16. února 2016

Člen amerického Nejvyššího soudu Scalia měl několik hodin před smrtí tajnou schůzku s Obamou


Člen amerického Nejvyššího soudu Scalia měl několik hodin před smrtí tajnou schůzku s Obamou

Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index2001.htm
February 16, 2016
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Šokující zpráva připravená pro Presidentský úřad (OP) ruskou Zahraniční výzvědnou službou (SVR) zkoumající dopis zaslaný minulý týden presidentu Putinovi americkým miliardářem Donaldem Trumpem (český překlad zde), v němž předvídá vraždu soudce amerického Nejvyššího soudu Antonina Scalii, praví, že tento uznávaný právník měl několik hodin před smrtí tajnou schůzku s presidentem Barackem Obamou, a to na palubě letadla amerických Leteckých sil, směřujícího na izolovaný texaský ranč patřící blízkému příteli a jednomu z hlavních sponsorů presidenta Obamy při jeho presidentské kampani.


Foto: Soudce Nejvyššího amerického soudu Antonin Scalia (vlevo) a president Barack Obama (vpravo)

Podle této zprávy oznámili „pracovníci“ SVR, že 11. února byli president Obama i soudce Scalia na Spojené základně Andrews (JBA), odkud měli odletět dvěma různými letadly americké Air Force z Andrews Field – jedno mělo dopravit presidenta Obamu do Los Angeles, a druhé mělo dopravit soudce Scaliu na městské letiště Marfa (KMRF), nacházející se v jihozápadní oblasti Texasu v blízkosti mexické hranice.


President Obama měl dle zprávy odletět v jednom ze dvou presidentských Boeingů VC-25 (běžně nazývaných Air Force One), a soudce Scalia měl odletět na palubě letadla Gulfstream C-37A, což je označení strojů flotily populárních soukromých letounů americké Air Force. 



Těsně před odletem těchto dvou letadel US Air Force z Andrews Field „pracovníci“ SVR určení k monitorování vysokých amerických politických a vojenských osobností zaznamenali „odchylku od normálního protokolu“, když tři členové ochranky soudce Scalii ze Soudní bezpečnostní divize US Marshal Services (JSD) opustili leteckou základnu a „osobní ochrana“ známého právníka byla přenechána americké Tajné službě (SS).

Když oba různé lety presidenta Obamy a soudce Scalii odstartovaly z Andrews Field, zpráva dále uvádí, že spolupracovníci SVR zaznamenali „ještě větší odchylku od normálního protokolu“, o níž byli informováni monitorujícím personálem satelitu ruských Leteckých sil: že oba dva lety - jak Boeing VC-25, tak Gulfstream C-37A - byly po celou dobu letu doprovázeny bojovými letouny F-16 ze tří různých základen (Shaw Air Force Base, Montgomery Field a Luke Air Force Base), což je stupeň ochrany, který je normálně povolen výlučně presidentu USA. 



Proč americká Air Force poskytla ochranu letouny F-16 letu soudce Scalii? Zpráva dále uvádí, že ještě zvláštnější pro SVR bylo to, že když let Gulfstream C-37A přistál na letišti Marfa v Texasu, tato „extrémní vzdušná ochrana“ pokračovala ještě další tři hodiny, než tento letoun odletěl z Marfy na leteckou základnu Los Angeles (LAAFB) a to opět v doprovodu bojových letounů; přesně ve stejnou dobu se začal americký tisk poskytující informace o Obamovi dotazovat, kde je president, a bylo jim řečeno, že není dostupný vzhledem k pozdně noční neformální večeři se třemi členy hollywoodské elity, k čemuž se Bílý dům nechtěl více vyjadřovat. 



Tato zpráva SVR však silně napovídá, že ve skutečnosti byl president Obama při letu z Andrews Field do Marfy společně se soudcem Scaliou na palubě letadla Gulfstream C-37A, a poté odcestoval tímto letadlem z Texasu do Los Angeles. Jak praví SVR, toto je jediný možný závěr, který lze vyvodit z nepřetržité ochrany poskytované tomuto letu americkou Air Force.

Tento závěr je dle zprávy podporován i elektronickou spektrální satelitní analýzou a analýzou AF radaru letiště Marfa, kde přistálo letadlo Gulfstream C-37A se soudcem Scaliou a (možná i) presidentem Obamou. Tato analýza ukazuje konvoj čtyř vozidel odjíždějící z letiště KMRF na soukromý pozemek o rozloze 12 140 hektarů zvaný Cibolo Creek Ranch.

Velmi závažnou informací ohledně tohoto pozemku Cibolo Creek Ranch je, že jeho vlastníkem je texaský multimilionář John Poindexter – a kromě toho, že je vlastníkem rozsáhlého konglomerátu J.B. Poindexter&Co., Inc., je dlouholetým osobním přítelem presidenta Obamy, který mu krátce po nástupu do úřadu udělil válečnou medaili za služby během války ve Vietnamu. 



Ještě větší znepokojení ohledně Obamova osobního přítele Johna Poindextera vyvolává u analytiků SVR fakt, že za 36 hodin po příjezdu soudce Scalii na jeho pozemek Cibolo Creek Ranch oznámil Poindexter médiím, že právník zemřel – a poté koordinoval místní texaské úřady, aby prohlásily soudce Scaliu za mrtvého pouze na základě telefonního hovoru s místním lékařským vyšetřovatelem, bez skutečného ohledání těla, což je jasné porušení texaského práva, které nařizuje autopsii v případech, kdy „je nalezeno tělo či část těla osoby, a příčina či okolnosti smrti jsou neznámé“. 



Zpráva dále oznamuje, že uznávaný právník byl nalezen mrtev ve své posteli s polštářem přes hlavu a v nepomačkaném pyžamu – už jen na základě této zprávy texaský zákon vyžaduje provedení autopsie, aby byla identifikována příčina smrti.

Text na obrázku níže: Zbraň CIA způsobující srdeční záchvat - umějí to udělat tak, že vaše vražda vypadá jako přirozená smrt! V roce 1975 byla odtajněna tato dříve tajná zbraň CIA. Informace o této zbrani pocházejí ze svědectví v americkém Senátu, kde proběhlo v roce 1975 vyšetřování nebezpečných aktivit CIA. Na videu je zaznamenáno vysvětlení, jak tato zbraň funguje. Tato zbraň vystřelí malou šipku ze zmraženého jedu. Jed způsobí srdeční záchvat. Poté šipka roztaje a jed se denaturuje, takže při ohledání není nic vidět. (Pozn. Orgonet: video a více podrobností v článku česky zde.)



Obamův režim nadále pokračuje v utajování okolností smrti soudce Scalii. President Obama věděl o smrti soudce Scalii několik hodin dříve, než byla oznámena v médiích. Bývalý důstojník americké rozvědky Ray Starmann vyjádřil své obavy, že tato událost je „nečestnou hrou“. Americká veřejnost v nové anketě ukazuje, že 79% Američanů má podezření, že tento právník byl zavražděn. I když SVR bude nadále pokračovat ve svém pátrání, přesné detaily této události se zřejmě nikdy nedozví.

Text obrázku níže: Máte podezření, že soudce Scalia zemřel "falešnou hrou"?


February 16, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BYand GFDL.

1 komentář:

  1. K nečestné hře: http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/ranch-owner-scalia-found-dead-with-a-pillow-over-his-head/
    http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/was-scalia-murdered-forget-conspiracy-theory-this-is-real/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.