ze uz davno nejsou svetovou velmoci.Nelibi se me jak se zacinaji motat kolem Iranu, protoze podle predpovedi dojde k velkemu pruseru az nekdo napadne Iran, uz k tomu bohuzel neni daleko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nech len napadnu Iran, hlupaci, to bude koniec Izraela a Turecka, ich rozparcelovanie je uz dohodnute a caka sa na spustaci moment

      Vymazat
  2. Konečně se němcům rozvítilo v hlavě....:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je opravdu mazec:-))Jen tak dál:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vypada,ze frau Merkel nema ani maturitu a cte tak asi slevove letaky z Kauflandu, protoze tyto informace vi prumerne inteligentni clovek....


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vědět může, ale podepsala kancléřský akt.

      Vymazat
  5. Usaci potřebují nutně prodávat své haraburdí a ne Evropské. Smlouva zněla, že půjde o vzájemný obchod, ale jak vidno, tohle těm psychopatům za velkou louží přestalo vyhovovat. Zdá se, že američtí spotřebitelé rychle pochopili, že Evropská kvalita je, holt, lepší. Nezapomeňme, že i české ručičky v českých montovnách na té kvalitě mají nepatrný podíl !

    dan.

    OdpovědětVymazat
  6. Aha takže to nebyla spolupráce USA s Merklovou, ale bylo to vydírání, to mi dává také smysl. Díky OrgoneT.

    OdpovědětVymazat
  7. Byl to jeden z nejmenovaných důvodů založení EU. Aby silná Evropa mohla říkat své názory. Německo se o to pokouší celou řadu let,nezapomeňme ale, že Německo je STÁLE OKUPOVANOU ZEMÍ a jednotky USA tam umístěné se oficiálně stále jmenují okupační.Marně. Samo Německo před USA, snad dočasně, kapitulovalo

    OdpovědětVymazat
  8. Germany to the BRICS!

    OdpovědětVymazat
  9. No tak ze je Merkel vydirana je uz jasne davno, kazdy vi o odposlouchavani politiku, hlavne prusvih kdy je odposlouchavali amici.Ale uz je konec legrace, chteji nam sem nacpat miliony muslimu aby nas ovladli a zlikvidovali.Lidi probudte se.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.